המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:לא עדיף כבר אלכסנדר על כהן? למרות שג'ו חתיכת סתום
my man כתב:חשבתי על הצדקה אחת...
מעיפים את כל הישראלים שנמצאים כרגע בסגל ובונים סגל ישראלי חדש שירוץ את ה3 שנים הבאות..
אולי אני יכול לקבל את זה..
ג'ייק כהן ב150 K במקום פניני ב500 K..
וכן על זו הדרך..
Weems13 כתב:יכול להיות שהחליטו לוותר על כל הקו האחורי הישראלי ( מקל, אוחיון, לנדסברג..) ובמקומם יביאו ישראלים בעמדות 3-4-5+ ג'ון דיברתלומיאו. אם זה אכן המצב, ויהיו פה 2 רכזים זרים במקום צמד הרכזים הישראלים הנגרים, אני קונה החתמה של גייק כהן
שועל כתב:Weems13 כתב:יכול להיות שהחליטו לוותר על כל הקו האחורי הישראלי ( מקל, אוחיון, לנדסברג..) ובמקומם יביאו ישראלים בעמדות 3-4-5+ ג'ון דיברתלומיאו. אם זה אכן המצב, ויהיו פה 2 רכזים זרים במקום צמד הרכזים הישראלים הנגרים, אני קונה החתמה של גייק כהן
הם לא מתכוונים לכלום, הכל מאולתר. וג'ייק כהן הוא לא 3 ובקושי 4, הוא 5, ויש שם כבר 2 ישראלים.
RomanR כתב:לא עדיף כבר אלכסנדר על כהן? למרות שג'ו חתיכת סתום
Weems13 כתב:שועל כתב:Weems13 כתב:יכול להיות שהחליטו לוותר על כל הקו האחורי הישראלי ( מקל, אוחיון, לנדסברג..) ובמקומם יביאו ישראלים בעמדות 3-4-5+ ג'ון דיברתלומיאו. אם זה אכן המצב, ויהיו פה 2 רכזים זרים במקום צמד הרכזים הישראלים הנגרים, אני קונה החתמה של גייק כהן
הם לא מתכוונים לכלום, הכל מאולתר. וג'ייק כהן הוא לא 3 ובקושי 4, הוא 5, ויש שם כבר 2 ישראלים.
לא אמרתי שהוא 3. אבל במידה ויחתימו גם את משעור, אז יווצר מצב שבו יש 4 ישראלים בעמדות 3-4-5 + ג'ון דיברתלומיאו, וסביר להניח שהם באים על חשבונם של מקל, אוחיון, לנדסברג ופניני.
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:לא עדיף כבר אלכסנדר על כהן? למרות שג'ו חתיכת סתום
זה נבלה וזה טרפה
cannon כתב:ג'ייק כהן לא יגיע. זו הפעלת לחץ על כארם משעור כדי שיסגור.
החציל האצטקי כתב:את מי זה פאקינג מעניין? שיתרכזו בלהביא לפה זרים. הרלוונטיות של כהן אפסית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים