13 אוקטובר 2017, 13:38
איתי-שגב כתב:אני גם לא חושב שצריך לקחת יותר מדי מההופעה של גקסון. זה היה מאוד מאוד מרשים, כן, אבל זה כולה המחזור הראשון. להיות אופטימי בצורה זהירה זה מה שצריך להיות לדעתי
13 אוקטובר 2017, 13:40
13 אוקטובר 2017, 13:41
Holiday_Armadillo כתב:אני מרגישה שלא מעט דברים יסתדרו (לא כולל בולדן) אם רק נוריס קול ייכנס לעניינים
13 אוקטובר 2017, 13:43
Holiday_Armadillo כתב:אני מרגישה שלא מעט דברים יסתדרו (לא כולל בולדן) אם רק נוריס קול ייכנס לעניינים
13 אוקטובר 2017, 13:43
13 אוקטובר 2017, 13:44
נגד אילת זה עוד לא היה זהMTA2311 כתב:לא יודע מה יסתדר, אבל חייבים להכניס אותו לעניינים. הליגה זה מקום טוב לעשות את זה נגיד.
13 אוקטובר 2017, 13:44
MTA2311 כתב:לא יודע מה יסתדר, אבל חייבים להכניס אותו לעניינים. הליגה זה מקום טוב לעשות את זה נגיד.
13 אוקטובר 2017, 13:48
my man כתב:MTA2311 כתב:לא יודע מה יסתדר, אבל חייבים להכניס אותו לעניינים. הליגה זה מקום טוב לעשות את זה נגיד.
שייתנו לו 35 דקות..
13 אוקטובר 2017, 13:48
Holiday_Armadillo כתב:נגד אילת זה עוד לא היה זהMTA2311 כתב:לא יודע מה יסתדר, אבל חייבים להכניס אותו לעניינים. הליגה זה מקום טוב לעשות את זה נגיד.
אסיסט אחד על 5 איבודים
נגד באמברג זה כבר נראה יותר טוב (הגנתית)
13 אוקטובר 2017, 13:49
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:לא יודע מה יסתדר, אבל חייבים להכניס אותו לעניינים. הליגה זה מקום טוב לעשות את זה נגיד.
שייתנו לו 35 דקות..
זהו, שלא ממש, כי הוא עדיין פציע. צריך לעשות את זה בהדרגה.
13 אוקטובר 2017, 13:49
רוצה להאמיןMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נגד אילת זה עוד לא היה זהMTA2311 כתב:לא יודע מה יסתדר, אבל חייבים להכניס אותו לעניינים. הליגה זה מקום טוב לעשות את זה נגיד.
אסיסט אחד על 5 איבודים
נגד באמברג זה כבר נראה יותר טוב (הגנתית)
התחושה שלי לגביו היא שזה עניין של זמן.
13 אוקטובר 2017, 13:51
החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:אני גם לא חושב שצריך לקחת יותר מדי מההופעה של גקסון. זה היה מאוד מאוד מרשים, כן, אבל זה כולה המחזור הראשון. להיות אופטימי בצורה זהירה זה מה שצריך להיות לדעתי
אממממ, מה זה "לקחת יותר מדי"?
הבן אדם יודע לצבור נקודות ולמסור אסיסטים. זה מה שמסדר לו כסף מכדורסל. זה מה שהוא עושה כל הקריירה.
בביילור, בדי ליג, בצדוויטה, ועכשיו במכבי...
יש סיבה שהוא מגיע למספרים של 20-30 נקודות למשחק ו-6-7 אסיסטים. כולנו ראינו מה היא אתמול.
13 אוקטובר 2017, 13:52
איתי-שגב כתב:החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:אני גם לא חושב שצריך לקחת יותר מדי מההופעה של גקסון. זה היה מאוד מאוד מרשים, כן, אבל זה כולה המחזור הראשון. להיות אופטימי בצורה זהירה זה מה שצריך להיות לדעתי
הבן אדם יודע לצבור נקודות ולמסור אסיסטים. זה מה שמסדר לו כסף מכדורסל. זה מה שהוא עושה כל הקריירה.
יש סיבה שהוא מגיע למספרים של 20-30 נקודות למשחק ו-6-7 אסיסטים. כולנו ראינו מה היא אתמול.
הוא לא ישחק כל משחק ככה. אני לא בטוח שהוא יתן משחק יותר טוב מזה (הוא לא צריך, כן?).
צריך לקחת בפרופורציות כי זה רק באמברג. אבל זה בהחלט נראה חיובי, אין צורך לצאת בשום הצהרה כלפיו כרגע לדעתי.
13 אוקטובר 2017, 13:56
my man כתב:איתי-שגב כתב:החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:אני גם לא חושב שצריך לקחת יותר מדי מההופעה של גקסון. זה היה מאוד מאוד מרשים, כן, אבל זה כולה המחזור הראשון. להיות אופטימי בצורה זהירה זה מה שצריך להיות לדעתי
הוא לא ישחק כל משחק ככה. אני לא בטוח שהוא יתן משחק יותר טוב מזה (הוא לא צריך, כן?).
צריך לקחת בפרופורציות כי זה רק באמברג. אבל זה בהחלט נראה חיובי, אין צורך לצאת בשום הצהרה כלפיו כרגע לדעתי.
מי זה הבוגר והאחראי הזה?!
13 אוקטובר 2017, 13:57
איתי-שגב כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:אני גם לא חושב שצריך לקחת יותר מדי מההופעה של גקסון. זה היה מאוד מאוד מרשים, כן, אבל זה כולה המחזור הראשון. להיות אופטימי בצורה זהירה זה מה שצריך להיות לדעתי
מי זה הבוגר והאחראי הזה?!
נשבר לי הלב השנה כי היו לי ציפיות לאליפות של ליברפול שנמחקו באוקטובר אז עכשיו אני כנראה אהיה הבן אדם הכי עצוב וחסר חלומות בעולם
13 אוקטובר 2017, 13:58
איתי-שגב כתב:הוא לא ישחק כל משחק ככה. אני לא בטוח שהוא יתן משחק יותר טוב מזה (הוא לא צריך, כן?).
13 אוקטובר 2017, 14:07
החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:הוא לא ישחק כל משחק ככה. אני לא בטוח שהוא יתן משחק יותר טוב מזה (הוא לא צריך, כן?).
ברור, השפרצה המונית זה אף פעם לא משהו טוב (לפחות לא בז'אנר הכדורסל).
אבל זה לגמרי המשחק שלו. אהבתי לראות אותו מדבר על זה בסוף המשחק בצניעות, כיף לראות בחור אחרי משחק כזה שלא עף על עצמו, בטח אחרי כל המזדיינים שדיברו פה לאחרונה (לרבות הישראלים).
במשחקים הפחות טובים שלו נוריס יצטרך לדעת לקחת על עצמו יותר. בסה"כ, הסיטואציה בעמדה 1 ועמדה 5 נראית מעולה.
עמדה 2 כבר לגמרי תפסה כיוון, כשגם 3 מתחילה להראות בסדר עם היכולת של רול ותומאס לכסות אותה (ועדיין נשאר בדיוק מספיק מקום בשביל זוס).
בגלל זה אני אומר, אנחנו צריכים לנצל את הליגה כדי לבנות את עצמנו לאירופה- וזה יהיה הכי טוב אם נתייחס לכל משחק שם קודם כל בתור אימון עם מטרות ברורות.
אין מה לבוא לנצח שם משחקים עם תומאס כשברור שאתה חייב להכשיר את בולדן. אין מה לשלב את קיין 35 דקות אם בלאו הכי התפקיד שלו יהיה ל12-14.
אני בטוח שנבן מבין את זה.
13 אוקטובר 2017, 14:13
MTA2311 כתב:לא, זאת כבר הסקת מסקנות נרחבת מדי על בסיס משחק מול קבוצה כמו באמברג.
היה אחלה ניצחון והכל, אבל בוא, הסיטואציה באף עמדה לא שונה ממה שהיא הייתה יום לפני המשחק. אתה יודע מצויין שזה מאצ' אפ שלא נקבל מול יותר מדי קבוצות. בוא נחכה עוד שבועיים.
13 אוקטובר 2017, 14:19
13 אוקטובר 2017, 14:33