המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mta_atic כתב:כנראה שהרווחנו שני משחקים פחות בליגה האדריאטית:
ז'לז'ניק והכוכב האדום החליטו להתאחד לקבוצה אחת
http://www.adriaticbasket.info/w2/news.php?id=4393
Mta_atic כתב:כנראה שהרווחנו שני משחקים פחות בליגה האדריאטית:
ז'לז'ניק והכוכב האדום החליטו להתאחד לקבוצה אחת
http://www.adriaticbasket.info/w2/news.php?id=4393
עריכה: כנראה שזה נלקח בחשבון.
בלוח המשחקים מופיע התמודדות רק מול ז'לז'ניק (כנראה הכוונה לקבוצה המאוחדת).
itai7 כתב:Holiday_Armadillo כתב:משתמש איטלקי באינטרבאסקט(אם אני לא טועה ''ספורטאנדו'' זה שלו)פירסם שגאלינרי קרוב למילאנו ושזה רק עניין של לבדוק את המצב הגופני שלו ואז הוא יחתום..
אני אישית כבר ויתרתי על העונה הזאת..אני מתרכזת בישראלית ובאדריאטית..
שנה הבאה נחזור לעניינים ואירופה תחזור לשפיות..
עם כל ההערכה לכתיבה כאן בפורום, זה מראה את האהדה שלך למכבי, אוהד אמיתי איתה גם בטוב וגם ברע ולא אומר אימרות פח שכאלה, עצוב.
קודי כתב:offry כתב:er79 כתב:גרין עם 12 נק'?! אתה בטח צוחק
לגמרי לא. אידסון שוב היה הקלע הבולט (18 נק') בניצחון של בארסה 90:55 על טרגונה. אידסון מחמם את הקנה מוקדם השנה, איפה הייתה הידית הזאת בשנתיים האחרונות? אין ספק שבארסה ביצעה החתמה אדירה בדמותו.
אני אחכה להיעלמות הבאה שלו בעוד חודשיים-שלושה.
עזוב, חבל ללכלך על אידסון רק בגלל שהוא לא איתנו. מדובר ללא ספק באחד הגארדים הטובים באירופה וחבל שהוא לא איתנו.
where is the love? כתב:כרמל, אני ממש מסכים איתך בעניין השביתה הזאת, זה הורס את הכל וגם פוגע במכבי.
מצד שני צריך להיות כנים כי גם מכבי נפלו למלכודת הזאת, אני לא מאשים אותם כי גם אני אולי הייתי נופל למלכודת כזאת, אבל בשביל זה אני לא מאמן ויש מאמן שקוראים לו בלאט שגם את מאוד מעריכה אותו.
והוא לא רצה שחקן זמני , לא רצה אדריאטית והוא בניגוד אלי, מבין ויודע לכן ההנהלה נפלה למלכודת ואני בטוח שהיה לנו יותר טוב היום עם היה לנו רכז ברמה מאשר שחקן ברמה מדהימה אבל שיצטרך לעזוב, מצב זה אינו שפוי לא במכבי לא באירופה ואני בהחלט מבין את חוסר החשק שלך.
where is the love? כתב:כרמל את צודקת ואני מסכים איתך.
אבל אני לא מסכים עם האמרה אמריקאים שחצנים, כי אחרי הכל זו הבעיה של הקבוצות שהם נשחפות לטירוף הזה.
6 לב צהוב כתב:רודי בריאל ואוו אין ספק ריאל השנה תיתן פייט ענק לברצלונה ואם הכל ישתלב שם כמו שצריך יכולה גם להיות קבוצה טובה יותר!
רודי עדיין לא בקליבר של נבארו אבל באירופה קשה קשה יהיה לעצור אותו .
אמרנו כבר בית ענק לא ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים