ת'רד המועמדים (מלפפונים) V2 - אין קבוצה, הכל מת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המועמדים (מלפפונים) V2 - ווילבקין במשא ומתן

הודעהעל ידי TAYO » 02 יולי 2018, 19:40

Adam כתב:
moring1 כתב:זה נראה סגור שווילבקין לא יחתום.
במצב הנוכחי אנחנו צריכים חמישייה פותחת של זרים וכמובן שמכבי תתפשר על עמדה 5 כמו כל עונה...הפקת לקחים משהו משהו.

לא ברור לי איך הסקת זאת.
לשלם BUYOUT על שחקן זה לא דבר כלכך פשוט, בטח כשמדובר בשחקן שהיה הכי טוב בקבוצה שלו בעונה שעברה והביא לה אליפות יורוקאפ. היא לא תוותר עליו כלכך מהר ואני בטוח שהיא תקשה עליו, אך השחקן רוצה להגיע לכאן ואני מאמין שלא יחזיקו בכוח שחקן שרוצה להיות במקום אחר.

דארושפקה לא רוצה להשאיר אותו פשוט כי אין לה יכולת לעמוד בחוזה שלו. היא מנסה לסחוט כסף מכל מי שיהיה מוכן לקחת אותו בסכומים שהוא דורש. אני מניח שמתנהל עכשיו מו״מ ישיר בין הקבוצות וזה מה שיקבע את גורל העיסקה. צריך להבין שאם הוא דורש 1.3מ ודארושפקה רוצה חצי מיליון, זה נהיה יקר מדי

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 יולי 2018, 19:40

אגב, אני ממש לא אתפלא אם הליגה תתיר רישום של 9 זרים במקום 8 כמו העונה.
אם כל הקבוצות יוכלו לשחק עם 6 זרים, זה אינטרס ברור של כולן.

יכול להיות שהדברים האלה מעכבים את כל המהלך.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Adam » 02 יולי 2018, 19:42

החציל האצטקי כתב:אני מתנצל, אבל אי אפשר ללכת לעונה תחרותית באירופה עם סגל של 6 זרים (או אפילו 7) כשבתוכם קלויארו וריי.
מכבי תחרוג ממגבלת הזרים. השאלה אם תעמיד 7 זרים, 8 זרים או 9 זרים היא כבר שאלה אחרת.
אני לא רואה הבדל ענק בין 8 ל-9.
שועל כתב:
Adam כתב:
שועל כתב:
Adam כתב:ווילבקין, רול, ריי, קלויארו, קיין, פארגו(?) - אלה כבר שישה זרים. להוסיף לזה סנטר ויש לנו כבר 7 זרים.
לפי איך שזה נראה מכבי לא מתכוונת להתפצל ולכן אין טעם שיהיו יותר מידי זרים...

יש ועוד איך טעם, אבל זה לא יקרה

זה לא יקרה כי אין טעם להשאיר עוד פעם 2 זרים לא לבושים בכל משחק ליגה (אפילו זר אחד זה כבר לא מומלץ, אך אין ברירה). זה הורס את כל הקצב של הקבוצה ומכעיר את האווירה בחדר הלבשה.

אין שום בעיה בהשארת שחקנים מחוץ למשחקי הליגה (שרובם לחלוטין לא אטרקטיביים) לפי תורנות.

ביורוליג צריך כל זר.

שלא תבינו לא נכון - אני הראשון שיגיד שהישראלים לא מספיק טובים ליורוליג ובאמת הלוואי שהיו פה 9 זרים, כי אז באמת היה אפשר להתמודד מול שאר הקבוצות באירופה.
העניין הוא אחר לגמרי. לא משנה איך תראו את זה, לשים כל ערב בליגה 2-3 זרים על אזרחי זה פשוט אסור. ככל שהזמן עובר אותם שחקנים יישארו בחוץ ויהיו ממורמרים (פרחובסקי, בולדן, משעור, שגב, אפילו ג'קסון) ויהרסו את כל האווירה בחדר הלבשה.
כדי להצליח חייב חדר הלבשה בריא ונטול אנרגיות שליליות. שחקנים שלא מרבים לשחק ביורוליג ובכלל לא מתלבשים לליגה הישראלית יזיקו יותר לקבוצה מאשר יתרמו.
זאת דעתי האישית כמובן..
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Adam » 02 יולי 2018, 19:44

TAYO כתב:
Adam כתב:
במצב הנוכחי אנחנו צריכים חמישייה פותחת של זרים וכמובן שמכבי תתפשר על עמדה 5 כמו כל עונה...הפקת לקחים משהו משהו.

לא ברור לי איך הסקת זאת.
לשלם BUYOUT על שחקן זה לא דבר כלכך פשוט, בטח כשמדובר בשחקן שהיה הכי טוב בקבוצה שלו בעונה שעברה והביא לה אליפות יורוקאפ. היא לא תוותר עליו כלכך מהר ואני בטוח שהיא תקשה עליו, אך השחקן רוצה להגיע לכאן ואני מאמין שלא יחזיקו בכוח שחקן שרוצה להיות במקום אחר.

דארושפקה לא רוצה להשאיר אותו פשוט כי אין לה יכולת לעמוד בחוזה שלו. היא מנסה לסחוט כסף מכל מי שיהיה מוכן לקחת אותו בסכומים שהוא דורש. אני מניח שמתנהל עכשיו מו״מ ישיר בין הקבוצות וזה מה שיקבע את גורל העיסקה. צריך להבין שאם הוא דורש 1.3מ ודארושפקה רוצה חצי מיליון, זה נהיה יקר מדי

Sent from my iPhone using Tapatalk

לא מסכים משתי סיבות:
1. במידה ואכן בולדן יימכר ל-NBA, מדובר בהכנסה של 400 אלף דולר מה-BUYOUT שלו.
2. בהנחה שבאמת הציעו לג'יימס 1.7 מליון דולר (בהתאם לפרסומים באתרים השונים), מדובר בסה"כ ב-100 דולר יותר. מה גם שאני בטוח שה-BUYOUT של ווילבקין הוא לא חצי מליון דולר, אלא יותר בסביבות ה-200-300 אלף.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי שועל » 02 יולי 2018, 19:47

Adam כתב:
החציל האצטקי כתב:אני מתנצל, אבל אי אפשר ללכת לעונה תחרותית באירופה עם סגל של 6 זרים (או אפילו 7) כשבתוכם קלויארו וריי.
מכבי תחרוג ממגבלת הזרים. השאלה אם תעמיד 7 זרים, 8 זרים או 9 זרים היא כבר שאלה אחרת.
אני לא רואה הבדל ענק בין 8 ל-9.
שועל כתב:
Adam כתב:
שועל כתב:
Adam כתב:ווילבקין, רול, ריי, קלויארו, קיין, פארגו(?) - אלה כבר שישה זרים. להוסיף לזה סנטר ויש לנו כבר 7 זרים.
לפי איך שזה נראה מכבי לא מתכוונת להתפצל ולכן אין טעם שיהיו יותר מידי זרים...

יש ועוד איך טעם, אבל זה לא יקרה

זה לא יקרה כי אין טעם להשאיר עוד פעם 2 זרים לא לבושים בכל משחק ליגה (אפילו זר אחד זה כבר לא מומלץ, אך אין ברירה). זה הורס את כל הקצב של הקבוצה ומכעיר את האווירה בחדר הלבשה.

אין שום בעיה בהשארת שחקנים מחוץ למשחקי הליגה (שרובם לחלוטין לא אטרקטיביים) לפי תורנות.

ביורוליג צריך כל זר.

שלא תבינו לא נכון - אני הראשון שיגיד שהישראלים לא מספיק טובים ליורוליג ובאמת הלוואי שהיו פה 9 זרים, כי אז באמת היה אפשר להתמודד מול שאר הקבוצות באירופה.
העניין הוא אחר לגמרי. לא משנה איך תראו את זה, לשים כל ערב בליגה 2-3 זרים על אזרחי זה פשוט אסור. ככל שהזמן עובר אותם שחקנים יישארו בחוץ ויהיו ממורמרים (פרחובסקי, בולדן, משעור, שגב, אפילו ג'קסון) ויהרסו את כל האווירה בחדר הלבשה.
כדי להצליח חייב חדר הלבשה בריא ונטול אנרגיות שליליות. שחקנים שלא מרבים לשחק ביורוליג ובכלל לא מתלבשים לליגה הישראלית יזיקו יותר לקבוצה מאשר יתרמו.
זאת דעתי האישית כמובן..

לא אמור להיות מרמור אם זה ייעשה בצורה נכונה.

כל הת'רד הזה מתבסס על מה שצריך להיות, לא על מה שיהיה בפועל, אחרת אפשר לסגור אותו.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Jack55 » 02 יולי 2018, 19:51

לדעתי עכשיו שחושבים על זה אולי מכבי באמת תלך לכיוון של 8 זרים .
הרי בעונה הקרובה יהיה אפשר לרשום 6 זרים בכל משחק נכון ?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 יולי 2018, 19:52

אגב, אני חוזר ומזכיר כאן את השם של ג׳ורדן המילטון.
השחקן הזה הוא חבילה שלמה מאוד בהתקפה. סייז, קליעה, אתלטיות, כוח, יכולת מסירה, פוסט אפ. שחקן NBA לגיטימי בצד הזה של המגרש. גם בקטגוריית הריבאונד.

יש ספקות לגבי ההגנה שלו (משהו שיצטרך לקבל איזון בעמדות אחרות), אבל במחיר שאפשר לצרף אותו מכבי יכולה לעשות כאן עסקה מהאגדות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 יולי 2018, 19:53

Jack55 כתב:לדעתי עכשיו שחושבים על זה אולי מכבי באמת תלך לכיוון של 8 זרים .

אפשר לרשום 6. בעונה הקודמת אפשר היה לרשום 5.
אם יגדילו את מס׳ הזרים שניתן לרשום לקבוצה ואפשר לשחק ביניהם ברוטציות פנימיות, נהיה בסדר.

מכבי שמרה את ההחתמה האחרונה שלה העונה (מתוך מכסת ה-8) למקרה של פציעה, אבל אם היא בונה סגל נכון היא לא תצטרך לעשות את זה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 02 יולי 2018, 19:55

החציל האצטקי כתב:

אם יגדילו את מס׳ הזרים שניתן לרשום לקבוצה ואפשר לשחק ביניהם ברוטציות פנימיות, נהיה בסדר.

מכבי שמרה את ההחתמה האחרונה שלה העונה (מתוך מכסת ה-8) למקרה של פציעה, אבל אם היא בונה סגל נכון היא לא תצטרך לעשות את זה.

וזה אומר שאם מכבי איכשהו יביאו העונה 9 זרים, אחד מהם לא ישחק בוודאות בליגה כל העונה ?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 יולי 2018, 19:57

Jack55 כתב:
החציל האצטקי כתב:

וזה אומר שאם מכבי איכשהו יביאו העונה 9 זרים, אחד מהם לא ישחק בוודאות בליגה כל העונה ?

אף אחד לא דיבר על העניין של מכסות לרישום זרים.
אם היו מודיעים מראש שמותר לרשום 9 לליגה ולשחק ברוטציות ביניהם, מכבי הייתה בדיוק באותו מצב כמו שהייתה העונה (או במדוייק: בשלהי העונה).

אני מאמין שזה מהלך מתבקש כלפי כל קבוצות הליגה, כדי שיוכלו באמת ״להנות״ מ-6 זרים.
כשהשחקן הישראלי, ועסקנים כמו רמי כהן מעורבים פה- אי אפשר כבר לדעת כלום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי moring1 » 02 יולי 2018, 19:58

Adam כתב:

לא ברור לי איך הסקת זאת.

מנסיון. כשזה מגיע למשא ומתן מול קבוצות פדרמן אלוף בלהחריב הכל.
moring1

Re: ת'רד המועמדים (מלפפונים) V2 - על פי וואן קורט קוביין סיכ

הודעהעל ידי SirCharles » 02 יולי 2018, 20:04

החציל האצטקי כתב:
ankram כתב:
החציל האצטקי כתב:מעניין הסיפור של בולדן.
אם לא משחק סאמר ליג זה באמת מסבך את הצ׳אנסים שלו להרשים את הסקאוטים בליגה, שיאלצו להתבסס על העונה האחרונה ועל מה שעשה בקיץ שעבר.
האם עשה מספיק? לא בטוח בכלל.

גם אם נשאר במכבי, היא תצטרך לעטוף אותו בשחקני התקפה טובים יותר בעמדה 3 ו5, להבדיל ממה שהיה קורה אם הייתה רצה עם שחקן כמו רנדולף שמביא חבילה התקפית איכותית יותר.
זה לא בהכרח רע. יש לו איכויות דריימונד-גריניות במידת מה. ורסטילי הגנתית (עדיין פריך ומהוסס), מוסר מצויין, ריבאונדר. ברמה ההתקפית הוא פשוט חשוד.

נראה לי אני בין היחידים שמעוניינים שהוא יישאר פה לעוד עונה , לדעתי יהיה הרבה יותר טוב.

אני ממש לא נגד.
פשוט צריכים להיות עדים לחסרונות שלו, ולהתאים לו שחקנים שיוכלו לשחק לידו ולהשלים אותו. הוא צריך שחקנים שיוכלו לשאת על עצמם יותר בהתקפה, כי הוא עדיין רחוק מלהיות שחקן שאפשר ללכת אליו בעקביות. נטו חי מנבלות.
הוא כן שומר טוב, ריבאונדר טוב, מוסר טוב, סקרינר טוב. הסייז שלו נהדר. יש לו איכויות. אבל ללכת איתו ועם נגרים בהתקפה כמו ארט ב5 וקיין ב3 זה מתכון לכשלון.

לגבי היכולות של בולדן, אז קודם כל הוא סקרינר די נוראי. אני לא זוכר אותו נותן חסימה נורמלית בפיקנרול שהביאה אותו לקרש-סל. חוץ מזה הוא גם תמיד התחבא בפינות במקום לשחרר את הגארדים עם חסימות כמו שצריך. לגבי שומר טוב - מצד אחד היו לו רגעים מבטיחים מאוד (למשל משחק הבית מול זלגיריס שהוא סיים עם 10 כ"ח 5 חט' ו-4 חס') ומצד שני יותר מדי הירדמויות הגנתיות ופספוסים (למשל הסל של מייק ג'יימס עליו במשחק מול פאו). עוד דבר שמאוד אכזב אותי היא האקספלוסיביות שלו. יש לו אכן סייז נהדר - כתפיים רחבות וידיים ארוכות אבל בניגוד להתעופפויות שראינו ממנו בהיילייטים מסרביה ובליגת הקיץ בעונה החולפת הוא היה מסיים יותר מדי מהלכים במין פינגרולים מוזרים שלא מצאו את הטבעת במקום לעלות ולהטביע על שחקנים כמו שהוא אמור היה לעשות עם הנתונים שלו. עניין נוסף הוא כמובן הקליעה - כולם היו בטוחים שמגיע לפה סטרץ 4 עם 40% מ-3 וטווח NBA והתברר שיש לנו שחקן שלא מתבייש לזרוק מבחוץ אבל לא ממש קולע וגם מהעונשין היה סביב ה-50%, וכשמוסיפים את זה למחסור המוחלט במשחק גב לסל ולחוסר האסרטיביות מתגלה שחקן התקפה חלש מאוד.
אבל החיסרון העיקרי שלדעתי גם מה שימנע ממנו למלא אחר הפוטנציאל הלא מבוטל שלו הוא שנראה שפשוט אין לו תשוקה למשחק. היית מצפה משחקן צעיר שרוצה להגיע לליגה הטובה בעולם שיטרוף את הפרקט ובתכלס הוא היה פותח כמעט כל משחק עם כמה מהלכים שומטי לסתות - חסימות, דאנקים במעבר, ריבאונדים מרשימים, מסירות חותכות הגנה - ואז מבצע כמה עבירות מיותרות או מאבד כמה כדורים טפשיים, יורד לספסל וזהו, לא תורם כלום עד לסיום המשחק. מישהו פה זוכר דקות טובות שלו בדקות החשובות של משחק? אני בעיקר זוכר אותו יושב על הספסל עם הבעה של איש הגשם וממולל את השיער שלו.
SirCharles

הודעהעל ידי Mmm » 02 יולי 2018, 20:07

אסף מה עם החתימה????
Mmm

Re: ת'רד המועמדים (מלפפונים) V2 - על פי וואן קורט קוביין סיכ

הודעהעל ידי שועל » 02 יולי 2018, 20:10

SirCharles כתב:
החציל האצטקי כתב:
ankram כתב:
החציל האצטקי כתב:מעניין הסיפור של בולדן.
אם לא משחק סאמר ליג זה באמת מסבך את הצ׳אנסים שלו להרשים את הסקאוטים בליגה, שיאלצו להתבסס על העונה האחרונה ועל מה שעשה בקיץ שעבר.
האם עשה מספיק? לא בטוח בכלל.

גם אם נשאר במכבי, היא תצטרך לעטוף אותו בשחקני התקפה טובים יותר בעמדה 3 ו5, להבדיל ממה שהיה קורה אם הייתה רצה עם שחקן כמו רנדולף שמביא חבילה התקפית איכותית יותר.
זה לא בהכרח רע. יש לו איכויות דריימונד-גריניות במידת מה. ורסטילי הגנתית (עדיין פריך ומהוסס), מוסר מצויין, ריבאונדר. ברמה ההתקפית הוא פשוט חשוד.

נראה לי אני בין היחידים שמעוניינים שהוא יישאר פה לעוד עונה , לדעתי יהיה הרבה יותר טוב.

אני ממש לא נגד.
פשוט צריכים להיות עדים לחסרונות שלו, ולהתאים לו שחקנים שיוכלו לשחק לידו ולהשלים אותו. הוא צריך שחקנים שיוכלו לשאת על עצמם יותר בהתקפה, כי הוא עדיין רחוק מלהיות שחקן שאפשר ללכת אליו בעקביות. נטו חי מנבלות.
הוא כן שומר טוב, ריבאונדר טוב, מוסר טוב, סקרינר טוב. הסייז שלו נהדר. יש לו איכויות. אבל ללכת איתו ועם נגרים בהתקפה כמו ארט ב5 וקיין ב3 זה מתכון לכשלון.

לגבי היכולות של בולדן, אז קודם כל הוא סקרינר די נוראי. אני לא זוכר אותו נותן חסימה נורמלית בפיקנרול שהביאה אותו לקרש-סל. חוץ מזה הוא גם תמיד התחבא בפינות במקום לשחרר את הגארדים עם חסימות כמו שצריך. לגבי שומר טוב - מצד אחד היו לו רגעים מבטיחים מאוד (למשל משחק הבית מול זלגיריס שהוא סיים עם 10 כ"ח 5 חט' ו-4 חס') ומצד שני יותר מדי הירדמויות הגנתיות ופספוסים (למשל הסל של מייק ג'יימס עליו במשחק מול פאו). עוד דבר שמאוד אכזב אותי היא האקספלוסיביות שלו. יש לו אכן סייז נהדר - כתפיים רחבות וידיים ארוכות אבל בניגוד להתעופפויות שראינו ממנו בהיילייטים מסרביה ובליגת הקיץ בעונה החולפת הוא היה מסיים יותר מדי מהלכים במין פינגרולים מוזרים שלא מצאו את הטבעת במקום לעלות ולהטביע על שחקנים כמו שהוא אמור היה לעשות עם הנתונים שלו. עניין נוסף הוא כמובן הקליעה - כולם היו בטוחים שמגיע לפה סטרץ 4 עם 40% מ-3 וטווח NBA והתברר שיש לנו שחקן שלא מתבייש לזרוק מבחוץ אבל לא ממש קולע וגם מהעונשין היה סביב ה-50%, וכשמוסיפים את זה למחסור המוחלט במשחק גב לסל ולחוסר האסרטיביות מתגלה שחקן התקפה חלש מאוד.
אבל החיסרון העיקרי שלדעתי גם מה שימנע ממנו למלא אחר הפוטנציאל הלא מבוטל שלו הוא שנראה שפשוט אין לו תשוקה למשחק. היית מצפה משחקן צעיר שרוצה להגיע לליגה הטובה בעולם שיטרוף את הפרקט ובתכלס הוא היה פותח כמעט כל משחק עם כמה מהלכים שומטי לסתות - חסימות, דאנקים במעבר, ריבאונדים מרשימים, מסירות חותכות הגנה - ואז מבצע כמה עבירות מיותרות או מאבד כמה כדורים טפשיים, יורד לספסל וזהו, לא תורם כלום עד לסיום המשחק. מישהו פה זוכר דקות טובות שלו בדקות החשובות של משחק? אני בעיקר זוכר אותו יושב על הספסל עם הבעה של איש הגשם וממולל את השיער שלו.

הוא רחוק מלהיות אתלט וקלעי, וידענו את זה לפני שהוא בא לכאן, וזה גם נאמר כאן.

הוא חסר כישרון כמעט, הסיומת שלו עלובה, אין לו משחק גב לסל והוא לא מסוגל להוריד כדור לרצפה.

הייתה לו תקופה שהוא שמר מצוין, אבל היא הייתה קצרה.

הוא כן ריבאונדר טוב מאד.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 02 יולי 2018, 20:22

אין לו בעיה של פוטנציאל וכישרון בטח שליורוליג. יש לו בעיה של אנמיות מסויימת במשחק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 יולי 2018, 20:25

כן, חסר שם רגש. מצד שני, הבן אדם היה זר לרמה והוא עדיין ילד.
תסתכלו על דיאנדרה קיין של פתיחת העונה וסיום העונה ותראו איזה הבדלים.
הזמן יעשה לג׳ונה טוב. זה די ברור. הוא יכול להמשיך כאן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי moring1 » 02 יולי 2018, 20:29

Mmm כתב:אסף מה עם החתימה????

חחח מה האמנת באמת שסקוטי יגיע...
אתם קולטים שיש פה איזה 10 עמודים על ספין עלוב ולא מציאותי?
moring1

הודעהעל ידי Mmm » 02 יולי 2018, 20:31

מרגיש מקרה בלאט 2...
Mmm

הודעהעל ידי Jack55 » 02 יולי 2018, 20:32

moring1 כתב:
Mmm כתב:אסף מה עם החתימה????

חחח מה האמנת באמת שסקוטי יגיע...
אתם קולטים שיש פה איזה 10 עמודים על ספין עלוב ולא מציאותי?

אולי תרגע ותחכה קצת בסבלנות, מהרגע שהודיעו על זה שהוא סיכם אתה רק כותב שהוא בטוח לא יגיע ושזה ספין
נכון זה נראה קצת מלחיץ כל העניין שעדיין אין הודעה רשמית אבל תחכה עוד קצת, גם אין הודעה רשמית שהוא לא יגיע .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי toja27 » 02 יולי 2018, 20:42

דיברתי עם סקוטי בטינדר, אמר לי שיגיע .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־18 אורחים