ת'רד המלפפונים V3 - סוף סוף משהו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V3 - סוף סוף משהו

הודעהעל ידי moring1 » 11 יולי 2018, 11:14

החציל האצטקי כתב:
moring1 כתב:
cannon כתב:במכבי עוברת מחשבה לא להביא שחקן זר לעמדה 3. לא משהו סופי עדיין אבל משיקולי חוק רוסי ורצון שבקבוצה לא יהיו 8 זרים, יש מצב שקולשוב יחד עם רול וקיין מצד אחד והעובדה שקלויארו יכול לשחק 3 ושיהיה גם עוד שחקן ישראלי בסגל (לנמרוד לוי סיכוי גבוה יחסית ליתר) מביאים לחשיבה הזו וכנראה ששחקן בעמדה הזו אם יגיע יהיה במועד מאוחר יותר. מדגיש שוב שזו מחשבה שעוברת ועוד לא סופית. כמו כן סביר שקנדריק ריי לא יירשם לליגה בתחילת העונה.

מצידי, אם מעמידים שחקני יורוליג טובים ב4 עמדות, שיכניסו לחמישייה הפותחת את זוסמן. אני אוהב אותו והוא לא עושה שטויות ועם השחקנים האלה סביבו הוא יכול להתעלות ונרוויח ישראלי ליורוליג. על רנדולף רק ישראל היום דיווחו אין סיבה להאמין לזה. אם זה יקרה אני אתחיל להיות אופטימי...

די נו. הניסוי הזה כשל בשנה שעברה.
למה לחזור על אותן טעויות כשאומרים בבירור: אנחנו לא מאמינים בשחקן הישראלי?

איך כשל בדיוק? היו לך ארבעה שחקני יורוליג בחמישייה? יש לי הרגשה שאם יהיו ארבעה שחקנים מנוסים ליד זוסמן הוא יתאקלם לרמה. תדמיין חמישייה של פארגו,ווילבקין,זוסמן,רנדולף,זר. וזוסמן לא נגר כמו שגב וגם יש לו שכל, אני חושב שהוא יצליח להתאים את עצמו. תזכר בכל הישראלים הטובים שהיו לנו, הם צמחו רק בגלל שחקנים אחרים טובים לידם.
moring1

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 יולי 2018, 11:17

הוא לא שמר על קונוס בעונה שעברה.
אני לא רואה את זה קורה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Rampel » 11 יולי 2018, 11:19

moring1 כתב:
החציל האצטקי כתב:
moring1 כתב:
cannon כתב:במכבי עוברת מחשבה לא להביא שחקן זר לעמדה 3. לא משהו סופי עדיין אבל משיקולי חוק רוסי ורצון שבקבוצה לא יהיו 8 זרים, יש מצב שקולשוב יחד עם רול וקיין מצד אחד והעובדה שקלויארו יכול לשחק 3 ושיהיה גם עוד שחקן ישראלי בסגל (לנמרוד לוי סיכוי גבוה יחסית ליתר) מביאים לחשיבה הזו וכנראה ששחקן בעמדה הזו אם יגיע יהיה במועד מאוחר יותר. מדגיש שוב שזו מחשבה שעוברת ועוד לא סופית. כמו כן סביר שקנדריק ריי לא יירשם לליגה בתחילת העונה.

מצידי, אם מעמידים שחקני יורוליג טובים ב4 עמדות, שיכניסו לחמישייה הפותחת את זוסמן. אני אוהב אותו והוא לא עושה שטויות ועם השחקנים האלה סביבו הוא יכול להתעלות ונרוויח ישראלי ליורוליג. על רנדולף רק ישראל היום דיווחו אין סיבה להאמין לזה. אם זה יקרה אני אתחיל להיות אופטימי...

די נו. הניסוי הזה כשל בשנה שעברה.
למה לחזור על אותן טעויות כשאומרים בבירור: אנחנו לא מאמינים בשחקן הישראלי?

איך כשל בדיוק? היו לך ארבעה שחקני יורוליג בחמישייה? יש לי הרגשה שאם יהיו ארבעה שחקנים מנוסים ליד זוסמן הוא יתאקלם לרמה. תדמיין חמישייה של פארגו,ווילבקין,זוסמן,רנדולף,זר. וזוסמן לא נגר כמו שגב וגם יש לו שכל, אני חושב שהוא יצליח להתאים את עצמו. תזכר בכל הישראלים הטובים שהיו לנו, הם צמחו רק בגלל שחקנים אחרים טובים לידם.
אתה ברצינות בוכה פה על ווילבקין ומכל העמדות, בוחר להתפשר בעמדה 3 ועוד לשים בה את זוסמן? ועוד בחמישיה? הוא אפילו לליגת העל לא הוכיח את עצמו!

שילך להיבנות במקום אחר, רצוי גם פיזית לפני שהוא קופץ לעמדה 3 בחמישיות יורוליג. ואני אומר את זה באהבה לילד ובתקווה שאולי יום אחד יחזור לפה מספיק טוב כשחקן מחליף ב-3.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי toja27 » 11 יולי 2018, 11:21

לא שאני בעד זוסמן לחמישיה, אבל נחמד אם הוא ישאר העונה. סה"כ נראה שלילד הזה יש מקום בתור ישראלי במכבי, אני מחבב אותו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 11 יולי 2018, 11:23

פחות או יותר מה שתיארתי שלדעתי יקרה במידה ובולדן ישאר.
עוד גארד נוסף- פארגו ועוד 5 נוסף.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 11 יולי 2018, 11:25

גל גל כתב:זה לא מוזר , לא תמיד חייב לשחק עם שחקני פוסט אפ

אנתוני ראנדולף שחקן מעולה עם המון ניסיון ברמות הגבוהות
הגיע לפיינל פור עם קובאן זכה עם ריאל, זכה באליפות אירופה עם סלובניה. איך אפשר לא לרצות שחקן כזה פה ?

פחות מוזר בהתקפה, דווקא יש דברים חיוביים שאפשר להרוויח עם ראנדולף ב 5 שם. יותר בהגנה ובאיזור הצבע.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי cannon » 11 יולי 2018, 11:25

בולדן לא יישאר. גם זוסמן כנראה לא יישאר. מכבי מאוד רוצה את קולשוב. החלטות לגבי ישראלים ולגבי הזר הנוסף כנראה יהיו תלויות מאוד בקולשוב. אם יגיע, יש מצב שיעדיפו את זלמנסון כעוד גיבוי לגבוהים. אם לא, לנמרוד לוי יש עדיפות. בקיצור יש קצת בלאגן וכנראה עמדה 3 (או 3/4) תסגר אחרונה ותהיה תלויה בגורמים שלמכבי אין כרגע שליטה מלאה עליהם (קולשוב בעיקר...).
cannon

הודעהעל ידי toja27 » 11 יולי 2018, 11:27

cannon כתב:בולדן לא יישאר. גם זוסמן כנראה לא יישאר. מכבי מאוד רוצה את קולשוב. החלטות לגבי ישראלים ולגבי הזר הנוסף כנראה יהיו תלויות מאוד בקולשוב. אם יגיע, יש מצב שיעדיפו את זלמנסון כעוד גיבוי לגבוהים. אם לא, לנמרוד לוי יש עדיפות. בקיצור יש קצת בלאגן וכנראה עמדה 3 (או 3/4) תסגר אחרונה ותהיה תלויה בגורמים שלמכבי אין כרגע שליטה מלאה עליהם (קולשוב בעיקר...).

אם בולדן לא נשאר, אז חסר עוד שחקן זר. באמת סומכים על קולושוב ששיחק רק במכללות?
דרך אגב אם בולדן לא נשאר אז ראנדולף ב 4 וזה יותר הגיוני.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 יולי 2018, 11:29

cannon כתב:בולדן לא יישאר. גם זוסמן כנראה לא יישאר. מכבי מאוד רוצה את קולשוב. החלטות לגבי ישראלים ולגבי הזר הנוסף כנראה יהיו תלויות מאוד בקולשוב. אם יגיע, יש מצב שיעדיפו את זלמנסון כעוד גיבוי לגבוהים. אם לא, לנמרוד לוי יש עדיפות. בקיצור יש קצת בלאגן וכנראה עמדה 3 (או 3/4) תסגר אחרונה ותהיה תלויה בגורמים שלמכבי אין כרגע שליטה מלאה עליהם (קולשוב בעיקר...).

על פי מה אתה קובע את זה?
לפי מה שאנחנו יודעים, יש לו חוזה, ומכבי לא תיפטר ממנו סתם ככה. פילדלפיה לא תיקח שחקן שנראה ככה.
קולשוב אחלה. יכול לעזור.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 11 יולי 2018, 11:44

זה די היה ברור ששפכו כל כך הרבה כסף על ווילבקין שהם יחסכו כל אגורה עכשיו.. ולמי איכפת שיש לנו את עמדה 3 הגרועה ביורוליג..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Rampel » 11 יולי 2018, 11:53

אז אם קולשוב מגיע, לא מביאים עוד זר לעמדות הפורוורד? אני לגמרי בעד קולשוב, אבל זו טעות פטאלית!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי moring1 » 11 יולי 2018, 11:54

לא מבין מה אתם בוכים פתאום כתבתם שקיין זה עמדה 3 לגיטימית חחח. אני כבר עיכלתי מזמן את העובדה שלא יחתימו שחקן בעמדה הזאת אז אם כבר אז כבר, שיתנו את ההזדמנות לזוסמן או קולושוב.
moring1

הודעהעל ידי cannon » 11 יולי 2018, 11:58

moring - אתה יודע הכל, כתבת הכל, מבין הכי טוב מכולם וכולם שקרנים ולא אמינים. נמאסת!
cannon

הודעהעל ידי TAYO » 11 יולי 2018, 12:00

moring1 כתב:לא מבין מה אתם בוכים פתאום כתבתם שקיין זה עמדה 3 לגיטימית חחח. אני כבר עיכלתי מזמן את העובדה שלא יחתימו שחקן בעמדה הזאת אז אם כבר אז כבר, שיתנו את ההזדמנות לזוסמן או קולושוב.

אני חושב שקיין יכול היה להיות שחקן חמישיה לגיטימי ביורוליג אם רק היה קולע עונשין באחוזים סבירים. יש לו הגנה, ריבאונד, קבלת החלטות סבירה, קליעה סבירה משלוש. לא נופל מהרבה שחקני 3 אחרים בליגה הזו. ברגע שיהיו מובילי כדור כמו שצריך, קיין יהיה חופשי להתרכז בדברים שהוא מאד טוב בהם... למשל ריבאונד התקפה, תיסכול שחקני יריב.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי moring1 » 11 יולי 2018, 12:03

בולדן חי בסרט, חשב שהוא כבר רגל וחצי בקבוצת NBA כשהמציאות היא שהוא אפילו לא הרשים בליגת ווינר. אני צופה שהוא ימצא עצמו בקבוצה בינונית באחת הליגות באירופה בעונה הבאה. cannon מספיק עם הרגשי נחיתות, לא צריך לקחת ללב כל דבר.
moring1

הודעהעל ידי cannon » 11 יולי 2018, 12:13

קצת סדר לגבי רנדולף - כתבה ממש מעכשיו: https://amp.marca.com/baloncesto/acb/20 ... b45ba.html
ידוע שמארקה זה חצי שופר של ריאל מדריד. האם הכתבה הזו היא לצרכי מו"מ? מעניין...
cannon

הודעהעל ידי my man » 11 יולי 2018, 12:13

כשחושבים על זה..
גם אם נניח שראנדולף מגיע..
עדיין יש לנו עמדה 3 שמורכבת מקיין/רול ואולי קולושוב..ועמדה 4 של קלויארו וכהן..
2 עמדות הכי גרועות ביורוליג..
וגם עמדה 2 בספק גדול(מאד משמעותי אם פארגו ווילבקין ישחקו יחד או יחליפו ביניהם)
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי TAYO » 11 יולי 2018, 12:18

my man כתב:כשחושבים על זה..
גם אם נניח שראנדולף מגיע..
עדיין יש לנו עמדה 3 שמורכבת מקיין/רול ואולי קולושוב..ועמדה 4 של קלויארו וכהן..
2 עמדות הכי גרועות ביורוליג..
וגם עמדה 2 בספק גדול(מאד משמעותי אם פארגו ווילבקין ישחקו יחד או יחליפו ביניהם)

רנדולף יהיה 4 לדעתי ויגיע סנטר. עמדה 3 תהיה אולי חלשה על הנייר אבל מאמין שקיין יתברג יפה שם.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 יולי 2018, 12:21

cannon כתב:קצת סדר לגבי רנדולף - כתבה ממש מעכשיו: https://amp.marca.com/baloncesto/acb/20 ... b45ba.html
ידוע שמארקה זה חצי שופר של ריאל מדריד. האם הכתבה הזו היא לצרכי מו"מ? מעניין...

הגיוני שימשיך שם.
אף אחד לא הוציא הודעה רשמית על שחרור.
ריאל שומרת אותו קרוב, ותחליט מה לעשות איתו. אני לא רואה סיבה שישחררו אותו למען האמת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 יולי 2018, 12:25

moring1 כתב:בולדן חי בסרט, חשב שהוא כבר רגל וחצי בקבוצת NBA כשהמציאות היא שהוא אפילו לא הרשים בליגת ווינר. אני צופה שהוא ימצא עצמו בקבוצה בינונית באחת הליגות באירופה בעונה הבאה. cannon מספיק עם הרגשי נחיתות, לא צריך לקחת ללב כל דבר.

אחרי יומיים של מנוחה, המשחק הבא שלו יהיה מחר בלילה נגד פיניקס (הבלתי מנוצחת), כשהמצ' אפ שלו יהיה הבחירה הראשונה בדראפט- דיאנדרה אייטון.
כשיזיזו אותו לעמדה 4- יחכה שם דראגן בנדר על 215 סנטימטריו. כשגם ג'וש ג'קסון יכול לשחק בעמדה הזאת. בטוח שניקולה ויתר פמליית מכבי יהיו בקהל, ותהיה פה אקסטרה מוטיבציה.

פילי במצב לא טוב מבחינת הדירוג בסאמר ליג. הם לא ניצחו אף משחק.
אמנם מובטח להם המשחק מול פיניקס ועוד משחק דירוג לאחריו (הצלבה עם קבוצה שמדורגת גבוה יותר), אבל אם ימשיכו להראות ככה- בולדן יפספס את הרכבת.

כרגע הוא לא במצב של לקנות לעצמו אוהדים לטרייד, או זימון לוטרן-קמפ לפני העונה. הוא במצב של לקחת את המזוודה ולחזור לתל אביב.
אבל שוב, לפחות שני משחקים להוכיח את עצמו. המשחק הבא הוא הכי חשוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים