החציל האצטקי כתב:moring1 כתב:cannon כתב:במכבי עוברת מחשבה לא להביא שחקן זר לעמדה 3. לא משהו סופי עדיין אבל משיקולי חוק רוסי ורצון שבקבוצה לא יהיו 8 זרים, יש מצב שקולשוב יחד עם רול וקיין מצד אחד והעובדה שקלויארו יכול לשחק 3 ושיהיה גם עוד שחקן ישראלי בסגל (לנמרוד לוי סיכוי גבוה יחסית ליתר) מביאים לחשיבה הזו וכנראה ששחקן בעמדה הזו אם יגיע יהיה במועד מאוחר יותר. מדגיש שוב שזו מחשבה שעוברת ועוד לא סופית. כמו כן סביר שקנדריק ריי לא יירשם לליגה בתחילת העונה.
מצידי, אם מעמידים שחקני יורוליג טובים ב4 עמדות, שיכניסו לחמישייה הפותחת את זוסמן. אני אוהב אותו והוא לא עושה שטויות ועם השחקנים האלה סביבו הוא יכול להתעלות ונרוויח ישראלי ליורוליג. על רנדולף רק ישראל היום דיווחו אין סיבה להאמין לזה. אם זה יקרה אני אתחיל להיות אופטימי...
די נו. הניסוי הזה כשל בשנה שעברה.
למה לחזור על אותן טעויות כשאומרים בבירור: אנחנו לא מאמינים בשחקן הישראלי?
איך כשל בדיוק? היו לך ארבעה שחקני יורוליג בחמישייה? יש לי הרגשה שאם יהיו ארבעה שחקנים מנוסים ליד זוסמן הוא יתאקלם לרמה. תדמיין חמישייה של פארגו,ווילבקין,זוסמן,רנדולף,זר. וזוסמן לא נגר כמו שגב וגם יש לו שכל, אני חושב שהוא יצליח להתאים את עצמו. תזכר בכל הישראלים הטובים שהיו לנו, הם צמחו רק בגלל שחקנים אחרים טובים לידם.