המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:אקארו וויט וקווינסי אייסי פנויים לא?
הבעיה היא הרישום בליגה , חבל שאי אפשר להחליף עכשיו 2 שחקנים אובראיינט וריי ולהביא 2 זרים במקום
MM3 כתב:זה מרגיש שפשוט אין לו אוויר ליותר מ 10 דק׳ משחק .. גם אם הוא יהיה לא רע במחצית הראשונה בשניה הוא פשוט מתרסק .
מניחה שהם בחנו את ההשפעה שלו על המרקם הקבוצתי והחליטו שזה לא שווה את זהMTA2311 כתב:אני בדרך כלל שונא את ההידבקות לאיזה שם שעלה בפורום וקביעה נחרצת שחייבים להביא אותו, אבל באמת שאין שום סיבה שאוקארו ווייט לא יהיה פה כבר לפני שלושה שבועות.
MTA2311 כתב:אני בדרך כלל שונא את ההידבקות לאיזה שם שעלה בפורום וקביעה נחרצת שחייבים להביא אותו, אבל באמת שאין שום סיבה שאוקארו ווייט לא יהיה פה כבר לפני שלושה שבועות.
Holiday_Armadillo כתב:מניחה שהם בחנו את ההשפעה שלו על המרקם הקבוצתי והחליטו שזה לא שווה את זהMTA2311 כתב:אני בדרך כלל שונא את ההידבקות לאיזה שם שעלה בפורום וקביעה נחרצת שחייבים להביא אותו, אבל באמת שאין שום סיבה שאוקארו ווייט לא יהיה פה כבר לפני שלושה שבועות.
SirCharles כתב:במקום ספחיה הייתי מוציא אותו מהרוטציה עד שיבקש לעזוב.
הבעיה שלמכבי אין ממש אופציות בעמדה 4 חוץ מקלויארו. כהן ממשיך להראות שהוא לא שייך ליורוליג ולוי עדיין לא הוכיח שהוא יכול להגן מול איזושהי קבוצה אירופאית מבלי לצאת ב5 עבירות תוך 5 דקות.
פאק... איך זה ייתכן שמתוך סגל של 14 שחקנים לא פחות משישה - דיבה, ריי, אבדיה, לוי, כהן, אובריינט - אין מה לחפש על המגרש ברמת היורוליג? ועוד אחד פצוע עד הודעה החדשה... רבאק זה חצי קבוצה! ומשאיר לנו שבעה שחקנים שחמישה מהם משלימים.
שועל כתב:SirCharles כתב:במקום ספחיה הייתי מוציא אותו מהרוטציה עד שיבקש לעזוב.
הבעיה שלמכבי אין ממש אופציות בעמדה 4 חוץ מקלויארו. כהן ממשיך להראות שהוא לא שייך ליורוליג ולוי עדיין לא הוכיח שהוא יכול להגן מול איזושהי קבוצה אירופאית מבלי לצאת ב5 עבירות תוך 5 דקות.
פאק... איך זה ייתכן שמתוך סגל של 14 שחקנים לא פחות משישה - דיבה, ריי, אבדיה, לוי, כהן, אובריינט - אין מה לחפש על המגרש ברמת היורוליג? ועוד אחד פצוע עד הודעה החדשה... רבאק זה חצי קבוצה! ומשאיר לנו שבעה שחקנים שחמישה מהם משלימים.
ומה שמצחיק זה שכל הקיץ כולם פה דיברו על סגל מאוד עמוק
SirCharles כתב:שועל כתב:SirCharles כתב:במקום ספחיה הייתי מוציא אותו מהרוטציה עד שיבקש לעזוב.
ומה שמצחיק זה שכל הקיץ כולם פה דיברו על סגל מאוד עמוק
מי טען שזה סגל עמוק? רחב אולי, אבל בטח לא עמוק. והיה ברור שיש פה יותר מדי שחקני יורוליג גבוליים.
TAYO כתב:ג׳וני כנראה נפילה, קורה, מצד שני - קלויארו זו פגיעה בול. קנדריק ריי היה חשוד מלכתחילה והייתה תמימות דעים כמעט מקיר לקיר שהוא לא שייך לרמה הזו. לא בושה להודות בטעויות, גם אם הן היו צפויות כמו מנדבושקס מזונה בתל ברוך. כבר לפני שבועיים, אבל גם עכשיו עוד לא מאוחר, שחררו את ריי לקבוצה אחרת ותביאו חיזוק קבוע, ואז אולי יהיה לכם קצת זמן לחפש גם 3/4 נורמלי במקום אובריינט. אני חושב שזה לא חייב להיות סיפור יקר באופן מחריד. מבחינתי חמישיה של בלאק, קלויארו, 3/4 איכותי, 2 איכותי וסקוטי זה מה שצריך לשאוף אליו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שועל כתב:TAYO כתב:ג׳וני כנראה נפילה, קורה, מצד שני - קלויארו זו פגיעה בול. קנדריק ריי היה חשוד מלכתחילה והייתה תמימות דעים כמעט מקיר לקיר שהוא לא שייך לרמה הזו. לא בושה להודות בטעויות, גם אם הן היו צפויות כמו מנדבושקס מזונה בתל ברוך. כבר לפני שבועיים, אבל גם עכשיו עוד לא מאוחר, שחררו את ריי לקבוצה אחרת ותביאו חיזוק קבוע, ואז אולי יהיה לכם קצת זמן לחפש גם 3/4 נורמלי במקום אובריינט. אני חושב שזה לא חייב להיות סיפור יקר באופן מחריד. מבחינתי חמישיה של בלאק, קלויארו, 3/4 איכותי, 2 איכותי וסקוטי זה מה שצריך לשאוף אליו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
קוליארו רחוק מלהיות בול. שחקן סתמי לגמרי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־18 אורחים