argof כתב:מה הסטטוס של טי ג'יי ליף כחלופה לעמדה 4 (בנוסף לכספי, או במקום)?
זה נראה שדרוש עוד ישראלי איכותי לסגל.
יש לו חוזה בפייסרס.
אני מקווה שיצליחו לשים יד על אמארה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
argof כתב:מה הסטטוס של טי ג'יי ליף כחלופה לעמדה 4 (בנוסף לכספי, או במקום)?
זה נראה שדרוש עוד ישראלי איכותי לסגל.
אחדשיודע כתב:
אין ספק, בונים פה קבוצה מאוד אתלטית.
Adam כתב:אמארה בהחלט צריך לשחק במכבי עונה הבאה. אי אפשר להסתפק בשני שחקנים בעמדה 5. ההיסטוריה מוכיחה ששחקנים גבוהים פציעים הרבה יותר מגארדים, ובעונה כלכך ארוכה כמו שנה הבאה חייבים לקחת בחשבון שייתכן וחס וחלילה בלאק או האנטר ייפצעו לתקופה לא קצרה (חודש אחד יכול לגמור את העונה האירופית).
צריך גם לא לשכוח את בעיית העבירות שיש לבלאק. כהן לא יוכל למלא את החלל הזה באירופה.
אמארה, שכבר מזמן לא זריז כמו שהיה פעם, בטח ברגליים, שחקן מאוד (מאוד) פיזי ובעל קליעה יציבה בחצי מרחק. הוא שומר על עצמו מצוין ביחס לגיל, ומאמין שהוא יכול לתת אפילו עוד שנתיים.
ל5-10 דק' משחק באירופה (שזה בדיוק מה שאנחנו צריכים) זה יותר ממספיק.
אה, והוא גם ישראלי.
arie85 כתב:אחדשיודע כתב:
לכן ברייאנט היה חשוב
הוא כן מאוד אתלטתי
אחדשיודע כתב:arie85 כתב:אחדשיודע כתב:
לכן ברייאנט היה חשוב
הוא כן מאוד אתלטתי
לא הוא לא.
טוקוטו למשל ששיחק איתו באילת, הוא שחקן אתלטי.
arie85 כתב:Adam כתב:אמארה בהחלט צריך לשחק במכבי עונה הבאה. אי אפשר להסתפק בשני שחקנים בעמדה 5. ההיסטוריה מוכיחה ששחקנים גבוהים פציעים הרבה יותר מגארדים, ובעונה כלכך ארוכה כמו שנה הבאה חייבים לקחת בחשבון שייתכן וחס וחלילה בלאק או האנטר ייפצעו לתקופה לא קצרה (חודש אחד יכול לגמור את העונה האירופית).
צריך גם לא לשכוח את בעיית העבירות שיש לבלאק. כהן לא יוכל למלא את החלל הזה באירופה.
אמארה, שכבר מזמן לא זריז כמו שהיה פעם, בטח ברגליים, שחקן מאוד (מאוד) פיזי ובעל קליעה יציבה בחצי מרחק. הוא שומר על עצמו מצוין ביחס לגיל, ומאמין שהוא יכול לתת אפילו עוד שנתיים.
ל5-10 דק' משחק באירופה (שזה בדיוק מה שאנחנו צריכים) זה יותר ממספיק.
אה, והוא גם ישראלי.
צריך עוד חמש לליגה הישראלית הסדירה
מצידי שיחתימו את אלכס צ'וברביץ'
arie85 כתב:אחדשיודע כתב:arie85 כתב:אחדשיודע כתב:
לכן ברייאנט היה חשוב
הוא כן מאוד אתלטתי
לא הוא לא.
טוקוטו למשל ששיחק איתו באילת, הוא שחקן "מאוד אתלטי".
תראה בסרטונים
Thorin כתב:גל גל כתב:פשוט מטורף שמכבי הולכת לסגל של 12 שחקנים בלבד בעונה של 80 משחקים.
ובכזאת אינטנסיביו
הם לא נורמלים מה הם עושים שם ?
חייב 14 שחקנים בסגל כמו כל קבוצת יורוליג נורמלית
הרי יהיו פציעות פה ושם. ואז זה כדור שלג
פציעה פה גורמת לזה ולהוא לשחק יותר עם יותר לחץ וכו וכו וכו.
אני דווקא בעד סגל קצר ואיכותי במצב נתון של מחסור במזומנים.
בליגה זוסמן ובמיוחד דני צריכים לקבל את המפתחות עד הפלייאוף.
אין לי בעיה עם זה.
הבעיה היא שגם אם כספי מגיע, יש סיכוי לא רע שהוא יחסיר המון משחקים במאני טיים.
וזה אומר שאנחנו הולכים עם קלויארו וכהן בעמדות הפורוורדים.
במילים אחרות, מקום 10 ביורוליג זאת התקרה שלנו.
Hujirat כתב:אני חושב שבהסתכלות מפוכחת על היורוליג החתמות מהסוג של בריאנט זה המודל האסטרטגי הנכון למכבי העונה.
אין למכבי שום יכולת להביא את השמות המובילים עם הסכומים שרצים וגם אין שום סיכוי ריאלי לעשות משהו משמעותי עם שחקנים4 מובילים וספסל "מוכח" ובינוני.
מכבי יכולה לבנות קדימה עם שחקנים אמריקאיים עם אישיות טובה ואפ סייד גבוה בחוזים עם אופציות, מה שחקנים "מוכחים" לא יקחו בחיים ולנסות לייצר משהו תחרותי על מקום 7-9 וחשוב מכך להריץ את הקבוצה כמה שנים כשלכולם ברור שמדני לא באמת נהנה ואולי גם לא מזוסמן ושלא יצליחו לשמור על טאריק יותר משנה.
לדעתי עד הכניסה של היורוליג לעידן הפייר פליי זה המודל שמנצל הכי טוב את היתרונות היחסיים של מכבי.
yarin150 כתב:אני דווקא אוהב את זה שבונים פה סגל שהוא לא אתלטים מטורפים וחסרי מוח .
מקאדו 3 כתב:יכול לחיות עם כל ההחתמות החדשות עד עכשיו בתנאי שהזרים הנותרים יהיו ברמה גבוה יותר.
refael כתב:?? , וולטרס
ווילבקין, בראינט, דיברתולמאו
זוסמן, קלויארו, אבדיה
??, כהן
בלאק, האנטר
כמו זה נראה נשאר למכבי עוד שני החתמות - רכז בכיר וכספי לעמדה
4. סגל של 7 זרים שכרגע 2 מהם יושבים בצד במשחקי הליגה.
שדרוג לעומת שנה שעברה? תלוי ברכז שיגיע.
שופי שוף כתב:חייב להגיד שאני מרגיש שמזלזלים פה בוולטרס.
בעונה שעברה בז'לגיריס, עד המחזור האחד עשר הוא החזיק בממוצעים של 14.5 נק' ו-5.3 אסיסטים למשחק, ואז הוא נפצע.
אחרי הפציעה הוא לא חזר לאותו כושר, אבל בהצלבה מול פנרבחצ'ה הוא העמיד מספרים יפים מאוד גם כן בשבעים אחוז מהשדה.
הוא לא תיאודוסיץ', אבל הוא בהחלט רכז יורוליג לא רע בכלל, שאמנם לא יכול להוביל קבוצה לבדו, אבל יחד עם עוד שחקן טוב בעמדה 1 (לאו דווקא כוכב) ווילבקין, יכולים למלא קו אחורי לא כל כך נוראי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־40 אורחים