פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מחשבות לקראת עונת 2020/21

08 יולי 2020, 17:50

אדגר פו כתב:בדרך לספרד
https://www.israelhayom.co.il/article/778885
מגיע לו, מאד מוערך מבחינתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

08 יולי 2020, 17:51

אם כבר מביאים סתם שחקנים לא משמעותיים אז אולי בשבילי יביאו את ארל קלארק?

08 יולי 2020, 17:52

לא משנה עכשיו אני רואה שהוא חתם בליגה הקוריאנית(מה?)..

08 יולי 2020, 17:55

דרום או צפון קוריאה ? ;)

08 יולי 2020, 17:55

Jack55 כתב:תגידו.. מה עם דאריוס אדאמס, יכול להיות אופציה?

אמן

08 יולי 2020, 18:45

שמוליק כתב:
Jack55 כתב:תגידו.. מה עם דאריוס אדאמס, יכול להיות אופציה?

אמן

אסון אם יבוא , בן 31, כבר כמה שנים בסין יושב ומתבטל והשחקן נמוך ואני בספק אם הוא בכושר
אם הוא יחתום פה זה נטו החתמה של ארון ג׳קסון, זה רק כדי להגיד הנה החתמנו

08 יולי 2020, 22:10

יש לי הרגשה שבעלי מכבי לא ישלחו יד לכיס בשום מצב, וחבל, אחרי עונה שבה מכבי חוזרת למרכז הבמה ביורוליג ובגלל קמצנות של הבעלים נחזור להיות מכבי של 2014 ואילך, כלומר פח, כן כן חוסר ודאות, בסדר, אבל עונות "קורונה" קורות פעם במאה שנה אז אפשר חד פעמי להביא כסף מהבית בשביל להעמיד קבוצה רצינית.

בעיקר חבל לי על ווילביקין, מת על השחקן הזה, אם הבעלים לא מביאים כסף מהבית והולכים לעונה כלכלית (שנראה שזה מה שקורה), שישחררו את ווילביקין ויתנו לו לפרוח בקבוצה אחרת ולא להיות חלק מקבוצה פח שלא תעלה לפלייאוף.

08 יולי 2020, 23:00

divarx כתב:יש לי הרגשה שבעלי מכבי לא ישלחו יד לכיס בשום מצב, וחבל, אחרי עונה שבה מכבי חוזרת למרכז הבמה ביורוליג ובגלל קמצנות של הבעלים נחזור להיות מכבי של 2014 ואילך, כלומר פח, כן כן חוסר ודאות, בסדר, אבל עונות "קורונה" קורות פעם במאה שנה אז אפשר חד פעמי להביא כסף מהבית בשביל להעמיד קבוצה רצינית.

בעיקר חבל לי על ווילביקין, מת על השחקן הזה, אם הבעלים לא מביאים כסף מהבית והולכים לעונה כלכלית (שנראה שזה מה שקורה), שישחררו את ווילביקין ויתנו לו לפרוח בקבוצה אחרת ולא להיות חלק מקבוצה פח שלא תעלה לפלייאוף.
אם אין מנויים בעונה הבאה, ווילבקין לא ימשיך. אולי גם מכבי לא.

08 יולי 2020, 23:01

שמואל1 כתב:
divarx כתב:יש לי הרגשה שבעלי מכבי לא ישלחו יד לכיס בשום מצב, וחבל, אחרי עונה שבה מכבי חוזרת למרכז הבמה ביורוליג ובגלל קמצנות של הבעלים נחזור להיות מכבי של 2014 ואילך, כלומר פח, כן כן חוסר ודאות, בסדר, אבל עונות "קורונה" קורות פעם במאה שנה אז אפשר חד פעמי להביא כסף מהבית בשביל להעמיד קבוצה רצינית.

הסיפור הוא - שהם יפילו את מכבי יחד איתם ולא ימכרו..

09 יולי 2020, 01:56

my man כתב:
שמואל1 כתב:

הסיפור הוא - שהם יפילו את מכבי יחד איתם ולא ימכרו..

פרצופה של המדינה אולי

09 יולי 2020, 18:00

בכדי לחסוך בשחקנים (כסף) מכבי צריכה להביא שחקנים ורסיטלים שיכולים לשחק במספר עמדות.
לדוגמא:
בהנחה של טיילור טניס יחליף את וולטרס וקאליניץ יחליף את קולויארו.
וולקאפ יכול לבוא במקום ג'קסון ודורסי.
מיקי יכול לשחק 4 ו5 במקום אייסי ובלאק.
הרכב יכול להיות:

אניס דיבא
ווליבקין וולקאפ
בריינט זוסמן
קאלניץ כספי כהן
מיקי האנטר.

09 יולי 2020, 23:32

קלויארו חייב להישאר. אני לא יודע כמה הוא אמור לעלות, אבל הוא כל כך חשוב למאזן הכללי של הקבוצה.

10 יולי 2020, 00:08

TAYO כתב:קלויארו חייב להישאר. אני לא יודע כמה הוא אמור לעלות, אבל הוא כל כך חשוב למאזן הכללי של הקבוצה.

500K

10 יולי 2020, 10:03

יש לי הרגשה שהרכז שמכבי תביא יהיה ג׳ייקובן בראון.

10 יולי 2020, 10:18

החציל האצטקי כתב:יש לי הרגשה שהרכז שמכבי תביא יהיה ג׳ייקובן בראון.

נקווה שלא

10 יולי 2020, 10:18

itai7 כתב:

נקווה שלא

אני דווקא מאוד בעד

10 יולי 2020, 10:32

אני העלתי את ההשערה הזאת כבר לפני חודש :)

10 יולי 2020, 10:33

החציל האצטקי כתב:
itai7 כתב:

נקווה שלא

אני דווקא מאוד בעד

בגדול אני די מתעב את הבחור ואת השחקנים בסגנון שלו (אלו שיכלו להיות בNBA אם היו שמים על משהו בחיים המקצועיים שלהם).
הוא ווינר ללא ספק, אבל הוא חור רציני בהגנה והוא מסוגל להצליח בקונסטלציות מאוד מסוימות (עובדה שהוא דשדש באירופה המשך שש או שבע עונות עד שהגיע לירושלים).

יש טובים ממנו בשוק ואני לא רואה אותו משתלב בקבוצה הגנתית כמו מכבי ועם מאמן כמו יאניס.

10 יולי 2020, 10:43

שופי שוף כתב:בגדול אני די מתעב את הבחור ואת השחקנים בסגנון שלו (אלו שיכלו להיות בNBA אם היו שמים על משהו בחיים המקצועיים שלהם).
הוא ווינר ללא ספק, אבל הוא חור רציני בהגנה והוא מסוגל להצליח בקונסטלציות מאוד מסוימות (עובדה שהוא דשדש באירופה המשך שש או שבע עונות עד שהגיע לירושלים).

יש טובים ממנו בשוק ואני לא רואה אותו משתלב בקבוצה הגנתית כמו מכבי ועם מאמן כמו יאניס.

הוא מאדרפאקר רציני.
לא רואה אותו כחור גדול בהגנה. הוא פיזי מאוד ויש לו ידיים די ארוכות (1.94 מ׳).
הוא יכול לשמור טוב, גם אם לא להיות ה-סטופר ההגנתי שלך (ספק אם שומר פחות טוב מאניס או וולטרס, לצורך העניין).

הוא עולה מצויין מהספסל, שיפר את היכולות שלו כפוינט גארד עד לרמה שהוא לגמרי מסוגל לשלוט בקצב של משחק.
קורא מצבים, מוסר, יודע מתי לשתף את האחרים ומתי לקחת על עצמו, קלאץ׳. יד טובה מכל הטווחים, יכולת חדירה. חבילה די שלמה.

אני רואה את יאניס הולך עם ווילבקין בתור הרכז שלו.
ג׳ייקובן יכול להיות רכז מחליף מצוייין, ויוכל להיות האיש שיזיז את ווילבקין לאוף-גארד (אה לה מה שעשה עם פלדין).

שיחק אצל קטש כבר המון עם 3 גארדים, ככה שאני חושב שזה לגמרי יכול לעבוד.

10 יולי 2020, 10:48

ג'ייקובן בראון - לא לא לא ועוד הפעם לא
בבקשה לא
פרסם תגובה