felix_r כתב:ואו! ההגנה של סקרמנטו בצבע גרועה יותר מהגנה של ז'יז'יץ' ! כל אחד נכנס לסל חופשי-חופשי
ההגנה הגרועה בהיסטוריה (מבחינת רייטינג הגנה).
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:ואו! ההגנה של סקרמנטו בצבע גרועה יותר מהגנה של ז'יז'יץ' ! כל אחד נכנס לסל חופשי-חופשי
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:ואו! ההגנה של סקרמנטו בצבע גרועה יותר מהגנה של ז'יז'יץ' ! כל אחד נכנס לסל חופשי-חופשי
ההגנה הגרועה בהיסטוריה (מבחינת רייטינג הגנה).
felix_r כתב:מה זה? מה הם עושים?
my man כתב:felix_r כתב:מה זה? מה הם עושים?
בדיוק כמו שזה נראה.
כל אחד רוצה לנפח את הסטט' של עצמו..זה מזעזע וקשה לצפייה.
חוזר בי, ההגנה שלו החזירה אותםShay_uzan כתב:גם ההחזרה שלו 1:40 לסוף, לא מובנת
~Box & 1~ כתב:האזנתי לראיון של דני אתמול במלואו, והמסר העיקרי שעולה ממנו זה שדני חושב במושגים של "לקבל" ולא של "לקחת".
"אני מקבל 20 דקות כל ערב, זה ממש לא מובן מאליו"
"אין לי הרבה הזדמנויות בינתיים"
"לאמלו הגיע לקבוצה ששמה מיד את הכדור בידיים שלו"
וירון טלפז, שהוא מראיין פנטסטי, נפל בזה לצערי ושיבח אותו על הגישה שלו ("הגישה שלך נהדרת, זה יגיע בסוף") במקום לרמוז לו שהוא חייב להיות הרבה יותר אסרטיבי. שום דבר לא יגיע אליו עם פסיביות. שום דבר.
זה הסוויץ' הכי גדול שהוא צריך לעשות בראש. אף אחד לא ייתן לך דברים בליגה הזו, אתה צריך לקחת, אתה צריך לטרוף. אף אחד לא ישים לך את הכדור ביד רק בגלל הפוטנציאל שלך, אתה צריך להראות שאתה בטוח ביכולת שלך לכדרר על ידי זה שתעשה זאת בכל קמצוץ הזדמנות. אף אחד לא יטרח לייצר עבורך מצב, אתה זה שצריך ללטש את המשחק שלך ברמה כזו שתייצר לעצמך מצבים. אף אחד לא "ייתן" לך לקחת 10 זריקות במשחק, רק אתה זה שתגרום לעצמך לקחת כמו זריקות שכזו, על ידי תנועה נכונה, על ידי שפת גוף שדורשת כדור ולא מתחבאת ממנו, לא רק במשחק המעבר אלא גם במשחק העומד (הוא מתחבא ה-מ-ו-ן במשחק העומד, והוא טיפש אם הוא חושב שלא רואים את זה).
גישת ה"מה שיתנו לי" וגישת ה"מה שאקבל" זה האלף בית של פסיביות.
והדברים שהוא אמר בראיון הלכו הלך יד ביד עם מה שראינו ממנו מול סקרמנטו, לא סתם הוא לקח רק 5 זריקות וכמעט ולא נגע בכדור. כל המשחק הוא מחכה "לקבל" במקום לקחת ולטרוף. ואז כשהוא לא מורגש בשטף ההתקפי ברוקס מוציא אותו ודני מתפלא. תבין כבר איפה אתה נמצא לעזעזל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־37 אורחים