פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: תמיר בלאט - חתם במכבי תל אביב לשנתיים

06 יולי 2026, 17:58

omerk כתב:מה הם יעשו עם היידיגר וקרינגטון ביחד? שניהם מתאזרחים

לפי הבנתי, קרינגטון נחשב "מתאזרח וותיק" במעמד של שחקן ישראלי, ומותר מתאזרח נוסף יחד איתו.

לגבי היידיגר, לא ידעתי שבסוף שוחרר מהרצליה. אבל מניח שאם ינאי מאוד ירצה אותו אז ספרד לא מהווה מכשול.

06 יולי 2026, 18:17

עידן כתב:
omerk כתב:מה הם יעשו עם היידיגר וקרינגטון ביחד? שניהם מתאזרחים

לפי הבנתי, קרינגטון נחשב "מתאזרח וותיק" במעמד של שחקן ישראלי, ומותר מתאזרח נוסף יחד איתו.

לגבי היידיגר, לא ידעתי שבסוף שוחרר מהרצליה. אבל מניח שאם ינאי מאוד ירצה אותו אז ספרד לא מהווה מכשול.

כן אתה צודק.
תמיד מבלבל אותי חוק המתאזרחים הזה

06 יולי 2026, 22:01

פופלינגר מדווחת, שאיטודיס ודדאס לא רוצים את תמיר בהפועל ת"א, אחרי שינאי סיכם איתו בלי ידיעתם.

06 יולי 2026, 22:03

מרסר כתב:פופלינגר מדווחת, שאיטודיס ודדאס לא רוצים את תמיר בהפועל ת"א, אחרי שינאי סיכם איתו בלי ידיעתם.

זה כבר פורסם לאורך היום

06 יולי 2026, 22:46

זה יהיה צדק פואטי אם בלאט בסוף לא יסגור בהפועל תא ויצטרך להתפשר על פי ארבע פחות ממה שהוא דורש, שזה גם לדעתי מה שהוא שווה.

06 יולי 2026, 23:05

אליאור כתב:זה יהיה צדק פואטי אם בלאט בסוף לא יסגור בהפועל תא ויצטרך להתפשר על פי ארבע פחות ממה שהוא דורש, שזה גם לדעתי מה שהוא שווה.

איך פי 4 פחות? במקרה הכי גרוע, יש לו הצעה של 750 אלף מירושלים על פי הדיווחים. גם הכוכב האדום מעוניינים בו ואני מניח שגם הם ישלמו לפחות סכום כזה.

06 יולי 2026, 23:07

עידן כתב:
אליאור כתב:זה יהיה צדק פואטי אם בלאט בסוף לא יסגור בהפועל תא ויצטרך להתפשר על פי ארבע פחות ממה שהוא דורש, שזה גם לדעתי מה שהוא שווה.

איך פי 4 פחות? במקרה הכי גרוע, יש לו הצעה של 750 אלף מירושלים על פי הדיווחים. גם הכוכב האדום מעוניינים בו ואני מניח שגם הם ישלמו לפחות סכום כזה.

תמיר צריך ללכת לירושלים גם בפחות כסף ממה שהוא דורש, ביורוקאפ הוא יהיה כוכב וישחק הרבה, בהפועל ת"א הוא היה הופך לים מדר 2.

06 יולי 2026, 23:51

מרסר כתב:
עידן כתב:

תמיר צריך ללכת לירושלים גם בפחות כסף ממה שהוא דורש, ביורוקאפ הוא יהיה כוכב וישחק הרבה, בהפועל ת"א הוא היה הופך לים מדר 2.

הבעיה היא שהוא יכל גם לשחק ביורוליג וגם להרוויח מיליון דולר במכבי וגם לשחק תחת קטש, אם הוא לא סוגר בהפועל ב1.6 אז כנראה מדובר באחד המהלכים המטומטמים שנעשו פה בשנים האחרונות

07 יולי 2026, 00:25

עידן כתב:

הבנתי. השאלה אם ההצעה עדיין תהיה בתוקף אם הפועל תל אביב תצא מהתמונה.

07 יולי 2026, 07:23

אם בסוף הוא לא חותם בהפועל אפשר להגיד שינאי אישית דפק במיוחד את בלאט: ההצעה 1.6 מיליון שנתן לו עוד כשהיה תחת חוזה היא הטריגר למו"מ הארוך והלא מתפשר שלו מול מכבי והדרישה ל-1.5 מיליון, מה שבסוף גרם למכבי ללכת על מדר ובסוף ינאי ימשוך את ההצעה והוא ישאר קירח מכל הכיוונים. יגמור ביורוקאפ עם חוזה נמוך ממה שמכבי הציעו לו בהתחלה.

07 יולי 2026, 21:51

יש לי שאלה לכול האוהדים:

עכשיו, אחרי שהפועל לא ממש רוצה את בלאט, הייתם מחזירים אותו למכבי תמורת חוזה שפוי (לא 1.5 מיליון שהוא ביקש בקיץ הזה, אלא בסכום שהוא שיחק העונה) ?

07 יולי 2026, 21:53

אם יש את מדר? לא למה.

07 יולי 2026, 22:02

שלום ולא להתראות. שיהנה במגדל.. ימשיך את דרכם של יותם וליאור...

07 יולי 2026, 22:02

cifkcv כתב:אם יש את מדר? לא למה.

לא אומר שבהכרח את תמיר, אבל אם מדר נפצע? היו לך השנה פציעות של כל הגארדים בערך

07 יולי 2026, 22:08

גיא כתב:
cifkcv כתב:אם יש את מדר? לא למה.

לא אומר שבהכרח את תמיר, אבל אם מדר נפצע? היו לך השנה פציעות של כל הגארדים בערך

שיהיה זר שיחליף את מדר. בלאט לא שווה יותר מ400

15 יולי 2026, 11:05

תמונה

15 יולי 2026, 11:10

הוא בדרך לקבור לעצמו את הקריירה אם יחתום שם

15 יולי 2026, 11:11

עידן כתב:הוא בדרך לקבור לעצמו את הקריירה אם יחתום שם

ישחק בליגה...

15 יולי 2026, 11:21

חח רכז רביעי

15 יולי 2026, 11:22

felix_r כתב:
עידן כתב:הוא בדרך לקבור לעצמו את הקריירה אם יחתום שם

ישחק בליגה...

סבבה, אז? אני בספק שהוא יישאר שם לאורך כל החוזה כשהוא בקושי יקבל דקות משחק

הוא ירוויח סכום עתק במשך שנה או גג שנתיים ואז מי ירצה אותו אחרי זה? אם זה היה החוזה האחרון בקריירה שלו אז זה לגמרי מהלך מובן, אבל הוא בן 29, יש לו עוד כמה שנים טובות לשחק
פרסם תגובה