המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
תמה ההגמוניה.אחדשיודע כתב:אז מכבי נלחמת עכשיו על זרים עם ירושלים והפועל. יפה
במילה אחת: כסףMitelka כתב:עתידות: יחתום בקבוצה עם ההצעה הגבוהה ביותר (ירושלים).
מצבנו בכי רע. איך מ4.5 כמו קוסטלו, ליידי ואז קמינסקי וונלי הגענו ל-5 מובהק כמו ריברו.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
גם בלי כסף אפשר להביא שחקנים טובים.anthony כתב:במילה אחת: כסףMitelka כתב:עתידות: יחתום בקבוצה עם ההצעה הגבוהה ביותר (ירושלים).
מצבנו בכי רע. איך מ4.5 כמו קוסטלו, ליידי ואז קמינסקי וונלי הגענו ל-5 מובהק כמו ריברו.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
בשתי מילים: חוסר השקעה
בשלוש מילים: ביזיון שאין כדוגמתו
Sent from my iPhone using Tapatalk
גל, מה חסר לדעתך במכבי? נטו "4 מוביל"?גל גל כתב:שיביאו את קאליניץ ועוד פליט nba שמשחק 4-5
זאת יכולה להיות קבוצה שלוחצת בהגנה כמו מטורפת עם ידיים ארוכות שחוטפות כל כדור ומחליפה על כל דבר בלי בעיה
בולדווין
קליבלנד
קולסון
קאליניץ
ניבו
שמואל1 כתב:תמה ההגמוניה.אחדשיודע כתב:אז מכבי נלחמת עכשיו על זרים עם ירושלים והפועל. יפה
Avi1508 כתב:אני אולי נאיבי אבל אני מאמין שיגיע לפה זר גבוה בלפחות מיליון דולר ולא יקראו לו ריברו
שמואל1 כתב:תמה ההגמוניה.אחדשיודע כתב:אז מכבי נלחמת עכשיו על זרים עם ירושלים והפועל. יפה
Rampel כתב:גל, מה חסר לדעתך במכבי? נטו "4 מוביל"?גל גל כתב:שיביאו את קאליניץ ועוד פליט nba שמשחק 4-5
זאת יכולה להיות קבוצה שלוחצת בהגנה כמו מטורפת עם ידיים ארוכות שחוטפות כל כדור ומחליפה על כל דבר בלי בעיה
בולדווין
קליבלנד
קולסון
קאליניץ
ניבו
ניבו כסנטר ראשון זה לגיטימי מבחינתך בקבוצה עם שאיפות?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אבל גם כשמכבי הפסידה תארים היא הייתה בעליונות תקציבית.מרסר כתב:שמואל1 כתב:תמה ההגמוניה.אחדשיודע כתב:אז מכבי נלחמת עכשיו על זרים עם ירושלים והפועל. יפה
ההגמוניה תמה ממזמן, מכבי הפסידה תארים בישראל במשך השנים האחרונות בכמויות גדולות שלא היו פעם, אין מה לעשות נכנסים אנשים עשירים לכדורסל קל יותר להביא זרים טובים לארץ שחקנים ישראלים בכירים כבר לא רצים לשבת על הספסל של מכבי בשביל עוד קצת כסף, מה גם שהחוקים בליגה אם זה פיינל פור בעבר וחוק רוסי פגעו לא מעט במכבי.
שמואל1 כתב:אבל גם כשמכבי הפסידה תארים היא הייתה בעליונות תקציבית.מרסר כתב:שמואל1 כתב:תמה ההגמוניה.אחדשיודע כתב:אז מכבי נלחמת עכשיו על זרים עם ירושלים והפועל. יפה
ההגמוניה תמה ממזמן, מכבי הפסידה תארים בישראל במשך השנים האחרונות בכמויות גדולות שלא היו פעם, אין מה לעשות נכנסים אנשים עשירים לכדורסל קל יותר להביא זרים טובים לארץ שחקנים ישראלים בכירים כבר לא רצים לשבת על הספסל של מכבי בשביל עוד קצת כסף, מה גם שהחוקים בליגה אם זה פיינל פור בעבר וחוק רוסי פגעו לא מעט במכבי.
השנה זה נגמר. ולא מדובר בקבוצה אחת אלא בשתי קבוצות, שהן גם האויבות הגדולות ביותר של מכבי.
גל גל כתב:Rampel כתב:גל, מה חסר לדעתך במכבי? נטו "4 מוביל"?גל גל כתב:שיביאו את קאליניץ ועוד פליט nba שמשחק 4-5
בולדווין
קליבלנד
קולסון
קאליניץ
ניבו
ניבו כסנטר ראשון זה לגיטימי מבחינתך בקבוצה עם שאיפות?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
חסר למכבי לדעתי 3 שחקנים למען האמת.
סווינגמן נוסף
עוד שחקן בעמדה 4 ועוד שחקן בעמדה 5.
אבל מכבי לא יביאו עוד 3 זרים אלא רק 2
הייתי שמח אם מכבי היו מביאים את קאליניץ שיכול לשחק גם 3 ולהביא הגנה חכמה וניסיון.
אבל הייתי רוצה שיביאו עוד שחקן בעמדה 5 שיכול לשחק 4 כמו קמינסקי לצורך העניין שגם יכול להוסיף מימד של קליעה משלוש.
דרך אגב רק שתדע אני כן תופס מניבו הוא היה אחלה בחלק השני של העונה והוא עדיין צעיר מאמין שילך וישתפר אפילו השנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־16 אורחים