אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 דצמבר 2011, 15:43

כרמל, אני הייתי קונה את זה:

PG: זר, אוחיון, קומבו זר (או מישהו צעיר שיתפוצץ רק בשנה אחרי זה אחרי שיהיה חלק מהמערכת [בנקס אולי] או פרקינס)
SG: הלפרין, לנדסברג
SF: זר (אלא אם כן כספי יקבל פתאום געגועים ;) ), פניני
PF: אליהו, בלו
C: סופו, הנדריקס, ג'יימס

קבוצה צעירה שיכולה להגיע די רחוק בעונתה הראשונה ולהתפוצץ בשנייה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 03 דצמבר 2011, 16:06

Holiday_Armadillo כתב:
JasonWilliams12 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה מתלהבים כל כך..
נכון,הלפרין נותן יופי של ממוצעים ואני שמחה בשבילו..אבל אני חושבת שהוא פשוט מצא את הרמה המתאימה לו..
הוא סופרסטאר ביורוקאפ,הוא נעלם ברמות הגבוהות יותר..אין בזה שום דבר רע..יותם נראה שחקן שיותר מתאים לרמות האמצעיות של אירופה..הוא פורח שם ולא מפחד..לא כל מה שמתאים ליורוקאפ מתאים ליורוליג..
הוא שחקן טוב בעיניי אבל לעולם לא יהיה שחקן דומיננטי בקבוצה גדולה מאוד ביורוליג..יכול לעלות,לתת את הדברים שהוא תמיד נתן ותמיד ייתן אבל הוא לא יהיה מנהיג כמו בספרטק..אולי עדיף לו להישאר שם..

הוא שיחק במכבי והוא היה מצוין לא סתם אולימפיאקוס שילמו כל כך הרבה כסף בשבילו מספיק לבלבל את המוח בגלל שאת שונאת אותו
שיביאו אותו שנה הבאה ויעיפו את אוחיון לכל הרוחות
מה שכן לא לבנות עליו בדקות הסיום להושיב אותו על הספסל

אני שונאת אותו? כן..זה הגיוני..בגלל זה אמרתי שאני שמחה בשבילו שהוא מצליח..
אני לא שונאת אותו,אני פשוט יודעת מה הוא עשה במכבי ואולי' ומה הוא עושה בקבוצה כמו ספרטק..
למה על סמית' מותר להגיד ש''לא כל מה שמתאים ליורוקאפ מתאים ליורוליג'' אבל על הלפרין לא?
תפסיקו לדבר כאילו אני היחידה שלא אהבה את הלפרין כשהיה במכבי בגלל איך שהוא תיפקד(או יותר נכון,לא תיפקד)..מה קרה? הדשא נראה ירוק יותר כשהוא אצל השכן גם אם הוא בדיוק אותו דשא? הזמן שעבר השכיח מכם את כל מה שאמרו עליו כשהוא היה במכבי ובגלל זה פתאום הוא תותח על?
יותם שחקן טוב..אבל כנראה הוא יכול להביא את היכולות שלו לידי ביטוי על בסיס קבוע רק בקבוצה כמו ספרטק..
אם היו אומרים לי שהוא בא הנה בשביל משכורת כמו של פניני ובלו הייתי אומרת סבבה והייתי מצפה ממנו לתפוקה זהה..אבל כולנו יודעים שאם הלפרין מתכנן לחתום במכבי זה יהיה רק בשביל 600K לפחות ואז אני בטוחה שהוא לא ייתן את התפוקה שמתאימה לשחקן עם משכורת כזאת..הכל עניין של תפוקה ביחס למחיר..והלפרין לא ייתן תפוקה מתאימה ביחס למשכורת שהוא יקבל..

הדשא של השכן נראה הרבה יותר טוב כי יש לנו את אוחיון כל דבר עדיף על מה שיש עכשיו
גם אני לא חובב הלפרין כי אין לא ביצים אבל לפחות הוא יכול לקנות סל
הוא יבוא לפה בסביבות ה600 כמו פניני הוא לא שווה יותר
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2011, 16:13

JasonWilliams12 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
JasonWilliams12 כתב:
נכון,הלפרין נותן יופי של ממוצעים ואני שמחה בשבילו..אבל אני חושבת שהוא פשוט מצא את הרמה המתאימה לו..
הוא סופרסטאר ביורוקאפ,הוא נעלם ברמות הגבוהות יותר..אין בזה שום דבר רע..יותם נראה שחקן שיותר מתאים לרמות האמצעיות של אירופה..הוא פורח שם ולא מפחד..לא כל מה שמתאים ליורוקאפ מתאים ליורוליג..
הוא שחקן טוב בעיניי אבל לעולם לא יהיה שחקן דומיננטי בקבוצה גדולה מאוד ביורוליג..יכול לעלות,לתת את הדברים שהוא תמיד נתן ותמיד ייתן אבל הוא לא יהיה מנהיג כמו בספרטק..אולי עדיף לו להישאר שם..

הוא שיחק במכבי והוא היה מצוין לא סתם אולימפיאקוס שילמו כל כך הרבה כסף בשבילו מספיק לבלבל את המוח בגלל שאת שונאת אותו

אני לא שונאת אותו,אני פשוט יודעת מה הוא עשה במכבי ואולי' ומה הוא עושה בקבוצה כמו ספרטק..
למה על סמית' מותר להגיד ש''לא כל מה שמתאים ליורוקאפ מתאים ליורוליג'' אבל על הלפרין לא?
תפסיקו לדבר כאילו אני היחידה שלא אהבה את הלפרין כשהיה במכבי בגלל איך שהוא תיפקד(או יותר נכון,לא תיפקד)..מה קרה? הדשא נראה ירוק יותר כשהוא אצל השכן גם אם הוא בדיוק אותו דשא? הזמן שעבר השכיח מכם את כל מה שאמרו עליו כשהוא היה במכבי ובגלל זה פתאום הוא תותח על?
יותם שחקן טוב..אבל כנראה הוא יכול להביא את היכולות שלו לידי ביטוי על בסיס קבוע רק בקבוצה כמו ספרטק..
אם היו אומרים לי שהוא בא הנה בשביל משכורת כמו של פניני ובלו הייתי אומרת סבבה והייתי מצפה ממנו לתפוקה זהה..אבל כולנו יודעים שאם הלפרין מתכנן לחתום במכבי זה יהיה רק בשביל 600K לפחות ואז אני בטוחה שהוא לא ייתן את התפוקה שמתאימה לשחקן עם משכורת כזאת..הכל עניין של תפוקה ביחס למחיר..והלפרין לא ייתן תפוקה מתאימה ביחס למשכורת שהוא יקבל..

הדשא של השכן נראה הרבה יותר טוב כי יש לנו את אוחיון כל דבר עדיף על מה שיש עכשיו
גם אני לא חובב הלפרין כי אין לא ביצים אבל לפחות הוא יכול לקנות סל
הוא יבוא לפה בסביבות ה600 כמו פניני הוא לא שווה יותר

פניני מקבל 400K ותורם למכבי הרבה יותר מהלפרין..ככה שאני לא רואה שום סיבה שהלפרין יקבל יותר ממנו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 דצמבר 2011, 16:16

עם כל זה שאני לא מחבב את הלפרין השחקן, הוא דרגה או שתיים מעל אוחיון.
אין בכלל ספק שמכבי נדפקה כאן ובגדול. בעצם מכבי נדפקה בגדול בכל הקו האחורי הקיץ, מעזיבת איידסון , הבריחה של פארגו, העניין עם הלפרין
ואפילו אם נלך אחורה לפציעת פרקינס - מכבי לא מצאה גם לו תחליף.
בעצם גם עם העב"ם שנקרא שאייר. חשבנו שיש לנו כאן שחקן.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2011, 16:22

הצטרפתי לפורום הזה רק אחרי שעונת המלפפונים התחילה ככה שלא יצא לי להביע את דעתי את הלפרין..אבל אמרתי לחברים שלי שאין לי בעיה שהלפרין יבוא כל עוד המשכורת שהוא יבקש לא תהיה גבוהה מדי..
אם הלפרין מגיע בהתאם למה שהוא אנחנו יודעים שהוא ייתן ומה שלעולם לא ישתנה,יופי..יש לנו מציאה..אם הלפרין מגיע הנה במשכורות המופרזות שהוא רגיל אליהן אז אני מעדיפה את אוחיון עם שני גארדים זרים איכותיים..
כי הלפרין לא רק שלוקח משכורת שלא מגיעה לו הוא גם לוקח הרבה כסף מזר אחר שאמור להגיע..אני רוצה לראות כמה אנשים ירצו אותו פה ברגע שיגידו ''הבאנו את השחקן שהביצים שלו ייכנסו לתוך הגוף ברגע שמגיעים לדקות הכרעה ובגלל זה לא היה לנו כסף להביא זר יותר איכותי''..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 03 דצמבר 2011, 16:25

פניני מקבל רק 400? חשבתי שהעלו ל600 פדרמן ממש קמצן
יותם שווה 600 וצריך לקבל אותם או להשאיר את אוחיון"המצוין" עם ה300 אלף ולקוות שלא נפסיד אליפות כי אף אחד לא יוכל לקנות סל שצריך
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי Frid » 03 דצמבר 2011, 16:27

JasonWilliams12 כתב:פניני מקבל רק 400? חשבתי שהעלו ל600 פדרמן ממש קמצן
יותם שווה 600 וצריך לקבל אותם או להשאיר את אוחיון"המצוין" עם ה300 אלף ולקוות שלא נפסיד אליפות כי אף אחד לא יוכל לקנות סל שצריך

אתה אמיתי ?
Frid

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2011, 16:27

JasonWilliams12 כתב:פניני מקבל רק 400? חשבתי שהעלו ל600 פדרמן ממש קמצן

יותם שווה 600K? שחקן שלא יהיה בדקות ההכרעה שווה 600K? שחקן שנעלם על המגרש שווה 200K יותר משחקן כמו פניני? אני לא חושבת..

LIAV10 כתב:כרמל, אני הייתי קונה את זה:

PG: זר, אוחיון, קומבו זר (או מישהו צעיר שיתפוצץ רק בשנה אחרי זה אחרי שיהיה חלק מהמערכת [בנקס אולי] או פרקינס)
SG: הלפרין, לנדסברג
SF: זר (אלא אם כן כספי יקבל פתאום געגועים ;) ), פניני
PF: אליהו, בלו
C: סופו, הנדריקס, ג'יימס

קבוצה צעירה שיכולה להגיע די רחוק בעונתה הראשונה ולהתפוצץ בשנייה..

הלפרין ולאנדסברג ב-SG? לא מתאים לי..בכלל בכלל לא..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 03 דצמבר 2011, 16:29

Holiday_Armadillo כתב:הצטרפתי לפורום הזה רק אחרי שעונת המלפפונים התחילה ככה שלא יצא לי להביע את דעתי את הלפרין..אבל אמרתי לחברים שלי שאין לי בעיה שהלפרין יבוא כל עוד המשכורת שהוא יבקש לא תהיה גבוהה מדי..
אם הלפרין מגיע בהתאם למה שהוא אנחנו יודעים שהוא ייתן ומה שלעולם לא ישתנה,יופי..יש לנו מציאה..אם הלפרין מגיע הנה במשכורות המופרזות שהוא רגיל אליהן אז אני מעדיפה את אוחיון עם שני גארדים זרים איכותיים..
כי הלפרין לא רק שלוקח משכורת שלא מגיעה לו הוא גם לוקח הרבה כסף מזר אחר שאמור להגיע..אני רוצה לראות כמה אנשים ירצו אותו פה ברגע שיגידו ''הבאנו את השחקן שהביצים שלו ייכנסו לתוך הגוף ברגע שמגיעים לדקות הכרעה ובגלל זה לא היה לנו כסף להביא זר יותר איכותי''..

הכסף של שאייר ואוחיון ביחד מביא את הלפרין
ובשאר מביאים פחות שחקנים ויותר איכות
מצדי שנשחק עם 4-5 זרים טובים
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 03 דצמבר 2011, 16:37

אם הוא לא מתאים לך תישארי עם נגר בשם אוחיון ותהני ממנו
אוחיון מקבל 300 ולא נותן 30% מהלפרין
מה עשית מהלפרין הוא היה אחד השחקנים הטובים באירופה איפה שיוגב לא יוכל להתקרב או לחלום בכיוון
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2011, 16:39

JasonWilliams12 כתב:אם הוא לא מתאים לך תישארי עם נגר בשם אוחיון ותהני ממנו
מה עשית מהלפרין הוא היה אחד השחקנים הטובים באירופה איפה שיוגב לא יוכל להתקרב או לחלום בכיוון

אמרתי 200K? אמרתי כמו פניני..שזה 400K..מכבי רצו לתת לו 450K והוא לא רצה..אני אישית לא חושבת שהוא צריך לקבל 600K בתמורה למה שהוא נותן למכבי ברגעים שזה באמת קובע..
וכן אני מעדיפה את אוחיון ושני שחקנים כמו פארגו ופרקינס ולא את הלפרין ושני שחקנים כמו בנקס ופינוק..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 03 דצמבר 2011, 16:42

הלפרין אומנם שחקן טוב וכמובן שיש לו מקום במכבי אבל לא בחמישייה ביורוליג(אלא כמחליף ראשון) ולא ב600.000(יותר באיזור ה-450)
אגב אם כבר מדברים על העונה הבאה הייתי בונה את הקבוצה כך:
1:קומבו גארד,אוחיון
2:הלפרין(אם אפשר ורק בסכומים נורמלים)סווינגמן(סטייל האיירסטון)
3:לאנדסברג,פניני
4:בלו,אליהו,מצ'באן
5:סופו,הנדריקס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 03 דצמבר 2011, 16:52

Holiday_Armadillo כתב:
JasonWilliams12 כתב:אם הוא לא מתאים לך תישארי עם נגר בשם אוחיון ותהני ממנו

אמרתי 200K? אמרתי כמו פניני..שזה 400K..מכבי רצו לתת לו 450K והוא לא רצה..אני אישית לא חושבת שהוא צריך לקבל 600K בתמורה למה שהוא נותן למכבי ברגעים שזה באמת קובע..
וכן אני מעדיפה את אוחיון ושני שחקנים כמו פארגו ופרקינס ולא את הלפרין ושני שחקנים כמו בנקס ופינוק..

לא הבנתי נכון ותיקנתי
אני חושב שהלפרין שווה וחושב שאוחיון בשום פנים ואופן לא צריך להיות במכבי
אמרתי כבר מקודם במקום לקנות 15 שחקנים בינוניים כמו עכשיו שיהיה 9-10 שחקנים טובים מאוד בשום פנים ואופן לא פינוק ובנקס
אוחיון יכול להישאר אך ורק בתור נער פוסטר שמקבל 20 לעונה שגם פה אני נדיב
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 דצמבר 2011, 17:04

הלפרין ולאנדסברג ב-SG? לא מתאים לי..בכלל בכלל לא..

בגלל זה עוד קומבו גארד כמו בנקס או פרקינס..
חוץ מזה שלנדסברג יש נתונים ממש מרשימים, מאוד..
הוא יכול תוך שנתיים להפוך לסופרסטאר ברמות של יורוליג..
הוא אתלט מצויין..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2011, 20:37

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:האמת אני לא כ"כ מבין על מה מדובר כאן.

הלפרין כבר מסתובב כמה שנים טובות באירופה, והוא שחקן נחשב מאוד שם. לאנדסברג בכלל לא באיזור הזה, למרות שבהחלט יש לו פוטנציאל.
כבר ראינו מי זה שייר. היה כאן לפחות איזה 50% מהפורום, שטען שהוא שחקן יותר טוב מיותם.

כרמל, לא כל שחקן שמגיע למכבי צריך להיות כוכב. הוא יכול להיות גם שחקן חשוב ומוביל, ואת התפקיד הזה הלפרין כבר עשה במכבי בהצלחה רבה.
ראינו כבר כ"כ הרבה דוגמאות לשחקנים שהגיעו מהמפעלים המשניים, ונתנו יכולת מצויינת גם במפעל הבכיר, וחוץ מזה ראינו שגם יותם יכול לתת את היכולת
הזאת במפעל הבכיר.

עוד דבר קטן - מאז שיותם עזב, מכבי לא הצליחה למלא את עמדה 2 בצורה טובה. התאומים הם יותר קומבואים, בראון היה נחמד אבל לא מספיק, ועל העונה הזאת אין מה לדבר בינתיים.
יותם מאוד מתאים למכבי, ומכבי גם צריכה אותו.

אנחנו הרי יודעים שכל הזמן מנסים להראות כאילו ''אוקיי,חשבנו פעם שהלפרין שחקן שהוא בעצם לא,עכשיו אנחנו יודעים איזה שחקן הוא ולא נצפה ממנו ליותר ממה שהוא יכול לתת''..זה בולשיט..כולנו יודעים שטווח הסבלנות שיהיה כלפי הלפרין יהיה קטן עד ללא קיים..הוא לא יעשה הגנה למרות שאנחנו יודעים שהוא לא שחקן הגנה? ''למה הבאנו אותו בכלל?!'',הוא ייעלם ברגעים חשובים של המשחק? ''חתיכת פחדן! לא מגיע לו הכסף שהוא מקבל!''..אני חושבת פשוט שהלפרין מצא לעצמו את המקום המושלם ביותר בשבילו..הוא יגיע שוב לקבוצת יורוליג ואתה לא תראה זכר לשחקן שהוא היה בספרטק..

הייתי יכול להסכים עם מה שאת אומרת, אילולא העונה שהוא נתן במכבי לפני שעזב. גם באול' היו לו משחקים מצויינים, אבל שם זה באמת לא ממש עבד.
צריך לתת לו את הקרדיט. אני שומע כבר שנים כמה הוא כזה וכמה הוא ככה. עדיין כל קיץ יש את הפסטיבל סביב האם הלפרין חוזר או לא. כנראה שיש סיבה
למה במכבי כל הזמן רוצים להחזיר אותו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2011, 20:40

Holiday_Armadillo כתב:
JasonWilliams12 כתב:

כן, וזה בניגוד גמור לשחקנים שמקבלים סכומים גבוהים וכן נותנים את התפוקה כמו לאנגפורד, מצ'באן, ג'יימס, שייר, סמית' וכו'.
לכל אחד יכולים להיות משחקים לא טובים ותקופות לא טובות כמו שיש לפניני עכשיו, כמו שיש לפעמים לסופו ולכל האחרים.

אני חושב שאת תופתעי מהדברים שיותם ייתן למכבי ברגע שיחזור (אם זה יהיה לפני גיל 35).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2011, 20:43

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:האמת אני לא כ"כ מבין על מה מדובר כאן.

הלפרין כבר מסתובב כמה שנים טובות באירופה, והוא שחקן נחשב מאוד שם. לאנדסברג בכלל לא באיזור הזה, למרות שבהחלט יש לו פוטנציאל.
כבר ראינו מי זה שייר. היה כאן לפחות איזה 50% מהפורום, שטען שהוא שחקן יותר טוב מיותם.

כרמל, לא כל שחקן שמגיע למכבי צריך להיות כוכב. הוא יכול להיות גם שחקן חשוב ומוביל, ואת התפקיד הזה הלפרין כבר עשה במכבי בהצלחה רבה.
ראינו כבר כ"כ הרבה דוגמאות לשחקנים שהגיעו מהמפעלים המשניים, ונתנו יכולת מצויינת גם במפעל הבכיר, וחוץ מזה ראינו שגם יותם יכול לתת את היכולת
הזאת במפעל הבכיר.

עוד דבר קטן - מאז שיותם עזב, מכבי לא הצליחה למלא את עמדה 2 בצורה טובה. התאומים הם יותר קומבואים, בראון היה נחמד אבל לא מספיק, ועל העונה הזאת אין מה לדבר בינתיים.
יותם מאוד מתאים למכבי, ומכבי גם צריכה אותו.

אנחנו הרי יודעים שכל הזמן מנסים להראות כאילו ''אוקיי,חשבנו פעם שהלפרין שחקן שהוא בעצם לא,עכשיו אנחנו יודעים איזה שחקן הוא ולא נצפה ממנו ליותר ממה שהוא יכול לתת''..זה בולשיט..כולנו יודעים שטווח הסבלנות שיהיה כלפי הלפרין יהיה קטן עד ללא קיים..הוא לא יעשה הגנה למרות שאנחנו יודעים שהוא לא שחקן הגנה? ''למה הבאנו אותו בכלל?!'',הוא ייעלם ברגעים חשובים של המשחק? ''חתיכת פחדן! לא מגיע לו הכסף שהוא מקבל!''..אני חושבת פשוט שהלפרין מצא לעצמו את המקום המושלם ביותר בשבילו..הוא יגיע שוב לקבוצת יורוליג ואתה לא תראה זכר לשחקן שהוא היה בספרטק..

הייתי יכול להסכים עם מה שאת אומרת, אילולא העונה שהוא נתן במכבי לפני שעזב. גם באול' היו לו משחקים מצויינים, אבל שם זה באמת לא ממש עבד.
צריך לתת לו את הקרדיט. אני שומע כבר שנים כמה הוא כזה וכמה הוא ככה. עדיין כל קיץ יש את הפסטיבל סביב האם הלפרין חוזר או לא. כנראה שיש סיבה
למה במכבי כל הזמן רוצים להחזיר אותו.

אם יש סיבה לזה שהשם שלו עולה שוב ושוב בהקשר של מכבי זה רק בגלל המצב של הכדורסלן הישראלי..הלפרין שהוא שחקן יורוקאפ טוב מאוד נחשב כשחקן יורוליג הכי טוב אחרי אליהו..

כן, וזה בניגוד גמור לשחקנים שמקבלים סכומים גבוהים וכן נותנים את התפוקה כמו לאנגפורד, מצ'באן, ג'יימס, שייר, סמית' וכו'.
לכל אחד יכולים להיות משחקים לא טובים ותקופות לא טובות כמו שיש לפניני עכשיו, כמו שיש לפעמים לסופו ולכל האחרים.

אני חושב שאת תופתעי מהדברים שיותם ייתן למכבי ברגע שיחזור (אם זה יהיה לפני גיל 35).

אתה משווה את חוסר הביצים של הלפרין שרודף אחריו בכל הקריירה לתקופה לא טובה? אני לא רואה את הדמיון..
שוב,כל מה שאני אומרת זה שאם הלפרין חוזר אז שיחזור עם חוזה בהתאם לתפוקה..לא עוד חוזים שמנים ולא הגיוניים..

ד''א,אני האחרונה שתגן על שחקנים עם חוזים מגוחכים..אבל לא הייתי מכניסה לשם את שייר..הבן אדם מקבל כולה 200K..וגם סמית' לא יותר מ-350-400K..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2011, 22:25

הלפרין לא אמור לבוא ביותר מ400-450K. זהו שכר ריאלי, אפילו קצת נמוך בשבילו. ישנם היום עשרות שחקנים פחות טובים ממנו שמרוויחים
יותר מהסכום הזה.
גם החוזה שהוא כבר סיכם עם מכבי היה מאותו סדר גודל ונפל רק בגלל ענייני המס.

את אומרת בביטחה שאת מעדיפה שחקנים יותר טובים ומשמעותיים, אבל עובדתית מה שקיבלנו מאז שהוא עזב זה שחקנים זולים מהליגה שהתבררו כנפילות איומות
(ג'ייסון וויליאמס, סימונס), שחקנים זולים מהליגה שהתבררו כהצלחות מדהימות (פרקינס ופארגו), כל מיני עבמים לא קשורים (די בראון, שייר), סתם שחקנים בינוניים (טל ויוגב),
שחקנים יקרים מאוד שבאו אחרי תחילת העונה שתרומתם מוטלת בספק (מרכוס בראון, לאנגפורד) ושני כוכבי על שענו על הציפיות (ארויו ופארמר).

נדמה לי שלא שכחתי אף אחד.
מה שאני אומר זה שמכבי לא פתחה עונה עם שחקן טוב בעמדה 2. ככה שהטיעון שמעדיפים שחקנים יותר טובים או כאלה שאין להם בעיות כאלה ואחרות
פשוט לא תופס כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2011, 23:01

jol9 כתב:הלפרין לא אמור לבוא ביותר מ400-450K. זהו שכר ריאלי, אפילו קצת נמוך בשבילו. ישנם היום עשרות שחקנים פחות טובים ממנו שמרוויחים
יותר מהסכום הזה.
גם החוזה שהוא כבר סיכם עם מכבי היה מאותו סדר גודל ונפל רק בגלל ענייני המס.

את אומרת בביטחה שאת מעדיפה שחקנים יותר טובים ומשמעותיים, אבל עובדתית מה שקיבלנו מאז שהוא עזב זה שחקנים זולים מהליגה שהתבררו כנפילות איומות
(ג'ייסון וויליאמס, סימונס), שחקנים זולים מהליגה שהתבררו כהצלחות מדהימות (פרקינס ופארגו), כל מיני עבמים לא קשורים (די בראון, שייר), סתם שחקנים בינוניים (טל ויוגב),
שחקנים יקרים מאוד שבאו אחרי תחילת העונה שתרומתם מוטלת בספק (מרכוס בראון, לאנגפורד) ושני כוכבי על שענו על הציפיות (ארויו ופארמר).

נדמה לי שלא שכחתי אף אחד.
מה שאני אומר זה שמכבי לא פתחה עונה עם שחקן טוב בעמדה 2. ככה שהטיעון שמעדיפים שחקנים יותר טובים או כאלה שאין להם בעיות כאלה ואחרות
פשוט לא תופס כאן.

בחיים לא הייתי בן אדם של ''שמות''..אני לא מאלה שידרשו בקיץ שמות כאלה או אחרים..גם שחקן מהליגה האיטלקית או הצרפתית טוב לי אם הוא שחקן טוב..אמרתי שחקן כמו בנקס כי אני פשוט לא אוהבת את השחקן הזה..
אני דווקא לא מסכימה איתך על עניין המשכורת של הלפרין..אמרו שמכבי רוצים לתת לו 400K והוא רוצה 600K..מכבי גם לא קונים את זה שהוא מיהר להודיע שהוא לא יחתום ואז חתם בספרטק שהיא לא בדיוק קבוצה ענייה..
מכבי היו בטוחים שמס הכנסה בסופו של דבר ייתן לו את האישור ויפחית לו במס אבל הוא קיבל הצעה ובחר להגיד שהוא לא רוצה למשוך את זה יותר לטובת הקבוצה..ככה שחוץ מזה שאין קונצנזוס עליו בקהל אני די בטוחה שגם פדרמן מעוצבן עליו..ואני לא אומרת ''פדרמן'' ומתכוונת ''הנהלה''..אני אומרת פדרמן ומתכוונת פדרמן..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 04 דצמבר 2011, 04:46

מישהו פה יודע מה הסטאטוס של רודי? נשאר במדריד? לא נשאר?
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, WendelA, גל גל, מרסר ו־24 אורחים