jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:האמת אני לא כ"כ מבין על מה מדובר כאן.
הלפרין כבר מסתובב כמה שנים טובות באירופה, והוא שחקן נחשב מאוד שם. לאנדסברג בכלל לא באיזור הזה, למרות שבהחלט יש לו פוטנציאל.
כבר ראינו מי זה שייר. היה כאן לפחות איזה 50% מהפורום, שטען שהוא שחקן יותר טוב מיותם.
כרמל, לא כל שחקן שמגיע למכבי צריך להיות כוכב. הוא יכול להיות גם שחקן חשוב ומוביל, ואת התפקיד הזה הלפרין כבר עשה במכבי בהצלחה רבה.
ראינו כבר כ"כ הרבה דוגמאות לשחקנים שהגיעו מהמפעלים המשניים, ונתנו יכולת מצויינת גם במפעל הבכיר, וחוץ מזה ראינו שגם יותם יכול לתת את היכולת
הזאת במפעל הבכיר.
עוד דבר קטן - מאז שיותם עזב, מכבי לא הצליחה למלא את עמדה 2 בצורה טובה. התאומים הם יותר קומבואים, בראון היה נחמד אבל לא מספיק, ועל העונה הזאת אין מה לדבר בינתיים.
יותם מאוד מתאים למכבי, ומכבי גם צריכה אותו.
אנחנו הרי יודעים שכל הזמן מנסים להראות כאילו ''אוקיי,חשבנו פעם שהלפרין שחקן שהוא בעצם לא,עכשיו אנחנו יודעים איזה שחקן הוא ולא נצפה ממנו ליותר ממה שהוא יכול לתת''..זה בולשיט..כולנו יודעים שטווח הסבלנות שיהיה כלפי הלפרין יהיה קטן עד ללא קיים..הוא לא יעשה הגנה למרות שאנחנו יודעים שהוא לא שחקן הגנה? ''למה הבאנו אותו בכלל?!'',הוא ייעלם ברגעים חשובים של המשחק? ''חתיכת פחדן! לא מגיע לו הכסף שהוא מקבל!''..אני חושבת פשוט שהלפרין מצא לעצמו את המקום המושלם ביותר בשבילו..הוא יגיע שוב לקבוצת יורוליג ואתה לא תראה זכר לשחקן שהוא היה בספרטק..
הייתי יכול להסכים עם מה שאת אומרת, אילולא העונה שהוא נתן במכבי לפני שעזב. גם באול' היו לו משחקים מצויינים, אבל שם זה באמת לא ממש עבד.
צריך לתת לו את הקרדיט. אני שומע כבר שנים כמה הוא כזה וכמה הוא ככה. עדיין כל קיץ יש את הפסטיבל סביב האם הלפרין חוזר או לא. כנראה שיש סיבה
למה במכבי כל הזמן רוצים להחזיר אותו.
אם יש סיבה לזה שהשם שלו עולה שוב ושוב בהקשר של מכבי זה רק בגלל המצב של הכדורסלן הישראלי..הלפרין שהוא שחקן יורוקאפ טוב מאוד נחשב כשחקן יורוליג הכי טוב אחרי אליהו..
כן, וזה בניגוד גמור לשחקנים שמקבלים סכומים גבוהים וכן נותנים את התפוקה כמו לאנגפורד, מצ'באן, ג'יימס, שייר, סמית' וכו'.
לכל אחד יכולים להיות משחקים לא טובים ותקופות לא טובות כמו שיש לפניני עכשיו, כמו שיש לפעמים לסופו ולכל האחרים.
אני חושב שאת תופתעי מהדברים שיותם ייתן למכבי ברגע שיחזור (אם זה יהיה לפני גיל 35).
אתה משווה את חוסר הביצים של הלפרין שרודף אחריו בכל הקריירה לתקופה לא טובה? אני לא רואה את הדמיון..
שוב,כל מה שאני אומרת זה שאם הלפרין חוזר אז שיחזור עם חוזה בהתאם לתפוקה..לא עוד חוזים שמנים ולא הגיוניים..
ד''א,אני האחרונה שתגן על שחקנים עם חוזים מגוחכים..אבל לא הייתי מכניסה לשם את שייר..הבן אדם מקבל כולה 200K..וגם סמית' לא יותר מ-350-400K..