19 מרץ 2012, 06:38
EulGam05 כתב:פרמאר שחקן מעולה, מעבר לכך שכשהוא היה פה הוא הוביל את מכבי כמעט בכל הקטגוריות (נק', אס', ריב' וחט') כמו שצפריר ציין, הוא גם קלע באחוזים נהדרים מכל הטווחים והוא גם הפעיל מצוין את סופו. גם ב-NBA העונה הוא קולע באחוזים נהדרים מכל הטווחים ולמעשה הוא אחד השחקנים היעילים בליגה. הבעיה שלו שם היא שהוא משחק מאחורי דרון וויליאמס ולכן הוא מקבל רק 20 דקות למשחק וגם בהן הוא משחק בעמדה 2 חצי מהזמן.
19 מרץ 2012, 07:51
19 מרץ 2012, 07:54
מכביסט כתב:במידה וסופו באמת לא נשאר חס וחלילה
אני מבטל את המנוי שלי.
19 מרץ 2012, 08:00
קודי כתב:מכביסט כתב:במידה וסופו באמת לא נשאר חס וחלילה
אני מבטל את המנוי שלי.
אני בטוח שיהיו מספיק מנויים גם עם סופו יעזוב. מכבי הגיעה להישגים לפניו ותגיע אליהם גם אחריו. אגב, אותם הדברים אמורים לגבי כל השחקנים, כולל הנדריקס ולנגפורד (שאני מת שישארו).
19 מרץ 2012, 08:06
מכביסט כתב:קודי כתב:מכביסט כתב:במידה וסופו באמת לא נשאר חס וחלילה
אני מבטל את המנוי שלי.
אני בטוח שיהיו מספיק מנויים גם עם סופו יעזוב. מכבי הגיעה להישגים לפניו ותגיע אליהם גם אחריו. אגב, אותם הדברים אמורים לגבי כל השחקנים, כולל הנדריקס ולנגפורד (שאני מת שישארו).
בלי סנטר דומיננטי אין לנו סיכוי לכלום
אתה בעצמך אמרת שכדי לעבור את פאו אנחנו צריכים את סופו במיטבו אחרת אין לנו שום סיכוי
אז עם הנדריקס כסנטר מוביל ביחד עם הבריון האוסטרלי שכל קשר בינו לבין כדורסל הוא מקרי ביותר יש לנו סיכוי להגיע למשהו????
I DON'T THINK SO!!!!
19 מרץ 2012, 08:08
19 מרץ 2012, 08:09
19 מרץ 2012, 08:16
קודי כתב:מכביסט כתב:קודי כתב:מכביסט כתב:במידה וסופו באמת לא נשאר חס וחלילה
אני מבטל את המנוי שלי.
בלי סנטר דומיננטי אין לנו סיכוי לכלום
אתה בעצמך אמרת שכדי לעבור את פאו אנחנו צריכים את סופו במיטבו אחרת אין לנו שום סיכוי
אז עם הנדריקס כסנטר מוביל ביחד עם הבריון האוסטרלי שכל קשר בינו לבין כדורסל הוא מקרי ביותר יש לנו סיכוי להגיע למשהו????
I DON'T THINK SO!!!!
אבל כנראה שאין יותר, ואני בספק אם יהיה, את סופו במיטבו ולכן זה אולי הרצון של כולנו אבל משהו שקורה פעם בכמה שנים. העונה מכבי הגיעה לרבע הגמר היורוליג ולמקום הראשון באדריאטית ובליגה, בלי סנטר דומיננטי. אני עדיין חושב שצריך סנטר טוב לצד הנדריקס ולא ממש משתגע על הבריון האוסטרלי אבל בעניין הזה אני סומך על בלאט (שהוא אותו בלאט שכבר שנתיים שוכב על הגדר בשביל שלא ישחררו את הנדריקס ועכשיו כולם מבינים למה).
צריך גם לראות את המכלול של הסגל - אם אפשר להשאיר גם את הנדריקס, גם את לנגפורד ועדיין להשאיר את סופו זה נהדר. אבל לוותר על אחד משני הראשונים בשביל שחקן שבמקרה הטוב נותן לך 15 דקות טובות וגם זה לא לאורך כל העונה ושמצריך תחזוקה נפשית אינסופית נראה לי לא חכם.
19 מרץ 2012, 08:17
yarinsaky כתב:נו, באמת. מכבי הצליחה בחיים בלי סופו לפני שסופו בכלל נולד, אפשר לחשוב שרק הוא קיים בעולם.
גם אני אוהב אותו וחושב שהוא שחקן מעולה כשהוא מפוקס ( אך לא יציב וילדותי , אחרת היה בנ.ב.א), אבל מכבי לא תתמוטט ביום שיעזוב, והמינויים ימכרו.
אין רק מודל אחד של סנטר בעולם.
וד"א, הוא ממש , אבל ממש לא הסנטר הטוב באירופה.
19 מרץ 2012, 08:24
יוסי22 כתב:אבל סופו בניגוד אליהם הוא מוכר מנויים בגלל הבאזז הסופר מוצדק שהוא מייצר , מה שכן למכבי כנראה לא תהיה בעיה למלא את ההיכל גם בלעדיו .
לגבי המשחקים מול ריאל והדמוגגיה- המשחק הראשון מול ריאל היה כשלאנגפורד היה טכנית בקבוצה , מעשית הוא ממש לא היה בקבוצה , זה בדיוק כמו הטיעון שפאפס חלש כי בלאט מספסל אותו או שסופו נתן טופ 16 חלש כי הוא פצוע , אי אפשר לבוא ולפשט את המצב בכזו רדידות כל פעם , כששחקן עוד לא משתלב /לא מקבל דקות/פצוע אז טכנית הוא בקבוצה , מעשית זה טיפשי לשפוט אותו ואת הקבוצה לפי המשחקים האלה.
ובניגוד להילה ולנבואות הזעם על מה שיקרה למכבי בלי פארמר , מכבי שרדה יפה מאוד כשרק הפציעה של סופו דופקת לה את הטופ 16 אבל היא עדיין מצליחה לעלות להצלבה .
בכל מקרה לאנגפורד ממש לא נופל מפארמר בתרומה למכבי , אני מאמין שנראה את זה בהצלבה כשסופו יבוא בכושר טוב , רק שבלאט ירד מהשטות של הנדריקס בחמישיה כי זה יגמור אותנו.
לגבי הילדותיות , אני מסכים שהוא קצת ילדותי והייתי מצפה משחקן מקצוען לקצת יותר בגרות אבל אם זו האופציה היחידה לקבל את הסנטר הטוב באירופה /טופ 3 אז זה שווה גם גננת צמודה , זה מה יש.
בכל מקרה כרגע זה בכלל לא קשור למצבי רוח והציפיה המפגרת שהוא אף פעם לא יהיה פצוע +העובדה שהוא לא עושה ניתוח כי מכבי לא רוצים שהוא יעשה ואחר כך עוד באים אליו בטענות היא די מאוסה בעיני.
וקודי - היכולת שלך לחזות מה יהיה עם סופו לפי שנים וחצי משחקים שבהם הוא לא עושה ניתוח לבקשת הקבוצה היא לא פחות ממופלאה , באמת כל הכבוד .
אין שום סיבה בעולם שהוא לא יחזור ליכולת שהביאה את מכבי לגמר היורוליג לפני שנה וחבל שבמכבי חולמים ולא מנצלים את התקופה הזו , אחרי זה הם יבכו שאין כסף למרות שזה בכלל לא קשור לכסף אלא להתנהלות חכמה .
מכבי גם לא הגיעה להצלבה ללא סופו כי היא הגיעה להצלבה דרך המקום השני בשלב הראשון שסופו היה הגורם מספר אחד להישג הזה (ופארמר השני ) .
19 מרץ 2012, 08:27
19 מרץ 2012, 08:33
19 מרץ 2012, 08:38
קודי כתב:יוסי, סופו ממש לא עזר למכבי להגיע העונה לרבע הגמר. הוא אולי נתן שלב ראשון לא רע, אבל בטופ 16 הוא יותר הזיק מאשר סייע ומי שהעלו את מכבי שלב היו אך ורק הנדריקס ולנגפורד.
19 מרץ 2012, 08:38
יוסי22 כתב:yarinsaky כתב:נו, באמת. מכבי הצליחה בחיים בלי סופו לפני שסופו בכלל נולד, אפשר לחשוב שרק הוא קיים בעולם.
גם אני אוהב אותו וחושב שהוא שחקן מעולה כשהוא מפוקס ( אך לא יציב וילדותי , אחרת היה בנ.ב.א), אבל מכבי לא תתמוטט ביום שיעזוב, והמינויים ימכרו.
אין רק מודל אחד של סנטר בעולם.
וד"א, הוא ממש , אבל ממש לא הסנטר הטוב באירופה.
ברור שמכבי הצליחה , אני לא מחוזי השחורות הסדרתיים בניגוד לכמה גולשים אחרים אבל ברור לי שמכבי תתקשה מאוד בלעדיו וזה חבל כי הוא נמצא למכבי ביד .
תזכר ב"סנטרים" שעברו פה בשנים האחרונות ותבין למה חשוב לשמור עליו , דרך אגב גם על שארס /באסטון אמרו שמכבי תמצא להם תחליפים וכל הביטחון המופרז ליכולות הקוסמיות של מכבי שמתלווה לזה , לא תמיד כל כך פשוט למצוא תחליפים לשחקנים הטובים ביותר ביבשת ,בעיקר עם תקציב כמו של מכבי.
ושוב הילדותיות שלו זה המפתח לזה שמכבי בכלל יכולים לחלום עליו , שווה למכבי לאכול את זה בשביל לשמור את האופציה להיות קבוצה גדולה , אם כי עושה רושם שכמה אנשים בהנהלה קצת זנחו את החלום הזה .
19 מרץ 2012, 08:39
19 מרץ 2012, 08:45
19 מרץ 2012, 08:52
19 מרץ 2012, 08:55
yarinsaky כתב:יוסי, באמת נהנת מהעונה הנוכחית ? אני לא זוכר משחק אחד , אולי חוץ מריאל בבית בשלב המוקדם, שיזכר מעבר לשנה הנוכחית. משחקים משנת 2000 אני זוכר עד היום.
אז גם מכבי הזאת גם תתפרק, ? שווין. ממש לא אזיל דמעה אם זה יקרה. בעיניי גם לדרך ולסגנון יש משמעות, בטח כשאתה לא הכי חזק ומוכשר באירופה.
לפחות בשנה שעברה הייתה דרך מסויימת וסגנון, גם אם לא הכי יפה לעין רוב הזמן. השנה במחינתי מדובר על פיהוק אחד גדול ומשחקים שניצחנו כאילו מתוך חובה, אף ניצחון ממש גדול על קבוצה גדולה.
19 מרץ 2012, 08:58
19 מרץ 2012, 10:50
yarinsaky כתב:יש סיכוי גדול שזה יקרה, עד שיקרה לנו הנס של תחילת שנות ה 2000 . לפעמים צריך לחכות כמה שנים טובות לדברים טובים. אף אחד לא הבטיח לנו גן של שושנים.