נבחרת ישראל במוקדמות היורובאסקט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נבחרת ישראל במוקדמות היורובאסקט

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 ספטמבר 2012, 20:18

jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:תגידו, מישהו ראה את קטש? האם הוא לא עוזר מאמן של שיבק?

נולדה לו בת. הוא נשאר בארץ

אה, שיהיה לו מזל טוב!!!

שנייה לא?
מעניין אם הפעם זה שוב הריון לא מתוכנן או שהוא בזוגיות עם מישהי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 11 ספטמבר 2012, 20:26

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

אה, שיהיה לו מזל טוב!!!

שנייה לא?

אני לא בטוח ב 100%, אבל אני חושב ששמעתי בטלויזיה, שזאת הבת השלישית :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 ספטמבר 2012, 20:27

משחק די מוזר. נראה היה כאילו שיבק לא רצה לנצח (כנראה, לא רצה צרות עם איבקוביץ' והמאפיה הסרבית) והעלה היום כל מיני הרכבים מוזרים ומשונים.
למרות המוזרות של המשחק, טוב שהוא נגמר כפי שהוא נגמר ושעלינו מן המקום השני.

כמה שחקנים שבלטו לי היום:

עומרי כספי - פשוט ענק. לא משנה מי עומד מולו, הוא בא לעבוד ולדפוק את ה20 נקודות שלו. סופסוף שחקן מוביל מן הרמות הגבוהות ביותר, שיודע גם לתת משחקים גדולים וגם לשמור על יציביות. שינוי מרענן אחרי עידן הבורשטיינים והטפירויים.

גיא פניני - הצליח לחבר שני משחקים טובים ונתן היום את משחקו הטוב ביותר בקמפיין. רק שימשיך ככה.

גל מקל - זה פשוט לא זה. בנו עליו הרים וגבהות ועפר קישקושלח כבר הכריז עליו כרכז הבא של הנבחרת, אבל פשוט אין לו את מה שצריך.
נותן קצת הגנה ומוביל גדול לא רע אבל חוץ מזה, אין הרבה. שחקן די בינוני ונטול כשרון.

אלישי כדיר - נגר בן נגר. כמה כיף ששחקן כזה משחק במגדל.

מילן מצ'באן - היה נראה היום רע מאוד. רע אף יותר מהפעם הקודמת בה הוא פגש את הנבחרת; אנמי בהתקפה וכבד מאוד בהגנה. אומרים שהוא הכוכב הבא של אירופה? אז אני קטונתי מלחלוק על דעותיהם של המומחים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי itai7 » 11 ספטמבר 2012, 20:30

איך היה מ'אצבן?
itai7

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 ספטמבר 2012, 20:31

חביב אורנג'ד כתב:מילן מצ'באן - היה נראה היום רע מאוד. רע אף יותר מהפעם הקודמת בה הוא פגש את הנבחרת; אנמי בהתקפה וכבד מאוד בהגנה. אומרים שהוא הכוכב הבא של אירופה? אז אני קטונתי מלחלוק על דעותיהם של המומחים.

עוד משחק גדול של השחקן הכי טוב באירופה אי פעם :::
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 ספטמבר 2012, 20:31

itai7 כתב:איך היה מ'אצבן?

משחק שני ברציפות של 0 נקודות ורנקינג שלילי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 11 ספטמבר 2012, 20:33

איך נבחרת ישראל בכדורסל מושמצת כל כך הרבה על שחקניה ומאמניה וכמעט תמיד עולה לאליפות אירופה ? מזל ? צרוף מקרים ? הרי לפי כל החכמולוגים דוקא בכדורגל קל יותר להפתיע ולנצח נבחרות עדיפות אז איך זה שבכדורסל כמעט תמיד הנבחרת מצליחה לעלות ולנצח כאלה שטובות ממנה על הנייר ? לפעמים גם להפסיד איזה הפסד לא צפוי אבל הסה'כ הוא טוב פלוס לדעתי , התוצאות של הנבחרת מהכדורגל רק מחזקים אצלי את התחושה שלא מעריכים מספיק את מה שעושות נבחרות הכדורסל לדורותיהם לפחות במסגרת האירופית.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 ספטמבר 2012, 20:37

מקאדו 3 כתב:איך נבחרת ישראל בכדורסל מושמצת כל כך הרבה על שחקניה ומאמניה וכמעט תמיד עולה לאליפות אירופה ? מזל ? צרוף מקרים ? הרי לפי כל החכמולוגים דוקא בכדורגל קל יותר להפתיע ולנצח נבחרות עדיפות אז איך זה שבכדורסל כמעט תמיד הנבחרת מצליחה לעלות ולנצח כאלה שטובות ממנה על הנייר ? לפעמים גם להפסיד איזה הפסד לא צפוי אבל הסה'כ הוא טוב פלוס לדעתי , התוצאות של הנבחרת מהכדורגל רק מחזקים אצלי את התחושה שלא מעריכים מספיק את מה שעושות נבחרות הכדורסל לדורותיהם לפחות במסגרת האירופית.

באמת נבחרת ישראל עולה תמיד לאליפות אירופה, אבל בקמפיין הזה ההפסד היחיד שקיבלתי היה ההפסד היום, כל שאר ההפסדים היו לנבחרות חלשות על הנייר..
חוץ מזה שבקמפיין הזה רוב הטענות היו כלפי הצוות אימון ולא לשחקנים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 ספטמבר 2012, 20:39

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

אה, שיהיה לו מזל טוב!!!

שנייה לא?

אני לא בטוח ב 100%, אבל אני חושב ששמעתי בטלויזיה, שזאת הבת השלישית :)

וואלה? מתי הספיק?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 ספטמבר 2012, 20:57

חביב אורנג'ד כתב:משחק די מוזר. נראה היה כאילו שיבק לא רצה לנצח (כנראה, לא רצה צרות עם איבקוביץ' והמאפיה הסרבית) והעלה היום כל מיני הרכבים מוזרים ומשונים.

עומרי כספי - פשוט ענק. לא משנה מי עומד מולו, הוא בא לעבוד ולדפוק את ה20 נקודות שלו. סופסוף שחקן מוביל מן הרמות הגבוהות ביותר, שיודע גם לתת משחקים גדולים וגם לשמור על יציביות. שינוי מרענן אחרי עידן הבורשטיינים והטפירויים.

גיא פניני - הצליח לחבר שני משחקים טובים ונתן היום את משחקו הטוב ביותר בקמפיין. רק שימשיך ככה.

גל מקל - זה פשוט לא זה. בנו עליו הרים וגבהות ועפר קישקושלח כבר הכריז עליו כרכז הבא של הנבחרת, אבל פשוט אין לו את מה שצריך.
נותן קצת הגנה ומוביל גדול לא רע אבל חוץ מזה, אין הרבה. שחקן די בינוני ונטול כשרון.

מילן מצ'באן - היה נראה היום רע מאוד. רע אף יותר מהפעם הקודמת בה הוא פגש את הנבחרת; אנמי בהתקפה וכבד מאוד בהגנה. אומרים שהוא הכוכב הבא של אירופה? אז אני קטונתי מלחלוק על דעותיהם של המומחים.

מסכים איתך.
הייתי מוסיף מילה על הלפרין גם. כששיבק פנה אליו בפסק הזמן האחרון, וביקש שייקבל את הכדור כדי שיעשו עליו את העבירה, היה ברור לי שזה לא יקרה.
מה שבלט לי מאוד בקמפיין הזה, זאת אנמיות קיצונית של יותם, שנראה שהדבר שהוא הכי שמח לעשות זה למסור, לעמוד בצד מבלי לזוז, לזרוק בשניה האחרונה של שעון הזריקות
כשהכדור הגיע אליו בטעות או להיפתר מהכדור כדי שכספי יעשה משהו.
האמת שיותם די מאותרג, ואכן היכולת שלו בנבחרת היא נהדרת כבר מספר רב של שנים, אבל לקמפיין הזה, הוא פשוט לא הגיע, ולטעמי, אם היה מגיע ומשחק ככה במכבי,
אז זה היה מייאש מאוד.

מילה לגבי הצוות המקצועי - למרות העלייה, אין כאן באמת הישג עצום. הצוות המקצועי הזה, הוא כנראה אחד החלשים ביותר שהיו לנבחרות ישראל לדורותיה.
הבעיה היא שלאחר ה"הצלחה" וההעפלה לאליפות אירופה, הצוות הזה לא יוחלף. אמנם למאמנים יש בעיות אובייקטיביות, כמו היעדר של שחקן פנים הן בהגנה והן בהתקפה,
אבל עדיין יש לה לא מעט דברים טובים, ושחקנים איכותיים, והנבחרת צריכה להיות מסוגלת לנצח נבחרות כמו מונטנגרו, בלי הכוכב הכי גדול שלהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 ספטמבר 2012, 21:10

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:משחק די מוזר. נראה היה כאילו שיבק לא רצה לנצח (כנראה, לא רצה צרות עם איבקוביץ' והמאפיה הסרבית) והעלה היום כל מיני הרכבים מוזרים ומשונים.

מסכים איתך.
הייתי מוסיף מילה על הלפרין גם. כששיבק פנה אליו בפסק הזמן האחרון, וביקש שייקבל את הכדור כדי שיעשו עליו את העבירה, היה ברור לי שזה לא יקרה.
מה שבלט לי מאוד בקמפיין הזה, זאת אנמיות קיצונית של יותם, שנראה שהדבר שהוא הכי שמח לעשות זה למסור, לעמוד בצד מבלי לזוז, לזרוק בשניה האחרונה של שעון הזריקות
כשהכדור הגיע אליו בטעות או להיפתר מהכדור כדי שכספי יעשה משהו.
האמת שיותם די מאותרג, ואכן היכולת שלו בנבחרת היא נהדרת כבר מספר רב של שנים, אבל לקמפיין הזה, הוא פשוט לא הגיע, ולטעמי, אם היה מגיע ומשחק ככה במכבי,
אז זה היה מייאש מאוד.

מילה לגבי הצוות המקצועי - למרות העלייה, אין כאן באמת הישג עצום. הצוות המקצועי הזה, הוא כנראה אחד החלשים ביותר שהיו לנבחרות ישראל לדורותיה.
הבעיה היא שלאחר ה"הצלחה" וההעפלה לאליפות אירופה, הצוות הזה לא יוחלף. אמנם למאמנים יש בעיות אובייקטיביות, כמו היעדר של שחקן פנים הן בהגנה והן בהתקפה,
אבל עדיין יש לה לא מעט דברים טובים, ושחקנים איכותיים, והנבחרת צריכה להיות מסוגלת לנצח נבחרות כמו מונטנגרו, בלי הכוכב הכי גדול שלהם.

אני גם בדיעה שהיה ניתן להוציא יותר מהסגל הזה והסיבה שזה לא קרה, היא בעיקר או רק הצוות המקצועי.
אני גם חושב שזה אחד מהסגלים היותר כשרוניים שהיו פה, אבל חייבים לציין שלצד הכשרון, יש גם לא מעט חוסר כשרון; שחקנים כמו כדיר, מקל וחנוכי, הם בדיחה עצובה (וזאת מבלי להזכיר כל מיני רות'בארטים שלא הגיעו לקמפיין הזה) ואפילו שחקנים כמו שטיינהאור ועדי גורדון היו נראים הרבה יותר טוב מהם.
לנבחרת הזו יש 7-8 שחקנים טובים שמהם צריכים להוציא את המקסימום, אבל גם זה לא קורה. שיבק גם לא תמיד נותן דקות לשחקנים הנכונים (זה בלט יותר בקמפיין הקודם בו אוחיון יובש ובורשטיין זכה לקרדיט מופרז) וייתכן שישנם גם שחקנים בסגל הנוכחי שיכולים לתרום (כמו נעימי או יבזורי) אבל פשוט לא מקבלים את ההזדמנות.

לגבי יותם - אומרים שהוא הגיע פצוע, אז ניתן לו להנות מהספק.
בכל אופן, גם אני ציפיתי ממנו ליותר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 11 ספטמבר 2012, 21:31

היתי מוסיף עוד שתי נקודות:

קוז'יקארו היה מצוין והצליח לעצור את קרסטיץ' האיום.

ראינו, למה טיוס לא מסוגל לשחק 5 ביורוליג: פשוט אין לו מה לתת בהגנה מול סנטרים אמיתיים (לא "סנטרים" של קופליג)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל מקל » 11 ספטמבר 2012, 21:58

אני חושב שאתם מחמירים איתי מדי.

דווקא קלעתי סל יפה ,והייתה חדירה נחמדה עם אסיסט לקוזיקרו, וגם שמתי גוף בהגנה.

אבל אהבתי את "עופר קישקושלח ": :dance4

ןלדעתי בעיית חוסר הסנטר איננה אובייקטיבת, אלא בעיה סובייקטיבית לחלוטין על כתפי הצוות המקצועי. להבדיל ממה שנהוג לחשוב, לישראל אין מחסור כרוני ב-2.08 טובים.

היו לנו ויש לנו גם עכשיו, הבעיה היא "מחסור בתודעת חשיבות הסנטר הגבוה בהגנה מצד המאמנים".

אני חותם לכם בשתי ידי שצוברוביץ או אפילו בן אלטיט היו מונעים הפסד למונטנגרו בבית, וגם לאסטוניה.

בעתודה 2000, שלקחה כסף מי שהיו הערך הקובע לא היו בורשטיין ואוחנון או ניסים ,גארדים ופורוורדים טובים היו לנו בכל המחזורים לפניהם.

אלה היו שחר גורדון ואבי קזרנובסקי שמנעו הפקרת הצבע והרביצו בלי הכרה, אני זוכר עד היום מה אמר אחד המאמנים הזרים בטורניר :" מעולם לא ראיתי נבחרת ישראל

שמרביצה כל כך". אפילו לצביקה שרף שהיה לדעתי מאמן ההגנה הטוב בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי,ואולי אחד הטובים באירופה,היה מעט זלזול בגובה ורוחב.

וגם עמית תמיר שהוא חצי בדיחה בישראל. (למרות שהוא הישראלי היחיד בטבלאות השיאים ביורוליג עם 10 ריבאונדים בהתקפה באאק אתונה.) היה יכול לתרום בהגנה.

היו לנו בעבר הרבה גבוהים טובים שבוזבזו בגלל שהמערכת לא מאמינה בהם, לטעמי ארז מרקוביץ בשיאו היה אחד מה-2.08 היעילים באירופה, והוא כמעט לא ראה דקות בנבחרת.

גם לתומר שטינהואר התייחסו בתחילת הדרך כאל קוריוז מגוחך ואין לי עד היום מושג איך הוא יצא מזה.

בן אלטיט ניצח לנו משחק מכריע בעליה לדרג א, ולא ראה אח"כ פרקט אצל דרוקר, זלמנסון מיובש בנוער אצל בית הלחמי (אם כי בענינו גם אני עוד ספקן)

המבחן בשנה הקרובה היא שינוי תודעתי אצל הצוות המפואר שלנו, השוקיסט ונגן הפאנק.
גל מקל

הודעהעל ידי מקובי » 11 ספטמבר 2012, 22:00

למה

אתה

כותב

כל

שורה

ברווח

של

שורה?

זה

מטריף!
מקובי

הודעהעל ידי גל מקל » 11 ספטמבר 2012, 22:08

מקובי כתב:למה

אתה

כותב

כל

שורה

ברווח

של

שורה?

זה

מטריף!

מצטער, בגילי כבר לא רואים טוב את האותיות הקטנות המהבהבות האלו,

האופציה השניה זה לכתוב בפונטים ענק,

מה נוח לך יותר???
גל מקל

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 ספטמבר 2012, 22:38

אלכס צ'וברוביץ' הוא שחקן של ליגות משנה שעד לא מזמן היה בכלל שחקן כדורעף.
בן אלטיט זה ילד בן 18 שאפילו בנבחרות הצעירות לא הבריק.

המקסימום שהם יכלו לעשות זה לחמם קצת את הספסל ולחלק מגבות. לא הם היו מונעים הפסדים, בטח שלא למונטנגרו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 11 ספטמבר 2012, 22:38

דווקא אני שמח שאתה כותב עם דילוגים של שורה.
לא אוהב לקרוא את התגובות של אנשים שדוחפים חצי עמוד של טקס בחבילה אחת.

מקל היה רע. גם בהתקפה עם כמה כניסות מפגרות ברצף וגם בהגנה, כשהעדיף לעמוד מתחת לסל במקום לרדוף אחרי השחקן שלו מסביב לחסימות. החזרה של סרביה מ +12 ל +18 באשמתו הישירה. הוא גם דפק לנו שתי התקפות ברצף וגם השאיר את השחקן שלו לקלוע שלשות חופשיות... אם תחזור ותבדוק בכל המשחקים עד עכשיו בקומפיין הזה, בכל משחק כשמקל נכנס לשחק, קיבלנו הרבה שלשות חופשיות. הוא פשוט מתעצל לרדוף בהגנה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל מקל » 12 ספטמבר 2012, 07:19

חביב אורנג'ד כתב:אלכס צ'וברוביץ' הוא שחקן של ליגות משנה שעד לא מזמן היה בכלל שחקן כדורעף.
בן אלטיט זה ילד בן 18 שאפילו בנבחרות הצעירות לא הבריק.

המקסימום שהם יכלו לעשות זה לחמם קצת את הספסל ולחלק מגבות. לא הם היו מונעים הפסדים, בטח שלא למונטנגרו.

1. אל תזלזל בליגה הלאומית, יש שם שחקנים לא רעים בכלל, לדעתי הרבה מהם יכלו לשחק בליגת העל, תזכור שגם שפר התחיל שם.
ושצוברביץ היה מהמצטיינים בליגה, אם היית אומר לי שגם בלאומית הוא התקשה, זה כבר היה מדליק נורה אדומה.

2. מבחינתי גם בליגה הספרדית הנמוכה לתת ממוצע דו סיפרתי, זאת אינדקציה לכך שהוא יעיל למטרה שאנחנו צריכים, וזה גוף בצבע, חסימות (ופה הכדורעף יכול רק לעזור)
ולסיים פיק אנד רול מתחת לסל.

3. גיל 18 זה גיל מצויין להתחיל קריירה כגבוה בנבחרת, אם כי אני מודה שמאז הנוער לא ראיתי את אלטיט ,ואני ניזון מהמספרים בעתודה.

בכל אופן, אני הייתי מעדיף להשתמש באחד המתאזרחים האמריקאים\יהודים ג'ק כהן או קרייסברג, בקשר לכהן הבנתי שדווקא בדקו איתו ומשהו התפספס, היה צריך להשקיע יותר

מאמץ להביא אותו ,גם כספי, במקרה של כהן זה גם כמובן עליית מדרגה ענקית בהתקפה, כי הוא אחד שחקני הגב לסל הטובים שראיתי השנה במכללות, ואחריו אני דווקא עוקב מאד.

ואפרופו בזבוז גבוהים, למה למשל סת' הובן שעשה בצבע הישראלי ככל רצונו במכביה במדי ארה"ב, והיה אחד מהריבאונדרים הטובים במכללות, לא זכה לראות מדי כחול-לבן???
גל מקל

הודעהעל ידי EulGam05 » 12 ספטמבר 2012, 07:40

felix_r כתב:דווקא אני שמח שאתה כותב עם דילוגים של שורה.
לא אוהב לקרוא את התגובות של אנשים שדוחפים חצי עמוד של טקס בחבילה אחת.

מקל היה רע. גם בהתקפה עם כמה כניסות מפגרות ברצף וגם בהגנה, כשהעדיף לעמוד מתחת לסל במקום לרדוף אחרי השחקן שלו מסביב לחסימות. החזרה של סרביה מ +12 ל +18 באשמתו הישירה. הוא גם דפק לנו שתי התקפות ברצף וגם השאיר את השחקן שלו לקלוע שלשות חופשיות... אם תחזור ותבדוק בכל המשחקים עד עכשיו בקומפיין הזה, בכל משחק כשמקל נכנס לשחק, קיבלנו הרבה שלשות חופשיות. הוא פשוט מתעצל לרדוף בהגנה

מסכים. תאכלס, אחרי כל הדיבורים והראיונות של מקל על ההתקדמות הגדולה שהוא עשה באיטליה הוא נראה עוד פחות טוב ממה שהוא היה כשהלך לשם. מצחיק שלפני שנה עוד הייתה התלבטות מי שחקן יותר טוב בינו לבין אוחיון בנבחרת והיום, אחרי עונה אחת בלבד במכבי של אוחיון, זה נראה כמו להשוות בין פקוביץ' למרקו קיליניגסוורת'.
EulGam05

הודעהעל ידי misha » 26 ספטמבר 2012, 20:48

אז בסוף המקום השני לא באמת שינה הרבה, אנחנו בדרג אחרון.

1.ספרד, צרפת, רוסיה, מקדוניה
2.ליטא, סלובניה, יוון, בריטניה
3. איטליה, גרמניה, קרואטיה, מונטנגרו
4. פינלנד, פולין, אוקראינה, בוסניה
5. גאורגיה, לטביה, בלגיה, טורקיה
6. צ'כיה, סרביה, ישראל, שבדיה
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], liran, where is the love?, גל גל, מרסר ו־21 אורחים