ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס סיכם בחימקי

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 יוני 2014, 13:07

רק כדי לסגור את הנושא יש דרך אחת שבה ניתן למשוך כסף והרבה בלי לחלק דיבידנד וזה לסגור הלוואות בעלים , אני מניח שפדרמן שם מיליונים במכבי במשך השנים ומכיוון שמדובר בחברה פרטית ההשקעה הזו מצטברת ויכול להיות שבשנים האחרונות הוא משך חלק מההשקעה הזו .

רק כדי למנוע בלבול לא מדובר במה ששולם לכץ כי זה חייב לבוא מהכיס של פדרמן או שוב כהקטנה של יתרות הזכות של פדרמן בחברה, בכל מקרה מדובר בכספים שפדרמן שם במשך השנים במכבי והם כספים שלו לכל דבר וענין.
יוסי22

הודעהעל ידי Allan Turing » 30 יוני 2014, 13:08

Roni1 כתב:הזוי שיש פה אנשים שמגנים עליהם, מי שלא מסוגל להחזיק את מכבי שיתחיל לחפש רוכש ולא שחקנים מחליפים ביורוקאפ.

+1.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Allan Turing » 30 יוני 2014, 13:13

איזה יאוש... אנחנו כמו הזונה השכונתית.
כל אחד בא, משלם ולוקח מה שבא לו.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2014, 13:14

Allan Turing כתב:
Roni1 כתב:הזוי שיש פה אנשים שמגנים עליהם, מי שלא מסוגל להחזיק את מכבי שיתחיל לחפש רוכש ולא שחקנים מחליפים ביורוקאפ.

+1.

זו נאיביות לחשוב כך. הבעלים לא יעזבו כל עוד הם יכולים להנות מהמוצר הזה של מכבי ולהפיק שני דברים: פרסום וכסף. על פניו, הקבוצה מאוזנת, אין חובות, יש הצלחות ביורוליג. איזה סיבה לעזאזל צריכה להיות להם לעזוב? לא כולם חושבים במונחים רומנטיים של אהדה נטו ואין סיכוי בעולם שהם יסכימו לוותר על תרנגולת שמטילה ביצי זהב, גם אם יבוא היום אברמוביץ' וירצה להפוך את מכבי לקבוצת NBA ויחלק לאוהדים מנויים בעשרה שקלים.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2014, 13:18

יוסי22 כתב:רק כדי לסגור את הנושא יש דרך אחת שבה ניתן למשוך כסף והרבה בלי לחלק דיבידנד וזה לסגור הלוואות בעלים , אני מניח שפדרמן שם מיליונים במכבי במשך השנים ומכיוון שמדובר בחברה פרטית ההשקעה הזו מצטברת ויכול להיות שבשנים האחרונות הוא משך חלק מההשקעה הזו .

רק כדי למנוע בלבול לא מדובר במה ששולם לכץ כי זה חייב לבוא מהכיס של פדרמן או שוב כהקטנה של יתרות הזכות של פדרמן בחברה, בכל מקרה מדובר בכספים שפדרמן שם במשך השנים במכבי והם כספים שלו לכל דבר וענין.

בעסקה עם כץ, מי שרכש את המניות שלו זו מכבי ולא השותפים האחרים. זה לא משפיע בכלום על הלוואות הבעלים שהשותפים נתנו ועל הזכות למשוך אותן חזרה וזה לא מקטין את יתרת הזכות של פדרמן.
roy1000

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2014, 13:20

הדרך היחידה לגרום מכירת הקבוצה זה שינוי המדיניות זה בהאמת אחוד האודים ובכך שלא יקנו מנוי ואז זרם מהכנסה הבעירית יפסק העניין הוא שבמכבי כדורסל בנגוד להפועל ת"א כדורסל / כדורגל או ביתר כדורגל בחיים לא יקרה . מה עוד שבכדורגל בשני המועדונים אחרי לחץ של אוהדים והחלפת הנהלה מצב רק פי 10 יותר גרוע .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2014, 13:20

התנין כתב:זו נאיביות לחשוב כך. הבעלים לא יעזבו כל עוד הם יכולים להנות מהמוצר הזה של מכבי ולהפיק שני דברים: פרסום וכסף. על פניו, הקבוצה מאוזנת, אין חובות, יש הצלחות ביורוליג. איזה סיבה לעזאזל צריכה להיות להם לעזוב? לא כולם חושבים במונחים רומנטיים של אהדה נטו ואין סיכוי בעולם שהם יסכימו לוותר על תרנגולת שמטילה ביצי זהב, גם אם יבוא היום אברמוביץ' וירצה להפוך את מכבי לקבוצת NBA ויחלק לאוהדים מנויים בעשרה שקלים.

אין לפדרמנים סיבה להחזיק במכבי. הפרסום לא נותן להם כלום כי אין להם עסקים אחרים. אם הם יקבלו הצעה טובה מספיק הם יעזבו.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2014, 13:21

אין לכם סיבה לבכות. רק לפני חודש זכיתם ביורוליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2014, 13:22

roy1000 כתב:
התנין כתב:זו נאיביות לחשוב כך. הבעלים לא יעזבו כל עוד הם יכולים להנות מהמוצר הזה של מכבי ולהפיק שני דברים: פרסום וכסף. על פניו, הקבוצה מאוזנת, אין חובות, יש הצלחות ביורוליג. איזה סיבה לעזאזל צריכה להיות להם לעזוב? לא כולם חושבים במונחים רומנטיים של אהדה נטו ואין סיכוי בעולם שהם יסכימו לוותר על תרנגולת שמטילה ביצי זהב, גם אם יבוא היום אברמוביץ' וירצה להפוך את מכבי לקבוצת NBA ויחלק לאוהדים מנויים בעשרה שקלים.

אין לפדרמנים סיבה להחזיק במכבי. הפרסום לא נותן להם כלום כי אין להם עסקים אחרים. אם הם יקבלו הצעה טובה מספיק הם יעזבו.

כאמור הם גם רואים ממכבי כסף, קרוב לוודאי.
התנין

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2014, 13:24

השאר הבעלים גם לא זקוקים לפרסום יותר דרך מכבי " לרכנתי יש פלטפורמה שלמה לכך דרך תלוויזיה , לבעלים אחרים מה שווה פרסום בערץ אם עסקים הם בחו"ל ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2014, 13:26

יש גם את העניין של הגאווה בלהחזיק את אחת הקבוצות המפוארות בכדורסל האירופי, שיוצרת באז גדול מאוד. אל תזלזלו בנתון הזה, כי אנשים לא נוטים לוותר על מקור כוח כ"כ מהר.
התנין

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2014, 13:28

התנין כתב:
roy1000 כתב:

כאמור הם גם רואים ממכבי כסף, קרוב לוודאי.

מה עסקה משתלמת לבעלים מחו"ל ...... לקנות בX מיליון דולר מניות כדי פעם בשלוש שנים להרוויח אולי 300 אלף דולר - השקעה שווה . מי שבאמת אוהב פרסום זה רענן כץ (יש לו בעיות אגו אחרת מה יש לפרסם קניונים שלך דרך הפועל גלבוע ) וג'ף רוזן.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2014, 13:29

התנין כתב:יש גם את העניין של הגאווה בלהחזיק את אחת הקבוצות המפוארות בכדורסל האירופי, שיוצרת באז גדול מאוד. אל תזלזלו בנתון הזה, כי אנשים לא נוטים לוותר על מקור כוח כ"כ מהר.

לפני 3 פוסטים טענה מרכזית היתה שסיבה מרכזית זה רווח שמכניסים לכיס הפרטי .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 יוני 2014, 13:29

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:רק כדי לסגור את הנושא יש דרך אחת שבה ניתן למשוך כסף והרבה בלי לחלק דיבידנד וזה לסגור הלוואות בעלים , אני מניח שפדרמן שם מיליונים במכבי במשך השנים ומכיוון שמדובר בחברה פרטית ההשקעה הזו מצטברת ויכול להיות שבשנים האחרונות הוא משך חלק מההשקעה הזו .

בעסקה עם כץ, מי שרכש את המניות שלו זו מכבי ולא השותפים האחרים. זה לא משפיע בכלום על הלוואות הבעלים שהשותפים נתנו ועל הזכות למשוך אותן חזרה וזה לא מקטין את יתרת הזכות של פדרמן.

אתה בטוח ?

אם כן זה באמת לא רלווונטי מה שכתבתי ... אם כי זה אומר שיתרות הזכות של פדרמן נשארו מנופחות ויש לו הרבה מאיפה למשוך.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 30 יוני 2014, 13:30

חדשות רעות מאוד לנו... קשה למצוא שחקנים ומאמנים עם התאמה מושלמת, ועכשיו עוזבים אותנו שלושה במכה + היקמן שגם היה שחקן דומיננטי בקבוצה.

אני לא חושב שפדרמן לוקח לכיסו, והאמת זה גם לא כזה מעניין. כל קיץ יש את העניינים האלה, שלא מקדמים אף אחד ושום דבר.
אני מאמין שעכשיו נתחיל לשמוע שמות של שחקנים עולים, ויהיה לנו כבר במה להתעסק מעבר לכיס של פדרמן
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2014, 13:32

יוסי22 כתב:אתה בטוח ?

אם כן זה באמת לא רלווונטי מה שכתבתי ... אם כי זה אומר שיתרות הזכות של פדרמן נשארו מנופחות ויש לו הרבה מאיפה למשוך.

זה מה שפורסם בזמנו תקשורת (לדעתי הדלפה של כץ). מכבי למעשה קנתה את המניות בחזרה מכץ ועשו הפחתת הון.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2014, 13:43

jol9 כתב:חדשות רעות מאוד לנו... קשה למצוא שחקנים ומאמנים עם התאמה מושלמת, ועכשיו עוזבים אותנו שלושה במכה + היקמן שגם היה שחקן דומיננטי בקבוצה.

אני לא חושב שפדרמן לוקח לכיסו, והאמת זה גם לא כזה מעניין. כל קיץ יש את העניינים האלה, שלא מקדמים אף אחד ושום דבר.
אני מאמין שעכשיו נתחיל לשמוע שמות של שחקנים עולים, ויהיה לנו כבר במה להתעסק מעבר לכיס של פדרמן

קשה לי לראות איך כסף לא זורם לכיסים של הפדרמנים בדרך כזו או אחרת (משכורות, החזר הלוואות בעלים וכו'), אבל זה באמת לא משנה.
אני עדיין מחכה לשמוע שמות של מועמדים אמיתיים ולא קשקושים כמו לנגפורד, גאודלוק ואפילו פארגו (שהסיכוי שיגיע נמוך). עד עכשיו שמענו רק על דונטה ודאנקן ששניהם בסוף לא הגיעו ועל פישר שדורש סכומים מטורפים.
עזבו את מכבי רייס, היקמן, אינגלס, בלו וג'יימס. אפילו שחקן אחד לא הגיע במקום.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 יוני 2014, 13:45

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000490874

לא מדויק בכלל ...

הכול לוטה בערפל אבל אם היו הופכים את המניות של כץ למניות רדומות (לא חושב שהלכו בכל מקרה לצעד קיצוני של הפחתת הון כשהמטרה להנפיק אותם שוב בשלב מסוים) החלוקה היתה משתנה באופן שווה בין הבעליים .

בפועל פדרמן ומזרחי עלו פלוס מינוס ב-20% (יש שם איזה פער קטן עם המניות של מזרח ורקאנטי , כנראה שהיה שם איזה שיוני פנימי נוסף) וקבוצת רקאנטי עלתה מ-17.73 ל-40% .

זה נראה שרקאנטי קנה חצי מהמניות של כץ ואת השאר קנה את המועדון ואם אני לא טועה יש באמת נכון להיום אחזקה של גוף שנקרא מועדון הכדורסל , זה קצת באוויר אבל הכול חסוי שם .
יוסי22

הודעהעל ידי אדם » 30 יוני 2014, 14:00

חבל שאין לנו איזה ספונסר שבא ואומר אני ממן תשחקן הזה כמו שיש בהרבה קבוצות באירופה בכדורגל וכדורסל,אני מסכים שלא צריך לשלם לריס 2 2 וחצי מליון דולר ,אין לי טענות אבל אני פשוט מאוד מאוכזב.
אם מכבי באמת הציעו מליון דולר זה יפה מאוד,עכשיו באמת חשוב לי לדעת מה ההצעה מחימקי ,כי אם ההצעה זה שתים וחצי אז סבבה אין מה לעשות אבל אם ההצעה זה 1.6,אז אני קצת לא יבין תהחלטה ,כי צריך להוריד משם 350 אלף דולר ,ואז נשאר הפרש ויוצא שכר של 1250 ,נכון ש250 אלף דולר זה לא הולך ברגל ,אבל אני בכלל לא יבין תהחלטה שלו ויהיה מאוד מאוכזב ממנו,חימקי כל יומים על סף פירוק ופשיטות רגל,הקבוצות הרוסיות יש להם מסורת שפתאום לא הולך אז הם מחליטות שאין להם כסף ולא יכולות לשלם ומשחררות את כל האמריקאים באמצע העונה ,זה קרה לא פעם אחת ולא פעמים ,או שהוא מטומטם או שהסוכן פשוט שיגע אותו ,מה הוא לא למד היסטוריה של הקבוצות לא חקר לא בדק??הוא לא יומים באירופה ,הרוסיות משלמות הרבה ,אבל הרבה פעמים ההרבה ההזה נגמר אחרי עונה או חצי ,ואז מה??
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2014, 14:17

חברים, בואו ונחזור לנושא האשכול - המלפפונים, ונפסיק לספור את הכסף של אחרים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים