27 יוני 2015, 15:25
Chen כתב:ראקים סאנדרס בא לכם טוב בתור הסווינגמן לשנה הבאה?
27 יוני 2015, 15:29
27 יוני 2015, 15:35
27 יוני 2015, 15:38
27 יוני 2015, 15:50
MTA2311 כתב:אין שום סיבה להחתים סווינגמן. יש את סמית, לנדסברג ופניני בעמדה 3. מה שצריך, זה 2 שיוצר לעצמו ולאחרים מכדרור. סטייל לנגפורד.
27 יוני 2015, 16:04
27 יוני 2015, 16:10
27 יוני 2015, 16:22
MTA2311 כתב:מכבי שחררו את לנדסברג ופניני ופשוט פספסתי את זה? אין מקום לעוד 3, גם אם זה סווינגמן בסגל הזה.
רוצ'סטי הוא קלעי קודם כל. הוא לא יוצר מדהים מכדרור. לא לעצמו ולא לאחרים. מה שחסר בסגל הזה, זה עוד שחקן שיכול לקבל את הכדור בסוף ההתקפה, או כשההתקפה העומדת תקועה, ולעשות איתו משהו. זה משהו שאף אחד מהגארדים האחרים לא עושה בצורה מספיק טובה. רוצ'סטי יודע ליצור לעצמו מצבי קליעה מכדרור. זה הכל.
סמית כ4 זה גימיק שיכול לעבוד כמה דקות במשחקים מסויימים. לא יותר.
27 יוני 2015, 16:24
roy1000 כתב:אני דווקא כן חושב שיגיע סווינגמן אם מקל בסופו של דבר יחתום. זה יהיה שחקן זוטר שיעלה אחרי סילבן ובעיקר בעמדה 2. שחקן של 5-10 דקות מקסימום למשחק.
27 יוני 2015, 16:29
toja27 כתב:roy1000 כתב:אני דווקא כן חושב שיגיע סווינגמן אם מקל בסופו של דבר יחתום. זה יהיה שחקן זוטר שיעלה אחרי סילבן ובעיקר בעמדה 2. שחקן של 5-10 דקות מקסימום למשחק.
אתה חושב שהזר הנוסף שהם רוצים להחתים מחדש זה לינהרט או משהו?
27 יוני 2015, 16:30
27 יוני 2015, 16:32
toja27 כתב:MTA2311 כתב:מכבי שחררו את לנדסברג ופניני ופשוט פספסתי את זה? אין מקום לעוד 3, גם אם זה סווינגמן בסגל הזה.
רוצ'סטי הוא קלעי קודם כל. הוא לא יוצר מדהים מכדרור. לא לעצמו ולא לאחרים. מה שחסר בסגל הזה, זה עוד שחקן שיכול לקבל את הכדור בסוף ההתקפה, או כשההתקפה העומדת תקועה, ולעשות איתו משהו. זה משהו שאף אחד מהגארדים האחרים לא עושה בצורה מספיק טובה. רוצ'סטי יודע ליצור לעצמו מצבי קליעה מכדרור. זה הכל.
סווינגמן זה לא מילה נרדפת לנגר כמו שקומבו גארד זזה לא מילה נרדפת ליוצר. הבאתי לדוגמא שחקנים כמו הופסון וג'יימס אנדרסון שיכולים לאייש את התפקיד הזה ובטוח שיש לא מעט שחקנים נוספים.
עדיף שפניני או לאנדסברג(במיוחד האחרון לדעתי) ישחקו פחות מאשר גל מקל או אוחיון. זאת ההעדפה שלי לפחות ואני די בטוח שזאת המסקנה שמכבי יגיעו בהנחה שגל מקל ואוחיון אכן יהיו הרכזים של מכבי לעונה הבאה.
27 יוני 2015, 16:33
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:אני דווקא כן חושב שיגיע סווינגמן אם מקל בסופו של דבר יחתום. זה יהיה שחקן זוטר שיעלה אחרי סילבן ובעיקר בעמדה 2. שחקן של 5-10 דקות מקסימום למשחק.
אתה חושב שהזר הנוסף שהם רוצים להחתים מחדש זה לינהרט או משהו?
אני מקווה שהוא יהיה יותר טוב מלינהרט, אבל אין מצב שסילבן נדחק לעמדה של שחקן תשיעי אחרי החוזה שהוא קיבל.
27 יוני 2015, 16:37
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:מכבי שחררו את לנדסברג ופניני ופשוט פספסתי את זה? אין מקום לעוד 3, גם אם זה סווינגמן בסגל הזה.
סווינגמן זה לא מילה נרדפת לנגר כמו שקומבו גארד זזה לא מילה נרדפת ליוצר. הבאתי לדוגמא שחקנים כמו הופסון וג'יימס אנדרסון שיכולים לאייש את התפקיד הזה ובטוח שיש לא מעט שחקנים נוספים.
עדיף שפניני או לאנדסברג(במיוחד האחרון לדעתי) ישחקו פחות מאשר גל מקל או אוחיון. זאת ההעדפה שלי לפחות ואני די בטוח שזאת המסקנה שמכבי יגיעו בהנחה שגל מקל ואוחיון אכן יהיו הרכזים של מכבי לעונה הבאה.
לא אמרתי שום דבר על נגר. אמרתי שלהביא סווינגמן זה מיותר, כי אין מקום לדחוף אפילו סיכה בעמדה 3. בעמדה 2 לעומת זאת, יש מקום, וגם יש צורך. אפשר להביא שחקן כמו הופסון לדוגמה, אבל גם הוא ישחק רק בעמדה 2, אלא אם כן פניני וסילבן יפצעו שוב.
מכבי לא החתימו את סילבן על חוזה חדש בשביל שיעלו לפניו 2 שחקנים.
27 יוני 2015, 16:37
toja27 כתב:שני דברים:
1.פניני לא נעשה צעיר יותר
2. אל תשכח שמכבי רוצה שחקנים במשבצת של הישראלי.
27 יוני 2015, 16:39
roy1000 כתב:toja27 כתב:שני דברים:
לא הבנתי איך שני הדברים האלה קשורים? אם אתה מביא סווינג זר (בנוסף למקל אם יגיע), אני אומר שהוא יעלה רק אחרי סילבן, וזה אומר שהוא יהיה שחקן של 5-10 דקות מקסימום. לא הבנתי איך זה קשור לשני הדברים שאמרת?
27 יוני 2015, 16:42
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:שני דברים:
לא הבנתי איך שני הדברים האלה קשורים? אם אתה מביא סווינג זר (בנוסף למקל אם יגיע), אני אומר שהוא יעלה רק אחרי סילבן, וזה אומר שהוא יהיה שחקן של 5-10 דקות מקסימום. לא הבנתי איך זה קשור לשני הדברים שאמרת?
למה אתה חושב שהוא יעלה אחרי לאנדסברג ולא להיפך?
27 יוני 2015, 16:47
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:שני דברים:
למה אתה חושב שהוא יעלה אחרי לאנדסברג ולא להיפך?
כי לנדסברג קיבל חוזה גדול בשביל לשחק. אני לא מאמין שמכבי תביא עוד שחקן על המשבצת של סילבן, אלא אם כן יהיה ברור שהוא עולה אחריו.
27 יוני 2015, 16:51
27 יוני 2015, 17:05
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:מכבי שחררו את לנדסברג ופניני ופשוט פספסתי את זה? אין מקום לעוד 3, גם אם זה סווינגמן בסגל הזה.
לא אמרתי שום דבר על נגר. אמרתי שלהביא סווינגמן זה מיותר, כי אין מקום לדחוף אפילו סיכה בעמדה 3. בעמדה 2 לעומת זאת, יש מקום, וגם יש צורך. אפשר להביא שחקן כמו הופסון לדוגמה, אבל גם הוא ישחק רק בעמדה 2, אלא אם כן פניני וסילבן יפצעו שוב.
מכבי לא החתימו את סילבן על חוזה חדש בשביל שיעלו לפניו 2 שחקנים.
גם 2 נטו זה מיותר. אתה מדבר על להביא שחקן יוצר ברמה ונתת דוגמא ללנגפורד, ומה אתה חושב שרוצ'יסטי ולאנגפורד ישחקו כל אחד 20 דקות?
אז גם יוגב אמור לקבל(ומקווה שנשמע על ההחתמה שלו בקרוב) חוזה של יותר מ-400 אלף ומקל אפילו יותר, אז מה לדעתף רוצ'יסטי אמור לשחק על חשבונם בעמדת הרכז?
לא נראה לי.