פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
04 יולי 2015, 10:44
er79 כתב:אני דווקא ראיתי דברים אחרת ממך, כולל יכולת פוסט. שוב, לא סגור על העלויות שלו. פלאניניץ עם בייאאוט לא היה יקר, אני לא סגור על הערך של הבחור.
פלניניץ' היה די יקר, לפי מה שאני זוכר. איזה חצי מליון בייאאוט פלוס שכר של חצי מליון. קשה להביע דעה מוצקת מכמה היילייטס, אבל ההסטוריה אומרת שאלא אם כן מדובר בשחקן ברמה של ווצי'ץ', החשקנים האלה פשוט נכשלים במכבי. אתה צריך להגיע למכבי הרבה יותר מוכן.
04 יולי 2015, 11:06
נראה לי שפלאניניץ היה זול יותר. הוא נראה לי די בשל לקפיצת מדרגה. מעבר להיותו הסנטר של לובליאנה, הוא גם משחק בנבחרת סלובניה ומתחיל לעורר עניין. הייתי מהמר עליו.
04 יולי 2015, 11:28
רוי, רמת האתלטיות של הבחור אחרת לגמרי מפלאניניץ'. פלאניניץ' לא היה יכול לקפוץ מעל דף עיתון. כמו שאמרת, הוא יכול להיות סוג של מוזגוב לעניים. וזה לא רע בכלל
בעוד שנה יכול להיות שתג המחיר שלו יהיה צפונית למיליון יורו, כמו שאם היית קונה את מריאנוביץ' בשנה שעברה זה היה במחיר נמוך בהרבה
04 יולי 2015, 11:30
מסכים. מריאנוביץ היום לא באזור קידומת שלנו, לצערי.
04 יולי 2015, 11:32
* הביי-אאוט על פלניניץ היה 200 אלף יורו.
* הבעיה היא שהליגה האדריאטית נחלשה מאוד בשנים האחרונות. לקבוצות אין כסף. הינה, לדוגמא, פרטיזן סירבה לשחק ביורוקאפ, כי אין לה כסף... זה נכון, הליגה הזאת עדיין מגדלת כשרונות, אבל עכשיו הם עוזבים את הליגה מוקדם מאוד.
04 יולי 2015, 11:53
אומיץ׳ לא הכי מוערך גם בארצו, שאזרחה על העמדה שלו את בריאנט דאנסטון.
לא מחזיק ממנו כל כך. גם בז׳אנר של השרוכים המוגבלים יש טובים יותר.
04 יולי 2015, 11:55
כמו מי?
04 יולי 2015, 12:08
ולגבי ההשוואה לטומיץ', זה לא אותו איזור חיוג של כישרון. טומיץ' בגיל 23 עשה 18 ו-8 בליגה האדריאטית. העובדה שמכבי לא לקחה אותו באותו קיץ זה מהמהלכים היותר אומללים שלנו אי פעם(הוזכר כמועמד דאז)
04 יולי 2015, 12:15
עזבו אומיצ'ים שמומיצ'ים , אם מכבי לא תביא עוד גארד זר תותח בנוסף למקל , אז משחק "השכונה" של פארגו עוד יראה לנו כמו כדורסל קרואטי משנות השמונים לעומת מה שנקבל מרוצ'סטי...
פליקס , לגבי רנדולף , הוא שיחק 5 יחד עם הנדריקס ולא 4 למרות שמבחינת ניידות הוא יכול לשחק גם 4 כי הוא מוגדר 4-5... בכל מקרה יכול מאוד להתאים יחד עם אמבקווה ומקלין
04 יולי 2015, 13:19
שחף כתב:ולגבי ההשוואה לטומיץ', זה לא אותו איזור חיוג של כישרון. טומיץ' בגיל 23 עשה 18 ו-8 בליגה האדריאטית. העובדה שמכבי לא לקחה אותו באותו קיץ זה מהמהלכים היותר אומללים שלנו אי פעם(הוזכר כמועמד דאז)
לא השוויתי אותו לטומיץ', אמרתי שאולי הוא יהיה פלוף, או שאולי הוא יתפתח להיות סנטר ברמות של טומיץ'. בכל מקרה, מעדיף ביג מן כזה על פני 4.5 נמוך סטייל מקלין, שזה מה שקרוב לוודאי יהיה לצערי
04 יולי 2015, 13:24
זה הימור, אם אתה נופל איתו זו תהיה נפילה הרבה יותר תלולה מאשר עם מקלין. הייתי מעדיף את פלייס שהוא הימור עם ריזיקה הרבה יותר נמוכה(וכמובן יקר יותר), אבל אני רואה פוטנציאל לא רע בכלל גם לבחור כי הוא באמת נייד ואתלטי מאוד
04 יולי 2015, 13:26
שחף כתב:זה הימור, אם אתה נופל איתו זו תהיה נפילה הרבה יותר תלולה מאשר עם מקלין. הייתי מעדיף את פלייס שהוא הימור עם ריזיקה הרבה יותר נמוכה(וכמובן יקר יותר), אבל אני רואה פוטנציאל לא רע בכלל גם לבחור כי הוא באמת נייד ואתלטי מאוד
איך פלייס זה הימור? פלייס לא בליגה של מכבי.
04 יולי 2015, 13:29
roy1000 כתב:שחף כתב:זה הימור, אם אתה נופל איתו זו תהיה נפילה הרבה יותר תלולה מאשר עם מקלין. הייתי מעדיף את פלייס שהוא הימור עם ריזיקה הרבה יותר נמוכה(וכמובן יקר יותר), אבל אני רואה פוטנציאל לא רע בכלל גם לבחור כי הוא באמת נייד ואתלטי מאוד
איך פלייס זה הימור? פלייס לא בליגה של מכבי.
הימור. הוא הצליח בקאחה שזו קבוצה שיודעת להפעיל סנטרים טוב מאוד. תראה את באראץ'. היה נהדר שם וזוועה בכל מקום אחר. לדעתי הוא שחקן של 750-800K כרגע אחרי העונה שלו בברצלונה
04 יולי 2015, 13:33
איפה הזכירו את אותלו האנטר כמעומד ? אני מאוד אוהב את השחקן הזה ( הזכרתי אותו כאופציה ליפני כמה שנים ) , אבל הוא סנטר לכל דבר ולא 4 . הוא ואמבקווה זה אותו סגנון של שחקן אבל אם התוכנית זה שהוא ואמבי יסגרו את עמדה 5 יחד עם פישר אז זה יהיה לא רע לדעתי.
04 יולי 2015, 13:33
פלייס הוא לא שחקן כזה גדול כמו שחלק מהאנשים פה חושבים משום מה.
גם בקאחה לבוראל הוא לא עשה גדולות ונצורות
04 יולי 2015, 13:35
שחף כתב:הימור. הוא הצליח בקאחה שזו קבוצה שיודעת להפעיל סנטרים טוב מאוד. תראה את באראץ'. היה נהדר שם וזוועה בכל מקום אחר. לדעתי הוא שחקן של 750-800K כרגע אחרי העונה שלו בברצלונה
יש לו חוזה לעוד עונה בברצלונה עד כמה שאני יודע, ולדעתי הוא שחקן של מינימום מליון דולר במצב הסנטרים הנוכחי ביורוליג. לא בליגה של מכבי.
04 יולי 2015, 13:36
yzafrir כתב:איפה הזכירו את אותלו האנטר כמעומד ? אני מאוד אוהב את השחקן הזה ( הזכרתי אותו כאופציה ליפני כמה שנים ) , אבל הוא סנטר לכל דבר ולא 4 . הוא ואמבקווה זה אותו סגנון של שחקן אבל אם התוכנית זה שהוא ואמבי יסגרו את עמדה 5 יחד עם פישר אז זה יהיה לא רע לדעתי.
האנטר דובר בספורט 5 אם אני לא טועה.פישר לא מגיע לפי הפרסומים האחרונים.
04 יולי 2015, 13:46
מכה למכבי. עכשיו רק חסר שהיינס יעזוב.
04 יולי 2015, 13:47
שמואל1 כתב:מכה למכבי. עכשיו רק חסר שהיינס יעזוב.
שמואל! איך לא פתחת ת'רד ?