26 אוקטובר 2015, 17:15
goshimon כתב:כבר כמה שנים שההנהלה מביאה רכבת של זרים בשנקל, זרים אפרוריים מהליגה שלנו שנמצאים מתחת לפנס. בשביל זה אנחנו משלמים על המינוייים היקרים ביותר באירופה? זה לא עניין של מאמנים, זו החלטה של ההנהלה. הבעלים במקום להכניס את היד לכיס כשצריך, מכניסים אותה לכיס שלנו.
26 אוקטובר 2015, 17:18
26 אוקטובר 2015, 19:14
26 אוקטובר 2015, 19:26
yzafrir כתב:הוא אמר את זה אחרי שהפועל ניצחה את מכבי בנובמבר 2013 כשהוא המאמן...
מתי הוא קיבל הצעות ממכבי ??
26 אוקטובר 2015, 19:28
26 אוקטובר 2015, 19:30
roy1000 כתב:yzafrir כתב:הוא אמר את זה אחרי שהפועל ניצחה את מכבי בנובמבר 2013 כשהוא המאמן...
אני לא יודע על מה אתה מדבר. אני מדבר על האמירה שהוא לא יחליף שום מאמן באמצע העונה. את זה הוא אמר בשנה שעברה.
26 אוקטובר 2015, 19:33
roy1000 כתב:yzafrir כתב:הוא אמר את זה אחרי שהפועל ניצחה את מכבי בנובמבר 2013 כשהוא המאמן...
אני לא יודע על מה אתה מדבר. אני מדבר על האמירה שהוא לא יחליף שום מאמן באמצע העונה. את זה הוא אמר בשנה שעברה.
26 אוקטובר 2015, 19:36
toja27 כתב:אני ממש לא מסכים לאמירה הזאת. כולה צריך חיזוק בגבוה במקום פבראני והייתי שמח שבמקום לאנדסברג היה לנו 2-3 יותר אתלטי והגנתי.
26 אוקטובר 2015, 19:53
toja27 כתב:איזה הגיון יש מאחורי האמירה הזאת ? אני לא מבין את זה.
26 אוקטובר 2015, 19:54
yzafrir כתב:יש משפט באידיש שהתרגום שלו זה " אז הוא אמר..." זה תשובה שתשמע מכל מאמן שמכבד את הקולגות שלו...
מה גם שאין פה שום בעיה כי אנחנו לא באמצע העונה...
26 אוקטובר 2015, 19:54
toja27 כתב:זה העניין עם לאנדסברג, הוא נמצא שם כשאין לחץ, בכל משחקי טרום העונה למינהם, במשחקים בליגה הישראלית וכשהקבוצה כבר נמצאת בפיגור 20+ כשאין לחץ ואין סיכוי ממשי לחזור. במשחקים עם קצת יותר משקל ביורוליג הוא לא מופיע בדרך כלל. אני חושב שאין בשחקן הזה רוח של לוחם וזה לטוב ולרע כי לפעמים רוח של לוחם זה לא תמיד טוב בחיים מחוץ לפרקט. הבחור הזה אצלו זה הכל בסבבה כזה, בכיף כזה קצת צחוקים וכו'. זה כאילו הוא לא מביא את כל מה שיש לו לפרקט. מעבר למשחק כזה ואחר אני פשוט לא חושב שהוא מתאים למועדון עם אופי של מכבי שמנצח משחקים משחקנים שמוציאים מעצמם 100 אחוז ומנצחים משחקים בשיניים בשניות האחרונות.
26 אוקטובר 2015, 19:56
toja27 כתב:זה העניין עם לאנדסברג, הוא נמצא שם כשאין לחץ, בכל משחקי טרום העונה למינהם, במשחקים בליגה הישראלית וכשהקבוצה כבר נמצאת בפיגור 20+ כשאין לחץ ואין סיכוי ממשי לחזור. במשחקים עם קצת יותר משקל ביורוליג הוא לא מופיע בדרך כלל. אני חושב שאין בשחקן הזה רוח של לוחם וזה לטוב ולרע כי לפעמים רוח של לוחם זה לא תמיד טוב בחיים מחוץ לפרקט. הבחור הזה אצלו זה הכל בסבבה כזה, בכיף כזה קצת צחוקים וכו'. זה כאילו הוא לא מביא את כל מה שיש לו לפרקט. מעבר למשחק כזה ואחר אני פשוט לא חושב שהוא מתאים למועדון עם אופי של מכבי שמנצח משחקים משחקנים שמוציאים מעצמם 100 אחוז ומנצחים משחקים בשיניים בשניות האחרונות.
26 אוקטובר 2015, 20:06
26 אוקטובר 2015, 20:13
roy1000 כתב:toja27 כתב:אני ממש לא מסכים לאמירה הזאת. כולה צריך חיזוק בגבוה במקום פבראני והייתי שמח שבמקום לאנדסברג היה לנו 2-3 יותר אתלטי והגנתי.
לפעמים שחקן אחד יכול להפוך קבוצה גרועה (או בינונית) לקבוצה טובה. ירושלים של שנה שעברה היום קבוצה די גרועה, ואז הגיע דיון תומפסון והפך אותם לקבוצה טובה.
אני מסיכם איתך שהחסרון העיקרי שלנו הוא סנטר הגנתי טוב. אם יגיע כזה, יכול להיות שהקבוצה תהפוך לטובה, אבל כרגע, על סמך המשחקים ששוחקו עד עכשיו, זו ללא ספק הקבוצה הגרועה ביותר של מכבי בעשור האחרון. קבוצה זה לא סכום החלקים. קבוצה זה המכלול, והמכלול של מכבי גרוע.
26 אוקטובר 2015, 20:13
26 אוקטובר 2015, 20:20
toja27 כתב:אני כמובן מסכים איתך שקבוצה זה מכלול ולא סך כל חלקיה , רק שאני חושב שהסיבה העיקרית שהקבוצה הזאת לא נראית טוב כמכלול היא גיא גודס. יש דברים שלא קשורים אליו ושלא באשמתו כמו חיסרון רציני בשחקן איכותי בצבע במקום פבראני וכמו הפציעות של רנדל וגם כנראה חיסרון מסויים בגארד אתלט עם אורנטציות הגנתיות מסויימות, אבל עדיין לדעתי המכלול נראה כזה רע כמו שהוא נראה זה המאמן.
26 אוקטובר 2015, 20:49
roy1000 כתב:התנין כתב:אני חושב שאורי אלון בכלל דיבר על הקבוצה שלו. בכל אופן הוא האחרון שניתן לקרוא לו אידיוט. כל מה שהוא נוגע בו הופך לזהב.
לאורי אלון יש הצלחות עסקיות מדהימות (אני לא זוכר אף ישאלי עם רצף כזה), אבל הוא מתראיין בצורה מאוד לא אינטילגנטית. ככל הנראה זה לא סותר אחד את השני.
26 אוקטובר 2015, 20:55
התנין כתב:roy1000 כתב:התנין כתב:אני חושב שאורי אלון בכלל דיבר על הקבוצה שלו. בכל אופן הוא האחרון שניתן לקרוא לו אידיוט. כל מה שהוא נוגע בו הופך לזהב.
לאורי אלון יש הצלחות עסקיות מדהימות (אני לא זוכר אף ישאלי עם רצף כזה), אבל הוא מתראיין בצורה מאוד לא אינטילגנטית. ככל הנראה זה לא סותר אחד את השני.
שני דברים.
ראיתי את הראיון שלו שוב, והוא ממש לא דיבר על מכבי דברים רעים. להפך, הוא אמר שמכבי קבוצה מצויינת ועוד תתחבר. אח"כ הוא האריך בדיבורים על הקבוצה שלו ועל התוצאות הנאות שלה ואמר שככה זה כשיודעים להרכיב קבוצה. לא ברור לי מניין הסקתם שזו עקיצה למכבי.
שנית, הוא אולי יומרני בראיונות מסוימים אבל עדיין מדובר בד"ר למדעי המחשב ואיש עסקים מצליח. לא הייתי קורא לו אידיוט.
26 אוקטובר 2015, 20:58
התנין כתב:שני דברים.
ראיתי את הראיון שלו שוב, והוא ממש לא דיבר על מכבי דברים רעים. להפך, הוא אמר שמכבי קבוצה מצויינת ועוד תתחבר. אח"כ הוא האריך בדיבורים על הקבוצה שלו ועל התוצאות הנאות שלה ואמר שככה זה כשיודעים להרכיב קבוצה. לא ברור לי מניין הסקתם שזו עקיצה למכבי.
שנית, הוא אולי יומרני בראיונות מסוימים אבל עדיין מדובר בד"ר למדעי המחשב ואיש עסקים מצליח. לא הייתי קורא לו אידיוט.
26 אוקטובר 2015, 20:58