פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ויקטור ראד חתם במכבי

23 דצמבר 2016, 13:26

לשחרר

23 דצמבר 2016, 13:32

שחקן בעייתי מאוד. הכשרון גדול כמו שהאיי קיו קטן. בעולם מתוקן הוא לא היה כאן בכלל.
עוד העונה הוא צריך לשחק ב-3, וברגע שמילר יחזור נוכל לראות הרכבים גבוהים ואתלטיים יותר שגם יעזרו למכבי לשמור ולקחת ריבאונד.

לא צריך ולא יישאר בעונה הבאה.

23 דצמבר 2016, 13:54

אין לו קליעה, יש לו בעיית כדרור, והוא לא יכול לשחק בעמדה 4 (וודאי לא ב5...)

23 דצמבר 2016, 13:56

הוא יכול, בסיטואציות מסוימות. אם אני זוכר נכון, הריצה הגדולה אתמול התבצעה שהוא שיחק בעמדה 5. אם תשים אותו נגד שחקן שהוא יכול להתמודד איתו פיזית, זה יכול לעבוד. זו לא הנקודה המרכזית שלי.

23 דצמבר 2016, 13:58

אני דווקא חושב שזה יהיה רעיון טוב להשאיר אותו לעונה הבאה כמחליף לעמדה 3, ועוד עם הסכום הנמוך שהוא מרוויח, זה שווה את זה
אם מביאים את האניקאט או דאריוס מילר לעמדה 3, אז אני לא רואה סיבה למה לא להשאיר את ראד כמחליף לעמדה 3, וזה עוד בנקודת הנחה שסמית' פורש ושווימס משתחרר
נערך לאחרונה על ידי arel123 בתאריך 23 דצמבר 2016, 13:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

23 דצמבר 2016, 13:59

איתי-שגב כתב:הוא יכול, בסיטואציות מסוימות. אם אני זוכר נכון, הריצה הגדולה אתמול התבצעה שהוא שיחק בעמדה 5. אם תשים אותו נגד שחקן שהוא יכול להתמודד איתו פיזית, זה יכול לעבוד. זו לא הנקודה המרכזית שלי.

לא באופן שיטתי. הקבוצות מנגד לא מפגרות. אפילו בעמדה 4 חלקן התכוננו לזה.

23 דצמבר 2016, 14:01

שועל כתב:
איתי-שגב כתב:הוא יכול, בסיטואציות מסוימות. אם אני זוכר נכון, הריצה הגדולה אתמול התבצעה שהוא שיחק בעמדה 5. אם תשים אותו נגד שחקן שהוא יכול להתמודד איתו פיזית, זה יכול לעבוד. זו לא הנקודה המרכזית שלי.

לא באופן שיטתי. הקבוצות מנגד לא מפגרות. אפילו בעמדה 4 חלקן התכוננו לזה.

נכון שלא באופן שיטתי, אבל אם תזרוק אותו לשם כשאין ברירה (וברביעי לא הייתה ברירה), זה לא יהיה נורא כל כך. זה טוב שיש לך שחקן שיכול מבחינה גופנית ופיזית לשמור על בערך כל עמדה, ובמקרה הצורך יכול לשחק שם.

23 דצמבר 2016, 14:02

הוא לא יכול לשמור על אף עמדה

23 דצמבר 2016, 14:03

MTA2311 כתב:הוא לא יכול לשמור על אף עמדה

מבחינה פיזית אין לו בעיה להתמודד אולי עם שום שחקן. הוא מהיר, חזק וגבוה. פיזית.

23 דצמבר 2016, 14:04

arel123 כתב:אני דווקא חושב שזה יהיה רעיון טוב להשאיר אותו לעונה הבאה כמחליף לעמדה 3, ועוד עם הסכום הנמוך שהוא מרוויח, זה שווה את זה
אם מביאים את האניקאט או דאריוס מילר לעמדה 3, אז אני לא רואה סיבה למה לא להשאיר את ראד כמחליף לעמדה 3, וזה עוד בנקודת הנחה שסמית' פורש ושווימס משתחרר

עמדה 3 בלי קליעה?

23 דצמבר 2016, 14:06

איתי-שגב כתב:
MTA2311 כתב:הוא לא יכול לשמור על אף עמדה

מבחינה פיזית אין לו בעיה להתמודד אולי עם שום שחקן. הוא מהיר, חזק וגבוה. פיזית.

פיזית גם לצירבאס לא צריכה להיות בעיה לעצור שחקנים באחד על אחד. זה לא המדד, או מדד באופן כללי. הוא אמנם השתפר קצת, אבל עדיין מדובר בשומר איום.

23 דצמבר 2016, 14:25

הוא לא צריך להיות כאן בשום עמדה ובשום עונה

23 דצמבר 2016, 17:48

הבעיה העיקרית של ראד זה אינטליגנציית משחק סופר נמוכה. זה לא שאין לו כישרון, אבל בת׳כלס בגלל האינטליגנציה שלו הגג שלו זה שחקן מוביל של ניז׳ני נובגוד.
דווין סמית׳, שאין לו חצי מהכוח המתפרץ או האתלטיות של ראד, שחקן הרבה יותר טוב כי הוא מודע למגבלות שלו. הגרסה המוקצנת שלו זה ג׳ו אלכסנדר שהוא מעופף לחלוטין. אם היו מחתימים אותו כמחליף של מילר ואז היה קורה מה שקרה הייתי אומר שיש בזה היגיון מסוים. ברגע שמילר נפצע האיש לא היה צריך להגיע לפה בכלל

לגבי האניקט- תרדו ממנו. שחקן מוגבל שניצל יפה את זה שהקו הקדמי של מכבי כולל שילוב של רכות(צירבס) חוסר מודעות הגנתית(ראד) או דווין שהוא נמוך ובת׳כלס לא אתלטי היום

23 דצמבר 2016, 18:55

האניקט טוב אבל הוא די מיותר לאור העובדה שמילר אמור להיות הפורוורד המוביל שלנו. אני חושב שמי שצריך להשלים את מילר זה מלי.

23 דצמבר 2016, 19:00

er79 כתב:האניקט טוב אבל הוא די מיותר לאור העובדה שמילר אמור להיות הפורוורד המוביל שלנו. אני חושב שמי שצריך להשלים את מילר זה מלי.

הפך העונה לpf הכי חכם באירופה.

23 דצמבר 2016, 19:07

er79 כתב:האניקט טוב אבל הוא די מיותר לאור העובדה שמילר אמור להיות הפורוורד המוביל שלנו. אני חושב שמי שצריך להשלים את מילר זה מלי.

אני לא חושב שמילר ירוויח שקל וחצי בשנה הבאה אם הוא חוזר לעצמו. ואם זה כן יקרה הוא יהיה שחקן של 25 דקות וצפונה משם. אתה צריך כסף גם לעמדות אחרות ואין מה להשקיע יותר מ-2 מיליון דולר בשני מספרי 4. אנחנו לא צסק׳׳א

06 ינואר 2017, 15:51

16.5 נקודות בארבעת המשחקים האחרונים שלנו.

06 ינואר 2017, 16:02

איתי-שגב כתב:16.5 נקודות בארבעת המשחקים האחרונים שלנו.

70% ל2, 46% ל3, מדד 20

06 ינואר 2017, 16:04

שועל כתב:

70% ל2, 46% ל3

תמונה

06 ינואר 2017, 16:05

איתי-שגב כתב:
שועל כתב:

70% ל2, 46% ל3

תמונה

צחקתי
אבל הוא באמת טוב מאוד התקפית במשחקים האחרונים
ההגנה זה סיפור אחר, גם בריבאונד הוא חלש.
פרסם תגובה