המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:יוני צודק, יש טיסות ישירות של WIZZ.
אני טסתי לוילנה בקונקשן ואפילו הספקתי לצאת מאולם הטיסות הנכנסות כדי לנשום את האוויר הליטאי לפני שנכנסתי לאולם הטיסות היוצאות.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:יוני צודק, יש טיסות ישירות של WIZZ.
אני טסתי לוילנה בקונקשן ואפילו הספקתי לצאת מאולם הטיסות הנכנסות כדי לנשום את האוויר הליטאי לפני שנכנסתי לאולם הטיסות היוצאות.
אתה אחד החמודים... אפשר לאמץ אותך?
שחף1 כתב:לפחות זה אומר שמה שהליטאים מספרים שם לא מונפץ לחלוטין
מצד שני אם הסיפור של פיק נכון צריך להפסיד היום 30 הפרש או משהו כזה כדי שלמישהו שם ייפול כבר האסימון
MTA2311 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:יוני צודק, יש טיסות ישירות של WIZZ.
לא בטוח שאני מוכן לצעד כזה
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:יוני צודק, יש טיסות ישירות של WIZZ.
היחסים שלי עם שמואל זה יחסים של אב ובן... שונה לגמרי מהיחסים שלנו.
toja27 כתב:ארז פוטר אחרי שני משחקים , מכבי מממנים את רמי הדר ואז מסרבים לקאזלאוסקאס כי מעדיפים את רמי הדר על פניו. מי היה מאמין![]()
בכל אופן יכולה להיות בעיה איתו שלעונה הבאה מכבי רוצים מישהו כמו שאראס וטרנקיירי וקאזלאוסקאס ידרוש חוזה לכמה שנים.
jol9 כתב:מה שמעצבן, זה שעכשיו יעברו כמה ימים בזיוני השכל על קזלאוסקס, ומכבי כן מעוניינת או לא מעוניינת.
צריך להתנתק מכל הסיפורים עד אחרי המשחק היום.
שועל כתב:toja27 כתב:ארז פוטר אחרי שני משחקים , מכבי מממנים את רמי הדר ואז מסרבים לקאזלאוסקאס כי מעדיפים את רמי הדר על פניו. מי היה מאמין![]()
בכל אופן יכולה להיות בעיה איתו שלעונה הבאה מכבי רוצים מישהו כמו שאראס וטרנקיירי וקאזלאוסקאס ידרוש חוזה לכמה שנים.
הלוואי שזו הסיבה, אני לא חושב
MTA2311 כתב:ברור, מה שאני אומר זה שאני לא בטוח שאני מוכן לזרוק ילד למשוואה הזאת. לא מוכן להיות אבא.
שועל כתב:תהיה רגוע, מכבי תפסיד היום
גלא מגיע כמו חיה פצועה אחרי הפסדים בליגה וביורוליג, הם ינצלו טוב מאוד את החולשות ההגנתיות של מכבי בעמדות הפנים
toja27 כתב:ארז פוטר אחרי שני משחקים , מכבי מממנים את רמי הדר ואז מסרבים לקאזלאוסקאס כי מעדיפים את רמי הדר על פניו. מי היה מאמין![]()
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:יוני צודק, יש טיסות ישירות של WIZZ.
היחסים שלי עם שמואל זה יחסים של אב ובן... שונה לגמרי מהיחסים שלנו.
ברור, מה שאני אומר זה שאני לא בטוח שאני מוכן לזרוק ילד למשוואה הזאת. לא מוכן להיות אבא.
roy1000 כתב:שועל כתב:תהיה רגוע, מכבי תפסיד היום
גלא מגיע כמו חיה פצועה אחרי הפסדים בליגה וביורוליג, הם ינצלו טוב מאוד את החולשות ההגנתיות של מכבי בעמדות הפנים
הליין הוא מינוס 8 למכבי, ככה שלפחות סוכניות ההימורים מעריכות שמכבי פייבורטית לא קטנה.
שמואל1 כתב:יוני צודק, יש טיסות ישירות של WIZZ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־16 אורחים