Holiday_Armadillo כתב:what the fuck is berberim?
קבוצה אתנית בצפון אפריקה, בעיקר מרוקו ואלג׳יריה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:what the fuck is berberim?
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שלאמריקאים יש תשובה לכל נתון סטטיסטי מטומטם
ידעתם שקארים עבדול ג'באר השחקן הראשון והיחיד עד היום שקלע 50 נקודות במשחק כשהוא עושה גרעפס לפני המשחק ובמחצית?
גרעפס תוקעים, לא עושים
אבל חוץ מזה היה מצחיק
you don't d o the eagle.
you eagle.
Asf כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שלאמריקאים יש תשובה לכל נתון סטטיסטי מטומטם
ידעתם שקארים עבדול ג'באר השחקן הראשון והיחיד עד היום שקלע 50 נקודות במשחק כשהוא עושה גרעפס לפני המשחק ובמחצית?
גרעפס תוקעים, לא עושים
אבל חוץ מזה היה מצחיק
you don't d o the eagle.
you eagle.
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שלאמריקאים יש תשובה לכל נתון סטטיסטי מטומטם
גרעפס תוקעים, לא עושים
אבל חוץ מזה היה מצחיק
ברברים מעפולה תוקעים
MaccabiTA כתב:אני אוהב את איך שהם מוציאים את קוואי הילד המטומטם בסרטונים האלה
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אני אוהב את איך שהם מוציאים את קוואי הילד המטומטם בסרטונים האלה
בא לי לאמץ אותו, בסדר? בסדר
MaccabiTA כתב:אני לגמרי רואה את לברון נכנס לפוליטיקה
MaccabiTA כתב:אני לגמרי רואה את לברון נכנס לפוליטיקה
roy1000 כתב:MaccabiTA כתב:אני לגמרי רואה את לברון נכנס לפוליטיקה
אין מצב. אולי פוליטיקה מקומית ברמה אוהיו (להיות מושל). אין לו שום סיכוי בפוליטיקה ארצית. הוא לא מספיק כריזמטי.
MaccabiTA כתב:roy1000 כתב:MaccabiTA כתב:אני לגמרי רואה את לברון נכנס לפוליטיקה
אין מצב. אולי פוליטיקה מקומית ברמה אוהיו (להיות מושל). אין לו שום סיכוי בפוליטיקה ארצית. הוא לא מספיק כריזמטי.
לא אמרתי נשיא
אני לחלוטין רואה אותו מושל אוהיו
אחדשיודע כתב:קרי לא הצליח לקלוע שלשה מול הלייקרס (מתוך 10 ניסיונות)? אז היום הוא שבר שיא NBA.
13 שלשות (ב-17 ניסיונות) מול ניו אורלינס (106:116 לגולדן). 46 נקודות, 5 אס' ו-5 רב'.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, JarJarBinx, Tom1313 ו־17 אורחים