פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: כדורסל ישראלי

04 ינואר 2017, 16:27

החציל האצטקי כתב:
roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:ומי כן ראוי להיות ג׳נרל מנג׳ר במכבי?

כבר כתבתי 3 פעמים. אטורה מסינה.

דבר איתי גם על כאלה שהם לא היורשים הטבעיים של קואץ' פופ.

יש עוד בקליבר הזה. יש גם אחד דייויד בלאט שלדעתי ירצה לעבור לכיוון של GM בעוד שנתיים - שלוש.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 04 ינואר 2017, 16:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

04 ינואר 2017, 16:28

שמואל1 כתב:
שועל כתב:
er79 כתב:
jol9 כתב:למה דן שמיר?
אם רוצים להבריא את המועדון הזה, צריך להביא איש מקצוע מהשורה הראשונה.
יש מספיק אנשים בעולם הזה שעשו דבר או שניים בתחום, שחקני עבר עם קבלות, או אנשים מהNBA.

לא יודע לגבי אנשים מה-nba, לא שאני מתנגד, אבל גם הייתי לוקח בכיף אחד כמו שי האוזמן, אם לא כג'נרל מנג'ר אז כסקאוט ראשי. לבחור שחקנים הוא יודע הרבה יותר טוב מאבי אבן לדעתי, ופי כמה וכמה טוב יותר מניקולה.

שי האוזמן הוא עיתונאי טוב, זה מבלבל אבל זה לא אומר הרבה לגבי המקצועיות שלו

ולפני זה הוא היה GM באשדוד אם אני לא טועה, ועשה עבודה לא רעה. בין היתר פיטר את רמי הדר.

גם רמי אימן טוב בחיפה, ראינו איך זה נגמר

04 ינואר 2017, 16:39

roy1000 כתב:יש עוד בקליבר הזה. יש גם אחד דייויד בלאט שלדעתי ירצה לעבור לכיוון של GM בעוד שנתיים - שלוש.

תוך שנתיים-שלוש עם הצוות המקצועי הנוכחי מכבי היא קבוצה ז"ל.

צריך מנהל מקצועי למחר.
אפשר יהיה לשרוד גם עד לעונה הבאה.

04 ינואר 2017, 16:41

החציל האצטקי כתב:
roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:ומי כן ראוי להיות ג׳נרל מנג׳ר במכבי?

כבר כתבתי 3 פעמים. אטורה מסינה.

דבר איתי גם על כאלה שהם לא היורשים הטבעיים של קואץ' פופ.

מכבי זה מועדון ענק בקנה מידה עולמי. כל עוד ימשיכו להתייחס אליו כמאפייה השכונתית, ולהביא לכאן את הבן של, ואת זה שדפקו עם הפירמידה, כך נמשיך לצלול
לתהום.
אם יחליטו לשים לזה סוף, ולהביא לכאן אנשי מקצוע רציניים מהשורה הראשונה, בדיוק כמו מסינה שהציע רוי, או מישהו בקליבר הזה פלוס מינוס, נראה איך פתאום דברים מתחילים להשתנות.
שמעון לא יחתים שחקנים, רגב לא יהיה ראש מערך הכושר, אבי אבן לא יהיה בקבוצה בכלל (אלא אולי כעוזר של עמי ביטון לענייני החלפת נורות)
ודני ימשיך לבהות בקבוצה מהשורה הראשונה לצד המשופצת שלו, אלא שזה יהיה הקשר היחיד שלו לניהול המקצועי של המועדון.

דן שמיר מתאים בדיוק לתפקיד שרוי אמר, ואני מסכים איתו ב100%. בשום אופן לא להיות ראש המערכת המקצועית של המועדון. גם לא שי האוזמן.

04 ינואר 2017, 16:42

כמה שאני שונא את דייוויד, הוא קלאסי לעמדת הgm. פוליטיקאי, מכיר את השוק וכו'.

04 ינואר 2017, 16:45

MTA2311 כתב:כמה שאני שונא את דייוויד, הוא קלאסי לעמדת הgm. פוליטיקאי, מכיר את השוק וכו'.

יחזור רק אם יציעו לו תפקיד של אלוהים

04 ינואר 2017, 16:46

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:כמה שאני שונא את דייוויד, הוא קלאסי לעמדת הgm. פוליטיקאי, מכיר את השוק וכו'.

לא מסכים איתך

04 ינואר 2017, 16:47

yanay21 כתב:

לא יראו אותו אבל יהיה שמועה שהוא קיים?
#בובה

דייויד מאמן הרבה יותר מדי טוב בשביל להכניס את עצמו בחזרה לג'ורה של מכבי.
ברור שגם מסינה.

כרגע, מי שיסכים לקחת על עצמו את התפקיד הזה, זה רק אנשים שאנחנו לא רוצים במערכת.
צריך לחשוב על אנדרדוגים שכן יוכלו לעשות את זה, ודן יכול להתאים.

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

לא מסכים איתך

קורה לפעמים. פרט, ונמק, לפי אפלטון

04 ינואר 2017, 16:54

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

לא מסכים איתך

חושב שהמעמד של דייוויד הרבה פחות גבוה ממה שעשו פה. אין לו המון אופציות , ובינינו הוא גם לא מאמן כזה טוב. אנחנו רואים את זה מצויין העונה. כשמשלבים את זה עם הרצון לחזור הביתה, בהחלט רואה אותו חוזר הרבה יותר מהר ממה שחושבים.

בהחלט הייתי ממנה אותו לתפקיד מושל המדינה, עקב היותו פילוסוף, ודווקא בגלל שאינו מעוניין בתפקיד, הוא ראוי לו.

04 ינואר 2017, 16:58

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

לא מסכים איתך

חושב שהמעמד של דייוויד הרבה פחות גבוה ממה שעשו פה. אין לו המון אופציות , ובינינו הוא גם לא מאמן כזה טוב. אנחנו רואים את זה מצויין העונה. כשמשלבים את זה עם הרצון לחזור הביתה, בהחלט רואה אותו חוזר הרבה יותר מהר ממה שחושבים.

בהחלט הייתי ממנה אותו לתפקיד מושל המדינה, עקב היותו פילוסוף, ודווקא בגלל שאינו מעוניין בתפקיד, הוא ראוי לו.

לא מקורב לו, אבל אני דווקא חושב שכן יהיו לו אופציות. הוא הרי חתום בדרוש לעוד עונה, אם הם עושים הצלבה העונה, אין סיבה שהם לא ירצו שהוא ימשיך. מסכים שדרוש בינונית עד כאב. גם ברוסיה אולי ירצו אותו בהמשך. וגם אם אין לו הרבה אופציות, אני מאמין שהוא יעדיף אותן מאשר את מכבי. כי זה לא עניין נטו של שנאה או משהו, אבל הוא פשוט לא יסכים לחזור למקום שהוא לא יכול לעבוד בו, ובצדק. בטח אם הוא יביא את דרוש להצלבה(מסכים שזה לא באמת תלוי בו, אבל ההישג עדיין קיים).

תכל'ס, לא האמנתי שבאמת תתייחס לאפלטון. הכי מפרגן לך. בא לי להקיא, אבל מפרגן

04 ינואר 2017, 17:00

מסכים עם אור
דרוש שנה הבאה ביורוקאפ כנראה, אני לא רואה אותו נלהב להצטרף לאחת היווניות והספרדיות כבר מאוישות
הוא כנראה יחזור במוקדם או במאוחר

04 ינואר 2017, 17:55

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

לא מסכים איתך

שמח שאני לא היחיד שלא מצטרף לפסיטבל הערצת בלאט, הוא גונב דעת ממולח, ויכול להיות שבגלל זה לא ממש אהבו אותו בארה"ב, יותר מדי ישראלי בשבילם.
לא חושב שהוא ירצה לחזור לתפקיד GM אבל, הוא מדבר כל הזמן על זה שהוא אוהב לאמן

04 ינואר 2017, 17:58

RomanR כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

לא מסכים איתך

שמח שאני לא היחיד שלא מצטרף לפסיטבל הערצת בלאט, הוא גונב דעת ממולח, ויכול להיות שבגלל זה לא ממש אהבו אותו בארה"ב, יותר מדי ישראלי בשבילם.
לא חושב שהוא ירצה לחזור לתפקיד GM אבל, הוא מדבר כל הזמן על זה שהוא אוהב לאמן

אני לא מאמין למילה שיוצאת לו מהפה, זה חלק מהעניין

04 ינואר 2017, 18:01

MTA2311 כתב:בינתיים ירושלים תחתיו היא כישלון, אבל זאת לא הנקודה. אין מקום לאמירה כזאת בשום עולם. מה הקשר למכבי עכשיו? מישהו שאל אותך?

דושבג קטן ומושתן.

אמיתי שהוא גורם לי לרצות בהצלחתם של הפדרמנים..

04 ינואר 2017, 19:36

הוא דושבג, אפס ויהיר שאין לתאר. אבל למה שלא יהיה? ברור שברמה הרחבה זה לא נכונה, אבל מאז שהוא הגיע, הפועל ירושלים מוצלחת יותר ממכבי תל אביב. או לפחות, לוזרית פחות ביחס למה שיש לה.

04 ינואר 2017, 20:01

דייויד GM + דנשה מאמן נשמע לי טוב

04 ינואר 2017, 20:06

איך כבר הפרשתם את בלאט מתפקיד המאמן רק אלוהים יודע...
מאמן טוב יותר מרוב המאמנים שדרכו במכבי מאז ומעולם.

04 ינואר 2017, 20:06

yanay21 כתב:הוא דושבג, אפס ויהיר שאין לתאר. אבל למה שלא יהיה? ברור שברמה הרחבה זה לא נכונה, אבל מאז שהוא הגיע, הפועל ירושלים מוצלחת יותר ממכבי תל אביב. או לפחות, לוזרית פחות ביחס למה שיש לה.

לא כזה האמת, זאת בדיוק הנקודה. מה ירושלים עשתה מאז שהוא פה מבחינה מקצועית? אז לקחה אליפות, סבבה. גם ראשון וחיפה. נכשלה באירופה, לא שמרה על יציבות בליגה וכו'. בוא נגיד, שלפי איך שהוא מדבר הייתי מצפה לתוצאות מרשימות הרבה יותר.
פרסם תגובה