המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:קוואי לא נראה כשיר
הזריקות שלו קצרות, הוא לא איתנו. מעדיף שישב את המחצית השנייה ושפשוט נמשיך כמו שעשינו עד עכשיו. לא רוצה שיתאמץ, בטח לא כשזה פוגע בקבוצה כולה. אפשר וצריך לנצח בלעדיו
המשחק הזה הרבה פחות חשוב, אם הוא צריך לנוח שינוח, אבל אם יש מאמן שאפשר לסמוך עליו בעניין הזה זה הפופ.
my man כתב:יותר מדי שחקנים משוטטים על המגרש.
אנדרסון, פאטי סימונס ודדמון.
ואתם אומרים שקוואי לא כשיור אז זה מסביר כמה דברים.
MaccabiTA כתב:מחצית חלשה באופן כללי אבל עדיין מובילים.
יותר מדי שחקנים נרדמו במחצית הראשונה, מצפה (וקצת מקווה) לריצה הקלאסית של סוף רבע שלישי-תחילת רביעי שתסגור את המשחק
yanay21 כתב:מעבר לאיבודי הכדור המזעזעים שלנו, נתון מעניין על האחוזים לשלוש במחצית הראשונה:
ההוקס נמצאים במקום ה29(!) עם 32.6 אחוזים לשלוש. במחצית הזו הם עם 55.6 אחוזים לשלוש.
הספרס נמצאים במקום הראשון עם 41 אחוזים לשלוש. במחצית הזו הם עם 38.5 אחוזים לשלוש.
my man כתב:yanay21 כתב:מעבר לאיבודי הכדור המזעזעים שלנו, נתון מעניין על האחוזים לשלוש במחצית הראשונה:
ההוקס נמצאים במקום ה29(!) עם 32.6 אחוזים לשלוש. במחצית הזו הם עם 55.6 אחוזים לשלוש.
הספרס נמצאים במקום הראשון עם 41 אחוזים לשלוש. במחצית הזו הם עם 38.5 אחוזים לשלוש.
זה הליג פאס נותן לך את הנתונים או שאתה עוקב אחריהם לבד?
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:מחצית חלשה באופן כללי אבל עדיין מובילים.
יותר מדי שחקנים נרדמו במחצית הראשונה, מצפה (וקצת מקווה) לריצה הקלאסית של סוף רבע שלישי-תחילת רביעי שתסגור את המשחק
זה סופר חשוב, כי היינו סופר גרועים, ועדיין. חייב להיות לנו איזה רבע טוב, בדרך כלל, כמו שאמרת, זה מתחיל בסוף השלישי, ואז אמורים לסגור עניין
my man כתב:היתה לי עכשיו פרשומת לקרלינג. "הספורט" הזה קיים ומחר ביבי ייחקר בביתו. עולם הפוך.
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:היתה לי עכשיו פרשומת לקרלינג. "הספורט" הזה קיים ומחר ביבי ייחקר בביתו. עולם הפוך.
פרשומת
וואו
MaccabiTA כתב:פארקר הרגיש שדיברנו עליו היום, בא להוכיח את עצמו
קוואי עושה יותר נזק מתועלת
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:היתה לי עכשיו פרשומת לקרלינג. "הספורט" הזה קיים ומחר ביבי ייחקר בביתו. עולם הפוך.
פרשומת
וואו
חחחח זה אפילו לא קרוב במקלדת. חחח איך לעזאזל זה קרה?
yanay21 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:היתה לי עכשיו פרשומת לקרלינג. "הספורט" הזה קיים ומחר ביבי ייחקר בביתו. עולם הפוך.
פרשומת
וואו
חחחח זה אפילו לא קרוב במקלדת. חחח איך לעזאזל זה קרה?
כי אתה צריך לישון
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים