yanay21 כתב:RomanR כתב:הם אמרו בחמישיות "מעניין כמה אוהדים יבואו בחמישי לדחוף את מכבי?"
לדחוף לאן? מעבר לצוק? לפסי הרכבת? למטחנת בשר?
why not all?
צודק, לחלק אותם, לא מגיע להם עונש משותף
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:RomanR כתב:הם אמרו בחמישיות "מעניין כמה אוהדים יבואו בחמישי לדחוף את מכבי?"
why not all?
RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:הם אמרו בחמישיות "מעניין כמה אוהדים יבואו בחמישי לדחוף את מכבי?"
why not all?
toja27 כתב:שועל כתב:הבעיה היא שרוב האוהדים קונים את זה
דווקא אני חושב שבקצב הזה , שום הודעות פייסבוק מטעם הקבוצה לא יעצרו את המרמור שנוצר בקרב האוהדים. אלה שמגיעים בשלב הזה, ברובם מגיעים כי סתם חבל להם על הכסף של המנוי ואין להם משהו יותר טוב לעשות בזמן הזה לדעתי.
jol9 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:הבעיה היא שרוב האוהדים קונים את זה
דווקא אני חושב שבקצב הזה , שום הודעות פייסבוק מטעם הקבוצה לא יעצרו את המרמור שנוצר בקרב האוהדים. אלה שמגיעים בשלב הזה, ברובם מגיעים כי סתם חבל להם על הכסף של המנוי ואין להם משהו יותר טוב לעשות בזמן הזה לדעתי.
אתה צודק לגמרי.
אין לי ספק ש"חבל על הכסף" זאת המניע של לפחות חצי מההיכל להגיע מעכשיו ועד סוף העונה.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:הבעיה היא שרוב האוהדים קונים את זה
אתה צודק לגמרי.
אין לי ספק ש"חבל על הכסף" זאת המניע של לפחות חצי מההיכל להגיע מעכשיו ועד סוף העונה.
*זה
yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:הם אמרו בחמישיות "מעניין כמה אוהדים יבואו בחמישי לדחוף את מכבי?"
why not all?
אפשר לשלוח חלק ימינה, חלק שמאלה. בכל צד יחכו הפתעות אחרות
RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:הם אמרו בחמישיות "מעניין כמה אוהדים יבואו בחמישי לדחוף את מכבי?"
why not all?
RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:הם אמרו בחמישיות "מעניין כמה אוהדים יבואו בחמישי לדחוף את מכבי?"
why not all?
jol9 כתב:מכיוון שלא קראתי את 25 העמודים הראשונים של הת'רד הזה, אשמח אם מישהו יפנה אותי לעמוד הכי שווה כאן.
yanay21 כתב:jol9 כתב:מכיוון שלא קראתי את 25 העמודים הראשונים של הת'רד הזה, אשמח אם מישהו יפנה אותי לעמוד הכי שווה כאן.
dude, הכול. אנחנו אדירים פה
שועל כתב:איך פיני בכלל בארץ?
הם לא נוסעים למשחקים?
שועל כתב:איך פיני בכלל בארץ?
הם לא נוסעים למשחקים?
jol9 כתב:yanay21 כתב:jol9 כתב:מכיוון שלא קראתי את 25 העמודים הראשונים של הת'רד הזה, אשמח אם מישהו יפנה אותי לעמוד הכי שווה כאן.
אין לי כוח... אני עייף
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:איך פיני בכלל בארץ?
הם לא נוסעים למשחקים?
להוציא כל כך הרבה כסף רק בשביל לראות גופה נרקבת זה משהו שינאי יעשה, לא ערוץ הספורט
jol9 כתב:yanay21 כתב:jol9 כתב:מכיוון שלא קראתי את 25 העמודים הראשונים של הת'רד הזה, אשמח אם מישהו יפנה אותי לעמוד הכי שווה כאן.
אין לי כוח... אני עייף
LIAV10 כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:jol9 כתב:מכיוון שלא קראתי את 25 העמודים הראשונים של הת'רד הזה, אשמח אם מישהו יפנה אותי לעמוד הכי שווה כאן.
אין לי כוח... אני עייף
תמונה שלך מהאייטיז?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים