אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

הודעהעל ידי er79 » 04 אוגוסט 2011, 04:14

אני לא בדיוק מבין איך פרקינס יוכל לגבות את פארמר.
גם אם פארמר לא יגיע או שיעזוב לאחר תום השביתה, פרקינס עדיין לא יפתח את העונה וגם כשיחזור לא בטוח בכלל מה נראה ממנו.
בכל מקרה, פארמר שחקן טוב מפרקינס by far, אם מכבי תרצה להביא לו גיבוי, היא תצטרך להביא שחקן שחקן קצת יותר מתאים ולא להסתמך על ברכו השברירית של פרקינס.

איפה ראית שעשיתי השוואה בין פארמר לפרקינס? רק אמרתי שהוא ימלא את מקומו, לאחר שפארמר יעזוב. ולגבי דעותיך על השארת פרקינס, אנחנו כבר הבנו אותן. הלאה.
er79

הודעהעל ידי refael » 04 אוגוסט 2011, 15:49

היום ברדיוFM שמעון מזרחי אמר שלא בטוח יביאו גארד נוסף ושכרגע יש 12 שחקנים בקבוצה ואולי הם יביאו שחקן 13.
עכשיו אני שואל איך ? כרגע יש 13 שחקנים בקבוצה , הסכלתי בדף של היורוליג על הסגל והנדריקס לא מופיע שם אולי חתכו אותו ? ...........
תמונה
refael

הודעהעל ידי עמיר לונ » 04 אוגוסט 2011, 15:59

6 לב צהוב כתב:היום ברדיוFM שמעון מזרחי אמר שלא בטוח יביאו גארד נוסף ושכרגע יש 12 שחקנים בקבוצה ואולי הם יביאו שחקן 13.
עכשיו אני שואל איך ? כרגע יש 13 שחקנים בקבוצה , הסכלתי בדף של היורוליג על הסגל והנדריקס לא מופיע שם אולי חתכו אותו ? ...........

טעות של היורוליג כנראה באתר של מכבי הוא עוד רשום כשחקן לעונת המשחקים הקרבה:
http://www.maccabi.co.il/team.asp

מי שלא מופיע באתר של הקבוצה כשחקן לעונה הבאה הוא פרקינס אבל כן מופיע באתר של היורוליג.
אני מאמין שאולי ביורוליג יעלו על הטעויות שלהם בקרוב.
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי refael » 04 אוגוסט 2011, 16:07

עמיר לונ כתב:
6 לב צהוב כתב:היום ברדיוFM שמעון מזרחי אמר שלא בטוח יביאו גארד נוסף ושכרגע יש 12 שחקנים בקבוצה ואולי הם יביאו שחקן 13.

מי שלא מופיע באתר של הקבוצה כשחקן לעונה הבאה הוא פרקינס אבל כן מופיע באתר של היורוליג.

אז איך זה מתנגש אם מה ששמעון אמר שיש 12 שחקנים בקבוצה ?
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 אוגוסט 2011, 16:11

6 לב צהוב כתב:
עמיר לונ כתב:

אולי הוא לא מחשיב את לבנובסקי ובורשטיין :neutral
כי בסגל באתר של מכבי יש 14
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 04 אוגוסט 2011, 16:14

לא נראה לי הגיוני שלא יחשיב את בורשטיין , בכל מקרה בשבוע השבועים הקרובים נדע הכל אני מאמין על השלמת הסגל.
תמונה
refael

הודעהעל ידי עמיר לונ » 04 אוגוסט 2011, 16:21

6 לב צהוב כתב:
עמיר לונ כתב:

אולי הוא לא שמע על ההחתמות האחרונות :search
וגם יכול להיות שהוא התבלבל או לא ספר נכון (קורה לאנשים זה דבר מאוד אנושי)
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 04 אוגוסט 2011, 17:53

פרקינס רשום ביורוליג במקום הנדריקס
asafb96

Re: ג'ורדן פרמאר מצטרף למכבי אלקטרה ת"א

הודעהעל ידי yzafrir » 04 אוגוסט 2011, 20:40

במקרה שמעתי את בלאט ב-103 היום והוא בפרוש אמר שיגיעו שני שחקנים נוספים . כשנשאל לאיזה עמדה הוא התחמק .
אני מאמין שיגיע גארד זר נוסף וההחתמה האחרונה תיהיה פרקינס שדי ברור שלא ימצא חוזה יותר טוב ממה שמכבי תיתן לו (בטח שלעונה הזו) ויתרצה ויחתום .
כך שגם אם פארמר יעזוב בתום השביתה (ודי בטוח שזה מה שיקרה ) נשאר עם גארד זר ובשלב מאוחר יותר יהיה לנו גם את פרקינס כגיבוי .
כששאלו את בלאט מה הוא רוצה לקבל מפארמר הוא אמר בעיקר את ההגנה שלו שהייתה חלק הכי חשוב בהצלחת הקבוצה בעונה האחרונה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Ofir@ » 04 אוגוסט 2011, 21:23

שני שחקנים בפירוש? אני שמעתי שמכבי תביא עוד לפחות שחקן אחד ואם יצטרכו אז גם יותר.
אני מסתכל על הסגל, מנסה בכוח לדחוף עוד שחקן, מעבר לגארד שיגיע, ואין מקום!
אם הסגל נשאר כמו שהוא כרגע, בלי העזבות, השאלות או הרחקות, אני לא רואה סרט שמגיע עוד שחקן. זה גם לא משנה מה בלאט ירצה, פדרמן לא ייתן לו.

הראיון המלא עם בלאט:
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH
סמל אישי של המשתמש
Ofir@

הודעהעל ידי asafb96 » 04 אוגוסט 2011, 22:13

ממש קשה להאמין שיבוא עוד שחקן מעבר לגארד. זה יוצר סגל של 15 שחקנים בכירים, ממש מיותר
עדיף להביא גארד 1 זול וצעיר שיכול להתברר כבינגו סטייל פארגו, וזהו. מעבר זה יותר מדי. גם החתמת פרקינס במצב כזה נראת מיותרת וסתם בזבוז של כסף
asafb96

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 05 אוגוסט 2011, 06:01

asafb96 כתב:ממש קשה להאמין שיבוא עוד שחקן מעבר לגארד. זה יוצר סגל של 15 שחקנים בכירים, ממש מיותר
עדיף להביא גארד 1 זול וצעיר שיכול להתברר כבינגו סטייל פארגו, וזהו. מעבר זה יותר מדי. גם החתמת פרקינס במצב כזה נראת מיותרת וסתם בזבוז של כסף

איך תדע שהוא יתברר כבינגו?
אולי הוא יברר כג'ייסון וויליאמס או ג'ף פוט?
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 אוגוסט 2011, 10:22

יש גם מצב שבלאט לא התכוון ל-2 שחקנים בכירים.
אולי הוא חושב להביא עוד גארד זר בכיר ובנוסף לקנח באיזה שחקן נוער רק בשביל הליגה שיוכל לתת לעוד שחקן בכיר בקבוצה מנוחה במשחקי הקרנבל של קופל.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 05 אוגוסט 2011, 10:43

יש לו כבר שחקני נוער, אז סביר להניח שלא לזה הוא התכוון. הוא רוצה גארד זר מוביל, וכנראה עוד שחקן (אין לי מושג לאיזו עמדה) בגלל שלושת המסגרות. בהחלט יכול להיות מצב שהוא יסתפק בסופו של דבר רק בגארד זר.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוגוסט 2011, 11:19

בנימין נעמן כתב:
asafb96 כתב:ממש קשה להאמין שיבוא עוד שחקן מעבר לגארד. זה יוצר סגל של 15 שחקנים בכירים, ממש מיותר

איך תדע שהוא יתברר כבינגו?
אולי הוא יברר כג'ייסון וויליאמס או ג'ף פוט?

איך תדע? איך אפשר לדעת?
איזה שאלה זאת? אי אפשר לדעת אם הוא יתברר כבינגו. מביאים שחקן צעיר ומוכשר, אפשר כאלה של תחילת הסיבוב השני של הדרפט האחרון. הם שחקנים מוכשרים מאוד וחסרי חוזה. נותנים לו דקות בליגה ובאדריאטית יחד עם שאייר ואוחיון ורואים מי טוב.
מכבי לא הולכת להביא עכשיו איזה שחקן מוכח באירופה שלא יראה דקות ביורוליג עד שפארמר יחזור לNBA, אז לפחות אפשר להביא שחקן צעיר שיכול ליהיות בינגו
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 05 אוגוסט 2011, 11:45

לי נראה מאוד הגיוני שהוא התכוון לעוד גארד זר והשחקן הנוסף הוא כנראה פרקינס שמכבי תשאיר אותו לסוף כדי שהוא יתבשל קצת במיץ של עצמו ויסכים לחתום בתנאים שמכבי הציעה לו קודם . מכיוון שהוא יהיה כשיר רק בסביבות דצמבר סביר להניח שפארמר יעזוב והוא יוכל לשמש כגיבוי שני (אחר הגארד הנוסף) ....
בלאט לא יוותר כלכך מהר על פרקינס ואני מניח שזה יהיה או עוד גארד זר ופרקינס או רק עוד גארד זר נוסף וזהו ולכן הוא אמר " לפחות עוד שחקן נוסף..."
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוגוסט 2011, 11:56

yzafrir כתב:לי נראה מאוד הגיוני שהוא התכוון לעוד גארד זר והשחקן הנוסף הוא כנראה פרקינס שמכבי תשאיר אותו לסוף כדי שהוא יתבשל קצת במיץ של עצמו ויסכים לחתום בתנאים שמכבי הציעה לו קודם . מכיוון שהוא יהיה כשיר רק בסביבות דצמבר סביר להניח שפארמר יעזוב והוא יוכל לשמש כגיבוי שני (אחר הגארד הנוסף) ....
בלאט לא יוותר כלכך מהר על פרקינס ואני מניח שזה יהיה או עוד גארד זר ופרקינס או רק עוד גארד זר נוסף וזהו ולכן הוא אמר " לפחות עוד שחקן נוסף..."

אחרי שפארמר יעזוב למכבי יהיה בקוו האחורי את פארגו, שאייר, זר, אוחיון, בורשטיין וסמית' שיכול לתפקד 2 לפרקים לצד פניני/בלו. איפה פה יכנס פרקינס? הרי ביורוליג לא יהיה לו דקות, אז לשלם לו כסף לא קטן ולהיכנס לפלונטר הזה בשביל שישחק בליגה או באדריאטית זה מיותר..
וזה בהנחה שהשביתה תסתיים מוקדם, למרות שנראה עכשיו שיש עוד זמן, הצדדים רחוקים שנות אור ופארמר יכול להישאר פה לתקופה לא קצרה
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 05 אוגוסט 2011, 12:23

אם פארגו ושייר יתפסו את עמדה 1 לעמדה 2 יהיו לך הזר הנוסף ובורשטיין , סמית מיועד לשחק כ-3 ואני מאמין שלא יעשו העונה את האילתורים של העונה הקודמת כשאיידסון סתם חורים בעמדה 2 . סמית ופניני סוגרים את עמדה 3 .
בקיצור פרקינס בהחלט יכול לתת דקות גם בעמדה 1 וגם בעמדה 2 . אסור לשכוח שחוץ מפארגו ובורשטיין אין אף שחקן בעמדות 1-2 (בהנחה שהזר שיגיע יהיה חסר ניסיון יורוליג) שיודע מה זה יורוליג ולבנות על אוחיון ושייר כבר העונה זה סיכון לא קטן , הייתי מעדיף שיהיה לנו שחקן קצת יותר מנוסה כגיבוי אפילו להם ל-10-15 דק' .
בכל מקרה חייבים להיות מוכנים למקרה שפארמר יעזוב . גם אם השביתה לא תסתיים צריך לדעת איזה סוג החוזה שפארמר חתום כי אם הוא חתום על חוזה חודשי שמתחדש כל חודש אז סביר להניח שברגע שהשביתה לא תסתיים הוא יוכל לבוא ולהגיד שהוא לא מוכן לשחק בסכום הזה לאורך כל העונה ולסרב לחדש אותו . הסכום שמכבי משלמת נראה יותר שהוא בונה עליו כדמי כיס לקיץ ולא כשכר עונתי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוגוסט 2011, 12:33

yzafrir כתב:אם פארגו ושייר יתפסו את עמדה 1 לעמדה 2 יהיו לך הזר הנוסף ובורשטיין , סמית מיועד לשחק כ-3 ואני מאמין שלא יעשו העונה את האילתורים של העונה הקודמת כשאיידסון סתם חורים בעמדה 2 . סמית ופניני סוגרים את עמדה 3 .
בקיצור פרקינס בהחלט יכול לתת דקות גם בעמדה 1 וגם בעמדה 2 . אסור לשכוח שחוץ מפארגו ובורשטיין אין אף שחקן בעמדות 1-2 (בהנחה שהזר שיגיע יהיה חסר ניסיון יורוליג) שיודע מה זה יורוליג ולבנות על אוחיון ושייר כבר העונה זה סיכון לא קטן , הייתי מעדיף שיהיה לנו שחקן קצת יותר מנוסה כגיבוי אפילו להם ל-10-15 דק' .
בכל מקרה חייבים להיות מוכנים למקרה שפארמר יעזוב . גם אם השביתה לא תסתיים צריך לדעת איזה סוג החוזה שפארמר חתום כי אם הוא חתום על חוזה חודשי שמתחדש כל חודש אז סביר להניח שברגע שהשביתה לא תסתיים הוא יוכל לבוא ולהגיד שהוא לא מוכן לשחק בסכום הזה לאורך כל העונה ולסרב לחדש אותו . הסכום שמכבי משלמת נראה יותר שהוא בונה עליו כדמי כיס לקיץ ולא כשכר עונתי...

פארגו ושאייר לא יסגרו רק את העמדה 1. שאייר יקבל יותר מ10 דקות כמחליף. הם ישחקו לדעתי לפחות 5-10 דקות יחד כל משחק. יש גם את הזר בעמדה 2. סמית' יקבל גם דקות ב2 לצד פניני/בלו. פניני יהיה שחקן של יותר מ10-15 דקות העונה. סמית' שחקן שתפקד לא מעט בפעמים בקריירה בעמדה 2, אני מאמין שהוא ישחק בעמדה 2 כל משחק כמה דקות כדי לתת גם יותר דקות לפניני ודקות לבלו ששנה הבאה מס' הדקות שלו יקטן בעמדה 4.
וגם, אני מעדיף את אוחיון ביורוליג מאשר את פרקינס אחרי שעבר פציעה כל כך קשה ולא שיחק יותר מחצי שנה, לפחות העונה הזאת. ככה שאני ממש לא רואה שום מצב שפרקינס ישחק העונה, בטח ביורוליג, ככה שזה באמת סתם בזבוז מיותר של כסף, עדיף את הכסף הזה לשמור להשקעה עתידית
asafb96

בלאט:"פארמר אקסטרה. אני צופה לפחות עוד החתמה אחת,אם לא יותר"

הודעהעל ידי קובי » 05 אוגוסט 2011, 15:12

בלאט: ג'ורדן פרמאר יהיה בונוס עבורנו

מאמן מכבי ת"א הסביר כי למרות ההחתמה המפתיעה של גארד הניו ג'רזי נטס, הסגל הצהוב עדיין לא הושלם: "נבנה את הסגל כאילו הוא איננו. אני צופה לפחות לעוד החתמה אחת, אם לא יותר"

דייויד בלאט, התייחס הערב (שישי) להחתמתו המפתיעה של גארד הניו ג'רזי נטס, ג'ורדן פרמאר במכבי ת"א. המאמן הבהיר כי פרמאר, שיצטרף לקבוצה עד תום השביתה ב-NBA הוא מעין בונוס, שהגיע לשורות אלופות ישראל.
"פרמאר הגיע כחלק מהחזון של מכבי ת"א. אם זה לא היה כך לא היינו עושים את המהלך הזה", הבהיר מאמן מכבי ת"א, "אנו נבנה את הסגל כאילו הוא איננו. הוא פשוט יהיה אקסטרה עבורנו".

בלאט הסביר מדוע כה רצה את השחקן בקבוצה: "פרמאר הוא קומבו גארד וזה מתאים לנו כי אצלנו הכדור לא נמצא בידיים של שחקן אחד. אם יהיה שחקן שישחק בהתחלה פחות אז לא תהיה לנו בעיה עם זה. זה בסדר גמור. יש לנו העונה שלוש ליגות ואני לא צופה שתהיה בעיה בחלוקת דקות המשחק".

על הסגל, שעדיין לא הושלם, הוסיף המאמן: "הסגל שלנו לא סגור לעונה הבאה. אני צופה לפחות לעוד החתמה אחת, אם לא יותר".

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/267/ ... =3&cat=620
נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך 05 אוגוסט 2011, 20:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים