Holiday_Armadillo כתב:מי פה כבר שכח שזה מועדון בקריסה?
Never
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הצופה כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי פה כבר שכח שזה מועדון בקריסה?
עובר על תגובות של אוהדים בפייסבוק ולא מבין, הם מטומטמים או בעלי זיכרון קצר ביותר?
RomanR כתב:כנראה שעל זה ג'וניור דיבר לפני שבוע
my man כתב:RomanR כתב:כנראה שעל זה ג'וניור דיבר לפני שבוע
על מה ג'וניור דיבר לפני שבוע?
my man כתב:RomanR כתב:כנראה שעל זה ג'וניור דיבר לפני שבוע
על מה ג'וניור דיבר לפני שבוע?
הצופה כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי פה כבר שכח שזה מועדון בקריסה?
עובר על תגובות של אוהדים בפייסבוק ולא מבין, הם מטומטמים או בעלי זיכרון קצר ביותר?
Holiday_Armadillo כתב:נותנים להם במה להגיד ''טעינו, נשנה'', ואני דיי בטוחה שהאמת נמצאת בחתימה של אור
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:נותנים להם במה להגיד ''טעינו, נשנה'', ואני דיי בטוחה שהאמת נמצאת בחתימה של אור
כשבאים בגישה שזה כל מה שנשמע, זה כל מה ששומעים
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:נותנים להם במה להגיד ''טעינו, נשנה'', ואני דיי בטוחה שהאמת נמצאת בחתימה של אור
הדרך הכי טובה לנבא התנהגות עתידית היא לפי התנהגות עבר, אז סלח לי אם אני לא מתרגשת לקראת מה שיש להם להגיד
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:נותנים להם במה להגיד ''טעינו, נשנה'', ואני דיי בטוחה שהאמת נמצאת בחתימה של אור
הדרך הכי טובה לנבא התנהגות עתידית היא לפי התנהגות עבר, אז סלח לי אם אני לא מתרגשת לקראת מה שיש להם להגיד
אני אשמח לפרט לך לגבי ניבוא התנהגות עתידית, אבל לא כאן.
בכל מקרה, אני חושב שאפשר לגשת לזה משני כיוונים - הכיוון שאת מדברת עליו, שהוא לגיטימי, אבל אז הסיכוי שנשמע משהו חיובי נמוך יותר.
או הכיוון הנקי (ולא נאיבי), לשמוע את מה שיש להם להגיד כרגע, ולהתייחס לזה. אולי זה בכלל קשור למשהו אחר
Holiday_Armadillo כתב:נותנים להם במה להגיד ''טעינו, נשנה'', ואני דיי בטוחה שהאמת נמצאת בחתימה של אור
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:נותנים להם במה להגיד ''טעינו, נשנה'', ואני דיי בטוחה שהאמת נמצאת בחתימה של אור
אני אשמח לפרט לך לגבי ניבוא התנהגות עתידית, אבל לא כאן.
בכל מקרה, אני חושב שאפשר לגשת לזה משני כיוונים - הכיוון שאת מדברת עליו, שהוא לגיטימי, אבל אז הסיכוי שנשמע משהו חיובי נמוך יותר.
או הכיוון הנקי (ולא נאיבי), לשמוע את מה שיש להם להגיד כרגע, ולהתייחס לזה. אולי זה בכלל קשור למשהו אחר
אני לא אקשיב ואני לא אאמין לאף מילה שתצא להם מהפה
אני גם לא אאמין לשום דבר שהם יעשו, בנוסף למה שהם יגידו
MTA2311 כתב:מה הבסט קייס סנריו מבחינתכם? מה אתם חושבים שהם עשויים להגיד לראיון לבן מיטלמן?