המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:the night is long and full of ugly
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:the night is long and full of ugly
התכוונת ugliness
איתי-שגב כתב:אני נחמד ולא אעיר לכרמל
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני נחמד ולא אעיר לכרמל
אתה תסתום את הפה שלך, אין מה להעיר לי
זה רפרנס וזה אמור להיות ככה
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני נחמד ולא אעיר לכרמל
טוב אבל למה את צועקת
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני נחמד ולא אעיר לכרמל
טוב אבל למה את צועקת
הרופא אמר שהאוזניים שלך כבר לא קולטות טון שהוא לא נזיפה וחגורה שלא עשויה מעור
arel123 כתב:londoner כתב:arel123 כתב:felix_r כתב:arel123 כתב:וככל הנראה זה יראה ככה :
רייס, אוחיון
רול, דיבה
משעור, ?, ?
האניקאט, מילר, כהן
טיוס, ?, שגב
כרגע זה נראה סגל עלוב
כרגע זה נראה סביר, עוד אמור להגיע שחקן פותח בעמדה 3, מחליף לעמדה 3, מחליף לעמדה 5 ושחקן פותח בעמדה 2 (בתקווה שסושי לא ישמש כשחקן פותח)
I'd be disappointed to see Tyus as our main 5. Also, the bet on Miller's knee is dangerous but perhaps necessary. Other than that it looks like a much more balanced roster than last year's.
On a related note, I'm surprised that there are no speculations/news on Devin's future. Anyone has a clue?
אולי יפתיעו ויביאו סנטר אחר פותח למרות שאני לא מאמין אבל הכל יכול להיות
מילר זה באמת סיכון אבל יש לו כישרון, הוא שחקן טוב מאוד ושהוא בגדר של מחליף ועוד רק ב500 אלף זה שווה את זה מאוד, גם תחשוב על זה במידה והאניקאט באמת יגיע אז כמו שידוע הוא לא שחקן ההתקפה הכי טוב שיש אבל הוא שחקן הגנה מצוין, ושמילר יעלה במקומו מהספסל הוא יוסיף יד מעולה לשלוש ואפקט התקפי טוב יותר, בגלל זה לדעתי השילוב של שניהם מצוין .
בנוגע לסמית, באמת מעניין למה לא מדברים עליו, אני מקווה שהוא לא יישאר, הוא כבר סוס מת
0ved1212 כתב:מה קןרה עם ההחתמה שאמרת שתיהיה יום או יומיים אחרי שספאחיה יוצג ??
שועל כתב:שום מקור עלום (אני יכול להביא מקורות אחרים באותו מידה) לא נוטל את זכות הדיבור מאף אחד כאן ולא יכול לסתור את העובדה שמדובר בשחקן בינוני ומטה ככל הנראה.
אגב מקורות, היו כאלו יותר קונקרטיים (בניגוד למה שנכתב כאן עכשיו ללא שום סימוך) שדיברו באותה צורה על ראד ועל סילי, אז בוא נירגע, אף אחד לא יכול להפוך שחקן בינוני גם ברמת ליגה טורקית או פיבא ליותר ממה שהוא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־14 אורחים