אשכול אירופי החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופי החדש

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 ספטמבר 2011, 16:51

Holiday_Armadillo כתב:רשמי..גלינארי במילאנו..
ועוד הם הביאו אותו כי הם ''מפחדים''..
ממכבי בטח שלא..

טוב חלאס..
כן, הם כן מפחדים ממכבי, בעלת סנטר העונה ביורוליג, שחקן NBA לא רע בכלל וסגל טוב..
כן, הם כן מפחדים ממכבי שמאז עונת 1999\2000 כל אירופה משקשקת מהם..
כן, הם כן מפחדים ממכבי שהגיע בעונה שעברה לגמר היורוליג אחרי שהציפיות לא היו יותר גבוהות מאלה של העונה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 ספטמבר 2011, 16:54

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:רשמי..גלינארי במילאנו..
ועוד הם הביאו אותו כי הם ''מפחדים''..
ממכבי בטח שלא..

טוב חלאס..
כן, הם כן מפחדים ממכבי, בעלת סנטר העונה ביורוליג, שחקן NBA לא רע בכלל וסגל טוב..
כן, הם כן מפחדים ממכבי שמאז עונת 1999\2000 כל אירופה משקשקת מהם..
כן, הם כן מפחדים ממכבי שהגיע בעונה שעברה לגמר היורוליג אחרי שהציפיות לא היו יותר גבוהות מאלה של העונה..

אתה יכול לכעוס..
אני האחרונה שאזלזל במכבי,אבל השנה אני לא חושבת שיש מה להיות מודאגים ממנה לפני שעוד התחילה העונה..
אם נפתיע,מצויין..אבל כרגע אי אפשר להגיד שמסתכלים על הסגל שלנו ומפחדים ממנו..אין מה לעשות..
מסורת לחוד ועונה נוכחית לחוד(שעוד לא התחילה)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 ספטמבר 2011, 16:57

כן, אז איך את אומרת שמילאנו כזאת מפלצת עוד לפני שהתחילה העונה?
אני דווקא רואה בנייה רשלנית..יש שם שחקנים שביררו אם זה חוקי להתחתן עם הכדור בווגאס וג'רזי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 ספטמבר 2011, 16:59

LIAV10 כתב:כן, אז איך את אומרת שמילאנו כזאת מפלצת עוד לפני שהתחילה העונה?
אני דווקא רואה בנייה רשלנית..יש שם שחקנים שביררו אם זה חוקי להתחתן עם הכדור בווגאס וג'רזי..

כמו שאמרתי..
אם בונים סגל כשמסתכלים על סגל של קבוצה שאמורה להתמודד מולך,אז למילאנו אין סיבה לפחד מאיתנו..יש להם אחלה של שחקנים..
בורוסיס שלפי דעתי הוא הסנטר הטוב באירופה,היירסטון שהוא שחקן נהדר שלא מקבל מספיק קרדיט לפי דעתי,פוטסיס שהוא יופי של פאוור-פורוורד,ראדוסביץ' שהוא אחלה של כישרון ולפי דעתי יוכל לתרום כבר העונה,וניקולאס שלא צריך להוסיף עליו הרבה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 ספטמבר 2011, 17:00

wtf???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

בולוניה מציעה לקובי חוזה של 700 אלף דולר למשחק..
אם הוא לא מסיים כל משחק עם 60 נקודות, 20 ריבאונדים ו - 9 חטיפות זאת פשוט גנבה לאור יום של קובי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 ספטמבר 2011, 17:03

Holiday_Armadillo כתב:

כמו שאמרתי..
אם בונים סגל כשמסתכלים על סגל של קבוצה שאמורה להתמודד מולך,אז למילאנו אין סיבה לפחד מאיתנו..יש להם אחלה של שחקנים..
בורוסיס שלפי דעתי הוא הסנטר הטוב באירופה,היירסטון שהוא שחקן נהדר שלא מקבל מספיק קרדיט לפי דעתי,פוטסיס שהוא יופי של פאוור-פורוורד,ראדוסביץ' שהוא אחלה של כישרון ולפי דעתי יוכל לתרום כבר העונה,וניקולאס שלא צריך להוסיף עליו הרבה..

אולי האירסטון הוא אנדרייטד רציני, אבל פוטסיס הוא אוברייטד ענק..אלוהים, אני לא מבין מה מתלהבים ממנו..הוא בלו עם הגנה פחות טובה..
מי זה בכלל ראדוסביץ', קודם שיראה משחק אחד טוב מחוץ לקבוצה הגרועה של היורוליג בשנה שעברה..
דרו ניקולאס הוא אכן נשק, אבל מילאנו כרגע בכלל לא מפלצת..נראה אם השחקנים מסוגלים להתחבר ולהשלים עם זה שלא כולם יקלעו 15 נקודות בממוצע, לי בכל אופן לא נראה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 ספטמבר 2011, 17:05

אני בכל אופן לא מצפה למשחק הראשון ביורוליג השנה(מילאנו בחוץ)..
אנשים יכולים לקרוא לי פסימית..אבל אני מעדיפה להנמיך ציפיות ולהיות מופתעת\לא להתאכזב..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 20 ספטמבר 2011, 17:06

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כמו שאמרתי..

אולי האירסטון הוא אנדרייטד רציני, אבל פוטסיס הוא אוברייטד ענק..אלוהים, אני לא מבין מה מתלהבים ממנו..הוא בלו עם הגנה פחות טובה..
מי זה בכלל ראדוסביץ', קודם שיראה משחק אחד טוב מחוץ לקבוצה הגרועה של היורוליג בשנה שעברה..
דרו ניקולאס הוא אכן נשק, אבל מילאנו כרגע בכלל לא מפלצת..נראה אם השחקנים מסוגלים להתחבר ולהשלים עם זה שלא כולם יקלעו 15 נקודות בממוצע, לי בכל אופן לא נראה..

אתה פשוט טועה. פוציס הרבה יותר טוב מבלו. הוא ריבאונדר מצוין (בלו ריבאוננדר חלש). פוציס גם חוסם לא רע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 ספטמבר 2011, 17:09

Holiday_Armadillo כתב:אני בכל אופן לא מצפה למשחק הראשון ביורוליג השנה(מילאנו בחוץ)..
אנשים יכולים לקרוא לי פסימית..אבל אני מעדיפה להנמיך ציפיות ולהיות מופתעת\לא להתאכזב..

זה נשמע מוזר, "להנמיך ציפיות", זה או שיש לך ציפיות או שלא, אי אפשר לשלוט בזה, אלא אם כן את עובדת על עצמך...
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Mta_atic » 20 ספטמבר 2011, 17:41

Holiday_Armadillo כתב:אני בכל אופן לא מצפה למשחק הראשון ביורוליג השנה(מילאנו בחוץ)..

לי דווקא יש הרגשה טובה לגבי המשחק הראשון.
הלחץ על מילאנו שפותחת בבית, אפשר לתפוס אותם עם המכנסיים למטה.
מה גם שאסור לשכוח שהשלד של הקבוצה שלנו נשאר מהשנה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ספטמבר 2011, 18:19

Mta_atic כתב:

לי דווקא יש הרגשה טובה לגבי המשחק הראשון.
הלחץ על מילאנו שפותחת בבית, אפשר לתפוס אותם עם המכנסיים למטה.
מה גם שאסור לשכוח שהשלד של הקבוצה שלנו נשאר מהשנה שעברה.

גם היה "לחץ" על קאחה במשחק הראשון של העונה שעברה והם ניצחו אותנו 16 הפרש, גם היה "לחץ" על ברצלונה בתחילת הטופ 16 והם ניצחו אותנו 10 הפרש וגם היה "לחץ" על קאחה בתחילת ההצלבה והם ניצחו. ברמות האלה הלחץ הוא כבר לא פאקטור.
על הנייר מילאנו צריכים לנצח אותנו בבית, ניצחון שלנו ייחשב כהפתעה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ספטמבר 2011, 18:40

ליאב
נבארו היה מתחנן ללחוץ לרודי את היד?! וואו אתה מגזים בטירוף
נבארו שחקן הרבה הרבה יותר טוב מרודי. בNBA או באירופה, זה לא משנה. ההוכחה לכך זה האליפות שרודי היה די אנמי, ונבארו היה MVP לפני שלל כוכבי הNBA. אז רודי גבוה יותר ואתלט יותר. אז? נבארו קילר מדהים. קלעי שלשות ענק. יש לו את הראנר הטוב בעולם אולי, ומשחק פיק-אנד רול יוצא מהכלל.
גם עם פוטסיס מאוד הגזמת. בלו עם פחות הגנה? ממש לא. פוטסיס שחקן טוב יותר. קודם כל, הוא עולה על בלו בהגנה. הוא שומר לא פחות טוב, וחוסם לא רע. הוא ריבאונדר די טוב. הוא גם די אתלטי. דפק למכבי דנק גדול בגמר. הוא שחקן שלא עושה דברים שהוא לא יודע, ובגלל זה האחוזים הנפלאים שלו מכל טווח. שחקן טוב מבלו, אין בכלל ספק.
ראדוסוביץ' נתן הצגות נפלאות שנה שעברה מול קבוצות טופ יורוליג. כמחליף לבורוסיס, הסנטר הטוב באירופה, זה צבע אדיר. עם גלינרי ופוטסיס ב4, מאנצ'ינלי והייריסטון ב3, וקוק, ניקולאס, ושאר הגארדים האיטלקיים בקוו האחורי, לא הייתי מזלזל בהם. לדעתי אנחנו לא באים כפייבורטים למשחק הראשון מולם, שיערך אצלם. בהחלט אפשר לנצח, אבל אל תופתעו אם נפסיד. יש להם סגל יוצא מהכלל.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 ספטמבר 2011, 18:46

asafb96 כתב:ליאב
נבארו שחקן הרבה הרבה יותר טוב מרודי. בNBA או באירופה, זה לא משנה. ההוכחה לכך זה האליפות שרודי היה די אנמי, ונבארו היה MVP לפני שלל כוכבי הNBA. אז רודי גבוה יותר ואתלט יותר. אז? נבארו קילר מדהים. קלעי שלשות ענק. יש לו את הראנר הטוב בעולם אולי, ומשחק פיק-אנד רול יוצא מהכלל.
גם עם פוטסיס מאוד הגזמת. בלו עם פחות הגנה? ממש לא. פוטסיס שחקן טוב יותר. קודם כל, הוא עולה על בלו בהגנה. הוא שומר לא פחות טוב, וחוסם לא רע. הוא ריבאונדר די טוב. הוא גם די אתלטי. דפק למכבי דנק גדול בגמר. הוא שחקן שלא עושה דברים שהוא לא יודע, ובגלל זה האחוזים הנפלאים שלו מכל טווח. שחקן טוב מבלו, אין בכלל ספק.
ראדוסוביץ' נתן הצגות נפלאות שנה שעברה מול קבוצות טופ יורוליג. כמחליף לבורוסיס, הסנטר הטוב באירופה, זה צבע אדיר. עם גלינרי ופוטסיס ב4, מאנצ'ינלי והייריסטון ב3, וקוק, ניקולאס, ושאר הגארדים האיטלקיים בקוו האחורי, לא הייתי מזלזל בהם. לדעתי אנחנו לא באים כפייבורטים למשחק הראשון מולם, שיערך אצלם. בהחלט אפשר לנצח, אבל אל תופתעו אם נפסיד. יש להם סגל יוצא מהכלל.

הגזמה לשם הדגשה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ספטמבר 2011, 18:55

LIAV10 כתב:

הגזמה לשם הדגשה..

הדגשה למה? לזה שנבארו פחות טוב מרודי? זה פשוט לא נכון. ראית את המשחקים של ספרד באליפות? איזה הבדלים... אחד נראה כמו כוכב על, גרסה חדשה לפטרוביץ' (לפני שקופצים עלי פה, אני לא אומר שנבארו ברמה הזאת :) ), והשני נראה כמו שחקן נחמד, לא יותר.
גם עם פוטסיס, זה פשוט לא נכון. לא סתם הוא שיחק בקבוצה החזקה באירופה בחמישיה, ועבר למילאנו תמורת חוזה גבוה מאוד (מעל מיליון וחצי יורו אם אני לא טועה). אחד מ5 הפאוור פורוורדים הטובים באירופה
asafb96

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 20 ספטמבר 2011, 19:06

הבית שלנו יהיה קשה מאוד... גם אני מסוג האנשים שמנמיכים ציפיות. תראו את הציפיות מהעונה שעברה- ואת ההצלחה. לעומת זאת, בעונה עם פיני היו מלא ציפיות- ומלא אכזבות
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 ספטמבר 2011, 19:11

Ido_Maccabi כתב:הבית שלנו יהיה קשה מאוד... גם אני מסוג האנשים שמנמיכים ציפיות. תראו את הציפיות מהעונה שעברה- ואת ההצלחה. לעומת זאת, בעונה עם פיני היו מלא ציפיות- ומלא אכזבות

זה גם מונע קריאות כאלה ואחרות לפיטורים מאוהדים שלא מוכנים פחות מ-10 תארים ובהפרש מצטבר של 1,500 נקודות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 20 ספטמבר 2011, 19:15

Holiday_Armadillo כתב:
Ido_Maccabi כתב:הבית שלנו יהיה קשה מאוד... גם אני מסוג האנשים שמנמיכים ציפיות. תראו את הציפיות מהעונה שעברה- ואת ההצלחה. לעומת זאת, בעונה עם פיני היו מלא ציפיות- ומלא אכזבות

זה גם מונע קריאות כאלה ואחרות לפיטורים מאוהדים שלא מוכנים פחות מ-10 תארים ובהפרש מצטבר של 1,500 נקודות..

נכון... בגלל שבשנה שעברה הצלחנו, העונה יש ציפיות גבוהות מצד הרוב ומצד התקשורת, וכל תוצאה שהיא לא לפחות גמר יורוליג תחשב אכזבה לפי התקשורת.
אנשים שוכחים שאיבדנו את שלושת השחקנים החשובים בסגל.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 ספטמבר 2011, 19:17

יכול להיות ששרמאדיני יושאל לקאנטו..
נראה שהולכת להיות להם קבוצה נחמדה מאוד..

נכון... בגלל שבשנה שעברה הצלחנו, העונה יש ציפיות גבוהות מצד הרוב ומצד התקשורת, וכל תוצאה שהיא לא לפחות גמר יורוליג תחשב אכזבה לפי התקשורת.
אנשים שוכחים שאיבדנו את שלושת השחקנים החשובים בסגל.

שנה שעברה הייתה הפתעה גמורה ועדיין כשהפסדנו היו אנשים שאמרו שהכל אשמת בלאט..
וכולנו יודעים שהתקשורת השנה תנסה לייצר פאניקה סביב מכבי וכך גם לגרום לעוד רעידת אדמה..כי הם מתים על זה..
לצערי יש מספיק מטומטמים שייכנעו לתקשורת,כמו תמיד,כי האב הרוחני שלהם הוא קופמן והאמא הרוחנית שלהם היא שלח..
אני מקווה שהגרעין הקשה של האוהדים(או לפחות אלה שבאים לנוקיה)יראו תמיכה בשנה הקשה שהולכת להיות לנו..כי אם יש משהו שצריך זה את בלאט לעוד 15 שנה..בין אם השנה נגיע להישגים כמו לפני שנה או לא..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 ספטמבר 2011, 19:17

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:

הגזמה לשם הדגשה..

הדגשה למה? לזה שנבארו פחות טוב מרודי? זה פשוט לא נכון. ראית את המשחקים של ספרד באליפות? איזה הבדלים... אחד נראה כמו כוכב על, גרסה חדשה לפטרוביץ' (לפני שקופצים עלי פה, אני לא אומר שנבארו ברמה הזאת :) ), והשני נראה כמו שחקן נחמד, לא יותר.
גם עם פוטסיס, זה פשוט לא נכון. לא סתם הוא שיחק בקבוצה החזקה באירופה בחמישיה, ועבר למילאנו תמורת חוזה גבוה מאוד (מעל מיליון וחצי יורו אם אני לא טועה). אחד מ5 הפאוור פורוורדים הטובים באירופה

שמע, לגבי רודי אני לא מסכים, אם הוא היה עובר לאירופה במקום להתייבש על הספסל בפורטלנד הוא היה היום כמה רמות מעל..
אחד מחמשת הפורוורדים הטובים באירופה זה יפה, אבל הוא ממש לא מפלצת..אני למשל חושב שאם הנדריקס שומר עליו הוא שם 2 נקודות עם אחוזים רעים (אל תתנפלו עלי)..
אבל זה לא העניין..אני פשוט חושב שלא צריך לשקשק מקבוצות כמו אנאדולו, צסק"'א ומילאנו, הן לא בנו את עצמן נכון לדעתי..יותר מידי אגו..
למשל נראה לי שפנר' בנו קבוצה יותר טובה מאנאדולו (גיסט עדיין שמה או שהעיפו אותו בגלל סמים?)..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אורי » 20 ספטמבר 2011, 20:55

מסכים לגביי עם הקביעה לפיה רודי הוא כוכב על ברמות של אירופה...לא חושב שנבארו היה מתבייש ללחוץ לו את היד(רחוק מזה), אבל הוא בהחלט מסוג השחקנים שיכולים לסחוב קבוצה לתואר גדול כמו היורוליג. שחקן אמיתי!
אבל קחו בחשבון שזה זמני וברגע שהשביתה נגמרת הוא חוזר לדאלאס.

וגיסט עדיין בפנר.
ואני חושב שהבנייה של אפס פילזן לא רעה בכלל, לולא ההחתמה הנוראית של אילייבסקי שיוביל אותם לעונה נוספת שתיגמר בטופ 16.
אורי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים