המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:לא ברור לי, ביחס למה שהיה עד היום, הלכנו קדימה או אחורה?
עדיין אפשר לרשום 5 זרים, אבל הפעם משלמים קנס וזה בשביל לשתף רק 4 מהם ביחד. עדיין יהיה ישראלי אחד על הפרקט בכל רגע נתון.שועל כתב:לא ברור לי, ביחס למה שהיה עד היום, הלכנו קדימה או אחורה?
MTA2311 כתב:"בעיית המתאזרחים"
MTA2311 כתב:עוד טיפש
אתה לא יודע עם מי יש לך עסק? למה בדיוק ציפית ממנו?jol9 כתב:MTA2311 כתב:עוד טיפש
האמת שלא מתאים לו.
עם כל הדברים שאפשר להגיד עליו, טיפש הוא לא.
כאחד שמלווה את הכדורסל הישראלי כבר המון שנים מקרוב, וכאחד שאמור להיות נקי מאינטרסים
באופן יחסי, הוא הראשון שצריך לבקר את החוקים הבדיוניים האלה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:עוד טיפש
האמת שלא מתאים לו.
כאחד שמלווה את הכדורסל הישראלי כבר המון שנים מקרוב, וכאחד שאמור להיות נקי מאינטרסים
שמואל1 כתב:שועל כתב:לא ברור לי, ביחס למה שהיה עד היום, הלכנו קדימה או אחורה?
לא חושב שיש הבדל מהותי.
בעונה הבאה חוקי רוסי + 6 זרים. יותר טוב מהיום אבל יש גם קנס למי שתרשום 6 זרים.
בעונה שלאחר מכן - חוקי רוסי מצומצם (ישראלי אחד על הפרקט) ו 5 זרים עם קנס או 4 בלי קנס (או 3 עם מענק).
כי הם לא מרוצים מהמתווה. ובצדק.Jack55 כתב:לא מבין למה עדיין לא יצאה הודעה שמכבי מבטלים את הפיצול .
חצי מיליון שקל. זה כסף.שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:לא ברור לי, ביחס למה שהיה עד היום, הלכנו קדימה או אחורה?
לא חושב שיש הבדל מהותי.
בעונה שלאחר מכן - חוקי רוסי מצומצם (ישראלי אחד על הפרקט) ו 5 זרים עם קנס או 4 בלי קנס (או 3 עם מענק).
אם הקנסות לא יהיו משמעותיים אז זה צעד קטן (ולא מספק בכלל) קדימה. אם הם כן אז פחות או יותר נשארנו באותו המקום.
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:לא ברור לי, ביחס למה שהיה עד היום, הלכנו קדימה או אחורה?
לא חושב שיש הבדל מהותי.
אם הקנסות לא יהיו משמעותיים אז זה צעד קטן (ולא מספק בכלל) קדימה. אם הם כן אז פחות או יותר נשארנו באותו המקום.
Jack55 כתב:לא מבין למה עדיין לא יצאה הודעה שמכבי מבטלים את הפיצול .
שמואל1 כתב:חצי מיליון שקל. זה כסף.שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:לא ברור לי, ביחס למה שהיה עד היום, הלכנו קדימה או אחורה?
לא חושב שיש הבדל מהותי.
שועל כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:עוד טיפש
האמת שלא מתאים לו.
הוא נמצא בערוץ הספורט בסביבה נוראית. זה משפיע יותר מהכל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, JarJarBinx ו־40 אורחים