המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקובי כתב:כולם מדברים פה על השאלה של ריי
לא מבין למה לא מדברים על השאלה של קלאוירו.
toja27 כתב:העניין עם הקליעה מבחוץ לא קריטי בעיני. שחקן הגנה טוב, וריבאונד מעל הממוצע קודם כל.
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:העניין עם הקליעה מבחוץ לא קריטי בעיני. שחקן הגנה טוב, וריבאונד מעל הממוצע קודם כל.
דווקא די קריטי בעיניי. מכבי צריכה סנטר שיעזור לה לייצר ספייסינג.
אובריאנט שחקן התקפה חביב, אבל יותר אחד שיכול לנצל מיס מצ'ים ולא אחד שאתה יכול לבנות עליו בתרומה עקבית כסקורר שתזרוק לו כדור ויביא לך סל.
הרבה יותר נכון להתבסס על הנעת כדור סביב השלוש, חדירות והוצאות, וכמה אופציות של פיק אנד פופ. עוברים חסימה, מחפשים קלעי פנוי. ככה משחקים כדורסל היום ב2018.
toja27 כתב:הכל עניין של סדר עדיפויות. ברור שטוב שיש לך גבוה שיודע לעשות את זה ואת זה ואת זה, אבל בוא נתחיל בלמלא את מה שהכי חסר לנו, קודם כל ומעל לכל שחקן הגנה טוב, ריבאונדר, חזק וכו'. פנרבחצ'ה העונה למשל שיחקה עם וסלי לרוב בעמדה 5 עם קצת עזרה מתומפסון (קלעי סביר לכל היותר מחצי מרחק ) והטורקי החביב אחמט משהו. הלך להם בסדר.
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:הכל עניין של סדר עדיפויות. ברור שטוב שיש לך גבוה שיודע לעשות את זה ואת זה ואת זה, אבל בוא נתחיל בלמלא את מה שהכי חסר לנו, קודם כל ומעל לכל שחקן הגנה טוב, ריבאונדר, חזק וכו'. פנרבחצ'ה העונה למשל שיחקה עם וסלי לרוב בעמדה 5 עם קצת עזרה מתומפסון (קלעי סביר לכל היותר מחצי מרחק ) והטורקי החביב אחמט משהו. הלך להם בסדר.
היה להם ידיות אוטומטיות עם ניקולו מלי ב4 וגיבוי של דאטומה (או קאליניץ') בסמול בול, כשגם מסביב יש המון קלעים מעולים.
אם מכבי תמצא גבוה עם סייז וכישורים כמו של יאן וסלי אפשר לדבר על עמדה 5 בלי קליעה. אבל אין כאלה...
toja27 כתב:לנו יש ידית אוטומטית עם קלואירו ורול למשל, גם במקרה הצורך אפשר לנסות להציב מדי פעם את אובראיינט ב5, ועוד לא הזכרתי את הגארדים. ולדעתך קל למצוא שחקן גבוה שיודע לקלוע מבחוץ, שחקן הגנה טוב וריבאונדר טוב? ברור שלא.
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:לנו יש ידית אוטומטית עם קלואירו ורול למשל, גם במקרה הצורך אפשר לנסות להציב מדי פעם את אובראיינט ב5, ועוד לא הזכרתי את הגארדים. ולדעתך קל למצוא שחקן גבוה שיודע לקלוע מבחוץ, שחקן הגנה טוב וריבאונדר טוב? ברור שלא.
אין ממש מה להשוות את הסגל שלנו לזה של פנר.
קלוריו ורול לא שומרים ולא גבוהים כמו המקבילים שלהם בפנרבחצ'ה.
מלי שחקן הגנה טוב וגבוה מקלוריו ב5 סנטימטרים טובים, דאטומה וקאליניץ' שחקני 3 גבוהים, וגם נאנלי שיחק שם הרבה כ2 שעושה 3&D.
אבל זה די מיותר לדוש בזה.
אני מסכים איתך שצריך למצוא שחקן גבוה וארוך, אתלט טוב, שיכול לשמור פיק אנד רול, להגן על הטבעת, להיות פינישר טוב ושחקן קבוצתי טוב.
אני פשוט חושב שכדי לייצר ורסטיליות ועומק חזקים בהגנה, זה צריך להיות 5-4 שיכול לרווח את המגרש, כדי לשחק ליד טיוס.
toja27 כתב:טוב, אני חושב שזה בלתי אפשרי ולא אחראי לצאת רק עם קיין לעונה הזאת כשחקן ההגנה שלנו ולקוות לטוב ביותר. כלומר מבחינתי אנחנו נמצאים בשלב הזה שאין לנו כאן ימינה או שמאלה יותר. גם אובראיינט , כמה שהוא נראה לי חביב במבט ראשון, לא עונה על הדרישות הבוערות של הקבוצה.
toja27 כתב:אני בכיף הייתי מביא לכאן עכשיו את הגרסא הצעירה של לאזמה.
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:אני בכיף הייתי מביא לכאן עכשיו את הגרסא הצעירה של לאזמה.
זה לא רציני ללכת לעונה ביורוליג עם סגל כל כך נמוך וחלש פיזית.
צריך פה עוד ביג מן שיביא סייז. הוא לא צריך להיות כבד ואיטי, אבל הוא חייב להיות לפחות 2.07 ארוך, אם לא 2.10.
felix_r כתב:אני יודע שזה קשה להפנים, אבל כבר לפני כשלוש שבועות הודיעו שרנדולף נשאר בריאל
Jack55 כתב:חציל וטוזה, נראלי שהשחקן שאתם מחפשים זה אנתוני ראנדולף
יש לו בדיוק את כל מה שרשמתם - גבוה ארוך (2.11!) שיודע לקלוע טוב+, אתלט, שומר מעולה ויודע להביא רים פורטקשן ברמה גבוהה, יכול לרווח את המגרש וכמובן שהבונוס הגדול הוא שיש לו ניסיון טוב מאוד ביורוליג וברמות האלה
לדעתי מכבי צריכה לשים עליו את הכסף ולהביא אותו, במיוחד שלאסו לא כל כך רוצה אותו לפי מה שאני קורא באינטרנט
Jack55 כתב:felix_r כתב:אני יודע שזה קשה להפנים, אבל כבר לפני כשלוש שבועות הודיעו שרנדולף נשאר בריאל
אתה בטוח שזה סופי ?
לפני כמה ימים קראתי באינטרבאסקט שרשמו שלא בטוח שהוא יישאר בריאל...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, גל גל ו־14 אורחים