פותחים עונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פותחים עונה - דיברתלומאו ממשיך לעונה נוספת

הודעהעל ידי מקובי » 31 יולי 2018, 23:29

כולם מדברים פה על השאלה של ריי
לא מבין למה לא מדברים על השאלה של קלאוירו.
מקובי

הודעהעל ידי Jack55 » 31 יולי 2018, 23:31

מקובי כתב:כולם מדברים פה על השאלה של ריי

כי הקו האחורי יותר עמוס מאשר הקו הקדמי, אם היה לי אפשרות לבחור אחד מהם הייתי בוחר להשאיל את ריי כמובן

Sent from my iPhone using Tapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי TAYO » 31 יולי 2018, 23:31

כנראה כי שילמו עליו יותר מכפול ממה ששילמו על ריי, אז אולי לא ריאלי להחזיר את ההשקעה דרך השאלה

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי toja27 » 31 יולי 2018, 23:33

קלוירו הוא 4 שקולע מבחוץ, יודע למסור ולרוץ את המגרש . יש מה לעשות עם זה במכבי.
ריי הוא 2 בגוף של רכז, שבעיקר יודע לרוץ את המגרש ולזרוק לשחקנים על הפנים בלי קשר לכלום. הרבה פחות קריטי בעיני בטח במצב של מכבי שעמדת הגארדים היא הכי חזקה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 31 יולי 2018, 23:35

toja27 כתב:העניין עם הקליעה מבחוץ לא קריטי בעיני. שחקן הגנה טוב, וריבאונד מעל הממוצע קודם כל.

דווקא די קריטי בעיניי. מכבי צריכה סנטר שיעזור לה לייצר ספייסינג.

אובריאנט שחקן התקפה חביב, אבל יותר אחד שיכול לנצל מיס מצ'ים ולא אחד שאתה יכול לבנות עליו בתרומה עקבית כסקורר שתזרוק לו כדור ויביא לך סל.
הרבה יותר נכון להתבסס על הנעת כדור סביב השלוש, חדירות והוצאות, וכמה אופציות של פיק אנד פופ. עוברים חסימה, מחפשים קלעי פנוי. ככה משחקים כדורסל היום ב2018.

בטח בקבוצה שיש בה כל כך הרבה גארדים/שחקני כנף עם יכולות אישיות מוגבלות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 31 יולי 2018, 23:39

עסק יקר.
לריי גם יש חוזה ארוך טווח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 31 יולי 2018, 23:40

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:העניין עם הקליעה מבחוץ לא קריטי בעיני. שחקן הגנה טוב, וריבאונד מעל הממוצע קודם כל.

דווקא די קריטי בעיניי. מכבי צריכה סנטר שיעזור לה לייצר ספייסינג.

אובריאנט שחקן התקפה חביב, אבל יותר אחד שיכול לנצל מיס מצ'ים ולא אחד שאתה יכול לבנות עליו בתרומה עקבית כסקורר שתזרוק לו כדור ויביא לך סל.
הרבה יותר נכון להתבסס על הנעת כדור סביב השלוש, חדירות והוצאות, וכמה אופציות של פיק אנד פופ. עוברים חסימה, מחפשים קלעי פנוי. ככה משחקים כדורסל היום ב2018.

הכל עניין של סדר עדיפויות. ברור שטוב שיש לך גבוה שיודע לעשות את זה ואת זה ואת זה, אבל בוא נתחיל בלמלא את מה שהכי חסר לנו, קודם כל ומעל לכל שחקן הגנה טוב, ריבאונדר, חזק וכו'. פנרבחצ'ה העונה למשל שיחקה עם וסלי לרוב בעמדה 5 עם קצת עזרה מתומפסון (קלעי סביר לכל היותר מחצי מרחק ) והטורקי החביב אחמט משהו. הלך להם בסדר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 31 יולי 2018, 23:45

toja27 כתב:הכל עניין של סדר עדיפויות. ברור שטוב שיש לך גבוה שיודע לעשות את זה ואת זה ואת זה, אבל בוא נתחיל בלמלא את מה שהכי חסר לנו, קודם כל ומעל לכל שחקן הגנה טוב, ריבאונדר, חזק וכו'. פנרבחצ'ה העונה למשל שיחקה עם וסלי לרוב בעמדה 5 עם קצת עזרה מתומפסון (קלעי סביר לכל היותר מחצי מרחק ) והטורקי החביב אחמט משהו. הלך להם בסדר.

היה להם ידיות אוטומטיות עם ניקולו מלי ב4 וגיבוי של דאטומה (או קאליניץ') בסמול בול, כשגם מסביב יש המון קלעים מעולים.
אם מכבי תמצא גבוה עם סייז וכישורים כמו של יאן וסלי אפשר לדבר על עמדה 5 בלי קליעה. אבל אין כאלה...

שים לב שהם גם זרקו את תומפסון שהיה כשלון רציני והביאו את לוברן שכן מאיים משלוש.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 31 יולי 2018, 23:48

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:הכל עניין של סדר עדיפויות. ברור שטוב שיש לך גבוה שיודע לעשות את זה ואת זה ואת זה, אבל בוא נתחיל בלמלא את מה שהכי חסר לנו, קודם כל ומעל לכל שחקן הגנה טוב, ריבאונדר, חזק וכו'. פנרבחצ'ה העונה למשל שיחקה עם וסלי לרוב בעמדה 5 עם קצת עזרה מתומפסון (קלעי סביר לכל היותר מחצי מרחק ) והטורקי החביב אחמט משהו. הלך להם בסדר.

היה להם ידיות אוטומטיות עם ניקולו מלי ב4 וגיבוי של דאטומה (או קאליניץ') בסמול בול, כשגם מסביב יש המון קלעים מעולים.
אם מכבי תמצא גבוה עם סייז וכישורים כמו של יאן וסלי אפשר לדבר על עמדה 5 בלי קליעה. אבל אין כאלה...

לנו יש ידית אוטומטית עם קלואירו ורול למשל, גם במקרה הצורך אפשר לנסות להציב מדי פעם את אובראיינט ב5, ועוד לא הזכרתי את הגארדים. ולדעתך קל למצוא שחקן גבוה שיודע לקלוע מבחוץ, שחקן הגנה טוב וריבאונדר טוב? ברור שלא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 אוגוסט 2018, 00:00

toja27 כתב:לנו יש ידית אוטומטית עם קלואירו ורול למשל, גם במקרה הצורך אפשר לנסות להציב מדי פעם את אובראיינט ב5, ועוד לא הזכרתי את הגארדים. ולדעתך קל למצוא שחקן גבוה שיודע לקלוע מבחוץ, שחקן הגנה טוב וריבאונדר טוב? ברור שלא.

אין ממש מה להשוות את הסגל שלנו לזה של פנר.

קלוריו ורול לא שומרים ולא גבוהים כמו המקבילים שלהם בפנרבחצ'ה.
מלי שחקן הגנה טוב וגבוה מקלוריו ב5 סנטימטרים טובים, דאטומה וקאליניץ' שחקני 3 גבוהים, וגם נאנלי שיחק שם הרבה כ2 שעושה 3&D.
אבל זה די מיותר לדוש בזה.

אני מסכים איתך שצריך למצוא שחקן גבוה וארוך, אתלט טוב, שיכול לשמור פיק אנד רול, להגן על הטבעת, להיות פינישר טוב ושחקן קבוצתי טוב.
אני פשוט חושב שכדי לייצר ורסטיליות ועומק חזקים בהגנה, זה צריך להיות 5-4 שיכול לרווח את המגרש, כדי לשחק ליד טיוס.

למכבי אין את הלוקסוס להוציא ארגזים של כסף על כשרון, אז לפחות שתבנה סגל עמוק וחכם שיש בו שחקנים רב-מימדיים, שיכולים להתאים אחד לשני ולייצר מגוון של הרכבים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 01 אוגוסט 2018, 00:04

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:לנו יש ידית אוטומטית עם קלואירו ורול למשל, גם במקרה הצורך אפשר לנסות להציב מדי פעם את אובראיינט ב5, ועוד לא הזכרתי את הגארדים. ולדעתך קל למצוא שחקן גבוה שיודע לקלוע מבחוץ, שחקן הגנה טוב וריבאונדר טוב? ברור שלא.

אין ממש מה להשוות את הסגל שלנו לזה של פנר.

קלוריו ורול לא שומרים ולא גבוהים כמו המקבילים שלהם בפנרבחצ'ה.
מלי שחקן הגנה טוב וגבוה מקלוריו ב5 סנטימטרים טובים, דאטומה וקאליניץ' שחקני 3 גבוהים, וגם נאנלי שיחק שם הרבה כ2 שעושה 3&D.
אבל זה די מיותר לדוש בזה.

אני מסכים איתך שצריך למצוא שחקן גבוה וארוך, אתלט טוב, שיכול לשמור פיק אנד רול, להגן על הטבעת, להיות פינישר טוב ושחקן קבוצתי טוב.
אני פשוט חושב שכדי לייצר ורסטיליות ועומק חזקים בהגנה, זה צריך להיות 5-4 שיכול לרווח את המגרש, כדי לשחק ליד טיוס.

טוב, אני חושב שזה בלתי אפשרי ולא אחראי לצאת רק עם קיין לעונה הזאת כשחקן ההגנה שלנו ולקוות לטוב ביותר. כלומר מבחינתי אנחנו נמצאים בשלב הזה שאין לנו כאן ימינה או שמאלה יותר. גם אובראיינט , כמה שהוא נראה לי חביב במבט ראשון, לא עונה על הדרישות הבוערות של הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 אוגוסט 2018, 00:07

toja27 כתב:טוב, אני חושב שזה בלתי אפשרי ולא אחראי לצאת רק עם קיין לעונה הזאת כשחקן ההגנה שלנו ולקוות לטוב ביותר. כלומר מבחינתי אנחנו נמצאים בשלב הזה שאין לנו כאן ימינה או שמאלה יותר. גם אובראיינט , כמה שהוא נראה לי חביב במבט ראשון, לא עונה על הדרישות הבוערות של הקבוצה.

אני איתך, אל תתבלבל.
מכבי צריכה עוד גבוה ארוך, נייד, אתלטי, שיכול לשמור פיק אנד רול ולתת רים פרוטקשן. זה משהו שחסר מאוד בקבוצה הזאת.
זה יכול לעזור לחפות על הגנה נרפית גם מהקו האחורי, למרות שבתאוריה מכבי תוכל להעמיד הרכבים הגנתיים סבירים ומעלה ברגע שווילבקין וקיין על המגרש, בלי קשר לשחקן שמתווסף שם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 01 אוגוסט 2018, 00:14

אני בכיף הייתי מביא לכאן עכשיו את הגרסא הצעירה של לאזמה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 אוגוסט 2018, 00:22

toja27 כתב:אני בכיף הייתי מביא לכאן עכשיו את הגרסא הצעירה של לאזמה.

זה לא רציני ללכת לעונה ביורוליג עם סגל כל כך נמוך וחלש פיזית.
צריך פה עוד ביג מן שיביא סייז. הוא לא צריך להיות כבד ואיטי, אבל הוא חייב להיות לפחות 2.07 ארוך, אם לא 2.10.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 01 אוגוסט 2018, 00:27

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:אני בכיף הייתי מביא לכאן עכשיו את הגרסא הצעירה של לאזמה.

זה לא רציני ללכת לעונה ביורוליג עם סגל כל כך נמוך וחלש פיזית.
צריך פה עוד ביג מן שיביא סייז. הוא לא צריך להיות כבד ואיטי, אבל הוא חייב להיות לפחות 2.07 ארוך, אם לא 2.10.

בעיני, חשוב יותר שיהיה שומר אישי ברמה הגבוה ביותר מאשר רק גובה. על גובה דיברתי לא מעט כאן, אבל גובה זה לא משהו ששמור לעמדה 5 בלבד. היו צריכים לחשוב על זה כששמו את פארגו וולבקין ביחד ולזה עוד הוסיפו את ריי והשאירו את עמדה 3 לקיין ורול. אין כאן שומרים אישיים טובים חוץ מקיין. אם זה שחקן הגנה( והכוונה לא רק רים פרוטקטור) טוב וגם גבוה ונייד אז מה טוב.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Jack55 » 01 אוגוסט 2018, 00:43

חציל וטוזה, נראלי שהשחקן שאתם מחפשים זה אנתוני ראנדולף
יש לו בדיוק את כל מה שרשמתם - גבוה ארוך (2.11!) שיודע לקלוע טוב+, אתלט, שומר מעולה ויודע להביא רים פורטקשן ברמה גבוהה, יכול לרווח את המגרש וכמובן שהבונוס הגדול הוא שיש לו ניסיון טוב מאוד ביורוליג וברמות האלה
לדעתי מכבי צריכה לשים עליו את הכסף ולהביא אותו, במיוחד שלאסו לא כל כך רוצה אותו לפי מה שאני קורא באינטרנט
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי felix_r » 01 אוגוסט 2018, 00:53

אני יודע שזה קשה להפנים, אבל כבר לפני כשלוש שבועות הודיעו שרנדולף נשאר בריאל :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Jack55 » 01 אוגוסט 2018, 00:59

felix_r כתב:אני יודע שזה קשה להפנים, אבל כבר לפני כשלוש שבועות הודיעו שרנדולף נשאר בריאל :)

אתה בטוח שזה סופי ?
לפני כמה ימים קראתי באינטרבאסקט שרשמו שלא בטוח שהוא יישאר בריאל...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי toja27 » 01 אוגוסט 2018, 01:09

Jack55 כתב:חציל וטוזה, נראלי שהשחקן שאתם מחפשים זה אנתוני ראנדולף
יש לו בדיוק את כל מה שרשמתם - גבוה ארוך (2.11!) שיודע לקלוע טוב+, אתלט, שומר מעולה ויודע להביא רים פורטקשן ברמה גבוהה, יכול לרווח את המגרש וכמובן שהבונוס הגדול הוא שיש לו ניסיון טוב מאוד ביורוליג וברמות האלה
לדעתי מכבי צריכה לשים עליו את הכסף ולהביא אותו, במיוחד שלאסו לא כל כך רוצה אותו לפי מה שאני קורא באינטרנט

אחרי ההחתמה של היום אני הייתי רוצה לראות שחקן בסגנון קייל היינס-שחקן הגנה מצויין, חכם וקשוח לעמדה 5 שיחבר יותר את הקבוצה. לא שהייתי בוכה אם ראנדולף היה חותם.
בעצם גם בלי ההחתמה של היום הייתי רוצה לראות שחקן כזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 01 אוגוסט 2018, 01:13

Jack55 כתב:
felix_r כתב:אני יודע שזה קשה להפנים, אבל כבר לפני כשלוש שבועות הודיעו שרנדולף נשאר בריאל :)

אתה בטוח שזה סופי ?
לפני כמה ימים קראתי באינטרבאסקט שרשמו שלא בטוח שהוא יישאר בריאל...

תשמע, רק המוות הוא סופי.

אבל אני בדקתי. מאז שב 11 ביולי כתבו גם בספורטנדו וגם ביורוהופס, שרנדולף נשאר בריאל, בשני האתרים לא היה שום דבר חדש בנושא. ועברו כבר 20 ימים מאז. כנראה שזה היה סופי, אחרת היו מתמזמזים עם הסיפור הזה כל כמה ימים. בכל זאת, ריאל מדריד, ויש ים של כתבים שכותבים על המועדון הזה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, גל גל ו־14 אורחים