המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
של סטאוסקאס? רעה. זה אשכרה מייקל רול צעיר יותרcifkcv כתב:מישהו יודע איך ההגנה שלו?
למרות שתכלס? זה מרגיש כמו סתם הנפצה של שם - ואני מעדיף אותו מקיין וטופאן עדיין.
er79 כתב:זה היה ברור שיבואו שמות לא מוכרים. איך הגרנט הזה? כמו מילר מקינטייר? שומר טוב קולע חרא?
0ved1212 כתב:לא מאמין שספרופולוס יקח רכז כזה ליהיות הרכז הפותח
בלי נסיון באירופה לתפקיד הכי חשוב בקבוצה
yarin150 כתב:er79 כתב:זה היה ברור שיבואו שמות לא מוכרים. איך הגרנט הזה? כמו מילר מקינטייר? שומר טוב קולע חרא?
שומר מעולה אפילו , קולע בסדר , מנהל משחק לא מספיק טוב לרכז ..
לא בטוח כמה שזה יתאים , הוא מאוד דומה לנוריס קול רק בלי ניסיון באירופה
הוא שומר טוב ובאמת שחקן של pass first, אבל האחוזים שלו ב-NBA טובים משל מקינטייר ביורוקאפ חחer79 כתב:זה היה ברור שיבואו שמות לא מוכרים. איך הגרנט הזה? כמו מילר מקינטייר? שומר טוב קולע חרא?
שמואל1 כתב:ג'ריאן גראנט מועמד.
מישהו מכיר ויכול לספר?
שימו עיניכם על ג׳ריאן גראנט.
לדעתי- קריירת האן בי איי שלו גמורה, אחרי עונה כושלת באורלנדו, אבל לאירופה- וספציפית למכבי תל אביב- הוא מתאים מצויין.
רכז גדול, אתלטי וחזק, עם פוטנציאל גבוה כפליימייקר איכותי בשני צדי המגרש.
הקריירה שלו באן בי איי פשוט מסרבת להמריא ואני בספק אם ימצא קונים אחרי העונה הרעה הזאת באורלנדו, ששיוועה לתרומה ממנו.
הבטחון שלו כבר היה ברצפה כשציפו ממנו להופיע והבחור הזה צריך לפתוח פרק חדש בסיפור שלו- לדעתי, באירופה.
בגיל 26, עם רזומה של אול-אמריקן, תואר ACC יוקרתי וMVP, עלית8 במכללות, יש לו מספיק הישגים להאחז בהם כדי לשקם את הבטחון שלו.
בשביל להיות שחקן אן בי איי- עם כל הכוונות הטובות- הוא צריך הרבה ליטוש, והוא לא יצליח לקבל את זה כשהוא דבוק לספסלים.
הסיכוי שמכבי תל אביב תלך על רכז מהאן בי איי נמוך מאוד לדעתי, אבל הייתי מסתכל עליו כאופציה אמיתית.
יש לו את כל החבילה שמכבי רוצה ליד ווילבקין.
er79 כתב:yarin150 כתב:er79 כתב:זה היה ברור שיבואו שמות לא מוכרים. איך הגרנט הזה? כמו מילר מקינטייר? שומר טוב קולע חרא?
שומר מעולה אפילו , קולע בסדר , מנהל משחק לא מספיק טוב לרכז ..
לא בטוח כמה שזה יתאים , הוא מאוד דומה לנוריס קול רק בלי ניסיון באירופה
אז לא עדיף כבר קול? שיילכו קיבינימט מועדון רקוב
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:ג'ריאן גראנט מועמד.
מישהו מכיר ויכול לספר?
viewtopic.php?f=2&t=4162&p=592385#p592385שימו עיניכם על ג׳ריאן גראנט.
לדעתי- קריירת האן בי איי שלו גמורה, אחרי עונה כושלת באורלנדו, אבל לאירופה- וספציפית למכבי תל אביב- הוא מתאים מצויין.
הקריירה שלו באן בי איי פשוט מסרבת להמריא ואני בספק אם ימצא קונים אחרי העונה הרעה הזאת באורלנדו, ששיוועה לתרומה ממנו.
הבטחון שלו כבר היה ברצפה כשציפו ממנו להופיע והבחור הזה צריך לפתוח פרק חדש בסיפור שלו- לדעתי, באירופה.
בגיל 26, עם רזומה של אול-אמריקן, תואר ACC יוקרתי וMVP, עלית8 במכללות, יש לו מספיק הישגים להאחז בהם כדי לשקם את הבטחון שלו.
בשביל להיות שחקן אן בי איי- עם כל הכוונות הטובות- הוא צריך הרבה ליטוש, והוא לא יצליח לקבל את זה כשהוא דבוק לספסלים.
הסיכוי שמכבי תל אביב תלך על רכז מהאן בי איי נמוך מאוד לדעתי, אבל הייתי מסתכל עליו כאופציה אמיתית.
אין שחקן שלא שמעת עליו אה?החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:ג'ריאן גראנט מועמד.
מישהו מכיר ויכול לספר?
http://forum.tzahevet.co.il/viewtopic.p ... 85#p592385שימו עיניכם על ג׳ריאן גראנט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], עידן ו־42 אורחים