שמח שסוף סוף פיצחתי את הקוד לכספת ומצד שני מה שהלך עם הבונוסים בתחזיות שלי במחזור הזה היה מוזר מאוד.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:תודה על הברכות החמות אוהב גם אותכם
שמח שסוף סוף פיצחתי את הקוד לכספת ומצד שני מה שהלך עם הבונוסים בתחזיות שלי במחזור הזה היה מוזר מאוד.
Shay_uzan כתב:toja27 כתב:תודה על הברכות החמות אוהב גם אותכם
חגגת על 3 נקודות, חוץ מהמשחק של ריאל שבו קיבלת 4
ShiriV כתב:מי אם לא טוז'ה שיקבע שיא כזה.. האיש פנומן.
כל הכבוד גם לילואורה!
Shay_uzan כתב:ShiriV כתב:מי אם לא טוז'ה שיקבע שיא כזה.. האיש פנומן.
כל הכבוד גם לילואורה!
כל הכבוד לילואורה בשורה שניה? עם כל הכבוד לטוז'ה... הוא עשה את זה יותר מרשים מרק להשיג 3 נקודות![]()
Shay_uzan כתב:תזכורת
מחזור 15
19-20 בנובמבר
פנרבחצ'ה - זניט
מכבי - פנאתניקוס
מילאנו - ולנסיה
באסקוניה - ריאל מדריד
חימקי - ז'לגיריס
אנדולו אפס - צסק"א
הכוכב האדום - אולימפיקוס
באיירן מינכן - ברצלונה
וילרבאן - אלבה ברלין
***שעה אחרונה לשליחה 19:35 ביום חמישי***
toja27 כתב:Shay_uzan כתב:ShiriV כתב:מי אם לא טוז'ה שיקבע שיא כזה.. האיש פנומן.
כל הכבוד גם לילואורה!
כל הכבוד לילואורה בשורה שניה? עם כל הכבוד לטוז'ה... הוא עשה את זה יותר מרשים מרק להשיג 3 נקודות![]()
אכן כל הכבוד לילובאאורה ובכלל ברכות לכל המשחקים. חבל שלא משתתפים יותר חברי פורום במשחק.
my man כתב:איזו נפילה ב2 המשחקים האחרונים..איףף
שמואל1 כתב:שי, מה היה הפער הכי גדול עד כה מהמקום הראשון לשני בטבלה הכללית?
אז הכל עדיין פתוח, תודהShay_uzan כתב:שמואל1 כתב:שי, מה היה הפער הכי גדול עד כה מהמקום הראשון לשני בטבלה הכללית?
אני חושב שבסיבוב 9, היה 172 לטוזה על 156 לגלגל ולך, זה 16 נקודות הפרש, בשישי יהיו גרפים
חייב לציין ש13 נקודות הפרש היה בבינך לבינו בסיבוב 9 ו15 בינו לבין גלגל
שמע, בסיבוב ה11 בינך לבין טוזה היה 12 נקודות הפרש, תוך סיבוב אחד השוואת את התוצאה, עכשיו זה רק חצי מזהשמואל1 כתב:אז הכל עדיין פתוח, תודהShay_uzan כתב:שמואל1 כתב:שי, מה היה הפער הכי גדול עד כה מהמקום הראשון לשני בטבלה הכללית?
אני חושב שבסיבוב 9, היה 172 לטוזה על 156 לגלגל ולך, זה 16 נקודות הפרש, בשישי יהיו גרפים
חייב לציין ש13 נקודות הפרש היה בבינך לבינו בסיבוב 9 ו15 בינו לבין גלגל
שמואל סדר לי כזה גם היום, הרוב עדיין לא הימרושמואל1 כתב:בוצעShay_uzan כתב:נשארה עוד שעה בדיוק, נא להזדרז בהתאם, אם מישהו יכול לשנות את הכותרת הראשית לאזהרה, אשמחShay_uzan כתב:לא הימרו:
felix_r
שמואל1
קובי
MTAbasket
Rampel
בשלות
hujirat
ankram
יש עוד קצת יותר מ3 וחצי שעות, נא להזדרז
יערך בכל הימור
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Shay_uzan כתב:שמואל סדר לי כזה גם היום, הרוב עדיין לא הימרושמואל1 כתב:בוצעShay_uzan כתב:נשארה עוד שעה בדיוק, נא להזדרז בהתאם, אם מישהו יכול לשנות את הכותרת הראשית לאזהרה, אשמחShay_uzan כתב:לא הימרו:
felix_r
שמואל1
קובי
MTAbasket
Rampel
בשלות
hujirat
ankram
יש עוד קצת יותר מ3 וחצי שעות, נא להזדרז
יערך בכל הימור