פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת׳רד המלפפונים - #התחלנו

16 דצמבר 2019, 00:28

Mmm כתב:Maccabi has not given up hope regarding A-Jax; is still trying to lure former @EuroLeague champ to Tel Aviv

עדכונים ימשיכו להגיע ורובם לא אמינים עדיף לחכות ואני מאמין שתוך יום יומיים כבר יהיה ברור לאן ג’קסון הולך חבל על כל החפירה

16 דצמבר 2019, 00:38

MTAbasket כתב:
שמואל1 כתב:אם אתם שואלים את ויקיפדיה, ארון ג'קסון כבר חתום...
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7%95%D7%9F

אולי היא יודעת משהו שאנחנו לא...

כל מי שיש לו חשבון בויקיפדיה יכול להכנס ולשנות

16 דצמבר 2019, 01:18

לא שאני רוצה לפתוח פה, אבל אם אני מסתכל על כל השמות שעלו בתקשורת, באמת שארון ג'קסון הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים.
גם בגילו הוא יכול לתרום בדיוק את מה שמכבי צריכה. מדובר בשחקן שלא מכריח את עצמו על הקבוצה (לא מחפש להיות הכוכב של הקבוצה, לכן עשוי להשתלב מצוין עם ווילבקין), שחושב קודם כל מסירה, בעל יכולת כדרור מצוינת (יכול לחדור גם מימין וגם משמאל ברמה מאוד גבוה - לא מובן מאליו!), שומר קשוח (כןכן, גם בגילו), והכי חשוב - בחור איכותי עם הרבה ניסיון. הוא יכול לתרום בדיוק את אותם הדברים שהאנטר מביא לנו.
הלוואי שהוא יגיע זה יהיה בינגו אחד גדול ונוכל לראות אותו ואת האנטר גם שנה הבאה.

16 דצמבר 2019, 01:40

Adam כתב:לא שאני רוצה לפתוח פה, אבל אם אני מסתכל על כל השמות שעלו בתקשורת, באמת שארון ג'קסון הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים.
גם בגילו הוא יכול לתרום בדיוק את מה שמכבי צריכה. מדובר בשחקן שלא מכריח את עצמו על הקבוצה (לא מחפש להיות הכוכב של הקבוצה, לכן עשוי להשתלב מצוין עם ווילבקין), שחושב קודם כל מסירה, בעל יכולת כדרור מצוינת (יכול לחדור גם מימין וגם משמאל ברמה מאוד גבוה - לא מובן מאליו!), שומר קשוח (כןכן, גם בגילו), והכי חשוב - בחור איכותי עם הרבה ניסיון. הוא יכול לתרום בדיוק את אותם הדברים שהאנטר מביא לנו.
הלוואי שהוא יגיע זה יהיה בינגו אחד גדול ונוכל לראות אותו ואת האנטר גם שנה הבאה.
כן. הוא השחקן המושלם לסיטואציה.

16 דצמבר 2019, 01:44

felix_r כתב:
MTAbasket כתב:
שמואל1 כתב:אם אתם שואלים את ויקיפדיה, ארון ג'קסון כבר חתום...
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7%95%D7%9F

אולי היא יודעת משהו שאנחנו לא...

כל מי שיש לו חשבון בויקיפדיה יכול להכנס ולשנות
גם לא, לכל מי שיש גישה לאינטרנט יכול לערוך ולשנות
לראיה, תיקנתח הרגע את הערך בלי חשבון
Sent from my SM-G975F using Tapatalk

16 דצמבר 2019, 04:30

יש שמועות גם על פרדריק בורדיון כמחליף ישראלי לג'ון דיברתולומאו, לפי אחד מעמודי הפייסבוק של אוהדי הקבוצה. מישהו שמע משהו?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

16 דצמבר 2019, 08:00

ארון ג׳קסון על סף סיכום במכבי תל אביב
הרכז בן ה-33 הצליח להשתחרר מחוזהו מסין, ואחרי שהחליט לוותר על הצעה נדיבה ממילאנו, צפוי להיות מוכרז עוד במהלך היום כשחקן של הצהובים
https://m.one.co.il/Mobile/Article/349637.html

16 דצמבר 2019, 08:54

According to Sources in Italy, former @EuroLeague Champ A-Jax chose Maccabi Tel Aviv announcement expected in next hours

16 דצמבר 2019, 08:55

כרגיל מתוק על כיף כפאק תמיד צודק....אסף מה עם בלאק?

16 דצמבר 2019, 09:09

בוקר נפלא. מקווה שהוא יהיה מוכן למשחק בחמישי.

16 דצמבר 2019, 09:37

Mmm כתב:כרגיל מתוק על כיף כפאק תמיד צודק....אסף מה עם בלאק?

אז כנראה שלא היית כאן בעונת המלפפונים האחרונה ,לגבי גקסון אם הוא חותם היום מתוק שיחק אותה.

16 דצמבר 2019, 09:38

מה פשר החגיגות? שום דבר לא סגור. אפילו רועי כהן שהוא היחיד שיש לו לפי שעה את המקורות הכי מדויקים עוד לא פצה פה. לא הספיק לכם מה שהיה עם מילוש? תמתינו בסבלנות שלא נחטוף כאפה

16 דצמבר 2019, 09:41

גם בוואלה הוא על סף של משהו , סיכום ...

16 דצמבר 2019, 11:02

er79 כתב:מה פשר החגיגות? שום דבר לא סגור. אפילו רועי כהן שהוא היחיד שיש לו לפי שעה את המקורות הכי מדויקים עוד לא פצה פה. לא הספיק לכם מה שהיה עם מילוש? תמתינו בסבלנות שלא נחטוף כאפה

מסכים, זה הולך לכיוון טוב אבל צריך לחכות בסבלנות להודעה רשמית.

16 דצמבר 2019, 11:51

נראה לי שאני היחיד שחושב שארון ג'קסון זו החתמה לא טובה...

אף פעם לא עפתי על יכולת ניהול המשחק שלו.

אסור לשכוח שאמנם הוא היה רול פלייר בצסקא, אבל מגיע אחרי שנה פלוס בסין בתפקיד של סקורר שמרים מלא זריקות במשחק.

אני לא רואה איך הוא משתלב עם ווילבקין.

יותר כמו דורסי משודרג, וזה לא מה שיעשה את ההבדל או יחפה על החסר אם מסתכלים עד סוף העונה ולא לטווח קצר.

16 דצמבר 2019, 11:52

רועי כהן:

Only an unexpected move from Milan will prevent Aaron Jackson from signing with Maccabi Tel Aviv later toady. He's expected to arrive in TLV only next week, will earn approx 65k per month until the end of the season

16 דצמבר 2019, 11:53

Ran222 כתב:נראה לי שאני היחיד שחושב שארון ג'קסון זו החתמה לא טובה...

אסור לשכוח שאמנם הוא היה רול פלייר בצסקא, אבל מגיע אחרי שנה פלוס בסין בתפקיד של סקורר שמרים מלא זריקות במשחק.

יותר כמו דורסי משודרג, וזה לא מה שיעשה את ההבדל או יחפה על החסר אם מסתכלים עד סוף העונה ולא לטווח קצר.
תרצה או לא הוא האופציה הכי טובה בשוק, אולי היחידה הרלוונטית

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

16 דצמבר 2019, 11:56

Ran222 כתב:נראה לי שאני היחיד שחושב שארון ג'קסון זו החתמה לא טובה...

אתה היחיד בובה של שחקן ,פיט מושלם לסקוטי

16 דצמבר 2019, 11:58

cannon כתב:רועי כהן:

Only an unexpected move from Milan will prevent Aaron Jackson from signing with Maccabi Tel Aviv later toady. He's expected to arrive in TLV only next week, will earn approx 65k per month until the end of the season

יאללה זה קרוב מתמיד.

16 דצמבר 2019, 11:59

חחח עאלכ ג’קסון זה דורסי משודרג... שני שחקנים שכמעט שונים 180 מעלות אחד מהשני.
נושא נעול