~Box & 1~ כתב:אגב, איפה לדעתכם הוא עומד כרגע בתמונת האולסטאר? מה הסיכויים?
לפני המשחק מול ניו אורלינס שיערתי שזה באיזור 60% עם יוקיץ, 87% בלי וכרגע המגמה חיובית. כן זה סתם לזרוק מספרים בלי שום גיבוי או התחייבות אבל לא יודע כמה אפשר להשיג יותר מתחושה אישית.
אני אנסה ליצור רשימה, מוזמנים לדלג לסוף.
--------------------------------------------------------
יש לך את רביעית העונה מהמערב שהיא: יוקיץ (שבסימן שאלה), שיי, לוקה וומבי, להם אפשר להוסיף את אדווארדס ל5 שיבחרו בוודאות.
עכשיו נעשה את זה יותר לפי קבוצות:
1. OKC מראה שהם סגל עמוק אבל שכל חתיכה בו לא יציבה, ווילאמס מאכזב אחרי הפציעה וצ'ט נפגע במוניטין אחרי מה שקרה עם וומבי, יש סיכוי לא רע לצ'ט להיבחר אבל אני לא יודע אם זה לפני דני, בסוף הם מובילים את המערב.
2. ספרס בערך באותה סיטואציה, קאסל ופוקס מועומדים אבל גם הם לא מאוד ברמה יציבה לאולסטאר. אני חושב שהמוטיב הזה יחזור לא מעט, לדפוק 30 במשחק אחד ו10 באחר זה פוגע בסיכויים שלך לא מעט.
3. לייקרס, בהתחלה היו הכי מסוכנים לדני אבל שעבר הזמן ריבס נפצע ואיכזב מהחזרה של לברון ולברון... אלא אם אנחנו מדברים על מסורת, אין שום סיבה אמיתית שיבחר.
4. דנבר, מארי עכשיו צריך להוכיח שהוא אולסטאר שיוקיץ לא נמצא, הוא ההגדרה לשחקן לא יציב וכרגע נראה שהוא פחות מסתדר ללא יוקיץ, הייתי שם אותו בערך בנקודה שדני נמצא בה בסיכויים, אם הוא יוכיח בזמן שנשאר שהוא יכול לנצח בלי יוקיץ.
5. יש לך את הצמד מיוסטון, KD ושנגון, שכנראה אחד מהם יבחר (אולי שניהם אבל לא ב100%) במיוחד שהם מקום חמישי.
6. מיניסוטה, היא לא מדורגת מאוד גבוה בשביל לקבל 2 בחירות במיוחד שזאת קבוצה בעיקר של איש אחד, יש להם שחקנים טובים, אבל לא אולסטארים (כמובן חוץ מאדווארדס).
*אולי רנדל אבל בספק.
7. פיניקס: חיה הגנתית וקבוצה שמשחקת יחד, לא מוכשרת התקפית כל כך אבל הגיעה גבוה בגלל היתרונות שלה והפתיעה לא מעט קבוצות חזקות ממנה, בוקר הוא המועמד פה, אולי ברוקס (אבל בטח לא שניהם), דני בעונה יותר טובה משניהם וה2 מקומות הבדל, לא יודע כמה ישפיעו בשלב הזה.
8. GSW - סטף נכנס, השאר לא, אפשר לומר שהוא השישי בטבלת הסיכויים והסיכוי שלו הוא 100% אפילו אם היה סיכוי לג'ימי, הוא אמר שהוא לא ישחק באולסטאר.
9. פורטלנד ודני - התצוגה בשבוע האחרון חד משמעית מעלה את הסיכויים שלו, (טפו טפו טפו), מבחינת השפעה, במיוחד התקפית, דני כנראה טופ 5 בNBA, מאז הפציעה של הולידי, דני כמעט לבדו סוחב אותם לפלייאין, כן קלינגן ושארפ תורמים לא מעט אבל בלעדיו הם כנראה היו עמוק בתוך הטנקינג. הבעיה היא שהוא לא ממוקם גבוה ולא מוכר ברמה של הליגה ביחס לכל שאר השמות ששמתי בו. המאמנים שיבחרו את המחליפים נוטים לבחור שחקנים מנצחים מקבוצות מנצחות והתחושה שלי פחות יתלהבו משמות גדולים ויותר יתלהבו ממי גרם להם כאב ראש. כן יש פה דיון ל2 הכיוונים, התחלתי ואמרתי 60% ולדעתי חוץ מסטף, בוקר ויוסטון יש לו קייס יותר טוב מלא מעט ברשימה. אגב מקום שביעי, לא יודע כמה זה ישפיע כי זה לא משנה שבוחרים מחליפים אבל זה כן יתן לחץ לבחור אותו אם אתה מאמן או אדם סילבר.
10. גריזליס - למרות כל הדרמה הם מחזיקים מעמד, אבל האם יש פה אולסטאר? לא נראה לי במיוחד במיקום שלהם בטבלה. אידי אולי השחקן הכי טוב שלהם והוא לא משחק כבר חודש ובכנות, הוא לא משפיע משמעותית יותר מקלינגן, 3j לא באמת אולסטאר, ג'ה? סילבר יקח לו את הרובה וירה לעצמו בראש לפני שזה יקרה. מדובר בקבוצה עם עומק מרשים אבל חסר להם את הסטאר, אני לא שם מפה אף שחקן, אני לא חושב שהם היו בטופ 20 בהצבעות אפילו.
11. פה זה נהיה מעניין כי מדובר בקבוצות תחרותיות אבל לא מנצחות שהן עדיין רחוקות מהמקום מעליהן אבל לא חסר להן פוטנציאל לעלות, עד לאחרונה היה פה שוויון משולש אבל נתחיל מדאלאס:
זה מראה כמה השבוע האחרון היה מהותי לדני. קופר פלאג מצד אחד, AD מצד שני... AD מעורב בטרייד הכי נוראי בליגה ולא שיחק כמעט העונה, הוא לא אולסטאר. פלאג התחיל רע וסיים טוב אבל עדיין לא יותר טוב מדני, לא בהשפעה ולא בנתונים, הוא כן שם יותר גדול אבל אני רוצה להאמין שזה לא ישפיע. הוא אפילו לא בטופ 20 בהצבעות.
12. זה הכי מעניין כי יש פה 2 סטארים חד משמעיים אבל בקבוצה רעה. הארדן שחקן נהדר, אולי גם נותן הצגות יותר טובות מדני אבל מתחרה על המקום ה12 בזמן שהציפיה ממנו הייתה להיות עמוק בפלייאין ויש לו סגל סביבו שאומנם זקן אבל לא רע בכלל.
בנוסף יש את קוואי שמתפוצץ בשבועיים האחרונים, הוא בקושי שיחק עד החשיפה של ההצבעות אבל שהוא משחק הוא חיה. בנוסף לזה, השערורייה סביב החוזה שלו פוגעת לו במוניטין ובדקות, אומנם הNBA עדיין לא קיבל החלטה אבל זה כן יפגע בסיכויים שלו.
13. יוטה: מארקנן קולע יותר מדני אבל נופל בכל השאר. יותר מפסיד, פחות אסיסטים, פחות ריבאונדים ופחות השפעה. יש אפשרות שיבחר לפני דני אבל זה כן יפתיע. הלילה הם מתמודדים אחד מול השני.
פה אני עוצר כי אין סיכוי לקינגס ופליקנס לשלוח מישהו.
--------------------------------------------------------
אני אנסה לסדר לפי סיכויים
אז: שיי, לוקה, יוקיץ, סטף, וומבי ואדוארדס. נכנסים בקלות, אין למה לסדר אותם, ללא פציעות כולם 100%
אחרי זה יש את: KD, שאנגון, דני, מארי, בוקר, צט, פוקס, הארדן, קאסל, לברון, קוואי, ריבס, מארקנן, פלאג, AD.
שכחתי מישהו? תרשמו לי, אבל עד אז זה בערך הסדר גודל. דני באיזור ה7-11 שנפילה תוציא אותו מחוץ לתמונה.
אגב אחרי שרשמתי את הרשימה הזאת, חשוב לזכור איך בוחרים את הספסל, כל מאמן צריך לבחור 7 שחקנים שהם לא מהחמישיה ולא מהקבוצה שלהם, אם אתם מאמנים בNBA ומהרשימה השניה אתם צריכים לבחור 6 שחקנים, מה הסיכוי שהייתם בוחרים בדני? זה התשובה שלכם
*אגב אני לא מתייחס למזרח ולזרים כי זאת לא התחרות של דני, אם לא יבחרו 8 זרים זה יהיה דיון אחר אבל עד אז, דני צריך להיות טופ 12 במערב (אגב במזרח הזר היחידי שחד משמעית יבחר זה יאניס, ואולי KAT, אחרי זה יש את ואגנר שלא שיחק חודש ואת גידי שלא המשיך את הפתיחה הטובה לו)