26 יוני 2026, 11:43
felix_r כתב:Itaycohen7 כתב:נכון שהייתה לו עונה חלשה אבל בעונה שעברה בפנר הוא היה חלק משמעותי מאוד בזכייה
וגם קטש מאוד רוצה אותו ואם יש לך אופצייה להחתים שחקן כזה אתה בוודאות לא אומר לזה לא אני באמת לא רואה אופצייה טובה יותר מבונזי גם מכיר את קטש גם מכיר את המועדון
תחשבו שעמדה של הורד בונזי ובריסט זה עמדה קשוחה גם הגנה גם פיזיות גם ריבאונד
משמעותי מאוד? מאיפה אתם לוקחים עת הטיעונים האלה?
בוא נראה.
לאורך העונה כולה: 6.7 נקודות ב-18:27 למשחק, מדד 6.8
חצי גמר פיינל פור נגד פאו: 3 נקודות, 1 כ"ח, 1 אסיסט, 11:46 דקות.
גמר נגד מונאקו: 0 נקודות, 0 כ"ח, 0 אסיסטים, 3:54 דקות.
משמעותי מאוד בזכייה? לא דובים ולא יער.
הפוך. דווקא בעונה שעברה עוד אפשר להצדיק את המספרים החלשים של קולסון בכך שבפנרבחצ'ה היו המון פורווארדים: הייז-דיוויס, פייר, ביברוביץ'.
26 יוני 2026, 13:13
26 יוני 2026, 13:18
גל גל כתב:לא מבין את הקשרושים על בונזי.
שחקן נהדר.
מכיר את המועדון ואת השיטה.
ניסיון יורוליג !!!!! ברמות הכי גבוהות
בן 30 בסך הכל.
מגוון מאוד התקפית, ריבאונדר מצויין, ארוך.
והכי חשוב, כרגע בעמדה 3 פותח וויל ריימן.
שנה הבאה בעמדה 3 יפתח קולסון.
26 יוני 2026, 14:34
26 יוני 2026, 15:14
26 יוני 2026, 15:30
26 יוני 2026, 15:36
Neo כתב:לא חבר , זו לא החתמה טובה . זו החתמה למכירת מנויים במחיר מופקע ולא החתמה מקצועית .
קולדובלה אין לו מושג בכדורסל ואין לו מושג בבניית קבוצה . מבחינה מקצועית הכסף הראשוני היה צריך ללכת לרכז וסנטר הגנתי !!!!
מיליון וחצי שבונזי שחקן מ ש ל י ם קיבל היה צריך ללכת לג'ראלד באטלר שהוא רכז מתאים לסיטואציה במכבי
מה אני צריך את בונזי אם מביאים לי רכז בן 700
26 יוני 2026, 16:57
Neo כתב:אחרי ההחתמה המטומטמת של בונזי , יש עכשיו למכבי ביחד עם בריסט שני סמול שהם יותר 4 עם כישרון גולמי נמוך
עכשיו מכבי ח י י ב ת להחתים 2\3 יקר שיודע ליצור לאחרים , ליצור לעצמו , לשחק פיק אנד רול , מוביל כדור ברמה גבוהה ועוד ......
אני מבין שהחתמה של בונזי מרגשת את האוהדים והנהלה תרוויח רכישת מנויים , הכל טובבבב א ב ל מבחינה מקצועית זו פשוט החתמה לא נכונה .
26 יוני 2026, 17:30
שועל כתב:Neo כתב:לא חבר , זו לא החתמה טובה . זו החתמה למכירת מנויים במחיר מופקע ולא החתמה מקצועית .
קולדובלה אין לו מושג בכדורסל ואין לו מושג בבניית קבוצה . מבחינה מקצועית הכסף הראשוני היה צריך ללכת לרכז וסנטר הגנתי !!!!
מיליון וחצי שבונזי שחקן מ ש ל י ם קיבל היה צריך ללכת לג'ראלד באטלר שהוא רכז מתאים לסיטואציה במכבי
לא יודע מה יקרה בעמדות האחרות אבל לעמדה שלו הוא החתמה מצוינת והוא לא שחקן משלים בעיניי
26 יוני 2026, 17:54
Neo כתב:אחרי ההחתמה המטומטמת של בונזי , יש עכשיו למכבי ביחד עם בריסט שני סמול שהם יותר 4 עם כישרון גולמי נמוך
עכשיו מכבי ח י י ב ת להחתים 2\3 יקר שיודע ליצור לאחרים , ליצור לעצמו , לשחק פיק אנד רול , מוביל כדור ברמה גבוהה ועוד ......
אני מבין שהחתמה של בונזי מרגשת את האוהדים והנהלה תרוויח רכישת מנויים , הכל טובבבב א ב ל מבחינה מקצועית זו פשוט החתמה לא נכונה .
26 יוני 2026, 18:42
Gevaudan כתב:שועל כתב:Neo כתב:לא חבר , זו לא החתמה טובה . זו החתמה למכירת מנויים במחיר מופקע ולא החתמה מקצועית .
לא יודע מה יקרה בעמדות האחרות אבל לעמדה שלו הוא החתמה מצוינת והוא לא שחקן משלים בעיניי
הוא גם היה משוכנע שבריסט הוא החתמה נוראית וחוסר התאמה מוחלט לקטש ודאג להזכיר את זה כאן כמעט כל שבוע. בפועל זה התברר כקשקוש. מכבי הביאה אז שחקן משלים טוב שנתן בדיוק מה שציפו ממנו.
קולסון שחקן מוכשר ממנו התקפית שמשחק כדורסל שונה, כבר הוכיח במשך שנתיים במכבי מה הוא שווה, כדי שיפתח בחמישייה ויוסיף קליעה מבחוץ ומשחק פוסט (שאין למכבי עם בריסט או ריימן בעמדה הזו).
זה לגמרי לגיטימי להעדיף סגנון כדורסל אחר ולחשוב שמכבי צריכה להיבנות אחרת. אבל לפסול כל החתמה רק כי היא לא מתיישבת עם תפיסת הכדורסל שלך ולהכריז עליה מראש ככישלון, זו לא ביקורת רצינית אלא דעה שמחפשת אישוש.
אני דווקא כן מתחבר לטענה שהרכש החיצוני הראשון היה צריך להיות בעמדות 1 או 5 כי אלו העמדות הבוערות יותר והשוק באמת דל (גם אם יש כסף), אבל אם שמים את סדר העדיפויות בצד ובוחנים את ההחתמה בפני עצמה, על פניו מדובר בהחתמה טובה מאוד שעושה שכל.
26 יוני 2026, 20:22
27 יוני 2026, 12:38
27 יוני 2026, 15:01
27 יוני 2026, 15:26
Blazergun כתב:מישהו פה יודע מי זה לעזאזל שיין האנטר?
27 יוני 2026, 17:03
מרסר כתב:אור שקדי: לאור הקשיים במגעים עם איפה לונדברג, במכבי תל אביב שוחחו בתקופה האחרונה עם תומאש סטורנסקי שסיים את חוזהו בברצלונה.
במכבי תל אביב היו רוצים להאריך את חוזהו של הרכז הדני איפה לונדברג, שזכה השבוע בתואר ה-MVP של סדרת גמר הפלייאוף בישראל ועל הדרך הוביל את הצהובים לאליפות 58 בתולדותיהם.
עם זאת, למרות רצון האלופה, קיים בשלב זה פער עצום בין דרישותיו של לונדברג - 3 מיליון דולר לעונה - לבין היכולות של מכבי תל אביב והרצון שלה להשקיע בעמדה זו.
נכון לעכשיו, אם לונדברג לא יתגמש משמעותית בדרישותיו, הסיכוי שימשיך במועדון נמוך מאוד.
לוואלה ספורט נודע כי גורמים בשורות הצהובים שוחחו עם הרכז הצ'כי הוותיק תומאש סטוראנסקי ונציגיו, ובחנו את אופציית צירופו לעונה הבאה. סטוראנסקי סיים את חוזהו בברצלונה, אחרי שסבל מבעיות בריאותיות שהקשו עליו לתפקד בשנים האחרונות.
גורמים שונים במכבי תל אביב אישרו כי הרכז נמשך למועמד, אך במקביל איששו את החשש להביא שחקן בגילו (34) ובמצבו הרפואי. לסטוראנסקי אין כרגע הצעות משמעותיות מהיורוליג, אך הוא מעורר עניין רב בשוק האסייתי.
https://sports.walla.co.il/item/3848967
27 יוני 2026, 17:14
27 יוני 2026, 17:18
מרסר כתב:Blazergun כתב:מישהו פה יודע מי זה לעזאזל שיין האנטר?
משחק בעמדת הסנטר מתאזרח ושחקן של מכבי, שהושאל בעונה האחרונה לקבוצת ליגה ורשה הפולנית .
27 יוני 2026, 17:22
Blazergun כתב:מרסר כתב:Blazergun כתב:מישהו פה יודע מי זה לעזאזל שיין האנטר?
משחק בעמדת הסנטר מתאזרח ושחקן של מכבי, שהושאל בעונה האחרונה לקבוצת ליגה ורשה הפולנית .
וואו, לא חשבתי שאני אגיע ליום שבו אני אשכרה לא אדע על קיומם של שחקנים שתחת חוזה במכבי
27 יוני 2026, 17:30
עידן כתב:Blazergun כתב:מרסר כתב:Blazergun כתב:מישהו פה יודע מי זה לעזאזל שיין האנטר?
וואו, לא חשבתי שאני אגיע ליום שבו אני אשכרה לא אדע על קיומם של שחקנים שתחת חוזה במכבי
האמת דיברו עליו פה דווקא לא מעט