23 אפריל 2012, 06:45
yarinsaky כתב:עזוב מחקרים ודוקטורט ( אני יכול להגיד לך שאין ולא הייתה אף שושלת אירופאית בלי רכז טוב ), מכבי צריכה רכז טוב בשנה הבאה. נקודה.
23 אפריל 2012, 07:40
yarinsaky כתב:עזוב מחקרים ודוקטורט ( אני יכול להגיד לך שאין ולא הייתה אף שושלת אירופאית בלי רכז טוב ), מכבי צריכה רכז טוב בשנה הבאה. נקודה.
23 אפריל 2012, 07:49
23 אפריל 2012, 07:52
23 אפריל 2012, 08:01
23 אפריל 2012, 08:02
yarinsaky כתב:אני אפתיע ואומר שאני לא יודע אם זה הכי חשוב לי עכשיו, תואר יורוליג, ברור לי שזה קשה מדי לאור מה שקורה באירופה עכשיו.
אבל הייתי רוצה לראות מכבי משחקת טוב יותר, מעניין יותר ואם אפשר מסודר יותר ושיהיה בעל בית ברור.
מכבי גם צריכה שחקן שיודע למסור ולהפעיל גבוהים, אתה אומר שאת זה יכול לעשות גם סקנד גארד, יכול להיות.
23 אפריל 2012, 08:04
yarinsaky כתב:אם אתה רוצה רק רכז סביר, תן את המפתחות לאוחיון וזהו, הוא רכז סביר וישראלי וזול. בכלל, אתה רוצה להחזיר גם את הלפרין, אז בכלל אפשר להשאיר את העמדה הזאת ישראלית כמו שהציע ROST.
23 אפריל 2012, 08:06
קודי כתב:לא חושב ששרמדיני הוא סנטר בינוני וגם עמדה 3 היא יותר מבינונית (גם אם היא רחוקה מלהיות הטובה ביבשת). בכל מקרה, ברור שגם בלאט רוצה רכז מצויין אבל זה כנראה יהיה לנגפורד יחד עם רכז סביר או סקנד גארד סביר (או הלפרין כגארד פותח) יחד עם רכז מצויין. אני הייתי הולך על האפשרות הראשונה (עם לנגפורד) מאחר שמדובר בגארד מוכח וורסטילי שהשתלב כאן מעולה ואין בשוק יותר מדי רכזים מדהימים שמכבי יכולה לשים עליהם יד מבחינה כלכלית (בשביל שחקן כמו ארון ג'קסון ודומיו לא שווה לוותר על לנגפורד).
23 אפריל 2012, 08:07
23 אפריל 2012, 08:09
jol9 כתב:yarinsaky כתב:אני אפתיע ואומר שאני לא יודע אם זה הכי חשוב לי עכשיו, תואר יורוליג, ברור לי שזה קשה מדי לאור מה שקורה באירופה עכשיו.
אבל הייתי רוצה לראות מכבי משחקת טוב יותר, מעניין יותר ואם אפשר מסודר יותר ושיהיה בעל בית ברור.
מכבי גם צריכה שחקן שיודע למסור ולהפעיל גבוהים, אתה אומר שאת זה יכול לעשות גם סקנד גארד, יכול להיות.
אני מסכים עם מה שאתה אומר. SG לא אמור להיות מנהל משחק, זה התפקיד של הרכז, וגם לי זה חסר.
מצד שני, בשנה שעברה גם לא היה לנו את זה. התאומים, לא בדיוק מייצגים נאמנה את תורת הריכוז הסטוקטונית. הם שני קומבואים, שיודעים לעשות הכל על המגרש,
אבל ניהול המשח, זה לא הצד הכי חזק שלהם.
בסופו של דבר, רכזים מהזן של DD או פאפאס ושאראס בשיאם, הם נדירים. רוביו היה כזה, ויכל להיות לא פחות גדול מהם באירופה, אבל באמת שזה פחות או יותר נגמר כאן.
23 אפריל 2012, 08:10
קודי כתב:yarinsaky כתב:אם אתה רוצה רק רכז סביר, תן את המפתחות לאוחיון וזהו, הוא רכז סביר וישראלי וזול. בכלל, אתה רוצה להחזיר גם את הלפרין, אז בכלל אפשר להשאיר את העמדה הזאת ישראלית כמו שהציע ROST.
אני בהחלט לא שולל אפשרות שיותם יהיה הרכז הראשון. לא ראיתי אותו מספיק העונה אבל הוא שיחק כמעט רק כרכז ועשה את זה לא רע בכלל והציוות שלו ליד לנגפורד אמור להיות טוב מאוד - שניהם מתאימים מאוד לשחק אחד עם השני. אני בהחלט מעדיף את יותם על פני איזה טייריס רייס או בובי בראון.
23 אפריל 2012, 08:55
חנו'ש כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:אני אפתיע ואומר שאני לא יודע אם זה הכי חשוב לי עכשיו, תואר יורוליג, ברור לי שזה קשה מדי לאור מה שקורה באירופה עכשיו.
אני מסכים עם מה שאתה אומר. SG לא אמור להיות מנהל משחק, זה התפקיד של הרכז, וגם לי זה חסר.
מצד שני, בשנה שעברה גם לא היה לנו את זה. התאומים, לא בדיוק מייצגים נאמנה את תורת הריכוז הסטוקטונית. הם שני קומבואים, שיודעים לעשות הכל על המגרש,
אבל ניהול המשח, זה לא הצד הכי חזק שלהם.
בסופו של דבר, רכזים מהזן של DD או פאפאס ושאראס בשיאם, הם נדירים. רוביו היה כזה, ויכל להיות לא פחות גדול מהם באירופה, אבל באמת שזה פחות או יותר נגמר כאן.
אבל שנה שעברה היה לך את איידסון שחיפה על צמד הפ"פ בכל מה שקשור לניהול המשחק, השנה ושנה הבאה אין לנו את זה מעמדה 3 (למרות שפניני בדקותיו המעטות הוא מוסר לא רע בכלל) ולכן עמדת הרכז הופכת לחשובה הרבה יותר.
23 אפריל 2012, 11:31
23 אפריל 2012, 11:37
~BenTom~ כתב:ע"פ אתר יווני פטריק בברלי מספרטק מועמד....אופציה כזו אפשרית רק אם לאנגפורד עוזב
23 אפריל 2012, 11:38
23 אפריל 2012, 11:42
asafb96 כתב:~BenTom~ כתב:ע"פ אתר יווני פטריק בברלי מספרטק מועמד....אופציה כזו אפשרית רק אם לאנגפורד עוזב
יש לו חוזה ואני לא רואה אותו עוזב
חוץ מזה, הוא אחלה שחקן. אם יסתדר קצת את הראש (לא מבחינת בעיות משמעת, אלא מבחינת חכמת משחק וקבלת החלטות), הוא יכול להיות גארד אדיר. הוא שחקן די טיפש, עם יכולות אדירות.
23 אפריל 2012, 11:46
yzafrir כתב:אם להשוות את איך שמכבי שחקה בתחילת העונה כשהיה לה רכז טוב אבל 2 בינוני ( לאנגפורד בהתחלה עד שנכנס לכושר היה בינוני ) לעומת איך שמכבי שיחקה אחרי פארמר עם 2 טוב (לאנגפורד בכושר) ורכז בינוני . אני אישית נהנתי יותר מהתקופה שפארמר שיחק פה .
אם היינו יכולים לקבל את פארמר ואת לאנגפורד כשהוא בכושר טוב אז בכלל המצב היה טוב ....
בקיצור אני מאלו שמעדיפים קודם להשקיע ברכז טוב ואחר כך להשאיר את לאנגפורד אם זה מה שמאפשר התקציב...אם זה לא מאפשר אז למצוא מחליף ללאנגפורד בפחות כסף...
היה לנו שחקן כזה פעם שאפילו הוביל אותנו לגמר....וויל ביינום !!
אני גם לא רואה אותו עוזב את החוזה שיש לו שם אבל אם כן , הוא יותר תחליף ללאנגפורד מאשר רכז קלאסי למרות שהוא הרבה יותר רכז מלאנגפורד...
23 אפריל 2012, 11:48
yzafrir כתב:אם להשוות את איך שמכבי שחקה בתחילת העונה כשהיה לה רכז טוב אבל 2 בינוני ( לאנגפורד בהתחלה עד שנכנס לכושר היה בינוני ) לעומת איך שמכבי שיחקה אחרי פארמר עם 2 טוב (לאנגפורד בכושר) ורכז בינוני . אני אישית נהנתי יותר מהתקופה שפארמר שיחק פה .
אם היינו יכולים לקבל את פארמר ואת לאנגפורד כשהוא בכושר טוב אז בכלל המצב היה טוב ....
בקיצור אני מאלו שמעדיפים קודם להשקיע ברכז טוב ואחר כך להשאיר את לאנגפורד אם זה מה שמאפשר התקציב...אם זה לא מאפשר אז למצוא מחליף ללאנגפורד בפחות כסף...
23 אפריל 2012, 11:56
23 אפריל 2012, 12:01