27 ספטמבר 2012, 15:47
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:זה רק אני, או שכל השמות האלה שמועלים כאן, הם שמות שיכלו בסיטואציה כזאת או אחרת, למצוא את עצמם משחקים במדי גליל-גלבוע, ראשל"צ ואשקלון??
חוץ מקניון מרטין כמובן, שגם לא ממש רלוונטי.
גם כל אחד מהשחקים בקו האחורי שלנו יכל למצוא את עצמו בקונסטלציה מסויימת משחק ברמה הזאת.
לוגאן לא. למרות כל ההתמרמרות ממנו, רואים שיש לו כדורסל. השאלה אם יצליח לחבר את הראש, לגוף ויימצא את היד משלוש.
גם אוחיון, הוא היום שחקן מעל הרמה של הליגה.
לגבי היקמן ולאנדסברג אתה צודק, בשלב הזה, עד שיוכח אחרת.
אני עוד לא ראיתי שיש לו כדורסל. אולי זה יבוא בהמשך.
את לוגאן אנחנו מכירים כבר הרבה זמן. כדורסל יש לו. השאלה היא האם דייויד יצליח לחבר אותו לקבוצה.
סבוניס, לוגאן שיחק בארץ לפני כמה גלגולים. זה לא באמת מה שהתכוונתי כמובן...
27 ספטמבר 2012, 16:02
27 ספטמבר 2012, 16:34
In a follow-up tweet, agent for former NBA All-Star Kenyon Martin told me his name fell as fast as it came up for Maccabi Tel Aviv.
27 ספטמבר 2012, 16:45
tomerp כתב:הסוכן של K Mart :In a follow-up tweet, agent for former NBA All-Star Kenyon Martin told me his name fell as fast as it came up for Maccabi Tel Aviv.
מישהו יכול להסביר?
27 ספטמבר 2012, 17:54
27 ספטמבר 2012, 18:22
27 ספטמבר 2012, 18:27
חציברטאס כתב:שמח שקניון מרטין לא בא. נמאס לי מישישים שבאים למכבי וחושבים שהם מתת האל לעם היהודי (ראה ערך פאפרלוקאס, ארויו ומרכוס בראון).
מעדיף שחקן קולג׳ אלמוני שיתאבד על הפארקט.
27 ספטמבר 2012, 18:48
חציברטאס כתב:שמח שקניון מרטין לא בא. נמאס לי מישישים שבאים למכבי וחושבים שהם מתת האל לעם היהודי (ראה ערך פאפרלוקאס, ארויו ומרכוס בראון).
27 ספטמבר 2012, 18:50
שמואל1 כתב:חציברטאס כתב:שמח שקניון מרטין לא בא. נמאס לי מישישים שבאים למכבי וחושבים שהם מתת האל לעם היהודי (ראה ערך פאפרלוקאס, ארויו ומרכוס בראון).
ארויו ומרכוס בראון הם מהשחקנים היותר טובים ששיחקו במכבי, ובבלעדיהם אותה עונה הייתה הופכת לקטסטרופה.
27 ספטמבר 2012, 19:04
שמואל1 כתב:חציברטאס כתב:שמח שקניון מרטין לא בא. נמאס לי מישישים שבאים למכבי וחושבים שהם מתת האל לעם היהודי (ראה ערך פאפרלוקאס, ארויו ומרכוס בראון).
ארויו ומרכוס בראון הם מהשחקנים היותר טובים ששיחקו במכבי, ובבלעדיהם אותה עונה הייתה הופכת לקטסטרופה.
27 ספטמבר 2012, 19:28
27 ספטמבר 2012, 19:46
Sabonis כתב:שמואל1 כתב:חציברטאס כתב:שמח שקניון מרטין לא בא. נמאס לי מישישים שבאים למכבי וחושבים שהם מתת האל לעם היהודי (ראה ערך פאפרלוקאס, ארויו ומרכוס בראון).
את בראון אני פחות אהבתי. היה באותה עונה בעיקר סט שוטר מהשלוש.
אבל אין ספק שארויו היה אחד הטובים, לא נופל בהרבה מפארמר. אם בכלל.
התדמית השחצנית שלו נוצרה כי היה נראה שהוא קצת סוליסט במשחק, אבל מה רצו ממנו? הוא היה הכישרון היחיד באותה עונה.
27 ספטמבר 2012, 20:20
27 ספטמבר 2012, 20:23
rc4991 כתב:אני יודע שהסיכויים קטנים אבל אולי כדאי למכבי לנסות להביא את וויוקאס?
אני מניח שקאזאן בנתה קבוצה חזקה כדי להעפיל ליורוליג ועכשיו החשיבות של וויוקאס יורדת
27 ספטמבר 2012, 20:32
EulGam05 כתב:rc4991 כתב:אני יודע שהסיכויים קטנים אבל אולי כדאי למכבי לנסות להביא את וויוקאס?
אני מניח שקאזאן בנתה קבוצה חזקה כדי להעפיל ליורוליג ועכשיו החשיבות של וויוקאס יורדת
אם כבר אז אולי כדאי יותר להביא את הבאטיסטה הזה שדפק 20 נק' ו-10 ריב' ליווני על הראש. וויוקאס סיים עם ה-+/- הנמוך ביותר בקאזאן.
27 ספטמבר 2012, 20:35
שמואל1 כתב:EulGam05 כתב:rc4991 כתב:אני יודע שהסיכויים קטנים אבל אולי כדאי למכבי לנסות להביא את וויוקאס?
אם כבר אז אולי כדאי יותר להביא את הבאטיסטה הזה שדפק 20 נק' ו-10 ריב' ליווני על הראש. וויוקאס סיים עם ה-+/- הנמוך ביותר בקאזאן.
ג'ואו פאולו באטיסטה? שחקן ותיק בזירה האירופאית. לפני 4 שחקנים בערך אני זוכר במדי ריטאס וילנה נגד מכבי. שחקן מאוד בינוני לרמות היורוליג, כבר בן 31 ולא להגיע לשום דבר רציני בקריירה.
27 ספטמבר 2012, 20:36
EulGam05 כתב:rc4991 כתב:אני יודע שהסיכויים קטנים אבל אולי כדאי למכבי לנסות להביא את וויוקאס?
27 ספטמבר 2012, 20:38
27 ספטמבר 2012, 20:39
שמואל1 כתב:EulGam05 כתב:rc4991 כתב:אני יודע שהסיכויים קטנים אבל אולי כדאי למכבי לנסות להביא את וויוקאס?
ג'ואו פאולו באטיסטה? שחקן ותיק בזירה האירופאית. לפני 4 שחקנים בערך אני זוכר במדי ריטאס וילנה נגד מכבי. שחקן מאוד בינוני לרמות היורוליג, כבר בן 31 ולא להגיע לשום דבר רציני בקריירה.
27 ספטמבר 2012, 20:40
yarinsaky כתב:מלקולם תומס שחקן נחמד מאוד, אבל הוא בהחלט לא סנטר.
מצד שני, אין למכבי אופצית מהוללות בגזרת הסנטרים הכבדים, מה שאתה לא עושה כל הקיץ לא סביר שתעשה דווקא תחת לחץ של זמן בסתיו, גם פופס בעצם לא דוגמא לסנטר גדול שמשחק בעיקר בפוסט.
למכבי לא תהיה ברירה - היא תצטרך כנראה לשחק כדורסל מהיר ולוחץ השנה, אתלטיות תהיה שם המשחק ובלאט כיוון לזה מההתחלה.