felix_r כתב:חברים, בואו ונחזור לנושא האשכול - המלפפונים, ונפסיק לספור את הכסף של אחרים
לצערנו אין במה לעסוק כרגע.
היו דונטה ודאנקן והלכו. נשארנו יבשים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:חברים, בואו ונחזור לנושא האשכול - המלפפונים, ונפסיק לספור את הכסף של אחרים
roy1000 כתב:jol9 כתב:חדשות רעות מאוד לנו... קשה למצוא שחקנים ומאמנים עם התאמה מושלמת, ועכשיו עוזבים אותנו שלושה במכה + היקמן שגם היה שחקן דומיננטי בקבוצה.
אני לא חושב שפדרמן לוקח לכיסו, והאמת זה גם לא כזה מעניין. כל קיץ יש את העניינים האלה, שלא מקדמים אף אחד ושום דבר.
אני מאמין שעכשיו נתחיל לשמוע שמות של שחקנים עולים, ויהיה לנו כבר במה להתעסק מעבר לכיס של פדרמן
קשה לי לראות איך כסף לא זורם לכיסים של הפדרמנים בדרך כזו או אחרת (משכורות, החזר הלוואות בעלים וכו'), אבל זה באמת לא משנה.
אני עדיין מחכה לשמוע שמות של מועמדים אמיתיים ולא קשקושים כמו לנגפורד, גאודלוק ואפילו פארגו (שהסיכוי שיגיע נמוך). עד עכשיו שמענו רק על דונטה ודאנקן ששניהם בסוף לא הגיעו ועל פישר שדורש סכומים מטורפים.
עזבו את מכבי רייס, היקמן, אינגלס, בלו וג'יימס. אפילו שחקן אחד לא הגיע במקום.
יוסי22 כתב:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000490874
לא מדויק בכלל ...
הכול לוטה בערפל אבל אם היו הופכים את המניות של כץ למניות רדומות (לא חושב שהלכו בכל מקרה לצעד קיצוני של הפחתת הון כשהמטרה להנפיק אותם שוב בשלב מסוים) החלוקה היתה משתנה באופן שווה בין הבעליים .
בפועל פדרמן ומזרחי עלו פלוס מינוס ב-20% (יש שם איזה פער קטן עם המניות של מזרח ורקאנטי , כנראה שהיה שם איזה שיוני פנימי נוסף) וקבוצת רקאנטי עלתה מ-17.73 ל-40% .
זה נראה שרקאנטי קנה חצי מהמניות של כץ ואת השאר קנה את המועדון ואם אני לא טועה יש באמת נכון להיום אחזקה של גוף שנקרא מועדון הכדורסל , זה קצת באוויר אבל הכול חסוי שם .
LIAV10 כתב:
טיקי חוזר כתב:לדעתי הרבה יותר . זאת קרקע של מכבי ואם לשנות לה יעוד ולבנות דירות על שתך הזה לדוגמה מגדלים במחירים של היום זה יכול להיות הרבה יותר מ100 מיליון דולר . לדעתי זאת הסיבה שבזנו כץ נכנס לכל העסק הזה .
LIAV10 כתב:אני לא כועס על רייס שהלך לחוזה כפול שלוש ממה שהציעו לו פה, אבל חבל שהוא כל החודשיים האחרונים סיפר כמה טוב לו פה ושהוא בטוח נשאר, צייץ ציוצים בטוויטר, רשם את הבן שלו לבי״ס.
היה צריך להוריד ציפיות ולא להבטיח לאוהדים הבטחות שהוא לא מקיים.
טיקי חוזר כתב:מזרחי בטוח נשאר במכבי בגלל זה . בזמן שהוא השקיע בחינם היה יכול לקחת עוד כמה תיקים לנהל ולהרוויח כמה גרושים . מזרחי במכבי משנות השישים .
roy1000 כתב:טיקי חוזר כתב:מזרחי בטוח נשאר במכבי בגלל זה . בזמן שהוא השקיע בחינם היה יכול לקחת עוד כמה תיקים לנהל ולהרוויח כמה גרושים . מזרחי במכבי משנות השישים .
מזרחי כבר מעל ל- 70. עד מתי הוא ירוץ בטיסות לאירופה ובנסיעות אוטובוסים פעמיים בשבוע?
אני מאמין שכל הבעלים יצאו אחרי שסיפור הקרקעות ייגמר. הם פשוט לא רוצים להפסיד את כרטיס הלוטו הזה.
dod כתב:roy1000 כתב:טיקי חוזר כתב:מזרחי בטוח נשאר במכבי בגלל זה . בזמן שהוא השקיע בחינם היה יכול לקחת עוד כמה תיקים לנהל ולהרוויח כמה גרושים . מזרחי במכבי משנות השישים .
מזרחי כבר מעל ל- 70. עד מתי הוא ירוץ בטיסות לאירופה ובנסיעות אוטובוסים פעמיים בשבוע?
אני מאמין שכל הבעלים יצאו אחרי שסיפור הקרקעות ייגמר. הם פשוט לא רוצים להפסיד את כרטיס הלוטו הזה.
כל עוד בריאותו תאפשר לו מזרחי יישאר במכבי
קודי כתב:אז זהו - סופית ורשמית טייריס רייס חתם לפני כמה דקות בחימקי לשלוש שנים. אני רק יכול לפרגן לבחור הנפלא הזה. מגיע לו.
קודי כתב:נו, עזבו את רייס. יש לו הזדמנות חד פעמית שלא תחזור עוד לעולם וכל אדם אחר היה נוהג בדיוק כמוהו. רק קצת מוזר לי שהמקסימום שמכבי מוכנה לשלם עבור ה-MVP שלה אשר הוביל אותה לזכייה ביורוליג זה $900,000.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים