שמואל1 כתב:ankram כתב:roy1000 כתב:אדגר פו כתב:חוץ מזה, לדעתי, מבין הקבוצות שלקחו אליפות שהן לא מכבי זו אחת הקבוצות הפחות טובות בסופו של דבר. חולון של 2009 הייתה הרבה יותר טובה לדעתי, גליל של פארגו - מקל היה טובה יותר, גליל של 93 בכלל אין על מה לדבר, גם לחיפה של לפני שנתיים יש קייס לא רע בכלל עם דונטה בשיאו.
בסופו של דבר זה שילוב של תיזמון טוב, מזל בלי פציעות, חולשה עצומה של ליגה עם זרים מהחלשים שהיו כאן, וכמובן מכבי מפורקת לגמרי.
כמובן שהם עשו פעולות נכונות שמכבי לא השכילה אולי לעשות עם חילופי שחקנים, אבל נראה אותם מצליחים בשתי מסגרות. באירופה השנה הם כשלו לחלוטין.
אתה ממעיט בערכם. אליהו, תומפסון, ברייסי רייט, דונטה - 4 שחקני יורוליג לגיטימיים. 7 - 0 בפלייאוף. צריך לתת להם את הכבוד הראוי. הם הרוויחו את זה.
לא מבין את הסקת המסקנות שלך , אתה רוצה להגיד לי שקבוצה עם 3 שחקני יורוליג לגיטמיים + יותם הלפרין , קיצ'ן (גם שחקן יורליג לגיטימי) , יניב גרין (כולם שחקני יורוליג בעברם) + שחקן ההגנה של גרמניה , לא עברה שלב ראשון ביורוקאפ וזה אחרי שניצחה ב 2 משחקים בלבד?
בגלל זה אליהו הסתובב חודשים מבלי שאף קבוצת יורוליג בכלל פזלה לכיוונו? איך בדיוק דונטה הוא שחקן יורוליג אם הוא לא אוהב להתאמן? תומפסון ורייט אכן , הם כן שחקני יורוליג , אבל זהו , פה נגמר הסיפור.
7-0 בפלייאוף , בליגה שמקדשת את זמנה לפגיעה במכבי , ברמה שהוצגה השנה בליגה , זה לא איזה נתון מעורר התפעלות.
אבל עזוב שטויות , אני רוצה לראות את האלופה החדשה של הליגה הישראלית עושה משהוא ב 2 מסגרות , שאני אראה את זה , אתחיל לחשוש.
הפועל ירושלים של תחילת העונה זאת לא הפועל ירושלים של סוף העונה.
הקבוצה התגבשה והתחברה, והגיעו זרים שהרימו את הרמה של הקבוצה.
ביכולת הנוכחית, ירושלים הייתה יכולה להגיע לחצי הגמר ביורוקאפ ואולי יותר מזה.
אולי, אבל מכבי בסגל מלא עדיין היתה מנצחת אותם בגמר.