פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
26 ינואר 2016, 16:39
אותי זה ממש לא מעניין.
אני מוכן לשלם להם 5 ספרות בעונה על שני מנויים מסריחים, אז שיעשו את המאמצים בגזרתם.
גם ארגוני האוהדים צמצמו נוכחות, אפילו משמעותית לתחושתי.
26 ינואר 2016, 16:40
החציל האצטקי כתב:אותי זה ממש לא מעניין.
אני מוכן לשלם להם 5 ספרות בעונה על שני מנויים מסריחים, אז שיעשו את המאמצים בגזרתם.
גם ארגוני האוהדים צמצמו נוכחות, אפילו משמעותית לתחושתי.
היתה לי שיחה עם אחד האוהדים היותר מוסריים , שאלתי אותו , הוא ענה לי אף אחד לא צימצם נוכחות מהאוהדים המסורים.
26 ינואר 2016, 16:42
אני אומר מה אני רואה. שער 7 ושער 11 מכווצים.
על המושבים התחתונים אין מה לדבר בכלל.
26 ינואר 2016, 16:44
אני לא בהיכל, אז אין לי מושג, אבל ממה ששומעים, הם מעודדים כרגיל, פשוט שהקהל לא מצטרף באותה אינטנסיביות כמו פעם.
הלוואי והם ינקטו פעולה אקטיבית, שיצאו במסר תקיף שזה לא יכול להימשך ככה. כל החתמה יותר בדיחה מהשנייה. התקציב שלנו יותר מכפול מהתקציב של ירושלים, והם נותנים לנו בראש שוב ושוב, למרות שגם הם קבוצה בינונית. ועל אירופה אין מה לדבר בכלל, כי אנחנו, קבוצת טופ8 גם בשנים רעות, אולי נגרד את השלב הבא ביורוקאפ.
26 ינואר 2016, 16:45
החציל האצטקי כתב:אני אומר מה אני רואה. שער 7 ושער 11 מכווצים.
על המושבים התחתונים אין מה לדבר בכלל.
על זה אני לא יכול להעיד.
מה אומרים שם בסביבתך? אנשים יחדשו מינויים?
26 ינואר 2016, 16:45
אגב, אני שם חוזה ארוך טווח למייקל ביזלי בשניה שנגמר הפלייאוף בסין.
אם כבר נמות, אז בואו נמות בסטייל.
אנקראם- לא יודע מה להגיד לך.
חצי מהאנשים בכלל לא באים, והחצי השני רוצה למות כל המשחק.
אנחנו סובלים, ואף אחד לא ימשיך לסבול ככה גם בשנה הבאה.
נערך לאחרונה על ידי
החציל האצטקי בתאריך 26 ינואר 2016, 16:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
26 ינואר 2016, 16:46
החציל האצטקי כתב:אגב, אני שם חוזה ארוך טווח למייקל ביזלי בשניה שנגמר הפלייאוף בסין.
אבל אז, כשנתרסק, יאשימו אותו, את פארמר, את טבק, את רוצ'סטי, את הפציעות החוזרות ונשנות.
26 ינואר 2016, 16:47
yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:אגב, אני שם חוזה ארוך טווח למייקל ביזלי בשניה שנגמר הפלייאוף בסין.
אבל אז, כשנתרסק, יאשימו אותו, את פארמר, את טבק, את רוצ'סטי, את הפציעות החוזרות ונשנות.
שימשוך את האש. על המגרש הוא מביא קבלות.
26 ינואר 2016, 16:48
החציל האצטקי כתב:yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:אגב, אני שם חוזה ארוך טווח למייקל ביזלי בשניה שנגמר הפלייאוף בסין.
שימשוך את האש. על המגרש הוא מביא קבלות.
לא חושב שאנחנו יכולים להחתים עוד זר לליגה. וליורוקאפ זה מאוחר מדי. וגם אם לא, זה יורוקאפ, אני חושב שאני אתבייש יותר אם נזכה בו, ובטח יחגגו אותו כמו יורוליג.
26 ינואר 2016, 17:12
הסר דאגה מליבך , לא יקרה.
26 ינואר 2016, 19:53
החציל האצטקי כתב:אגב, אני שם חוזה ארוך טווח למייקל ביזלי בשניה שנגמר הפלייאוף בסין.
צודק. הדבר שחסר לקבוצה הזו זה עוד מסוממים. מייקל ביזלי וחיי הלילה של תל-אביב נשמע לי כמו שילוב מושלם בשביל מכבי.
26 ינואר 2016, 21:29
דווקא התגעגעתי למסוממים בקבוצה. מאז ביופורד, שהיה ניתן לראות שהוא מסומם מהיום שנחת והכתיר עצמו לפארקר החדש, לא היה לנו אחד כזה למיטב זיכרוני. עדיף עיניים אדומות וראש טוב על רגלי חרסינה.
26 ינואר 2016, 21:38
er79 כתב:דווקא התגעגעתי למסוממים בקבוצה. מאז ביופורד, שהיה ניתן לראות שהוא מסומם מהיום שנחת והכתיר עצמו לפארקר החדש, לא היה לנו אחד כזה למיטב זיכרוני. עדיף עיניים אדומות וראש טוב על רגלי חרסינה.
אמבקווה נראה לי היה בכמה וכמה משחקים על חומרים גם..
26 ינואר 2016, 21:50
לפי האיטיות של לאנדסברג ברדיפה אחרי לאנגפורד, גם לאנדסברג על סמים
26 ינואר 2016, 21:55
felix_r כתב:לפי האיטיות של לאנדסברג ברדיפה אחרי לאנגפורד, גם לאנדסברג על סמים
הבנאדם היחיד שיצא לי לראות שמגדל את הסמים שלו על עצמו.
26 ינואר 2016, 22:01
אני מניח שיש לא מעט שצורכים פה ושם סמים קלים.
כנראה שלא כאלה כמו סמית ורייס, אבל אני מתקשה להאמין שאין כמות די גדולה של ספורטאים שיושבים מידי פעם על איזה ג׳וינט.
26 ינואר 2016, 22:07
האמת שקראתי בעבר שחלק משמעותי מהפופולריות של ישראל בקרב שחקני כדורסל אמריקאים היא הפיקוח המינימלי על סמים קלים. רק שלא ימסטלו את בנדר, יש לו דראפט להיבחר בו.
26 ינואר 2016, 22:09
yanay21 כתב:האמת שקראתי בעבר שחלק משמעותי מהפופולריות של ישראל בקרב שחקני כדורסל אמריקאים היא הפיקוח המינימלי על סמים קלים. רק שלא ימסטלו את בנדר, יש לו דראפט להיבחר בו.
לא כולם על סמים קלים. לדוגמא אבי אבן על סמים קשים מאוד.
26 ינואר 2016, 22:15
אני עוד לא הייתי באף משחק יורוקאפ העונה וגם לא יהיה. אני גם לא נותן את הכרטיסים שלי כדי שהכסא ישאר רק...
שנה הבאה הגרעין הותיק שזה משהו כמו 8000-8500 יחדשו מנוי בכל מקרה , שאר המנויים זה של כאלו שבאו לראות את ההצגה הכי טובה בעיר , הם לא יחדשו כי זו כבר מזמן לא ההצגה הכי טובה בעיר...
26 ינואר 2016, 22:19
כבר עושים בדיקות אקראיות היום אחרי משחקים בליגה.
בכל מקרה, עדיין יש כאלה שלוקחים את הסיכון. בכל מקום אגב, לא רק אצלנו.
אותנו זה לא צריך לעניין אבל, זה לא פוגע בביצועים.