המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:"When you consider the risk of being a child molester — there is no worse life available to a human than being a caught child molester. And yet they still do it! Which you could only really surmise, that it must be really good."
LIAV10 כתב:
LIAV10 כתב:
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:
"מעריב לנוער שלום, אכלתי בלינצ'סים מזרע קפוא, האם אני בהיריון?"
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:
האמת שכן
my man כתב:LIAV10 כתב:
לא אני לא מאמין!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אני לא נושם!!!
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:
האמת שכן
מלאכול?
מישהו חייב לספר את זה לכוכבות פורנו דחוף
my man כתב:א' זה מצחיק!
ב' בעיקר צחקתי על הבחור שהדפיס ואשכרה החליט לתלות את זה...זה לא אמיתי ואני עדיין מתקשה להאמין שמישהו עשה את זה...
ג'- זה כמו פרויקט המגורים החדש במרכז שפירא(שבמועצה אזורית שפיר)- אשכרה מישהו החליט לקרוא לפרוייקט החדש : "כר-מי שפיר"(את המקף אני הוספתי בשביל ההבהרה...כמה סתומים אפשר להיות![]()
)
yanay21 כתב:my man כתב:א' זה מצחיק!
ב' בעיקר צחקתי על הבחור שהדפיס ואשכרה החליט לתלות את זה...זה לא אמיתי ואני עדיין מתקשה להאמין שמישהו עשה את זה...
ג'- זה כמו פרויקט המגורים החדש במרכז שפירא(שבמועצה אזורית שפיר)- אשכרה מישהו החליט לקרוא לפרוייקט החדש : "כר-מי שפיר"(את המקף אני הוספתי בשביל ההבהרה...כמה סתומים אפשר להיות![]()
)
חחחחחחחחחחח מעולהXD אלו פשוט יציאות קלאסיות ל"כשאבא ואמא בני דודים". ומשם תכל'ס ראיתי את מה שליאב פירסם.
מה, אתה עובר לשפלה פתאום?
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:א' זה מצחיק!
)
חחחחחחחחחחח מעולהXD אלו פשוט יציאות קלאסיות ל"כשאבא ואמא בני דודים". ומשם תכל'ס ראיתי את מה שליאב פירסם.
קודם כל-
#כשאבא_ואמא_בני_בודים
#פרימו![]()
![]()
ממש לא עובר לשם...גרנו שם בשנה הראשונה לנישואים..הישיבה שלי שם..
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:א' זה מצחיק!
)
קודם כל-
#כשאבא_ואמא_בני_בודים
#פרימו![]()
![]()
ממש לא עובר לשם...גרנו שם בשנה הראשונה לנישואים..הישיבה שלי שם..
ועד לאלעזר הרחקתם? השקעתם
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־15 אורחים