המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:אני מסכים בעניין השמות, לא תמיד שם נוצץ מבטיח משהו טוב, ולפעמים שם אחר שפחות נוצץ יכול להצליח הרבה יותר,
מצד שני אני מאוד מבין את הכעס של האוהדים. אי אפשר להתכחש לזה.
Holiday_Armadillo כתב:אם נגיד העניין עם עם בורשטיין נכון,הוא יעזוב לאיטליה והלפרין לא יצליח להסדיר את העניין עם המס..
איזה שני ישראלים הייתם רוצים שיגיעו?(ולא לנדסברג כי יש לו חוזה,כנ''ל רוט)
הצלחתי לחשוב על אוחיון,נעימי,אפיק ניסים,לימונד(הוא חופשי?)ו...זהו נראה לי
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם נגיד העניין עם עם בורשטיין נכון,הוא יעזוב לאיטליה והלפרין לא יצליח להסדיר את העניין עם המס..
אם מכבי רוצה את בורשטיין, הוא ישאר.. זה לא שבארסה או צסק"א רוצות אותו
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם נגיד העניין עם עם בורשטיין נכון,הוא יעזוב לאיטליה והלפרין לא יצליח להסדיר את העניין עם המס..
אם מכבי רוצה את בורשטיין, הוא ישאר.. זה לא שבארסה או צסק"א רוצות אותו
בסדר אבל אם היא לא רוצה? אם בלאט מאוכזב? לא יודעת..אני מדברת על מצב היפותטי
חביב אורנג'ד כתב:אין שום קשר בין בורשטיין ללאנדסברג או לכל שחקן ישראלי אחר.
בורשטיין הוא כרגע השחקן ה 13 של מכבי (בהנחה ויצטרף הזר הנוסף) והוא כלל לא צפוי להיות חלק מהקבוצה שתשחק ביורוליג.
גם בליגה הישראלית מעמדו לא הרבה יותר טוב. בליגה הוא צפוי להיות השחקן ה11 וובמקרה הטוב, הוא צפוי לתפוס את אותו תפקיד שהיה לה בעונה האחרונה (קרי: אויר).
אם מכבי תשתחרר מבורשטיין היא לא תביא לו מחליף והיא גם ממש לא צריכה להביא אחד כזה.
גם בהנחה ומכבי תצטרך מחליף, כמעט כל גארד ישראלי שמכבי תביא יוכל לספק את אותה סחורה רק בחצי המחיר.
אישית, אני חושב שבמקום בורשטיין עדיף להלביש שחקן צעיר שניתן לקדמו, והרעיון הזה אף הוצע ע"י ההנהלה בתחילת הקיץ.
Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:אין שום קשר בין בורשטיין ללאנדסברג או לכל שחקן ישראלי אחר.
בורשטיין הוא כרגע השחקן ה 13 של מכבי (בהנחה ויצטרף הזר הנוסף) והוא כלל לא צפוי להיות חלק מהקבוצה שתשחק ביורוליג.
גם בליגה הישראלית מעמדו לא הרבה יותר טוב. בליגה הוא צפוי להיות השחקן ה11 וובמקרה הטוב, הוא צפוי לתפוס את אותו תפקיד שהיה לה בעונה האחרונה (קרי: אויר).
אם מכבי תשתחרר מבורשטיין היא לא תביא לו מחליף והיא גם ממש לא צריכה להביא אחד כזה.
גם בהנחה ומכבי תצטרך מחליף, כמעט כל גארד ישראלי שמכבי תביא יוכל לספק את אותה סחורה רק בחצי המחיר.
אישית, אני חושב שבמקום בורשטיין עדיף להלביש שחקן צעיר שניתן לקדמו, והרעיון הזה אף הוצע ע"י ההנהלה בתחילת הקיץ.
הייתי מסכימה איתך בכל מצב אחר..אבל לא השנה..לא כשמכבי ב-3 מסגרות ותצטרך לסחוט כל טיפה מהסגל שיש לה..
לצערי,עד כמה שזה נשמע עצוב,בורשטיין לא יכול לעזור אפילו בליגה הישראלית..ואנחנו כן צריכים שחקנים שיורידו את הלחץ..מהשחקנים היותר בכירים אבל שעדיין ינצחו בקלות יחסית..
חביב אורנג'ד כתב:אין שום קשר בין בורשטיין ללאנדסברג או לכל שחקן ישראלי אחר.
לעומת זאת, אם הלפרין לא יגיע, כן יצטרכו למצוא לו מחליף.
אני משער שלאנדסברג, רוט ואוחיון הם המועמדים המובילים במידה וחלילה הלפרין לא יבוא.
חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:אין שום קשר בין בורשטיין ללאנדסברג או לכל שחקן ישראלי אחר.
הייתי מסכימה איתך בכל מצב אחר..אבל לא השנה..לא כשמכבי ב-3 מסגרות ותצטרך לסחוט כל טיפה מהסגל שיש לה..
לצערי,עד כמה שזה נשמע עצוב,בורשטיין לא יכול לעזור אפילו בליגה הישראלית..ואנחנו כן צריכים שחקנים שיורידו את הלחץ..מהשחקנים היותר בכירים אבל שעדיין ינצחו בקלות יחסית..
ובשביל זה את צריכה את בורשטיין?
אז בואי נניח שבאמת צריכים מישהו שימלא את החלל הזה, במה התרומה של בורשטיין תהיה יותר משמעותית משל שחקנים כמו אוחיון או רוט (או אפילו שחקן נוער?)?
אני מזכיר לך שבמקרה הטוב ביותר, בורשטיין יהיה הגארד הרביעי של מכבי בליגה הישראלית (כאשר העונה הוא היה הגארד השלישי), כמה התרומה שלו תהיה משמעותית?
אני גם מזכיר שבורשטיין עולה הרבה יותר מרוב השחקנים הישראלים (לרבות שחקנים המשחקים במכבי) ואציין גם שלמכבי יש עוד גארד ישראלי בשם דריק שארפ.
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שגם במקרה הגרוע ביותר, בורשטיין לא אמור להיות שחקן של יותר מ12 דקות בליגה.
במסגרות האירופאיות, למכבי תהיה רוטציה של 4 גארדים + סמית' ופניני המסוגלים לשחק גם בעמדות הגארד. לא סביר, שכל אחד מאילו יתבלט ויזכה להרבה דקות במסגרות הללו, ולכן מכבי תוכל לתת דקות בליגה הישראלית לשחקנים ששיחקו פחות במגרות האירופאיות.
בכל מקרה, מכבי תלביש למשחקי הליגה לפחות גארד זר אחד שיחבור להלפרין (במידה ויגיע) ושייר. הרוטציה הזאת בפירוש אמורה להספיק.
בעת הצורך, מכבי תוכל להעביר את סמית' או פניני לעמדה מס' 2 (כפי שעשתה העונה) או לתת קצת דקות לשארפ או לשחקן צעיר שיבוא במקום בורשטיין.
אני מזכיר שמכבי הסתדרה העונה עם רוטציה קצרה יותר (ואיפלו הרבה יותר) ביורוליג, ועוד בשלבים המכריעים של העונה.
Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שגם במקרה הגרוע ביותר, בורשטיין לא אמור להיות שחקן של יותר מ12 דקות בליגה.
במסגרות האירופאיות, למכבי תהיה רוטציה של 4 גארדים + סמית' ופניני המסוגלים לשחק גם בעמדות הגארד. לא סביר, שכל אחד מאילו יתבלט ויזכה להרבה דקות במסגרות הללו, ולכן מכבי תוכל לתת דקות בליגה הישראלית לשחקנים ששיחקו פחות במגרות האירופאיות.
בכל מקרה, מכבי תלביש למשחקי הליגה לפחות גארד זר אחד שיחבור להלפרין (במידה ויגיע) ושייר. הרוטציה הזאת בפירוש אמורה להספיק.
בעת הצורך, מכבי תוכל להעביר את סמית' או פניני לעמדה מס' 2 (כפי שעשתה העונה) או לתת קצת דקות לשארפ או לשחקן צעיר שיבוא במקום בורשטיין.
אני מזכיר שמכבי הסתדרה העונה עם רוטציה קצרה יותר (ואיפלו הרבה יותר) ביורוליג, ועוד בשלבים המכריעים של העונה.
אנחנו לא ב''שלבים המכריעים של העונה'' יותר..
אנחנו הולכים לעונה של אדריאטית+ליגה+יורוליג..ליגה יותר ארוכה מליגת NBA..
אין שום סיבה הגיונית שמכבי תרצה להסתדר עם סגל קצר או עם שחקנים שלא יכולים לתרום
חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שגם במקרה הגרוע ביותר, בורשטיין לא אמור להיות שחקן של יותר מ12 דקות בליגה.
אנחנו לא ב''שלבים המכריעים של העונה'' יותר..
אנחנו הולכים לעונה של אדריאטית+ליגה+יורוליג..ליגה יותר ארוכה מליגת NBA..
אין שום סיבה הגיונית שמכבי תרצה להסתדר עם סגל קצר או עם שחקנים שלא יכולים לתרום
ושוב, בורשטיין יכול לתרום?
ואם כבר מביאים שחקן שמטרתו היחידה היא לתת דקות מנוחה לשחקנים המובילים, למה בורשטיין הוא השחקן הטוב ביותר למטרה זו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Jack55 ו־16 אורחים