המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
6 לב צהוב כתב:קוסטאס צרצריס נשאר בפאו .
לובליאנה מחתימה את הפוורוד דאון תומפסון (2.03)
asafb96 כתב:6 לב צהוב כתב:קוסטאס צרצריס נשאר בפאו .
זה לא ההוא שהיה פעם בירושלים? סוג של מיני צ'אק אידסון..
asafb96 כתב:6 לב צהוב כתב:קוסטאס צרצריס נשאר בפאו .
זה לא ההוא שהיה פעם בירושלים? סוג של מיני צ'אק אידסון..
rc4991 כתב:misha כתב:asafb96 כתב:תהרגו אותי, אני לא מבין מי מחתים שחקנים בפילזן
על בראץ וסאבאנוביץ' הוציאו מיליונים סתם, במקום להחתים שחקנים חופשיים בהרבה פחות, אבל ניחה, יש להם כסף והם שחקנים טובים...
עכשיו, יש להם את באראץ, ראדוליצה, וגונלום שחקן שיכול לשחק 5, למה לעזאזל הם צריכים את באטיסטה?
לא עדיף במקומו להביא איזה רכז נורמלי, או סמול פורוורד? לא רוצים להתקדם מעבר לטופ 16?
הם רוצים להיפטר מראדוליצה ולהביא PG (כרגע מדברים על הוארטס, אבל גם בארסה רוצה אותו). הסגל שלהם לא יישאר כזה לא מאוזן.
אבל בלי קשר, במקומם לא הייתי מביא את באטיסטה. לא יודע מה הם ראו בו ועוד שילמו בייאוט.
שווה עדיין להחתים אותו?(ראדוליצ'ה)
rc4991 כתב:מרסלוס קמפ שהיה מועמד למכבי חתם בבולניה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מרסלוס קמפ שהיה מועמד למכבי חתם בבולניה
איזה מוזר..
הוא היה שם בתחילת העונה שעברה,נחתך לליגה הטורקית ועכשיו הם מחזירים אותו?
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מרסלוס קמפ שהיה מועמד למכבי חתם בבולניה
איזה מוזר..
הוא היה שם בתחילת העונה שעברה,נחתך לליגה הטורקית ועכשיו הם מחזירים אותו?
הוא נתן עונה גדולה בטורקיה והם לקחו אותו בחזרה,אגב בשיקטאש מעוניינת שישאר אבל בגלל הפרשה בכדורגל חשבון הבנק שלהם מוקפא והם לא יכולים להשאיר אותו
לא חתכו אותו מאיטליה כי לא היו לו יכולות..חתכו אותו כי הוא לא הצליח להתחבר לקבוצה
rc4991 כתב:חימקי הודיעה רשמית על החתמתו של כריס קווין(כנראה שמכבי מעדיפה מישהו אחר שמן הסתם יותר טוב)כמו כן טימופיי מוזגוב יחתום בקבוצה
סוף סוף חימקי מבינה שהיא לא יכולה להסתמך רק על לאנגפורד ומתחילה להביא שחקנים טובים לידו
אם היא תעלה מהמוקדמות(99%)היא תהיה בבית של מכבי?אם כן זה הולך להיות בית ממש קשה
rc4991 כתב:מי נראה לכם הקבוצה הטובה ביותר בשלב המוקדמות:חימקי,ריטאס או גלאטסריי?
rc4991 כתב:מי נראה לכם הקבוצה הטובה ביותר בשלב המוקדמות:חימקי,ריטאס או גלאטסריי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: מקאדו 3 ו־25 אורחים