21 אוקטובר 2016, 15:46
Holiday_Armadillo כתב:סרוסי רשם ''יוי'', אם הייתי צריכה עוד סיבה לשנוא אותו
21 אוקטובר 2016, 15:57
21 אוקטובר 2016, 17:58
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סרוסי רשם ''יוי'', אם הייתי צריכה עוד סיבה לשנוא אותו
שונאת אותי?
21 אוקטובר 2016, 18:20
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סרוסי רשם ''יוי'', אם הייתי צריכה עוד סיבה לשנוא אותו
שונאת אותי?
מהרגע שהכרנו
21 אוקטובר 2016, 18:20
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סרוסי רשם ''יוי'', אם הייתי צריכה עוד סיבה לשנוא אותו
שונאת אותי?
מהרגע שהכרנו
״בוא ליאב, בוא לצהבת, זה אחלה פורום״
21 אוקטובר 2016, 18:22
my man כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:האמת שאני זוכר שרוי דיבר על זה, ששחקנים ברמה הזאת, לא יספרו מאמן שהם לא מכירים, ובמידה ויהיו בעיות, החרא יצוף מהר מאוד החוצה.
אני לגמרי מחזיק מסוני ומדרו, כי הם רוצים את טובת הקבוצה, וזה ברור שהם אומרים את הדברים שהם מרגישים וכמו שהם מבינים אותם.
בדרך כלל אני מקבל את הקרדיט הרבה יותר מאוחר בעונה...
זה היה די ברור שיוני יחבור אליך די מהר..
21 אוקטובר 2016, 18:25
21 אוקטובר 2016, 18:33
21 אוקטובר 2016, 18:33
21 אוקטובר 2016, 18:42
יוסי22 כתב:גם לי לא יצא לראות את המשחק , הבנתי שמכבי היו קרובים ושוב הפסידו , מאכזב מאוד בעיני .
21 אוקטובר 2016, 18:43
החציל האצטקי כתב:אני לא אוהב את מה שקורה כאן.
ווימס וגאודלוק צריכים לדבר עם ארז. לא עם דובי פיק.
ארז צריך לאמן את הקבוצה שלו, לא לפרשן את ההפסדים של הקבוצה שלו והיריבות.
ברגע שכל אחד יעשה את התפקיד שלו ולא יתרכז בלזיין את המוח, אנחנו נתחיל לנצח משחקים.
21 אוקטובר 2016, 18:45
אחדשיודע כתב:יוסי22 כתב:גם לי לא יצא לראות את המשחק , הבנתי שמכבי היו קרובים ושוב הפסידו , מאכזב מאוד בעיני .
יש לך הזדמנות עכשיו לראות אם בא לך, משודר בספורט 5.
21 אוקטובר 2016, 18:47
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:אני לא אוהב את מה שקורה כאן.
ברגע שכל אחד יעשה את התפקיד שלו ולא יתרכז בלזיין את המוח, אנחנו נתחיל לנצח משחקים.
מסכים. לא סימנים טובים כל כך האמת.
22 אוקטובר 2016, 03:44
22 אוקטובר 2016, 04:08
22 אוקטובר 2016, 07:02
החציל האצטקי כתב:אני לא אוהב את מה שקורה כאן.
22 אוקטובר 2016, 09:49
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אני לא אוהב את מה שקורה כאן.
חציל, אתה באמת חושב ווימס וגאודלוק מדברים או ידברו עם ארז? הם לא סופרים אותו. מבחינתם הוא מאמן רוקי שאין לו מושג ביורוליג והוא צריך לרכוש את האמון שלהם. אין ספק שהוא נכשל בזה עד עכשיו.
הבעיה של ארז שאין לו חיילים במכבי. אין מי שיבצע את תוכנית המשחק שלו וידאג שגם האחרים יעשו את זה.
22 אוקטובר 2016, 16:19
jay כתב:כן, סופר מקצועי מצידם לדבר עם התקשורת על המאמן שלהם. מסינה/אוברדוביץ' היו חותכים להם ת'ביצים. וואלה כשראיתי אותם מדברים במו עיניי בריאיונות שונים, לא שמעתי מהם שום דבר כזה, אף מילה רעה לא על הסגל ולא על המאמן. אהבתי כל מה שאמרו. אבל כשפיק "מצטט", פתאום החרא צף. למיטב ידיעתי הבן אדם מעוות דברים באופן סידרתי (טייריס רייס יסכים איתי) ואני באופן אישי לא מאמין לו, או בואו נאמר, לכל הפחות מאוד מאוד סקפטי. אני יכול רק להעריך שבמקסימום נאמרו דברים ליד שהיו מספיקים בשבילו כדי לעוות בכיוון הזה, והרי אף אחד לא ירדוף אחריו ויגרום לו לשלם מחיר על "אי דיוקים" כאלה. מזרחי כבר לא בכושר משחק. בכלל, כמות הפעמים שאני רואה כותרות ואשכרה ציטוטים שלמים ורק לאחר מכן רואה את הפוטג' ומגלה שזה בעצם נאמר בצורה אחרת לגמרי עם כוונה אחרת לגמרי, גדולה מכדי שאפול בפח הזה בקלות כזו. לא מעט בתקשורת פה הם חובבנים ולעיתים על גבול ה-MEAN SPIRITED, ו-ONE ופיק עומדים בראש בעיניי. אם ווימס לצורך העניין אמר בדיוק את מה שמצוטט, הוא ממש לא מקצוען ובטח שהוא לא לברון. אולי מצחצח הנעליים שלו. מכבי זה לא NBA, זו רעה חולה שצריך לגדוע כאן ועכשיו, המאמן יכול להיות טוב טוב הגמד מצידי, בעיות מקצועיות מעלים מולו / מול המנהל מקצועי / הנהלה, לא מול אף אחד אחר. טוב יעשו בהנהלה אם יבררו עם ווימס אם אכן היו דברים כאלה, ואם היו אז יגדירו לו מוקדם ככל הניתן שעל המאמן לא פותחים פה בתקשורת, ואם לא היה דבר כזה, שיימסרו לו פרטים על פיק, הוא כבר יידאג לכך שפיק לא יזכה לראיין אף שחקן מכבי יותר העונה.
להערכתי, כרגע, שזה בערך אומר נכון לשנייה זו, הכסא של אדלשטיין לא בסכנה. הפסד חוץ ראשון ביורוליג זו כמעט מסורת במכבי, והפסד בית לריאל תמיד חמצמץ אבל לעולם לא יפטרו מאמן על זה, יש יראת כבוד לריאל (וצסק"א). זה שהם באו אחד אחרי השני זה בטח לא נעים, אבל לא מכריע. לעומת זאת, אם הוא מפסיד את שני המשחקים הבאים שהם מול יריבות נחותות לפחות על הנייר, אני חושב שהרצף הזה כמעט בוודאות יעיף אותו בבעיטה החוצה, גם אם הפסד בודד לאחת מהן היה מתקבל בכל מצב אחר. לא לפטר אותו במצב כזה יצריך מהעומדים בראש המערכת של מכבי תעצומות נפש שהם לא גילו בעבר (אם כי יש פיגורות חדשות). אגב, אם יזרקו אותו במצב שחושבים שהעונה הלכה לפח ואין סיכוי להצלבה זו תהיה כמובן הפארסה הכי גדולה בכל הסיפור, כי בדיוק אז זה יהיה הכי לא הגיוני. אין שום טעם להביא מחליף, שיכול להיות אפילו גרוע יותר, דווקא כשהכל הלך לפח. זה יהיה בדיוק הזמן לתת לאדלשטיין להוכיח מה הוא יכול (או לא יכול) לעשות, כשהלחץ והציפיות יורדים, ויש זמן לעבוד. ואז בקיץ לסכם עונה ולהבין אם נותנים לו הזדמנות שנייה או מחתימים את טרינקיירי.
לגבי אדלשטיין וקצב ההתקדמות של הקבוצה - הוא לא שונה מבלאט בזה שהוא צריך המון זמן להכניס את השיטה שלו, זה היה ידוע עוד לפני שהעונה החלה, כמו גם העובדה שהוא רוקי יורוליג. ב-2014 כשלקחנו את הגביע עם בלאט, שהוא עד היום מקבל בצדק מסוים סופרלטיבים מכולם על העונה הזו, בערך 3/4 עונה שיחקנו חרא כדורסל שקשה לראות, עם חרא הגנה, חרא התקפה, חוסר סדר, ואני אישית לא הבנתי מה לעזאזל הוא עושה באימונים. בלאט היה על סף פיטורים עפ"י התקשורת, והסיפור המפורסם הוא שגודס(!) עזר לו בכך שייעץ לו ו"הכריח" אותו להתנתק מהתקשורת ומהסביבה בכל מחיר ולהתרכז אך ורק במה שבשליטתו, וההמשך ידוע. אם אחד מהניסים בסוף העונה הזו לא היה מתרחש, בלאט ככל הנראה לא היה ב-NBA, ולא היה מקבל את ההערכה שהוא מקבל כיום מכולנו, הנהלה, תקשורת, אוהדים. אני מאוד מקווה שהדר עושה את אותו הדבר עם אדלשטיין, כי גם אם אני חושב שהוא הוכיח מעל לכל ספק שאין שום אמת בכך שהוא לא יודע לשלוט על עצמו וכל השטויות שנכתבו עליו, אני כן מוטרד משפת הגוף שלו ואני כן חושב שהוא משדר לחץ, עצבנות, ואפילו חולשה מסוימת. וכאן אני חוזר לבלאט, שבנקודת השפל ההיא היה נראה איום ונורא אחרי משחקים, עצבני וקצר עם התקשורת, חיוור, לחוץ, צרח על הקווים מעבר לרגיל שלו, והכל אצלו ואצל הקבוצה היה פשוט נראה כמו חור תחת אחד גדול. בסופו של דבר מדובר בבני אדם, לא ברובוטים.
לגבי המשחק ספציפית, אני תולה הרבה מהאשמה ישירות בצירבס. הוא חד משמעית "פתח רגליים", ולא עשה פעולות בסיסיות (סגירה לריבאונד למשל) שכל גבוה יכול לעשות, גם אם הוא לא עילוי בהגנה. יותר מזה, אלה פעולות שעל פניו לא קשורות להתרגשות, ורואים שהוא מתרגש מהמעמד. גם על ראד ואייברסון רואים שהם מתרגשים. וזה בסדר, הם רוקיז/עונה ראשונה במכבי, זו חתיכת קלחת להיכנס לתוכה. ואי אפשר להגיד שצירבס לא קיבל קרדיט, אדלשטיין לא סיפסל אותו בטעות הראשונה וגם לא בחמישית, ואם היה עושה זאת היה מקבל קיטונות של ביקורת על חוסר הסבלנות שלו כלפי שחקן של מיליון דולר. גם ראד היה רע במחצית הראשונה, אבל להבדיל מצירבאס היה נראה שהוא משתדל ורוצה הרבה יותר, אדלשטיין הקפיא את השחקן היקר שלא הראה שהוא רוצה בשני הצדדים, והמשיך עם הזול שכן, ואני מעריך את זה שהרצון משחק אצלו ולא גודל החוזה. מה שאהבתי בסילי אגב, בין אם הוא הבריק או עשה טעות במהלך כזה או אחר, שנראה היה שהוא הרבה הרבה יותר קר רוח ו"שייך" מהשחקנים המסייעים האחרים בפן המנטלי. אז אני לא חושב שאדלשטיין ביצע יותר מדי טעויות גסות בניהול המשחק, בטח לא יותר מלאסו. ההחלטה לספסל את מי שלא טוב בלי קשר לתעודת הזהות (ואי אפשר לחשוד בי שאני מהשונאים של מקל) לא רק שהיא לא שערורייתית כמו הספין שמנסים ליצור, היא לא פחות מאמיצה ברמות על אנושיות כמעט לסטנדרטים של מכבי, ועוד כמאמן נבחרת ישראל, לא פחות. אוחיון לפחות ב-2-3 מקרים לקח ג'אמפים כאילו הוא מינימום הכוכב של הקבוצה ברגעים חשובים / סוף התקפה. את חוסר השיתוף של סמית' אני ממש לא מבין, והוא בטח שהיה חייב להיות שם על חשבון גיא פניני, למרות שזה היה מעצים את סיפור הישראלים פי כמה. פניני לליגה, סמית' ליורוליג, למה להרוס משהו שעובד? אבל, החלטה של מאמן. לגבי לאנדסברג, הוא לא שונה מאוחיון בזה שציפו ממנו לפרוץ מספיק שנים כדי שנבין שזה לא יקרה כבר (מקרה קלאסי לסבלנות שיש לאנשים שמחבבים, וחוסר הסבלנות שיש לאנשים ששונאים), שלא נדבר על התפוקה שלו בהכנה לעומת התפוקה שלו במאני טיים, אבל ספציפית לסיטואציה הנוכחית - הבעיה היא הרי לא התקפה, היא הגנה, ולאנדסברג הוא חרב פיפיות - כל מה שייתן בהתקפה הוא ייקח בהגנה, והוא בפירוש לא שחקן אגרסיבי. לכן קשה לי לקרוא לזה טעות של אדלשטיין, הוא הריץ הרכב נכון (עובדתית) בחצי השני, והלך עם מה שעבד.
מה שכן על הראש של אדלשטיין בעיניי, זה איך שהקבוצה באופן כללי לא מתפקדת ולא נראית מאומנת, משחק ההגנה הקבוצתי, משחק ההירו בול שעובד בהתקפה רק בגלל שיש לנו סופרסטארים, והגישה איתה באים שחקנים מסוימים, אבל פה אני נכנס למעגל קסמים - הוא מהמאמנים שצריכים הרבה זמן אימון ותירגול כדי להטביע חותם. לשמחתי, אנחנו בליגה, אני לא יודע כמה זמן אימון יש לו עם הלו"ז הזה, ואני לא יודע כמה זמן ייתנו לו למעלה, אבל זמן קאלנדרי לפחות תיאורטי יש לקבוצה, גם אם מפסידים 5 משחקים ברצף, אפשר לנצח 10 ברצף. מה שבבית מוקדם אפילו תיאורטית אי אפשר היה לעשות בכל העונות הקודמות. וכן, אם הקבוצה מתחברת תוך כמה חודשים אפשר גם לנצח בספרד, בטורקיה, ברוסיה וכו', ולקחת ניצחונות שאף אחד לא סופר שיהיו לנו. זו בדיוק המשמעות של ליגה.
הסיפור עם הישראלים בכלל מגוחך. אוי לא, הם התקלחו מהר והלכו בלי להתראיין! וזה קרה גם כשהם עפו מהיורוקאפ, זה בטח אומר שהם נגד אדלשטיין! ואולי זה אומר שמשהו אצלם עדיין מתפקד, וזו הבושה שלהם? או שהם בקריסת מערכות מוחלטת?
מקווה בשביל הקבוצה ובשביל אדלשטיין שאין אמת בזה ששחקנים יוצאים נגדו אישית, שייתנו לו את הזמן, שיביאו לו גבוה הגנתי שקופץ (בתזמון הנכון) שאני מלין על כך שחסר עוד הרבה הרבה לפני ההכנה, ושלפחות ישראלי אחד ייכנס לקצב ביורוליג, בעדיפות לגארד. כן שמקל ואוגריון, אני מסתכל עליכם.
אגב, יש את הקליפ שמסתובב של המהלך שראד סיים בהטבעה - אחרי הדאנק מראים על הספסל את ווימס, סמית', מקל, עומדים, מרימים ידיים, מתמוגגים מאושר, ורק אלכסנדר פשוט עומד עם פרצוף התחת שלו, בלי להניד עפעף. אני בטוח שהאדישות הזאת היא גם חלק מהסיבה שהוא ידע לתקוע שלשות / עונשין ברגעים חשובים בסיבוב הקודם שלו בקבוצה, אבל אני חושב שגישה כזאת עושה משהו רע לחדר ההלבשה, וברמה האישית הכי הייתי רוצה שיחתכו דווקא אותו.
22 אוקטובר 2016, 16:22
22 אוקטובר 2016, 16:46
איתי-שגב כתב:אגב, עם כל החסרונות בקבוצה, עם זה שאין הגנה כמעט בכל חלק של הקבוצה, עם זה ששחקן במליון דולר עדיין לא עושה כלום חוץ מנזק, עדיין איכשהו הפסדנו רק ב7 נקודות, ואם לא שלשות מטורפות של קארול זה היה יכול להיראות אחרת. זה אומר משהו על הקבוצה הזו..