my man כתב:איתי-שגב כתב:אני לא חושב שהעולם יצר דבר יותר יפה ושימושי מפסימיות.
היית ככה גם לפני הכניסה לפורום? אתה לא בגיל שעדיין יש אופטימיות מכל עבר?
הוא לא היה ככה, סתם נסחף עם הזרם פה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:איתי-שגב כתב:אני לא חושב שהעולם יצר דבר יותר יפה ושימושי מפסימיות.
היית ככה גם לפני הכניסה לפורום? אתה לא בגיל שעדיין יש אופטימיות מכל עבר?
שועל כתב:רוני מזלזל בחוט השדרה שלך
שמואל1 כתב:מה שהוא עשה היום למקל יהיה בעוכריו. ההנהלה לא תשכח לו את זה.
שחף1 כתב:שמואל1 כתב:מה שהוא עשה היום למקל יהיה בעוכריו. ההנהלה לא תשכח לו את זה.
לא נראה לי שאכפת למישהו ממקל
roy1000 כתב:שחף1 כתב:שמואל1 כתב:מה שהוא עשה היום למקל יהיה בעוכריו. ההנהלה לא תשכח לו את זה.
רק לשני אנשים בפורום אכפת ממקל.
שחף1 כתב:שמואל1 כתב:מה שהוא עשה היום למקל יהיה בעוכריו. ההנהלה לא תשכח לו את זה.
שחף1 כתב:roy1000 כתב:שחף1 כתב:שמואל1 כתב:מה שהוא עשה היום למקל יהיה בעוכריו. ההנהלה לא תשכח לו את זה.
רק לשני אנשים בפורום אכפת ממקל.
מסקרן אותי מי השני חוץ משמואל
שמואל1 כתב:רמי הדר: "חשבתי שנשקרה עבירה ליוגב ולכן הכנסתי את מקל. לאחר שראיתי שנשרקה לווימס, החזרתי את יוגב"
זו התגובה של רמי הדר להשפלה. אני מצטער, זה לא מתקבל. גם אם הוא הכניס את מקל בטעות, אין שום סיבה להשפיל ולהוריד אותו אחרי 4 שניות.
גל מקל הוא לא איזה נער פוסטר. הוא הרכז הישראלי הבכיר, שחקן שעולה למכבי מיליון דולר. לא כך מתנהגים.
אין בעיה שרמי הדר לא מחזיק ממנו, אבל אין שום סיבה להשפיל אותו.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:רמי הדר: "חשבתי שנשקרה עבירה ליוגב ולכן הכנסתי את מקל. לאחר שראיתי שנשרקה לווימס, החזרתי את יוגב"
זו התגובה של רמי הדר להשפלה. אני מצטער, זה לא מתקבל. גם אם הוא הכניס את מקל בטעות, אין שום סיבה להשפיל ולהוריד אותו אחרי 4 שניות.
גל מקל הוא לא איזה נער פוסטר. הוא הרכז הישראלי הבכיר, שחקן שעולה למכבי מיליון דולר. לא כך מתנהגים.
גל מקל הוא ישראלי בינוני במקרה הטוב שלא החזיק מעמד שנייה וחצי בשום קבוצה עם שאיפות (ובכוכב האדום)
זה ששילמו לו את מה ששילמו זה כבר בעיה שלהן, זה לא קובע את איכויות הכדורסל שאין לו
די עם המנטרות
נקסט
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:רמי הדר: "חשבתי שנשקרה עבירה ליוגב ולכן הכנסתי את מקל. לאחר שראיתי שנשרקה לווימס, החזרתי את יוגב"
גל מקל הוא ישראלי בינוני במקרה הטוב שלא החזיק מעמד שנייה וחצי בשום קבוצה עם שאיפות (ובכוכב האדום)
זה ששילמו לו את מה ששילמו זה כבר בעיה שלהן, זה לא קובע את איכויות הכדורסל שאין לו
די עם המנטרות
נקסט
ועדיין, יש דברים שלא עושים וזה אחד מהם.
זה לא לעניין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], liran ו־44 אורחים