פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
16 נובמבר 2016, 02:25
אגב, מה אתם אומרים על ההבטחה שהוא נתן לי? ("כולנו נתאבד הלילה")
16 נובמבר 2016, 02:27
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אהרל'ה הוא חמוד
http://sports.walla.co.il/item/3013836...ורק איש אחד נותר נבול, מדוכא, מיובש ומבויש. ג'ו אלכסנדר שמו. הפורוורד סופר כבר 12 הפסדים רצופים ביורוליג. שלוש פעמים הוא שותף העונה, ומכבי הפסידה. הקבוצה ניצחה בשלושת המשחקים שבהם לא שותף. מי אמר שאין ברומטר בצהוב?
לא בטוח למי יש יותר השפעה חיובית כשהוא רחוק מאוד מהמשחק של מכבי, לאלכסנדר ומקל או לליאב ולי
סופסוף מצאו את הברומטר של מכבי. אלכסנדר...
16 נובמבר 2016, 02:27
rc4991 כתב:אגב, מה אתם אומרים על ההבטחה שהוא נתן לי? ("כולנו נתאבד הלילה")
דיוק של 10٪ עדיין ייחשב הצלחה
16 נובמבר 2016, 02:43
ראד צריך לשחק יותר. הוא מוסיף למשחק של מכבי למרות שעושה טעיות פה ושם.
16 נובמבר 2016, 03:01
toja27 כתב:ראד צריך לשחק יותר. הוא מוסיף למשחק של מכבי למרות שעושה טעיות פה ושם.
ממש לא 'פה ושם'.. יותר כמו 'יד ושם'.
הוא בור הגנתי וכנראה שבמקרה היום הוא לקח קצת פחות מהחומר לפני המשחק..האיש לא מחובר לכלום בהגנה.
כן כשהוא במוד של היום הוא יכול לתרום בהתקפה אבל בכלל לא בטוח שהנזק שהוא מביא שווה את זה..
מה שכן במכבי הנוכחית הוא היחיד שאשכרה מוריד ריבאונדים - את זה אי אפשר לקחת לו..
16 נובמבר 2016, 03:02
my man כתב:toja27 כתב:ראד צריך לשחק יותר. הוא מוסיף למשחק של מכבי למרות שעושה טעיות פה ושם.
ממש לא 'פה ושם'.. יותר
כמו 'יד ושם'.
הוא בור הגנתי וכנראה שבמקרה היום הוא לקח קצת פחות מהחומר לפני המשחק..האיש לא מחובר לכלום בהגנה.
כן כשהוא במוד של היום הוא יכול לתרום בהתקפה אבל בכלל לא בטוח שהנזק שהוא מביא שווה את זה..
הכי טוב שלך
16 נובמבר 2016, 03:04
my man כתב:toja27 כתב:ראד צריך לשחק יותר. הוא מוסיף למשחק של מכבי למרות שעושה טעיות פה ושם.
קצת הגזמת עם הבור ההגנתי. יש משחקים שהוא אכן אאוט וגם בהגנה יש לומר ויש משחקים שהוא בסדר. הוא לוקח ריבאונדים, חותך יפה לסל, מאפשר משחק ריצה טוב ונותן איום מבחוץ כגבוה. זה לא מעט. כך שכן אני חושב שהוא צריך לקבל יותר דק' אלא אם יש לו את אהמשחקים האלו שנראה שהוא לא בעניינים.
16 נובמבר 2016, 03:11
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:ראד צריך לשחק יותר. הוא מוסיף למשחק של מכבי למרות שעושה טעיות פה ושם.
קצת הגזמת עם הבור ההגנתי. יש משחקים שהוא אכן אאוט וגם בהגנה יש לומר ויש משחקים שהוא בסדר. הוא לוקח ריבאונדים, חותך יפה לסל, מאפשר משחק ריצה טוב ונותן איום מבחוץ כגבוה. זה לא מעט. כך שכן אני חושב שהוא צריך לקבל יותר דק' אלא אם יש לו את אהמשחקים האלו שנראה שהוא לא בעניינים.
הוא אאוט בעיקר כי הוא לא יודע לשחק 4. היום רוב הזמן הוא היה עם סמית', כאשר דווקא סמית' תופקד כ 4 וראד ב 3, אז הוא היה לא רע
16 נובמבר 2016, 03:14
felix_r כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:ראד צריך לשחק יותר. הוא מוסיף למשחק של מכבי למרות שעושה טעיות פה ושם.
הוא אאוט בעיקר כי הוא לא יודע לשחק 4. היום רוב הזמן הוא היה עם סמית', כאשר דווקא סמית' תופקד כ 4 וראד ב 3, אז הוא היה לא רע
נכון, החיסרון של גאודלוק אפשר לרמי להזיז את וימס ל-2 ואת ראד ל3. כל אחד בתפקיד האידיאלי.
16 נובמבר 2016, 03:51
זה היה קצת משונה...
ווימס שיחק 2, אבל בהגנה שמר על 1, ובהתקפה מי שעשה את העבודה של קלעי היה דווקא סמית', ששתופקד כ 4 . הקיצר, בלגאן...
16 נובמבר 2016, 10:10
נצחון צפוי.
פנר באמת שיחקו חלש. לא ברור לי איך אוברדוביץ' נתן לדיקסון להשתולל ככה עם הקבוצה שלו. אולי בגלל שהוא מבין שאין לו אלטרנטיבה, אבל זה היה בכל מקרה מראה דיי הזוי. גם חוסר היכולת של וסלי ואודו (יודה? יודו?) פשוט לפרק כל מה שזז בריבאונד ההתקפה בלי שום קשר למאמן או לתוכנית המשחק הפתיע אותי. גם כל מיני קליניצ'ים וסלוקאסים נוהגים לחגוג עלינו, והפעם, לא ממש.
מכבי בפירוש העלו את הרמה שלהם בשני צידי המגרש. נותנים הרבה קרדיט להגנה ולמשחק המעבר שהיא מאפשרת, אבל גם במשחק עומד ראינו הרבה פחות טעויות. היה כיף לראות את אוחיון, ווימס וסמית', ואת השאר משלימים אותם מבלי להפריע יותר מדי. לגבי השניים האחרונים זה בדיוק מה שציינתי לפני שהעונה התחילה, שניהם מתפקדים ברמות הגבוהות זה לצד זה - זה מפתח להצלחת הקבוצה. היה ברור לי שקוברים את היכולות ההתקפיות של סמית' בטרם עת. לצערי הוא הראה הגנה ירודה עד עכשיו, ופתאום בשני המשחקים האחרונים הוא משחק בשני צידי המגרש (כמעט) כמו פעם. ללקק את האצבעות ולתהות האם הוא מסוגל להחזיק את זה לאורך זמן.
אוחיון בהבלחה העונתית שלו, קשה לי לראות אותו משחזר אפילו חצי מזה בהמשך העונה, אבל הלוואי ואתבדה. מה שבטוח זה שהוא מת על המשחקים מול אוברדוביץ' שמחיים את הקריירה שלו פעם בכמה שנים.
לגבי הדר, אני חייב להיות קטנוני ולציין שמי שהכניס לחמישייה את אייברסון על חשבון צירבאס זה אדלשטיין במחצית השנייה מול ריאל. אמנם מחצית, אבל זה היה קלין קאט והדר פשוט המשיך את זה, ובצדק. קשה גם לתת לו קרדיט ספציפי כי גאודלוק לא שיחק בניגוד לתוכניות שלו, והוא בטח לא ציפה שסילי יאסוף עבירות כל כך מוקדם. אבל, לא כל יום אתה מנהל משחק בו אתה מנצח את ז'ליקו פאקינג אובראדוביץ'. כבוד.
נצחון קריטי אבל יש לקבוצה הזו עוד הרבה מה להוכיח...
16 נובמבר 2016, 10:27
"כנראה בזמן שאחרים ייללו על דקות משחק שהם לא מקבלים, אוחיון התאמן על הקליעה שלו."
16 נובמבר 2016, 10:35
יוגב זה שחקן שלא הייתי מוותר עליו בחיים. כן הוא לא יציב התקפית, כן הוא לא הקלעי הטבעי. אבל הוא כל כך חשוב. כשהוא טוב אנחנו מנצחים. הוא שחקן שנותן ה-כ-ל. וגם אם אתה לא טוב בהתקפה בערב נתון, אתה יכול לעזור לקבוצה בהגנה. ובהגנה הוא קריטי.
מעטים השחקנים שבכלל מסוגלים לשמור חזק כל כך ואז לתת מספרים בהתקפה. זה קשה בטירוף. אני שמח שהוא התפוצץ אתמול. אני תמיד מרגיש שהוא מסוגל להרבה יותר ממה שהוא מראה. זה נראה לי לפעמים כאילו זה משהו מנטלי. הוא חייב להאמין בעצמו, כי כל מאמן שהיה כאן האמין בו ונתן לו המון הזדמנויות. זה תלוי רק בו.
16 נובמבר 2016, 10:56
ראיתי רק את הרבע הראשון אבל הציטוט הבא הולך לעלות לנו ביוקר:
דייויד פדרמן: היורוליג זו ליגה משוגעת, כולם מנצחים את כולם
אין שום כוונה להחליף מאמן או שחקנים. זה גמור.
נערך לאחרונה על ידי
roy1000 בתאריך 16 נובמבר 2016, 13:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
16 נובמבר 2016, 11:02
הבעיה עם יוגי שכדי לקבל ממנו משחק כזה אתה צריך לחכות או פעם בשנה או למפגש עם ז'ליקו. לדאבוני זה לא מספיק. קח בחשבון שצפויים לך עכשיו לפחות חודשיים של צפייה ביוגב מנגר עצמו לדעת. לי זה שקוף.
לגבי ווימס, הגיע הזמן שנראה משהו מווימס הישן והטוב.
16 נובמבר 2016, 11:08
roy1000 כתב:ראיתי רק את הרבע הראון אבל הציטוט הבא הולך לעלות לנו ביוקר:
דייויד פדרמן: היורוליג זו ליגה משוגעת, כולם מנצחים את כולם
אין שום כוונה להחליף מאמן או שחקנים. זה גמור.
הסיכוי היחיד לשינויים הוא רק אם מכבי תפסיד עכשיו איזה 4 משחקים ברציפות ותהיה קרובה להתבזות ביורוליג.
האמת שפדרמן צודק, היורוליג באמת ליגה משוגעת השנה. באסקוניה ניצחה שבוע שעבר את פנר' ב 30+ ואתמול הפסידה למילאנו.
חוץ מצסק"א מצד אחד וגלא'/ז'לגיריס מן הצד השני, כולן יכולות לנצח את כולן גם בחוץ.
16 נובמבר 2016, 11:11
נדמה לי שראינו אתמול איזה כיוון חדש בטיונינג של הסגל העומד לרשות המאמן.
אולי זה מחוסר ברירה, בגלל פצועים משמעותיים שחסרו (מילר, גאודלוק, לנדסברג), אבל אולי זו תחילתו של איזון מבורך:
1-2: ייתכן שהציוות שנראה יהיה שונה ממה שהנחנו כל העת. אוחיון וווימס (ב-2, לא ב-3) יפתחו בקו האחורי. גאודלוק וסילי יחליפו אותם כסקנד יוניט (זה לא אומר שגאודלוק לא ישחק הרבה או לא יהיה משמעותי, גם תיאודושיץ עולה מהספסל). פשוט מספר הדקות של ווימס וגאודלוק יחד צריך להיות מצומצם יחסית (כ-10 דקות במשחק. כשהם ביחד, ההיררכיה בתוך שטף המשחק לא מספיק ברורה, לפחות כרגע). מקל גלגל חמישי כרגע.
3: ראד ולנדסברג, תלוי מי ה-4 ממול. ראד יתקיף (נגיד שזה נקרא להתקיף) כ-3, אבל יגן כ-4.
4: סמית' ופניני (וקצת אלכסנדר) עד שמילר ישתלט (בתקווה) על העמדה. סמית' ישמור כ-3 ויתקיף כסמית', הוא עושה את זה מצוין.
5: אייברסון 25 דקות של האסל. צירבס 15 דקות של שחקן מטרה בצבע.
אולי יעבוד. עדיין חסרים יותר מידי שחקני הגנה טובים, אבל יש עם מה לעבוד.
16 נובמבר 2016, 11:15
argof כתב:נדמה לי שראינו אתמול איזה כיוון חדש בטיונינג של הסגל העומד לרשות המאמן.
אולי זה מחוסר ברירה, בגלל פצועים משמעותיים שחסרו (מילר, גאודלוק, לנדסברג), אבל אולי זו תחילתו של איזון מבורך:
1-2: ייתכן שהציוות שנראה יהיה שונה ממה שהנחנו כל העת. אוחיון וווימס (ב-2, לא ב-3) יפתחו בקו האחורי. גאודלוק וסילי יחליפו אותם כסקנד יוניט (זה לא אומר שגאודלוק לא ישחק הרבה או לא יהיה משמעותי, גם תיאודושיץ עולה מהספסל). פשוט מספר הדקות של ווימס וגאודלוק יחד צריך להיות מצומצם יחסית (כ-10 דקות במשחק. כשהם ביחד, ההיררכיה בתוך שטף המשחק לא מספיק ברורה, לפחות כרגע). מקל גלגל חמישי כרגע.
3: ראד ולנדסברג, תלוי מי ה-4 ממול. ראד יתקיף (נגיד שזה נקרא להתקיף) כ-3, אבל יגן כ-4.
4: סמית' ופניני (וקצת אלכסנדר) עד שמילר ישתלט (בתקווה) על העמדה. סמית' ישמור כ-3 ויתקיף כסמית', הוא עושה את זה מצוין.
5: אייברסון 25 דקות של האסל. צירבס 15 דקות של שחקן מטרה בצבע.
אולי יעבוד.
לא הייתי מסיק מסקנות כאלה אחרי משחק אחד.
ווימס וגאודלוק יהיו חייבים לשחק ביחד, והרבה. יוגי לא יתן עוד הרבה משחקים כאלה וסילי לא מספיק טוב.
גם לגבי ראד, זה המשחק הראשון העונה שהוא שיחק טוב, וגם בו הוא לא היה מבריק.
נראה.
16 נובמבר 2016, 11:23
שמואל1 כתב:הסיכוי היחיד לשינויים הוא רק אם מכבי תפסיד עכשיו איזה 4 משחקים ברציפות ותהיה קרובה להתבזות ביורוליג.
האמת שפדרמן צודק, היורוליג באמת ליגה משוגעת השנה. באסקוניה ניצחה שבוע שעבר את פנר' ב 30+ ואתמול הפסידה למילאנו.
חוץ מצסק"א מצד אחד וגלא'/ז'לגיריס מן הצד השני, כולן יכולות לנצח את כולן גם בחוץ.
אני חושב שהסיכוי לשינויים כרגע הוא אפסי. המשחק הזה סתם את הגולל על שינויים.
היורוליג הפכה לסוג של NBA עם שני משחקים בשבוע. קבוצות לא מספיקות להתכונן והרבה משחקים מוכרעים ע"י עייפות וריכוז.
זה לא מצב טוב למכבי.
16 נובמבר 2016, 13:39
לא הבנתי למה זה רע למכבי ...
למכבי יש מספיק כישרון להתברג בצמרת היורוליג , בוודאי עם מילר ב-4 .
מנגד חסר לה מאמן ..
ולכן כל עוד המשחקים מוכרעים על יכולת אישית זה טוב למכבי .