rc4991 כתב:הבנתי שג'סטין קארטר ליווה את הבן שלו מחימקי
ביבר*
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:הבנתי שג'סטין קארטר ליווה את הבן שלו מחימקי
שמואל1 כתב:"פרשייה כמו עם ווימס לא מתאימה למכבי"
הלפרין ב"בוקר ספורט": "יש מריחואנה בכל מקום. 7 הפסדים זה הרבה"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 35953.html
roy1000 כתב:שועל כתב:roy1000 כתב:RomanR כתב:הזמינו לו בדיקה בשביל להשתחרר מהחוזה שלו, על זה אין ספק. אבל לא היו מזמינים לו אם לא הייתה להם סיבה להאמין שהוא אכן יפול בבדיקה
למה עשו את זה ביום שהבן שלו מגיע? איך שלא תהפוך את זה, היה פה נסיון ברור של מכבי להשתחרר מהחוזה מתוך חוסר מחשבה מוחלטת לתוצאות שיש לדבר הזה על השחקן והקריירה שלו. זה ההגדרה של סוציופאתיות.
אתה חשוב שזו התנהגות סבירה? איפה עובר הגבול? מה עם לשכור בריונים שיפצעו אותו? אולי רוצחים שכירים? הכל כשר?
ואולי רוי הם לא ידעו שהבן שלו אמור להגיע בשעה הזו? ואולי הם לא חשבו שהוא מגיע לבד? ואולי זה הזמן שנקבע על ידי הארגון שבדק וזה לא תכנית כבקשתך?
הבדיקה הוזמנה ושולמה ע"י מכבי. השחקנים נבחרו ע"י מכבי. ברור שגם הזמן נקבע על ידי מכבי (הם הרי הגיעו אחרי האימון ולא במהלכו).
אני די בטוח שהם ידעו שהילד מגיע (התגובה שלהם די ממחישה את זה), אבל ככה או ככה, מכבי ניסתה להכשיל שחקן בשביל להשתחרר מהחוזה שלו בלי לחשוב לרגע על התוצאות וההשלכות על השחקן.
A_P_18 כתב:"למרות התבטאויותיו כי מעולם לא צרך סמים, אנשים במכבי מאשרים ל-ONE לראשונה כי תוצאות בדיקת WADA יחזרו חיוביות.
ONE
toja27 כתב:לא משעמם להם, היו להם חשדות שהם אכן משתמשים בסמים וכנראה קיוו שאחד מהם יפול, פשוט מאוד.
ושוב אתה עם התפירת תיקים..
אז מה הקשר לרוסי? למה כשאני לא מסכים איתך עם משהו אני מייחס את זה למוצא שלך , פולני מרוקאי או מה שלא יהיה? אין לזה פשוט מקום כאן.
roy1000 כתב:toja27 כתב:לא משעמם להם, היו להם חשדות שהם אכן משתמשים בסמים וכנראה קיוו שאחד מהם יפול, פשוט מאוד.
אז מה הקשר לרוסי? למה כשאני לא מסכים איתך עם משהו אני מייחס את זה למוצא שלך , פולני מרוקאי או מה שלא יהיה? אין לזה פשוט מקום כאן.
עזוב. אם אתה לא מבין מה לא בסדר בלהזמין בדיקות לשחקנים שלך בתקווה שייכשלו ותוכל להיפטר מהחוזה אז אין על מה לדבר. זו סוציופאתיות לשמה וקשה לי להרגיש רע שלאותם אנשים קורים אסונות בחיים האישיים שלהם.
Holiday_Armadillo כתב:A_P_18 כתב:"למרות התבטאויותיו כי מעולם לא צרך סמים, אנשים במכבי מאשרים ל-ONE לראשונה כי תוצאות בדיקת WADA יחזרו חיוביות.
ONE
מעניין מה זה אומר לגבי מה שהם מתכננים לראד
A_P_18 כתב:Holiday_Armadillo כתב:A_P_18 כתב:"למרות התבטאויותיו כי מעולם לא צרך סמים, אנשים במכבי מאשרים ל-ONE לראשונה כי תוצאות בדיקת WADA יחזרו חיוביות.
ONE
מעניין מה זה אומר לגבי מה שהם מתכננים לראד
חח אם סוני לא השלים את הבדיקה איך מכבי יודעים איזה תוצאות בדיוק אמורות לחזור
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:לא משעמם להם, היו להם חשדות שהם אכן משתמשים בסמים וכנראה קיוו שאחד מהם יפול, פשוט מאוד.
עזוב. אם אתה לא מבין מה לא בסדר בלהזמין בדיקות לשחקנים שלך בתקווה שייכשלו ותוכל להיפטר מהחוזה אז אין על מה לדבר. זו סוציופאתיות לשמה וקשה לי להרגיש רע שלאותם אנשים קורים אסונות בחיים האישיים שלהם.
צ'יפ שוט רוי.
דוחה לא פחות מהמרפק של אלכסנדר.
yanay21 כתב:תעשו לי סדר, כי 30 עמודים. העמלקים הזמינו את הבדיקה במכוון?
ankram כתב:לדעתי בטוויטר כבר ינסו להניא שחקנים מלחתום פה. צברנו לא מעט אויבים
אחדשיודע כתב:ankram כתב:לדעתי בטוויטר כבר ינסו להניא שחקנים מלחתום פה. צברנו לא מעט אויבים
צברנו? צברו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים