המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:מביאים שחקן צעיר ומוכשר, אפשר כאלה של תחילת הסיבוב השני של הדרפט האחרון. הם שחקנים מוכשרים מאוד וחסרי חוזה. נותנים לו דקות בליגה ובאדריאטית יחד עם שאייר ואוחיון ורואים מי טוב.
מכבי לא הולכת להביא עכשיו איזה שחקן מוכח באירופה שלא יראה דקות ביורוליג עד שפארמר יחזור לNBA, אז לפחות אפשר להביא שחקן צעיר שיכול ליהיות בינגו
misha כתב:asafb96 כתב:מביאים שחקן צעיר ומוכשר, אפשר כאלה של תחילת הסיבוב השני של הדרפט האחרון. הם שחקנים מוכשרים מאוד וחסרי חוזה. נותנים לו דקות בליגה ובאדריאטית יחד עם שאייר ואוחיון ורואים מי טוב.
מכבי לא הולכת להביא עכשיו איזה שחקן מוכח באירופה שלא יראה דקות ביורוליג עד שפארמר יחזור לNBA, אז לפחות אפשר להביא שחקן צעיר שיכול ליהיות בינגו
אני חושב שמכבי כן הולכת להביא שחקן עם ניסיון אירופי, ובצדק, ודבריו של בלאט חיזקו את זה. נוכחתו הזמנית של פארמר לא צריכה לשנות את התמונה הגדולה ואנחנו כמו קודם צריכים זר מוביל, לא הימור ממכללות.
הוא כן יראה דקות גם כשפארמר יהיה פה. כמובן לא באותן כמויות אבל עדיין יהיה המחליף הראשון בעמדות 1-2 של פארגו ופארמר, וכמובן יסבירו לו ששהותו של פארמר פה לא תהיה קבועה. אנחנו צריכים שחקן מוביל בדיוק כמו שרצינו לפני החתמת פארמר, כזה שיכנס למשבצת ברגע שתסתיים השביתה ולא מישהו שבדיוק כמו שייר ואוחיון בלי ניסיון יורוליג ועם סימן שאילה גדול. פארמר הוא הבונוס, לא הזר הנוסף.
למרות שכרגע הפערים בין השחקנים והבעלים בNBA גדולים, לא צריך להסתנוור מזה. תמיד בהתחלה הצדדים מטפסים על עץ גבוה, ככה היה גם ב99, אבל מפה עד הוויתור על העונה יש מרחק גדול. השביתה של 99 הייתה רק עד ינואר אבל הליגה די נפגעה מזה וסטרן יעשה הכל כדי למנוע את זה שוב.
misha כתב:asafb96 כתב:מביאים שחקן צעיר ומוכשר, אפשר כאלה של תחילת הסיבוב השני של הדרפט האחרון. הם שחקנים מוכשרים מאוד וחסרי חוזה. נותנים לו דקות בליגה ובאדריאטית יחד עם שאייר ואוחיון ורואים מי טוב.
אני חושב שמכבי כן הולכת להביא שחקן עם ניסיון אירופי, ובצדק, ודבריו של בלאט חיזקו את זה. נוכחתו הזמנית של פארמר לא צריכה לשנות את התמונה הגדולה ואנחנו כמו קודם צריכים זר מוביל, לא הימור ממכללות.
הוא כן יראה דקות גם כשפארמר יהיה פה. כמובן לא באותן כמויות אבל עדיין יהיה המחליף הראשון בעמדות 1-2 של פארגו ופארמר, וכמובן יסבירו לו ששהותו של פארמר פה לא תהיה קבועה. אנחנו צריכים שחקן מוביל בדיוק כמו שרצינו לפני החתמת פארמר, כזה שיכנס למשבצת ברגע שתסתיים השביתה ולא מישהו שבדיוק כמו שייר ואוחיון בלי ניסיון יורוליג ועם סימן שאילה גדול. פארמר הוא הבונוס, לא הזר הנוסף.
למרות שכרגע הפערים בין השחקנים והבעלים בNBA גדולים, לא צריך להסתנוור מזה. תמיד בהתחלה הצדדים מטפסים על עץ גבוה, ככה היה גם ב99, אבל מפה עד הוויתור על העונה יש מרחק גדול. השביתה של 99 הייתה רק עד ינואר אבל הליגה די נפגעה מזה וסטרן יעשה הכל כדי למנוע את זה שוב.
asafb96 כתב:misha כתב:asafb96 כתב:מביאים שחקן צעיר ומוכשר, אפשר כאלה של תחילת הסיבוב השני של הדרפט האחרון. הם שחקנים מוכשרים מאוד וחסרי חוזה. נותנים לו דקות בליגה ובאדריאטית יחד עם שאייר ואוחיון ורואים מי טוב.
אני חושב שזה יותר מדי להביא עכשיו שם אירופאי מוכר שבקושי יקבל דקות בהתחלה. אני לא בטוח בכלל שלמכבי יש כסף לדבר כזה
אני לא חושב שזה יותר מדי, לא הוצאנו הון תעופות על פארמר, וזה לא חייב להיות שחקן סופר יקר אלא אפשר גם מישהו צעיר שיש לו עוד לאיפה להתקדם אבל כזה שכבר שיחק באירופה ולא הימור גדול מדי כמו שחקן שמגיע ישר מהמכללות (מתי פעם אחרונה שחקן בשנה הראשונה מהקולג' הצליח ביורוליג?). דקות לא תהיה בעיה גדולה, מדובר בעונה עמוסה ולא יקרה כלום אם בהתחלה הוא ישחק סביב נגיד כ-15 דקות ביורוליג ויקבל יותר באדריאטית. אחרי הכל מדובר רק על תקופה מוגבלת. מה גם, לדעתי בלאט לא ממש הולכת לשחק עם פארמר 40 דקות בכל משחק יורוליג ולא ירצה ליצור תלות מיוחדת של הקבוצה בו.
אנחנו צריכים להסתכל על המצב בדיוק כמו שהוא היה לפני החתמת פארמר. אף תוא לט מוכרע בדצמבר - ינואר וצריכים לחשוב קודם כל על החיים אחרי פארמר. טוב מאוד שלפחות לפי ההצהרות נראה שזה הכיוון של בלאט.
misha כתב:100-200 אלף דולר האלה לא אמורים להכביד על קבוצה כמו מכבי. בטח כשמדברים על שחקן שיהיה חשוב ברגע שפארמר יעזוב.
יותר בכיוון של שחקנים כמו בוורלי, הרבה פחות בכיוון של שחקנים מהדראפט. לשחקנים האלה לוקח לא מעט זמן להתאקלם באירופה, שלא לדבר על קבוצה לחוצה כמו מכבי. גם שחקן כמו פארגו, שלא נופל כל יום, הרוויח הרבה בעונה בגליל, בעיקר נהיה יותר יציב. צריך להקטין את ההימור עד כמה שאפשר.
אני גם לא חושב ששחקן עם שם זה בהכרח מיותר. תלוי מי השחקן, ואם באמת יהיה שווה להוציא תמורתו את הכסף, אולי גם מישהו לטווח רחוק. אבל אני לא רואה הרבה אופציות כאלה בשוק.
misha כתב:אני לא חושב שחודשיים פלוס מינוס זה מספיק זמן בשביל שחקן שרק הגיע לאירופה ישר מהקולג' ועוד בקבוצה לחוצה כמו מכבי. לשחקנים כאלה לוקח הרבה יותר זמן. שחקן כזה ברוב המוחלט של המקרים לא יהיה מוכן להפוך בין לילה לשחקן מוביל ברגע שפארמר יעזוב. וגם אין הרבה דוגמאות של שחקנים כאלה בשנה הראשונה מצליחים בקבוצות יורוליג. גם המבחר מהסיבוב השני בדראפט הוא לא כזה גדול, כשגם צריך לזכור שחלקם גם לא יבואו בלי סעיף יציאה לNBA למרות שאין להם חוזה מובטח (כמו מור שנבחר בסוף סיבוב שני על ידי בוסטון ועדיין הכניס סעיף יציאה לחוזה שלו באיטליה). מספיק לרמיזה מכיוון קבוצתם שישי על מה לדבר ברגע שתיגמר השביתה כדי שהשחקן ירצה להוסיף את הסעיף. זה לא הכיוון אליו אנחנו צריכים ללכת, לדעתי.
גם אם השוק לא משהו מיוחד עכשיו, צריך קודם כל ללכת לכיוון השחקנים שכבר שיחקו באירופה ושהסיכוי ליפול הרבה יותר קטן. אולי מישהו שאפשר לשחרר מהחוזה תמורת סכום לא גדול, אולי שחקן חופשי מהNBA שלא יבקש סעיף יציאה. אני בטוח שלבלאט יש כמה רעיונות. אני לא רוצה להיתקע בעונה של 80 משחקים עם קו אחורי דליל יחסית ועם באמת רוצים לחלום על זכייה ביורוליג צריך לפגוע בול בגארד משמעותי ליד פארגו.
misha כתב:אני לא מסכים אתך בעניין ההתאקלמות. שחקנים כאלה צריכים להתבשל משהו כמו שנה לפחות באירופה לפני הגעה לקבוצות טופ כמו מכבי. לא סתם קשה למצוא מקרי הצלחה כאלה אצל קבוצות בכירות, אמריקאיות יותר או פחות. אני חושב שזו צריכה להיות האופציה האחרונה שלנו.
מכבי יודעת לשלוף מציאות בסביבות אוגוסט: לפני שנתיים היה את פרקינס, פארגו בעונה שעברה. בטח מאמן כמו בלאט שמתמצא מצוין בודק כל מיני אופציות שאנחנו, לא בדיוק המומחים, לא מעלים כרגע. אולי שחקן תחת חוזה שלא מרוצה ורוצה להשתדרג (מכבי כרגע באופנה), אולי מישהו שעל גבול הNBA. לפי דבריו נראה שלא יביאו סתם שחקן. אפילו אותו לוגאן, שכרגע בלי קבוצה, עדיף על הימור מהסיבוב השני של הדראפט. בכל מקרה, בחודש הקרוב נדע.
asafb96 כתב:misha כתב:אני לא מסכים אתך בעניין ההתאקלמות. שחקנים כאלה צריכים להתבשל משהו כמו שנה לפחות באירופה לפני הגעה לקבוצות טופ כמו מכבי. לא סתם קשה למצוא מקרי הצלחה כאלה אצל קבוצות בכירות, אמריקאיות יותר או פחות. אני חושב שזו צריכה להיות האופציה האחרונה שלנו.
מכבי יודעת לשלוף מציאות בסביבות אוגוסט: לפני שנתיים היה את פרקינס, פארגו בעונה שעברה. בטח מאמן כמו בלאט שמתמצא מצוין בודק כל מיני אופציות שאנחנו, לא בדיוק המומחים, לא מעלים כרגע. אולי שחקן תחת חוזה שלא מרוצה ורוצה להשתדרג (מכבי כרגע באופנה), אולי מישהו שעל גבול הNBA. לפי דבריו נראה שלא יביאו סתם שחקן. אפילו אותו לוגאן, שכרגע בלי קבוצה, עדיף על הימור מהסיבוב השני של הדראפט. בכל מקרה, בחודש הקרוב נדע.
זה שחשחקן כזה במקרה נייטרלי עדיף זה נכון, אבל קשה לי לראות ששחקן כזה מגיע (ואם חושבים על זה, לא נשארו כמעט שחקנים חופשיים כאלה באירופה..), ומשחק 10-15 דקות למשחק. זה יכול ליצור מרמור אצל השחקן, בטח במשחקים שהוא כמעט לא יהיה שותף
צריך לזכור שזה לא מנג'ר, אנחנו מדברים על בני אדם. שחקן שבא עם אף קצת למעלה ויקבל משחקים של 4-5 דקות יכול ליצור אווירה לא טובה בחדר הלבשה. מצד שני שחקן שנבחר בתחילת סיבוב שני בדראפט (ויש שם שחקנים לא פחות מוכשרים מפארגו, פרקינס וכו'..), שיבוא לקבוצה עם הרבה חברה אמרקיאים צעירים, עם מאמן אמריקאי שמקדיש הרבה תשומת לב לכל אחד ויחס אישי, שיתקבל על ידי שארפ, ויקבל את הדקות שלו בליגה ובאדריאטית וישתלב לאט לאט, יכול להתבשל בהרבה פחות זמן משנה. שחקנים כאלה יכולים לבוא ופשוט לפרוח בקבוצה ספציפית כזאת, וגם אם יקח קצת זמן, למכבי יש לא מעט חלופות בעמדות הגארד, גם בלי פארמר
אני חושב שבמצב הספציפי הזה, עם האופציות הנוכחיות בשוק, זה אפשרות לא רעה
misha כתב:asafb96 כתב:misha כתב:אני לא מסכים אתך בעניין ההתאקלמות. שחקנים כאלה צריכים להתבשל משהו כמו שנה לפחות באירופה לפני הגעה לקבוצות טופ כמו מכבי. לא סתם קשה למצוא מקרי הצלחה כאלה אצל קבוצות בכירות, אמריקאיות יותר או פחות. אני חושב שזו צריכה להיות האופציה האחרונה שלנו.
זה שחשחקן כזה במקרה נייטרלי עדיף זה נכון, אבל קשה לי לראות ששחקן כזה מגיע (ואם חושבים על זה, לא נשארו כמעט שחקנים חופשיים כאלה באירופה..), ומשחק 10-15 דקות למשחק. זה יכול ליצור מרמור אצל השחקן, בטח במשחקים שהוא כמעט לא יהיה שותף
צריך לזכור שזה לא מנג'ר, אנחנו מדברים על בני אדם. שחקן שבא עם אף קצת למעלה ויקבל משחקים של 4-5 דקות יכול ליצור אווירה לא טובה בחדר הלבשה. מצד שני שחקן שנבחר בתחילת סיבוב שני בדראפט (ויש שם שחקנים לא פחות מוכשרים מפארגו, פרקינס וכו'..), שיבוא לקבוצה עם הרבה חברה אמרקיאים צעירים, עם מאמן אמריקאי שמקדיש הרבה תשומת לב לכל אחד ויחס אישי, שיתקבל על ידי שארפ, ויקבל את הדקות שלו בליגה ובאדריאטית וישתלב לאט לאט, יכול להתבשל בהרבה פחות זמן משנה. שחקנים כאלה יכולים לבוא ופשוט לפרוח בקבוצה ספציפית כזאת, וגם אם יקח קצת זמן, למכבי יש לא מעט חלופות בעמדות הגארד, גם בלי פארמר
אני חושב שבמצב הספציפי הזה, עם האופציות הנוכחיות בשוק, זה אפשרות לא רעה
אני לא רואה את העניין דקות כבעייתי (אנחנו כבר הולכים במעגלים כי דיברנו על זה). שחקן שיגיע יודע שעל העמדה שלו באופן זמני יש את פארמר שיעזוב אחרי משהו כמו חודשיים מתחילת העונה, ואני עוד לארג'. לא יקרה כלום אם ישחק קצת פחות ביורוליג בהתחלה, הרי זה לא משהו קבוע. למה שיהיה מרמור אם הוא יודע מראש שזה מה שהולך לקרות? אז בהתחלה יקבל 15 דקות ביורוליג ויפוצה ב30 באדריאטית וברגע שפארמר יעזוב יכנס לתפקיד המוביל לצד פארגו. בגלל שזה לא מנג'ר, בתסריט הזה יותר הגיוני שהמעבר יעבור חלק מאשר עם שחקן מכללות שבאותו הזמן עוד לא יידע לאיפה הוא הגיע בכלל. בכל מקרה, בלאט משתדל לבחור שחקנים שגם מתאימים לתלכיד באופי.
אני לא מכיר שחקנים מהסיבוב השני בדראפט שהשתלבו מצוין בקבוצת טופ יורוליג בעונה הראשונה. בין אם זה במכבי, או בקבוצה אחרת. זה הימור גדול מדי שהאפשרות ליפול בו לא קטנה.ההתאקלמות לוקחת זמן גם בסיבה האמריקאית שלנו ומצריכה לא מעט דקות כדי ללמוד מהטעויות ולעשות התאמות(כמו שפארגו התאקלם על חשבון גליל או מקאלב על חשבון מרסין הטורקית). לדעתי הקו האחורי העכשווי שלנו, בלי פארמר, הוא לא מספיק טוב אם ההמטרה היא להתקדם עוד מדרגה ביורוליג לעומת השנה שעברה ולכן צריך להקטין את ההימור עד כמה שאפשר בשחקן האחרון.
לגבי השוק, אני בטוח שיש אופציות שבודקים וזה לא חייב להיות שחקן חופשי. אפילו שחקנים כמו לוגאן או פופוביץ' (שאני לא מת עליהם) מבחינתי עדיפים מהימור מהמכללות (שצריך להיות אופציה אחרונה).
rc4991 כתב:יכול להיות שפארמר בכלל לא יעלה בחמישייה כדי שבמכבי לא יסמכו עליו יותר מדי ובמידה ויהיה משחק יותר חשוב/קשה הוא יעלה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים