MTA2311 כתב:זיינתם את השכל יואו
פתחו לנו פורום שלם בשביל זה כוס רבאק ערס
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:זיינתם את השכל יואו
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:גם אם ספאחיה רצה את גודס, אני אהיה בהלם אם הוא רצה את בורשטיין(כי מי בכלל ידע שטל הוא אופצייה). וזה מספיק רע, לא כי התפקיד הזה כזה חשוב, אלא מתוך העיקרון שמאמן צריך לבחור וזהו.
אני לא נגד גודס כעוזר (בורשטיין זה כבר סיפור מגוחך בפני עצמו) אבל זה שמנסים למכור לנו שהוא בחר בו כשעוד לפני שהיה מאמן דיברו על גודס כעוזר..give me a break
אני אפילו בעד גודס כעוזר, אני חושב שהוא ממש סבבה. אבל זו בדיוק הנקודה, אני חושב שהוא בסדר. את חושבת שהוא בסדר. יכול להיות שהוא באמת בסדר. אבל זה בדיוק מה שעושים בהנהלה, מחתימים את מי שהם חושבים שבסדר. ובoverall עדיף שמאמן יבחר את השחקנים והצוות שלו, שיהיו פחות בסדר, אבל לפחות שיקשיבו לו ויהיו חלק מהמערכת שלו, מאשר אסופה של אנשים "ממש בסדר" שיראו כמו הצרות שלי, כי הם עדר ללא רועה שהולך לשחיטה
אני תמיד רוצה את דן שמיר בצוות המקצועי, אבל ברור לי שזה יסדר לו את תפקיד המאמן הראשי בשלב מסויים, וזה יהיה פשוט אסון
מעניין אותי לדעת איזה ראש כדורסל באמת יש לגודס
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:גם אם ספאחיה רצה את גודס, אני אהיה בהלם אם הוא רצה את בורשטיין(כי מי בכלל ידע שטל הוא אופצייה). וזה מספיק רע, לא כי התפקיד הזה כזה חשוב, אלא מתוך העיקרון שמאמן צריך לבחור וזהו.
אני לא נגד גודס כעוזר (בורשטיין זה כבר סיפור מגוחך בפני עצמו) אבל זה שמנסים למכור לנו שהוא בחר בו כשעוד לפני שהיה מאמן דיברו על גודס כעוזר..give me a break
אני אפילו בעד גודס כעוזר, אני חושב שהוא ממש סבבה. אבל זו בדיוק הנקודה, אני חושב שהוא בסדר. את חושבת שהוא בסדר. יכול להיות שהוא באמת בסדר. אבל זה בדיוק מה שעושים בהנהלה, מחתימים את מי שהם חושבים שבסדר. ובoverall עדיף שמאמן יבחר את השחקנים והצוות שלו, שיהיו פחות בסדר, אבל לפחות שיקשיבו לו ויהיו חלק מהמערכת שלו, מאשר אסופה של אנשים "ממש בסדר" שיראו כמו הצרות שלי, כי הם עדר ללא רועה שהולך לשחיטה
אני תמיד רוצה את דן שמיר בצוות המקצועי, אבל ברור לי שזה יסדר לו את תפקיד המאמן הראשי בשלב מסויים, וזה יהיה פשוט אסון
דן שמיר קלאסי להיות עוזר שמקודם למאמן. כי הוא יראה כמו מישהו מאוד שקול, יציב, לא פרוע, ויגידו שהוא נראה ממש בשל.
נורא קשה לדעת, כי המערכת הזו מורידה כל שחקן ואיש מקצוע אלף דרגות למטה, אבל בדיעבד, העונה שלו איתו הייתה פחות איומה מאלו שבאו אחריה. וזה עוד בלי שהוא קיבל שום דבר ממה שהוא התחנן לקבל. ההפסד מול אילת היה מביך, לא אגיד שלא, אבל אני חושב שזה היה הרבה מעבר לאימון. כמו כל דבר שבא פה אחרי. חוץ מהפסיכי שהיה גרוע באמת
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא נגד גודס כעוזר (בורשטיין זה כבר סיפור מגוחך בפני עצמו) אבל זה שמנסים למכור לנו שהוא בחר בו כשעוד לפני שהיה מאמן דיברו על גודס כעוזר..give me a break
דן שמיר קלאסי להיות עוזר שמקודם למאמן. כי הוא יראה כמו מישהו מאוד שקול, יציב, לא פרוע, ויגידו שהוא נראה ממש בשל.
נורא קשה לדעת, כי המערכת הזו מורידה כל שחקן ואיש מקצוע אלף דרגות למטה, אבל בדיעבד, העונה שלו איתו הייתה פחות איומה מאלו שבאו אחריה. וזה עוד בלי שהוא קיבל שום דבר ממה שהוא התחנן לקבל. ההפסד מול אילת היה מביך, לא אגיד שלא, אבל אני חושב שזה היה הרבה מעבר לאימון. כמו כל דבר שבא פה אחרי. חוץ מהפסיכי שהיה גרוע באמת
דווקא התכוונתי ההפך
יש לי תחושה שחושבים שיש לו מוח כדורסל מצוין, ושהוא היה חלק גדול מהזכייה ביורוליג
אני לא יודעת אם זה נכון או לא
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:
דווקא התכוונתי ההפך
יש לי תחושה שחושבים שיש לו מוח כדורסל מצוין, ושהוא היה חלק גדול מהזכייה ביורוליג
קשה לי לבסס את זה על משהו, כן? אבל אני דווקא חושב שיש לו ראש. אני לא יודע בדיוק מה היה התפקיד שלו שם, אבל בלאט, למרות שלא רצה אותו בהתחלה, הסתדר איתו אחרי זה שנים. זה אומר שיש שם משהו, גם אם זה מתאים רק לתפקיד העוזר.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני תמיד רוצה את דן שמיר בצוות המקצועי, אבל ברור לי שזה יסדר לו את תפקיד המאמן הראשי בשלב מסויים, וזה יהיה פשוט אסון
דווקא התכוונתי ההפך
קשה לי לבסס את זה על משהו, כן? אבל אני דווקא חושב שיש לו ראש. אני לא יודע בדיוק מה היה התפקיד שלו שם, אבל בלאט, למרות שלא רצה אותו בהתחלה, הסתדר איתו אחרי זה שנים. זה אומר שיש שם משהו, גם אם זה מתאים רק לתפקיד העוזר.
אבל הוא נכשל בכל מקום (חוץ ממגדל וגם אז פוטר)
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:
דווקא התכוונתי ההפך
אבל הוא נכשל בכל מקום (חוץ ממגדל וגם אז פוטר)
בגלל זה אני מבסס את זה בעיקר על הקדנציה שלו במכבי. למרות ששווה לומר, גם לרעתו וגם לטובתו, לא משנה מה, שההצלחה בישראל לא אומרת כלום על מאמן, כמו הכישלון בה. אחרת עודד קטש יכול להיחשב כמאמן מעולה
toja27 כתב:jol9 כתב:אני זוכר שסימנתי את העניין הזה כמבחן ראשון להנהלה, לגבי כוונותיהם.
זה ברור לחלוטין שבמבחן הזה הם כשלו (בהנחה והצוות אכן יהיה ספאחיה, גודס וטל), וזה בכלל לא מגיע ממקום שלילי כלפי גודס וטל, כי אני מאוד אוהב אותם בתור אנשים ואהבתי אותם כשחקנים.
אבל סתם כנקודה למחשבה - מי היו העוזרים של ספאחיה בעונות האחרות שלו באירופה? יכול להיות שאין לו צוות צמוד, והוא תמיד לוקח את המקומי שמתאים לו לעבוד איתו. במקרה הזה, יכול להיות שכן אפשר להחליק את העניין הזה.
איזה כישלון? אולי ספאחיה באמת רצה את גודס- מאמן מקומי, שהיה מאמן ראשי כולל במכבי והם עבדו ביחד ויוצר רושם שהיחסים בינהם היו טובים. למה אם שם המשפחה של עוזר המאמן לא מגיע עם הסיומת ...יץ' אז זאת לא הבחירה של ספאחיה? בואו נרגע עם לחפש בנרות על כל פיפס. וזה פחות מכוון אליך.
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:אני זוכר שסימנתי את העניין הזה כמבחן ראשון להנהלה, לגבי כוונותיהם.
זה ברור לחלוטין שבמבחן הזה הם כשלו (בהנחה והצוות אכן יהיה ספאחיה, גודס וטל), וזה בכלל לא מגיע ממקום שלילי כלפי גודס וטל, כי אני מאוד אוהב אותם בתור אנשים ואהבתי אותם כשחקנים.
אבל סתם כנקודה למחשבה - מי היו העוזרים של ספאחיה בעונות האחרות שלו באירופה? יכול להיות שאין לו צוות צמוד, והוא תמיד לוקח את המקומי שמתאים לו לעבוד איתו. במקרה הזה, יכול להיות שכן אפשר להחליק את העניין הזה.
איזה כישלון? אולי ספאחיה באמת רצה את גודס- מאמן מקומי, שהיה מאמן ראשי כולל במכבי והם עבדו ביחד ויוצר רושם שהיחסים בינהם היו טובים. למה אם שם המשפחה של עוזר המאמן לא מגיע עם הסיומת ...יץ' אז זאת לא הבחירה של ספאחיה? בואו נרגע עם לחפש בנרות על כל פיפס. וזה פחות מכוון אליך.
המבחנים הם שלי לתהליכים שקורים.
ברור לגמרי ספאחיה נשאל לגביהם וקיבל את זה בהסכמה, אבל זה בדיוק מה שרציתי לבחון.
ד״א גם את פנינג ספאחיה רוצה על סמך היכרות מוקדמת?
ההצלחה או הכשלון של הצוות זה לא העניין כאן, אלא עצם בחירתו של הצוות הזה
MTA2311 כתב:פתאום אנחנו מאמינים לתקשורת, ועוד לאלי סהר.
ואני חשבתי ש"לא מחובר תקע למוח"
RomanR כתב:לפי אבי סגל בישראל היום, החוזה של ספאחיה מוערך ב600-700k. גם הוא כותב שספאחיה ביקש את גודס לצידו
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:לפי אבי סגל בישראל היום, החוזה של ספאחיה מוערך ב600-700k. גם הוא כותב שספאחיה ביקש את גודס לצידו
אם כל אנשי התקשורת אומרים את זה, מכבי שוב פעם עושים חריש ועוברים בין כולם בשביל שייספרו את אותו סיפור
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:לפי אבי סגל בישראל היום, החוזה של ספאחיה מוערך ב600-700k. גם הוא כותב שספאחיה ביקש את גודס לצידו
אם כל אנשי התקשורת אומרים את זה, מכבי שוב פעם עושים חריש ועוברים בין כולם בשביל שייספרו את אותו סיפור
את באמת מאמינה בזה?
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:לפי אבי סגל בישראל היום, החוזה של ספאחיה מוערך ב600-700k. גם הוא כותב שספאחיה ביקש את גודס לצידו
את באמת מאמינה בזה?
את באמת מאמינה בזה?
MTA2311 כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:לפי אבי סגל בישראל היום, החוזה של ספאחיה מוערך ב600-700k. גם הוא כותב שספאחיה ביקש את גודס לצידו
את באמת מאמינה בזה?
במה אתה מאמין?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים