המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:יש פה חבר'ה שרק אלוהים יכול להסביר. מישהו מפליץ שם שחקן והוא כבר נעול במכבי, כן.
סאלינג'ר אחלה בעיניי, אגב.
קובי כתב:טיוטות חוזה הוחלפו
אחדשיודע כתב:יש פה חבר'ה שרק אלוהים יכול להסביר. מישהו מפליץ שם שחקן והוא כבר נעול במכבי, כן.
סאלינג'ר אחלה בעיניי, אגב.
אחדשיודע כתב:הוא שחקן טוב מאוד. הבעיה שהוא שמן / נוטה להשמין (הסיבה המרכזית שהוא לא ב-NBA כרגע), שזה קצת בעייתי.
אחדשיודע כתב:הוא שחקן טוב מאוד. הבעיה שהוא שמן / נוטה להשמין (הסיבה המרכזית שהוא לא ב-NBA כרגע), שזה קצת בעייתי.
סוג של סופו (פחות גדול וחזק) עם יכולת קליעה חביבה מחצי מרחק.
אבל... זה לא באמת מלפפון כרגע.
שועל כתב:קובי כתב:טיוטות חוזה הוחלפו
אתה משתפר
לא התחלנו כבר? אז POV ו-ebony לא מועמדים?Asf כתב:מחכה לרגע בו נחשיב שחקנים כמלפפונים בעקבות תגובות אקראיות בפורנהאב.
קובי כתב:שועל כתב:קובי כתב:טיוטות חוזה הוחלפו
אתה משתפר
ינסו לסגור חוזה עד כניסת השבת.
Holiday_Armadillo כתב:לא התחלנו כבר? אז POV ו-ebony לא מועמדים?Asf כתב:מחכה לרגע בו נחשיב שחקנים כמלפפונים בעקבות תגובות אקראיות בפורנהאב.
דרור חג'ג'?Asf כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא התחלנו כבר? אז POV ו-ebony לא מועמדים?Asf כתב:מחכה לרגע בו נחשיב שחקנים כמלפפונים בעקבות תגובות אקראיות בפורנהאב.
לצערי לא, אבל יש גם גולש אמין שטוען ש- mature amatuer midget חזק על הכוונת של אבי אבן.
Ebony ילך כמובן לסין תמורת 3 מיליון דולר.Holiday_Armadillo כתב:לא התחלנו כבר? אז POV ו-ebony לא מועמדים?Asf כתב:מחכה לרגע בו נחשיב שחקנים כמלפפונים בעקבות תגובות אקראיות בפורנהאב.
בהתחשב בעובדה שפורנו לא חוקי בסין, אני בספקMitelka כתב:Ebony ילך כמובן לסין תמורת 3 מיליון דולר.Holiday_Armadillo כתב:לא התחלנו כבר? אז POV ו-ebony לא מועמדים?Asf כתב:מחכה לרגע בו נחשיב שחקנים כמלפפונים בעקבות תגובות אקראיות בפורנהאב.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
jol9 כתב:אני מרגיש שהתרד הזה סופסוף קיבל כיוון טוב.
אני כן אציין שהשינה ללא הסקופים של המקורבים שגולשים כאן, הרבה פחות משובחת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים